سلام فعلا که نوین پندار هست با گزارش فردوسی پور
وی فایل گزارش بازی رو یه کاری کردن که اگه تو بازی های دیگه بریزی کار نمیکنه
سلام فعلا که نوین پندار هست با گزارش فردوسی پور
وی فایل گزارش بازی رو یه کاری کردن که اگه تو بازی های دیگه بریزی کار نمیکنه
عجب نامردایی هستن.
آخه یکی از دوستام با گزارش فارسی داشت و منم فای گزارش اونو جایگزین فایل اصلی بازی کردم و به راحتی جواب داد. البته گزارشش خیلی داغون بود و منم پاکش کردم.
حالا غیر از این نوین پندار دیگه چیز درست و حسابی دیگه ای وجود نداره؟؟؟
سلام من جدیدترین نسخه ی برنامه ی pes editor رو میخاستم اگه کسی داره لطفا بذاره![]()
من هر کاری میکنم نمیتونم توی مستر لیگ بازیکن بخرم
دوست عزیز من الان میخواستم توضیح بدم دیدم یکی اینکه قبلا توضیح زیادی دادم بعد الان چند وقت هستش دیگه مثل قبلا زیاد مسترلیگ نمیرم. به خاطر همین یکمی سرچ کردم و توضیحاتی که خودم داده بودم رو پیدا کردم. یه سری از اونارو میذارم شاید به دردت بخوره:
در مورد خرید بازیکنان بزرگ مثل بوفون یا دروگبا شما در چند راه می تونید اونارو بخرید یکی این که اونا در لیست فروش تیم خودشان باشند که برای دیدن آن باید در گزینه search گزینه اخر رو انتخاب و گزینه transfer list رو انتخاب کنی و ok کنی و بعد لیست بازیکنان میاد و اگر اون بازیکنان که میخواستی بودن رو انتخاب کن و به لیست اضافه کن و بعد از چند هفته باهاشون مذاکره کن و بعد احتمالا چون منچستر هستی بهت راحتتر بازیکن میدن.توجه کن که حتما scout در لول5 باشه.
اگر بازیکنان بزرگ در لیست فروش نبودند شما میتونی اونارو همیشه در لیست خودت قرار بدی و آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا قبول کنن البته شما اول فقط مذاکره میکنی و بعد اگه قبول کردن یه مبلغی بهتون میگن که شما میتونی اونو کم و زیاد کنی. کلا نقل و انتقال در این بازی خیلی راحته و شما شاید فصل اول نتونی بازیکن زیاد بخری ولی در فصلهای بعدی میتونی بازیکنان زیادی بخری.دوست عزیز نوشتن chance almost zero دلیل نمیشه که اصلا نشه بازیکن رو بخری.شما کلا دلیل اینکه بازیکن بزرگ نمیتونی بخری یکی میتونه این باشه که تیم تاتنهام تیم درجه یک مثل چلسی یا منچستر نیست و خرید بازیکنان بزرگ راحت نیست. یک دلیل دیگه این میتونه باشه که در Operating Costs شما گزینه اسکات رو در لول آخر نذاشتی که با توجه پول زیادی که داری بعید می دونم
کلا جدای از اینها شما برای اینکه بازیکنهای بزرگ رو بخری بهترین راه این هست که بازیکن به مدت طولانی در لیست خرید شما باشه و شما به اون آن قدر پیشنهاد بدین که آخر قبول کنه. من خودم با تیم هایی مثل چلسی و میلان و رئال بیشتر بازیکنانی که می خواستم رو راحت گرفتم و هیچ مشکلی در نقل و انتقالات نداشتم.شما باید کلا در کل فصل به فکر نقل وانتقالات باشی.فکر کنم میدونی که در کل فصل میشه نقل و انتقالات رو انجام داد نه؟میتونی هر هفته به بازیکنان پیشنهاد بدی و به نظر من در پستهایی که میخوای بازیکن بخری توی لیستت چند بازیکن بذار و مثلا یه بازیکن نشد برو سراغ بازیکن دیگه.آن قدر پیشنهاد بده که بتونی اونارو بخری. در مورد scout قسمت operating costs اگر بری چیزهایی مثل سطح مربی و سطح تمرین دهنده و دکتر و ... هستش و گزینه scout رو هم میتونی پیدا کنی.فکر کنم در مورد تمرین درست و حسابی نمیدونی نه؟ چون اصل بازی تمرین دادن هستش.باید دقت زیادی در این مورد داشته باشی.
اينم اروري كه وقتي ميخوام فايل مسترمو باز كنم ميده!
يك چند روزيه اين ارور ميا دنميدونم از چيه!؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قبلاً هر وقت PES یا FIFA را دستکاری می کردن و مثلاً گزارش مینداختن روش بازی کمی از حالت طبیعی خارج میشد.
این دفعه چی؟با قرار دادن گزارش بازی مشکلی نداره؟
سلام
پس به همراه لیگ برتر ایران اومده کدوم نسخه به بازیکنا نمره واقعی تری داده؟
لطفا جواب مارو هم بدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)