تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1046 از 1137 اولاول ... 46546946996103610421043104410451046104710481049105010561096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان برای هندسه 1 و مخصوصا عربی که من تو توش ضعیفم چی خوبه؟

(هندسه رو که اصلا نخوندم.عربی هم هفته ای نیم ساعت.جدی میگم.ولی از پس تست های ترجمه بر اومدم).

برای عربی از طرفی بعضیا میگن مبتکران کامل هست بعضیا میگن خیلیاش اضافست.تخته سیاه هم مد نظرم هستش (بازم بگم عربیم در حد راهنمایی بید.اما پارسال امتحان نهایی 17 شدم .).

همچنین فیزیک 2 که من فقط برای دو فصل آخرش می خوام (از رو جوکار خوندم اما احساس می کنم یاد نگرفتم.هر چند ممارست هم به خرج ندادم).

ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اگه زیست دوم خیلی سبز خوبه , پس من براب زیست سوم و پیش چیکار کنم چرا سبز خوب نیست سوال بعدی ابی قلمچی برای عربی خوبه? تست هندسه من دریافت دارم خوبه و عربی هم مبتکران دارم کامله

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه زیست دوم خیلی سبز خوبه , پس من براب زیست سوم و پیش چیکار کنم چرا سبز خوب نیست سوال بعدی ابی قلمچی برای عربی خوبه? تست هندسه من دریافت دارم خوبه و عربی هم مبتکران دارم کامله
    کل پست های این تاپیک فقط نقش هدایت کننده دارند و انتخاب نهایی رو شما با در دست داشتن کتاب تو کتاب فروشی انجام می دید.همین طور که می بینید اختلاف نظر هم وجود داره این وسط.مثلا من می گم خیلی سبز فقط دومش خوبه.خودتون برید کتاب پیش 1 رو باز کنید و قضاوت کنید.زیست سومش هم درس نامه نداره بزرگ ترین ایرادش همینه.

ممنون.

4. این کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام . نظرتون راجع به کتاب ادبیات موضوعی ؟ کسی استفاده کرده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کتابی هست که مثل زیست گیاهی
    مباحث مربوط به جانواران زیست رو طبقه بندی کرده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

(هندسه رو که اصلا نخوندم.عربی هم هفته ای نیم ساعت.جدی میگم.ولی از پس تست های ترجمه بر اومدم).

برای عربی از طرفی بعضیا میگن مبتکران کامل هست بعضیا میگن خیلیاش اضافست.تخته سیاه هم مد نظرم هستش (بازم بگم عربیم در حد راهنمایی بید.اما پارسال امتحان نهایی 17 شدم .).

همچنین فیزیک 2 که من فقط برای دو فصل آخرش می خوام (از رو جوکار خوندم اما احساس می کنم یاد نگرفتم.هر چند ممارست هم به خرج ندادم).

ممنون.
    عربی من خودم مبتکران خوندم خوبه انصافا از لحاظ توضیح اما خب باید زیاد وقت بزاری روش و این که تست زیاد نداره یه کتاب تست حتما نیاز داره
    چون من خودم این کتاب رو زیاد کار کردم ولی چون تست نزدم عربی رو تو کنکور خراب کردم :(
    فیزیک 2 هم من ندیدم کتابی که جدا فقط اون دو فصل رو داشته باشه
    خودم کتاب کلاس رمزینه رو دارم و از اون که خوندم تونستم همه ی تست های مربوط به فشار و گاز های کنکور امسال درست بزنم
    فصل 1 همین کتاب رمزینه هم خیلی خوبه در مورد تبدیل واحدها و بردار ها داره
    بقیه ی فصل هاش با این که کامل تر تو فیزیک پیش گفته میشه اما اگر کسی وقت داشته باشه یه دور این کتاب رو بخونه پایه اش برا پیش هم قوی میشه

8. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کتابی هست که مثل زیست گیاهی
    مباحث مربوط به جانواران زیست رو طبقه بندی کرده باشه
    زيست جمع بندي مهر و ماه از صفحه 190 الي 215 كل جانداران ( اغلب شامل جانوران ) رو جمع بندي كرده

-----
    Gita عزيز كه ميخواستم به جاي كتاب هاي نموداري سه سال مهروماه كتاب جمع بندي رو بخرن خدمتشون عرض كنم كه زيست جمع بندي هيچ شباهتي با كتابهاي نموداري نداره مطالبش هم اصلا براي جمع بندي كامل نيست و ويرايش هم نشده. اگر نميخواين سه تا كتاب سه سال رو بخونينغ به جاش ميتونين زيست چكيده تخته سياه بگيرين

10. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عربی من خودم مبتکران خوندم خوبه انصافا از لحاظ توضیح اما خب باید زیاد وقت بزاری روش و این که تست زیاد نداره یه کتاب تست حتما نیاز داره
    چون من خودم این کتاب رو زیاد کار کردم ولی چون تست نزدم عربی رو تو کنکور خراب کردم :(
    فیزیک 2 هم من ندیدم کتابی که جدا فقط اون دو فصل رو داشته باشه
    خودم کتاب کلاس رمزینه رو دارم و از اون که خوندم تونستم همه ی تست های مربوط به فشار و گاز های کنکور امسال درست بزنم
    فصل 1 همین کتاب رمزینه هم خیلی خوبه در مورد تبدیل واحدها و بردار ها داره
    بقیه ی فصل هاش با این که کامل تر تو فیزیک پیش گفته میشه اما اگر کسی وقت داشته باشه یه دور این کتاب رو بخونه پایه اش برا پیش هم قوی میشه
    کلا این قوی بودن تو چند مبحث خاص تو هر درس کار دست آدم میده.

مثلا من تمامی تست های ژنتیک کنکور و تمامی تست های فیزیک پیش از فصل 3 به بعد رو پاسخ صحیح دادم.ولی چی باعث میشه احتمالا رشته های دکترا سراسری رو نیارم بقیه ی مباحث اند که سرسری رد شدند... .

البته واقعا وقت زیادی هم نداشتم.در حال تحصیل بودم و کلاس های مضخرفی چه تو مدرسه چه خارجش می رفتم.

برای هندسه 1 کسی چیز خوبی معرفی می کنه؟ همچنین بیشتر در مورد عربی نظر بدید.

ممنون.

داره خودمونی میشه ramin5749's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همچنین بیشتر در مورد عربی نظر بدید.

ممنون.[/QUOTE]
    دوست عزیز من چند سال پیش که کنکور دادم یه کتاب خوندم به نام عربی از صفر تا صد، اسم مولفش گودرز سروی بود؛ کتابش پیش نیازهای لازم رو حتی از دوره راهنمایی هم داشت ولی کتابش خیلی کم تست داشت و آموزش یود من بدون تست زدن 50 زدم کنکور، حتما به این کتاب یه نگاه بنداز
    موفق باشید
    Last edited by ramin5749; 18-07-2013 at 22:06.

13. 2 کاربر از ramin5749 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m-asadabadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.

برای عربی مخصوصا شما که عربیت خیلی ضعیف هست هیچ گزینه ای جز مبتکران وجود نداره!
    حالا ممکنه بعضا اضافاتی هم بندرت داشته باشه (خصوصا اوایل کتاب) اما مطمئننا خیلیاش نیست

هندسه 1 اگه میری سوم هندسه 1 انتشارات فار رو بگیر
    اما اگه کنکوری هستی هندسه پایه انتشارات الگو یا انتشارات دریافت رو بگیر

برای فیزیک 2 هم اگه پایه ات خیلی ضعیفه فیزیک2 محمود زاده - مبتکران رو بگیر در غیر اینصورت فیزیک پایه 2جلدی الگو !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •