تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1046 از 1291 اولاول ... 465469469961036104210431044104510461047104810491050105610961146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستانی که سرویس های 1 مگابایت یا 2 مگابایت دارن چه نوع سرویسی رو انتخاب کردید زمان ثبت نام؟

دانشجویی یا مثلا شرکتی حقیقی؟
    گزینه شرکتی حقیقی و شرکتی حقوقی رو میشه استفاده کرد باسه این مورد ( حقوقی هاش یکی درخواست می ده باسه بقیه که بجای اینکه کارمندها تک تک برن دنبالش سریع یوزر پس رو بگیرن.)

فعلا که اخطار نگرفتم اما سرعتم پایین اومده روی 50-40 که البته به احتمال 99% مشکل سرعت هست و نه محدود شدن سرعت چون که بالای 230 هم میره و زنگ هم که زدم ، گفتن تا اس.ام.اس نیاد کم نمیشه.(همچنان هم نمیدونن محدودیت چقدر هست)
    در مورد مصرف هم اگه واسه فشار ناگهانی چند روزه منظورت هست من توی 3 روز حدود 60 گیگ دانلود گذاشتم روی 2 مگ که میشه چیزی بالای %90 ظرفیت و هیچ مشکل و اس.ام.اس و... نیومد. (روز های بعد هم روزی 10 تا دانلود کردم حدودا و مشکلی نبود.
    اونی هم که 16 بود ، فکر کنم گفتش که توی لیست سیاه نیست.
    واسه اخطار اگه کلی باشه که دیگه میشه فاجعه چون دستشون باز هست هرطوری که دوست دارن مصرف یک مدت رو مصرف مناسب بدونن (البته روش درست یک دوره چند ماه و کلی هست اما خب مساله اینه که اینا معمولا به بدترین شکل استفاده میکنن)
    منم شرکتی-حقیقی هستم
    خوب یک نظریه جدید من دارم ( گرچه بخاطر عدم داشتن حجم مصرفی روزانه بقیه ممکنه خطا خیلی داشته باشه )که اینها یک رابطه ریاضی بین مصرف کاربر، حجم مصرف شده ، تراکم حجم مصرف شده ساختن و دارن بر اساس یک منحنی و یک خط مرزی بررسی می کنند که اگر نمودار از ان خط مرزی رد بشه اخطار می گیرد طرف.
    فعلا از روابط پیشو پا افتاده استفاده کردم و و هنوز خیلی کار داره ( بدون داشتن نمونه مصرف بقیه حتی ممکنه غلط هم باشه ) ولی احتمال می دم شاید کار کنه

همین الآن ایمیل سوم هم واسم رسید
    با توجه به اینکه 5 روز به پایان طرحم مونده همینجور پیش میرم ببینم چی میشه
    8 صبح

2. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

گزینه شرکتی حقیقی و شرکتی حقوقی رو میشه استفاده کرد باسه این مورد ( حقوقی هاش یکی درخواست می ده باسه بقیه که بجای اینکه کارمندها تک تک برن دنبالش سریع یوزر پس رو بگیرن.)

خوب یک نظریه جدید من دارم ( گرچه بخاطر عدم داشتن حجم مصرفی روزانه بقیه ممکنه خطا خیلی داشته باشه )که اینها یک رابطه ریاضی بین مصرف کاربر، حجم مصرف شده ، تراکم حجم مصرف شده ساختن و دارن بر اساس یک منحنی و یک خط مرزی بررسی می کنند که اگر نمودار از ان خط مرزی رد بشه اخطار می گیرد طرف.
    فعلا از روابط پیشو پا افتاده استفاده کردم و و هنوز خیلی کار داره ( بدون داشتن نمونه مصرف بقیه حتی ممکنه غلط هم باشه ) ولی احتمال می دم شاید کار کنه
    اینو که گفتی الان یاد همون صحبتم با پشتیبانی افتادم. وقتی که داشت حرف میزد یکجا نمیدونم از دهنش در رفت یا اشتباه کرد ولی دقیقا یک چیزی راجع تراکم کاربرها و حجم و این خط مشی مصرف گفت . جمله دقیقش یادم نیست اما شبیه این بود که : تبریز(مطمئن نیستم تبریز بود اما یک شهر دیگه) تراکم زیادی نداره و نیست (خط مشی مصرف مثل اینجا). البته میگم درستش یادم نیست اما چیزی شبیه به این بود . البته بعدش تو حرف هاش گفتش که منظور چیز دیگه بوده و منم فک کردم منظورش چیز دیگه بوده.
    با این شرایط که واسه بعضی کاربرهای 1مگ روی 80 گیگ اومده و واسه بعضی 2 مگ ها هم بعد از 120 نیومده جور در میاد.
    ===
    مصرف من بیشتر از120 گیگ شده(حدود 123 گیگ) و فعلا توی ecare حجم 120.2 گیگ ثبت شده که از 120 بیشتر هست و فعلا اخطاری هم نیومده تا الان.
    احتمالش هست که مصرف توی ساعات رایگان رو با ضریب کمتر حساب کنن و یا کلا حساب نکنن ؟
    Last edited by ase_pase; 09-02-2014 at 01:06.

4. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اینو که گفتی الان یاد همون صحبتم با پشتیبانی افتادم. وقتی که داشت حرف میزد یکجا نمیدونم از دهنش در رفت یا اشتباه کرد ولی دقیقا یک چیزی راجع تراکم کاربرها و حجم و این خط مشی مصرف گفت . جمله دقیقش یادم نیست اما شبیه این بود که : تبریز(مطمئن نیستم تبریز بود اما یک شهر دیگه) تراکم زیادی نداره و نیست (خط مشی مصرف مثل اینجا). البته میگم درستش یادم نیست اما چیزی شبیه به این بود . البته بعدش تو حرف هاش گفتش که منظور چیز دیگه بوده و منم فک کردم منظورش چیز دیگه بوده.
    با این شرایط که واسه بعضی کاربرهای 1مگ روی 80 گیگ اومده و واسه بعضی 2 مگ ها هم بعد از 120 نیومده جور در میاد.
    ===
    مصرف من بیشتر از120 گیگ شده(حدود 123 گیگ) و فعلا توی ecare حجم 120.2 گیگ ثبت شده که از 120 بیشتر هست و فعلا اخطاری هم نیومده تا الان.
    احتمالش هست که مصرف توی ساعات رایگان رو با ضریب کمتر حساب کنن و یا کلا حساب نکنن ؟
    منم رد کردم 120 رو و حدود 125 گیگ دانلود کردم اخطاری خداروشکر نیومده

ساعات رایگان کلا حساب نمیشه من الان چند شبه برای اینکه حجمم خیلی نره بالا شب ها دانلود های سنگین و حجم بالا رو دانلود میکنم که حجم مصرفی حساب نشه

6. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من به 130 گیگ رسیدم و خبری از اخطار با اس.ام.اس یا ایمیل نیست.
    احتمالا مصرف شبانه رو حساب نمیکنن. (چیزی حدود 50 گیگ از مصرف من مصرف شبانه بوده)

8. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا پس به سلامتی رقم مصرف منصفانه مشخص شد
    120 گیگ یعنی زیر 20% کل حجم دانلودی که باید بدن

10. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بچه ها لطفا هر کس شکایت داره مثل من کامل بره توضیح بده و ثبت کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

آقا پس به سلامتی رقم مصرف منصفانه مشخص شد
    120 گیگ یعنی زیر 20% کل حجم دانلودی که باید بدن
    بله متاسفانه. 120 گیگ میشه حدود 19 درصد ظرفیت
    مشکل آخه اینه که الان من از 120 رد شدم و هنوز اخطار نگرفتم.
    مشکل این هست که هنوز معلوم نیست که محدودیت چقدر هست و در ضمن اون قراردادی که ما واسه گرفتن اینترنت امضا کردیم دست ایرانسل رو واسه هرکاری باز گذاشته.

14. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GTB 599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

سلام دوستان... یه سوال فوری!!!!!!!!!!!!

مودم usb به همراه تقویت کننده ... 50 تومن می ارزه؟؟ نو هست... تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟؟؟

با سپاس

داره خودمونی میشه jiminia2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به علت عدم رعایت «خط مشی استفاده منصفانه»، سرویس شما به ضریب اشتراک بالاتر تغییر یافت.

در نظر داشته باشید در پایان دوره، سرویس شما به صورت خودکار به حالت قبل باز می گردد.
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به wimax.irancell.ir مراجعه فرمایید .
    اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد
    وایمکس ایرانس

خب اساتید محترم سرعت هم تقریبا روی 18 اومد.
    تا آخر شب هم مقدار مصرف رو اعلام میکنم.

17. 3 کاربر از jiminia2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

به علت عدم رعایت «خط مشی استفاده منصفانه»، سرویس شما به ضریب اشتراک بالاتر تغییر یافت.

در نظر داشته باشید در پایان دوره، سرویس شما به صورت خودکار به حالت قبل باز می گردد.
    جهت کسب اطلاعات بیشتر به wimax.irancell.ir مراجعه فرمایید .
    اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد
    وایمکس ایرانس

خب اساتید محترم سرعت هم تقریبا روی 18 اومد.
    تا آخر شب هم مقدار مصرف رو اعلام میکنم.
    سرویس شما 1 مگ هست یا 2مگ؟

این میزان مصرفتون رو حتما بگید که بفهمیم از چه میزانی ضریب بالا میره

و خوبیش حداقل اینه که از اول دوره دوباره محدود نیست و به حالت قبل برمیگرده

19. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •