تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1046 از 1805 اولاول ... 4654694699610361042104310441045104610471048104910501056109611461546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظرم سیاست مخابرات از اول همین بود,
    اول طرح های نامحدود با قیمت مناسب خیلی پایینتر از بقیه شرکت ها برای جذب مشتری,
    بعد طرح بعثت با سرعت شبانه عالی,
    حذف طرح های نامحدود....
    اضافه کردن شبانه رایگان به همه طرح ها حتی خانواده...
    حذف طرح بعثت و اضافه کردن طرح های مختلف با قیمتای مناسب...
    سرعت شبانه عالی برای طرح های نقره و طلایی
    آخر هم افزایش قیمت طرح ها,حذف شبانه از بیشتر طرح ها....
    محدود کردن سرعت شبانه طرح های قدیمی...حذف شارژ ماهانه از سامانه...
    محدود کردن سرعت شبانه به سرویس اسمی...
    کارنامه درخشانیه با هزار نکته ناننوشته ...
    من شخصا دیگه adsl نمیگیرم همون gprs بهتره...:(

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
    من یک مقداری در این قضیه پیش رفتم و متوجه شدم که تمام اون طرح های خوب و قیمت های مناسبی که مخابرات داشت مربوط میشد به مدیر قبلی این سازمان یعنی آقای علی کارگزار و از زمانیکه که این آقای ملک جعفریان اومده نه تنها اقدام مثبتی انجام نداده (حداقل در رابطه با اینترنت) بلکه با وعده های واهی مثل مودم رایگان و پشتیبانی دائم شروع کرده به تبلیغات بسیار وسیع و همه جانبه برای جذب مشترک جدید. ایشون در دوران مدیریتش طرح هایی مثل نامحدود و بعثت رو حذف کرده، بدون اطلاع مشتری نقض قرارداد کرده و ساعات شبانه رو تغییر داده و قیمت ها طرح ها رو به شدت بالا برده. اگر این سیاست مخابرات باشه باید در سطح کلان و در همه استان ها اجرا بشه ولی تا جاییکه میدونم هیچ استانی مخابراتش به این صورت نیست. در ضمن یادم هست مدتی قبل یکی از دوستان لینکی رو گذاشته بود از روزنامه خراسان که از درآمد چندصد میلیاردی و نامشروع مخابرات پرده برداشته بود. این مورد رو هم قطعا باید به کارنامه درخشان آقای ملک جعفریان در این دوران اضافه کرد، امیدوارم ایشون یا خودش استعفا بده یا از طرف مسئولین بالاتر برکنار بشه.

2. 5 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من یک مقداری در این قضیه پیش رفتم و متوجه شدم که تمام اون طرح های خوب و قیمت های مناسبی که مخابرات داشت مربوط میشد به مدیر قبلی این سازمان یعنی آقای علی کارگزار و از زمانیکه که این آقای ملک جعفریان اومده نه تنها اقدام مثبتی انجام نداده (حداقل در رابطه با اینترنت) بلکه با وعده های واهی مثل مودم رایگان و پشتیبانی دائم شروع کرده به تبلیغات بسیار وسیع و همه جانبه برای جذب مشترک جدید. ایشون در دوران مدیریتش طرح هایی مثل نامحدود و بعثت رو حذف کرده، بدون اطلاع مشتری نقض قرارداد کرده و ساعات شبانه رو تغییر داده و قیمت ها طرح ها رو به شدت بالا برده. اگر این سیاست مخابرات باشه باید در سطح کلان و در همه استان ها اجرا بشه ولی تا جاییکه میدونم هیچ استانی مخابراتش به این صورت نیست. در ضمن یادم هست مدتی قبل یکی از دوستان لینکی رو گذاشته بود از روزنامه خراسان که از درآمد چندصد میلیاردی و نامشروع مخابرات پرده برداشته بود. این مورد رو هم قطعا باید به کارنامه درخشان آقای ملک جعفریان در این دوران اضافه کرد، امیدوارم ایشون یا خودش استعفا بده یا از طرف مسئولین بالاتر برکنار بشه.
    سلام دوست عزیز
    درمورد اون قسمت حرفتون که گفتید اگه این سیاست های مخابرات باشه باید در همه استان ها اجرا باشه با توجه به اینکه بنده از مخابرات فارس هم سرویس دارم باید خدمتتون بگم این سیاست های کثیف برای سود هرچه بیشتر بدون هیچگونه مشتری مداری و جلب رضایت مشتری گویا بصورت خاص در مخابرات خراسان رضوی اجرا شده و متاسفانه هیچ نهادی هم جلوی بی قانونی مخابرات این استان رو نمی گیره و توضیحات بیشتر رو در پست زیر دادم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی اگه شما به تعرفه های موجود در سایت رسمی مخابرات ایران در لینک زیر دقت کنید می بینید که افزایش پیدا نکردن،ولی مخابرات خراسان رضوی بصورت خودسر افزایش داده

Last edited by Milad_Sky; 12-02-2014 at 16:58.

4. 4 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واسه من 90% سایتها باز نمیشه از دیروز این مشکل واسم پیش اومده حتی گوگل هم باز نمیشه.از 4.2.2.4 هم پینگ میگرم جواب نمیده .سرعت دانلود روزانه هم از 200 به 120 کاهش پیدا کرده

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در نا به سامانی وضع اطلاع رسانی وضع مخابرات همین نکته کافیه که تعرفه هارو به صورت پی دی اف میذاره و بیشتر کاربرا نرم افزار پی دی اف خوان ندارن و ٩٠ درصد ورودی وبلاگ من میشته تعرفه اینترنت مخابرات...
    هیچ شرکتی اینطوری نیست اطلاع رسانیش...
    به هر حال من در کل از سرعت و کیفیت مخابرات راضی بودم ...البته دانلود از استور ویندوزفون با سرعت ٢ مگ هم مشکل داشت همیشه و الان.....
    ولی دیگه با این قیمتا دیگه نمیصرفه adsl بگیرم !نزدیک شده به تعرفه وایمکس...تازه اون قابل حمله...
    به پایین اومدن طرح ها هم امیدی نیست به این زودیا...پس خدانگهدار adsl مخابرات بعد ٣ سال:eek:

Last edited by fight12; 12-02-2014 at 18:31.

7. 2 کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان. الان میخواستم نتمو شارژ کنم . متوجه یه چیزی شدم.
    وقتی تمدید طرحمو میزنم که 3 ماه و 6 گیگه.قیمتش میشه 79500 تومن. ولی وقتی از قسمت شارژ حساب 3 ماه و 6 گیگ انتخاب میکنم قیمتش میشه 62540 تومن.خیلی به صرفه تره از قسمت شارژ حساب برا ی من

9. این کاربر از shoki.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان. الان میخواستم نتمو شارژ کنم . متوجه یه چیزی شدم.
    وقتی تمدید طرحمو میزنم که 3 ماه و 6 گیگه.قیمتش میشه 79500 تومن. ولی وقتی از قسمت شارژ حساب 3 ماه و 6 گیگ انتخاب میکنم قیمتش میشه 62540 تومن.خیلی به صرفه تره از قسمت شارژ حساب برا ی من
    شما طرحتون چیه که تمدید زمانی هنوز فعاله؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واسه من 90% سایتها باز نمیشه از دیروز این مشکل واسم پیش اومده حتی گوگل هم باز نمیشه.از 4.2.2.4 هم پینگ میگرم جواب نمیده .سرعت دانلود روزانه هم از 200 به 120 کاهش پیدا کرده
    دقیقا منم همین مشکل رو دارم . البته الان خوبه
    فکر میکنم هر چی هست مربوط به همین 22 بهمن باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    درمورد اون قسمت حرفتون که گفتید اگه این سیاست های مخابرات باشه باید در همه استان ها اجرا باشه با توجه به اینکه بنده از مخابرات فارس هم سرویس دارم باید خدمتتون بگم این سیاست های کثیف برای سود هرچه بیشتر بدون هیچگونه مشتری مداری و جلب رضایت مشتری گویا بصورت خاص در مخابرات خراسان رضوی اجرا شده و متاسفانه هیچ نهادی هم جلوی بی قانونی مخابرات این استان رو نمی گیره و توضیحات بیشتر رو در پست زیر دادم:

حتی اگه شما به تعرفه های موجود در سایت رسمی مخابرات ایران در لینک زیر دقت کنید می بینید که افزایش پیدا نکردن،ولی مخابرات خراسان رضوی بصورت خودسر افزایش داده

سلام دوست گرامی،

درسته، حداقل من در مورد 3 استان تهران، مازندران و آذربایجان شرقی که اطلاع دارم (از کاربران همین فروم) وضع شون خیلی خوبه و قیمت های بسیار مناسبی رو ارائه میکنند حالا باید استان فارس رو هم با توجه به گفته شما به لیست این استان ها اضافه کنیم.

محکوم کردن مخابرات خراسان هم پیشکش، اینا دارند به عنوان سرویس دهنده برتر در سطح کشور انتخاب میشن!! باورتون میشه؟! یعنی چقدر نهادهای نظارتی باید بی در و پیکر باشند که مخابرات خراسان رضوی بشه بهترین مخابرات!

واقعا من نمیدونم کاربران اینترنت خرسان چه گناهی کبیره ای به درگاه خداوند مرتکب شده اند که آقای م.ج و تیمش باید به عنوان مامور عذاب انتخاب بشن!

در نا به سامانی وضع اطلاع رسانی وضع مخابرات همین نکته کافیه که تعرفه هارو به صورت پی دی اف میذاره و بیشتر کاربرا نرم افزار پی دی اف خوان ندارن و ٩٠ درصد ورودی وبلاگ من میشته تعرفه اینترنت مخابرات...
    هیچ شرکتی اینطوری نیست اطلاع رسانیش...
    به هر حال من در کل از سرعت و کیفیت مخابرات راضی بودم ...البته دانلود از استور ویندوزفون با سرعت ٢ مگ هم مشکل داشت همیشه و الان.....
    ولی دیگه با این قیمتا دیگه نمیصرفه adsl بگیرم !نزدیک شده به تعرفه وایمکس...تازه اون قابل حمله...
    به پایین اومدن طرح ها هم امیدی نیست به این زودیا...پس خدانگهدار adsl مخابرات بعد ٣ سال:eek:

حالا انصافا عیب هم که میگیرم عیب درست باشه. الان دیگه اکثرا موبایل ها هم به طور پیشفرض PDF رو باز میکنن دیگه کاربر کامپیوتری که نتونه یک فایل PDF رو باز کنه همون بهتر که گرفتار گرگی مثل مخابرات بیوفته!

13. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست گرامی،

درسته، حداقل من در مورد 3 استان تهران، مازندران و آذربایجان شرقی که اطلاع دارم (از کاربران همین فروم) وضع شون خیلی خوبه و قیمت های بسیار مناسبی رو ارائه میکنند حالا باید استان فارس رو هم با توجه به گفته شما به لیست این استان ها اضافه کنیم.

محکوم کردن مخابرات خراسان هم پیشکش، اینا دارند به عنوان سرویس دهنده برتر در سطح کشور انتخاب میشن!! باورتون میشه؟! یعنی چقدر نهادهای نظارتی باید بی در و پیکر باشند که مخابرات خراسان رضوی بشه بهترین مخابرات!

واقعا من نمیدونم کاربران اینترنت خرسان چه گناهی کبیره ای به درگاه خداوند مرتکب شده اند که آقای م.ج و تیمش باید به عنوان مامور عذاب انتخاب بشن!

حالا انصافا عیب هم که میگیرم عیب درست باشه. الان دیگه اکثرا موبایل ها هم به طور پیشفرض PDF رو باز میکنن دیگه کاربر کامپیوتری که نتونه یک فایل PDF رو باز کنه همون بهتر که گرفتار گرگی مثل مخابرات بیوفته!
    من رو تبلتم,گوشیم و کامپیوترم فقط وقتی لازم دارم نصب میکنم,بیشتر سیستمایی هم که ویندوز میخواستم نصب کنم pdf reader نداشتن...خدارو شکر ویندوز ٨ پیشفرض داره...
    مخابراتم اینقد عذابم داده که حتی همین pdf که نکته خیلی مثبتیه برا من یعنی یه زحمت اضافه...
    بیشترین مشکلم با اینترنت مخابرات هم فقط به خاطر دانلود از استور ویندوزفونه که فاجعست به خاطر پینگ بالا همش قطع میشه...نه بازی آنلاین امتحان کردم نه زیاد وبگردی میکنم.
    فقط اگه سرعت دانلود از سرورای خارجی کم نمیشد بازم با وجود گرانی طرح طلایی پاییزه میخردمش.
    باز الان نزدیک به تایم رایگان شده و سرعتم کم شده...

Last edited by fight12; 13-02-2014 at 00:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

واقعا برای مخابرات متاسفم که اینقدر سرویس هاشو گرون میده مطمعنا این پولی که اینا در میارن حلال نیست بدبختی اینه که بعضی ها مثل من نمیتونن از جای دیگه اینترنت بگیرن و این قول حروم خور بهشون تحمیل شده خدا نگذزه از اونایی که مخابرات رو مفت و مجانی دادن دست این برادرای حروم خورکه این بلا ها رو سر ما بیان.

16. 4 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •