کلید ها رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید.
کلید ها رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید.
سلام
لطفا یکی منو راهنمایی کنه
ورژن 2012 رو نصب کردم ولی اپدیت نمیشه حتی اپدیت افلاین هم دانلود کردم بازم اپدیت نشد قبلا نصب کرده بودم مشکلی نداشت ویندوزو ریکاوری کردم نصبیدم الان اپدیت نمیشه برنامه فعاله با لاینسس سریع 100% میشه ولی اپدیت نمیشه
اینترنتم 512
ویندوز 7 اورجینال(لپ تاپ دل)
سلام
تاریخ سیستم رو چک کن .
با سلام
من ورژن 2012 نسخه آنتی ویروسش نصب کردم خواستم بدونم این نسخه باعث کاهش سرعت اینترنت میشه امروز که این آنتی ویروس رو نصب کردم سرعتم پایین امده ممکنه از آنتی ویروس باشه یا نه
1. در صفحه اصلی کاسپر، بالا سمت راست روی Reports کلیک کنید.
2. در پنجره ای که باز میشه، پایین سمت راست روی Detailed Report کلیک کنید.
3. در پنجره باز شده، پایین ستون سمت چپ صفحه، به بخش Update برید.
4. سپس با استفاده از زدن گزینه Save و انتخاب یک نام دلخواه، گزارش آپدیت رو ذخیره کنید.
5. گزارش رو آپلود کرده و لینکش رو اینجا قرار بدید.
در صورت حجیم بودن فایل گزارش، میتونید قبل از آپلود،
اون رو از منوی Send to در کلیک راست و انتخاب گزینه Compressed (Zipped) Folder ، فشرده کنید.
محتوای مخفی: تصویر
Last edited by omid-p30; 18-01-2012 at 19:35.
ممنون از حوصله و وقتی که گذاشتین
تاریخ ویندوز 1روز جلو بود درست شد و اپدیت شد
قسمت view که در تصویر نشون دادین رو باید رو کدوم تنظیم کنم یادم رفت پیش فرض کدوم بود
Last edited by Cheric1986; 26-12-2011 at 01:51.
فرقی نداره، هر طور سلیقه خودتون هست.
اگه ممکنه توضیح بدین این قسمت مربوط به چیه و چه کاری انجام میده هر گزینه و بهترین تنظیمش کدومه![]()
برای نوع نمایش گزارشها به شماست.که آیا گزارشها رو بر حسب زمان گروه بندی شده بهتون نمایش بده یا نه.
پیش فرضش هم روی Group by time هست.![]()
تنظیم میکنم رو group by time ولی خود بخود میاد رو group by threat type چرا اینجوری میشه؟
برای شما هم همینطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)