سلام میخواستم اگه میشه چندتا بازی توپ تو سبک Shooter بهم معرفی کنید
سلام میخواستم اگه میشه چندتا بازی توپ تو سبک Shooter بهم معرفی کنید
سلام برادران...
من امروز بازي saboteur رو گرفتم وقتي ميزارم تو دستگاه ميره كه بازي رو اجرا كنه عكس ايكس باكس مياد و قفل ميكنه!!
بازي شوتر اول شخص خوب براي ايكس باكس 360 :
call of duty:mw2 وبقيه شماره هاي اين شاهكار
call of juarez
halo3 و halo odst (البته اين سليقه اي هستش)
wolfenstein
bioshock
fear2
left4dead1&2
فعلا اينا به ذهنم ميرسه اگه بازم موردي يادم اومد مينويسم.....
Last edited by halflife g; 13-12-2009 at 22:10.
کسی نمیتونه کمکی کنه؟
سلام رفیق.منم همین مشکل برام پیش اومد.به نظر من بهترین روش اینه که دستگاهتو بدی که درایورشو کپی کنن.تقریبا همه ی بازی ها یی که بعد از تیکن میان این آپدیتو لازم دارن درسته 10 15 تومنی آب می خوره ولی ارزش این همه اعصاب خوردی داره.این آپدیت هم سخت افزاری هست به این صورت که دراویرو در میارن یه کارایی روش انجام میدن و...که بعدش درست میشه . علتشم این قفل هایی هست که مایکروسافت هی میزاره رو این دیسک ها که مثلا کسی از دیسک کپی استفاده نکنه
موفق باشید
سلام دوست عزيز.... با ديسك activate.iso درست ميشه؟؟؟
دوستان یه وال من چند ماه پیش کنسولم خراب شد و انداختمش دور
حالا بازم میخوام بخرم ولی چند وقته چیزای اجیبی از اجرا نشدن بازی و کپی خور نشدن میشنوم
الان من دستگاه جدید بخرم 100 در صد همه بازیهارو اجرا میکنه؟
آره دوست عزيز اجرا ميكنه الان واسه همه ها درايوا فريمور جديدو ميشه زد و تازه ديسك active.so هم هست........... .
شما با خبال راحت كنسولتو بگير.....
بله روح الله جان حل ميشه ....فعلا يه چند مدت از همين ديسك اكتيو استفاده كن و نبر واسه ارتقا فريمور چون يه چند مدت ديگه بازم فريمور جديد مياد و ميافتي تو زحمت در نتيجه با همين ديسك يه مدت مديدي كارت راه ميافته....... .
رفیق اگه از من می پرسی فک نکنم برا همه ی بازی ها جواب بده مثلا اساسینز کرید رو دستگاه من نمیومد حتی با دیسک بوت.یه بار برای همیشه ببر برات درایورشو کپی کنن .
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)