تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1046 از 1135 اولاول ... 46546946996103610421043104410451046104710481049105010561096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان ميشه درباره اين سروريس هاي اسيا تك راهنمايي كنيد
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ 128 134000 ريال
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود نقره اي ( با 2 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 8 گيگ) 128 189000 ريال
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ) 128 289000 ريال

اگه نامحدود هست پس جريان اين گيگ هاي هديه چيه
    و اين كه سرعتش چه جوره؟

داره خودمونی میشه Real Madrid7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان برای جریان حجم مازاد الان زنگ زدم گفتند آخر ماه خود سیستم درست میکنه قیمت ها و حجم ها رو در کل گفت نترسید

3. 2 کاربر از Real Madrid7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammad_reza0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان برای جریان حجم مازاد الان زنگ زدم گفتند آخر ماه خود سیستم درست میکنه قیمت ها و حجم ها رو در کل گفت نترسید
    باید نترسند هزینه روی قبض میاد آمد چه بخواهی چه نخواهی باید پرداخت کنی اینترنت 20 نت با این سرعت نابودش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آره به منم همینو گفت
    مازاد برای هر ماه جداگانه حساب میکنن

6. این کاربر از bhrooz555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حتی داغون ترین isp شیراز هم گزینه حجم باقیمونده در پانل کاربریش داره ولی مخابرات دزد نت این گزینه رو برای اینکه همینطور الکی از ما حجم کم کنه نداره و میگه باید زنگ بزنی به خودمون تا بگیم چقدر حجم داری و شب اول که گذاشتم برای دانلود شبانه 2 گیگ از حجم اصلی من کم کرده بود و امروز با بدختی زنگ زدم بهشون و با کلی جر و بحث برام درستش کرد و دارن علنی دزدی میکنن و من که قیدش رو زدم اصلا برم طرف دانلود شبانش و یه سیم کارت رایتل بگیرم که اینترنم وصل بمونه اینو درخواست جمع اوری میدم

مخابرات قطع نت تو دزدترین و پست ترین isp بودی که تا حالا دیدم

8. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir.sh.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

این 20 نت چند وقتی هست که شده دزد نت....

10. این کاربر از amir.sh.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad_reza0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حتی داغون ترین isp شیراز هم گزینه حجم باقیمونده در پانل کاربریش داره ولی مخابرات دزد نت این گزینه رو برای اینکه همینطور الکی از ما حجم کم کنه نداره و میگه باید زنگ بزنی به خودمون تا بگیم چقدر حجم داری و شب اول که گذاشتم برای دانلود شبانه 2 گیگ از حجم اصلی من کم کرده بود و امروز با بدختی زنگ زدم بهشون و با کلی جر و بحث برام درستش کرد و دارن علنی دزدی میکنن و من که قیدش رو زدم اصلا برم طرف دانلود شبانش و یه سیم کارت رایتل بگیرم که اینترنم وصل بمونه اینو درخواست جمع اوری میدم

اره من هم به همین رفتار مخابرات مشکوک هستم امدم سر برج قبض آمد 200 هزار تومان حالا هر چی بگی من منصرف نکردم کی گوش شنوا هست باید مبلغ بدی

12. 2 کاربر از mohammad_reza0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوستانی که مشکل شبانه داشتن راهنمایی کنن چجوری دانلود شبانه از حجمشون کم شده؟
    من الان یه هفته هست شبانه مصرف میکنم هر روز توی پنل کاربری چک میکنم که چقدر از حجم روزانم کم شده که یه وقت مشکلی پیش نیاد. البته مودمو هم تنظیم کردم بعد از ساعت 1 شب رست بشه تا احتمال اشتباه کمتر بشه. ولی در کل به اینا اعتماد ندارم.
    یه راهنمایی کنید مشکل شما دقیقا چجوری بوده؟

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

دوستان ميشه درباره اين سروريس هاي اسيا تك راهنمايي كنيد
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ 128 134000 ريال
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود نقره اي ( با 2 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 8 گيگ) 128 189000 ريال
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ) 128 289000 ريال

اگه نامحدود هست پس جريان اين گيگ هاي هديه چيه
    و اين كه سرعتش چه جوره؟
    سمت نامحدود آسیاتک نرید که نامحدودش از مخابرات هم بدتر هست. من 512 نامحدود با حداقل تبادل 10 گیگ داشتم. هر 24 ساعت حدود 175 مگابایت که مصرف میکردم سرعت از 60 میشد 10_20 کیلوبایت. یه وقت میخواستی یه فیلم 700 مگابایتی دانلود کنی باید 3_4 روز دانلود میکردی تا تموم بشه

15. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چه جور مودم بیسیم رایگانی ه که 56 تونم پولشه ؟ تعرفه ای که مودم داره مثل اون یکیه فقط 56 تومن گرون تره .
    دقیقا رایگان یعنی چی واسه اینا ؟ حتما ساعت رایگان دانلودشونم همینجوری حساب میکنن .

من از این آسیاتک داغ دیدم و اگه دوتا مودمم بده سمتش نمیرم دیگه .

Sent from my HTC One using Tapatalk
    روی تعرفه 155 تومن قیمت مودم حساب نشده و رایگان هست، تعرفه 99 تومن هم برای کسانی هست که مودم را نیاز ندارند و به مقدار ارزش مودم که درتعرفه قبلی حساب نشده از قیمت کسر شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •