بابا من خودم اماتوری بیش نیستم از رو علاقه میام اینجا چه مایه ای ازمون گذاشتی حال کردم امیر جان![]()
بابا من خودم اماتوری بیش نیستم از رو علاقه میام اینجا چه مایه ای ازمون گذاشتی حال کردم امیر جان![]()
Last edited by لنگرود1371; 20-05-2013 at 21:12.
نمیگم کنووده حرف نداره ولی سونی اکسپولدا صداشون جالب نیست حداقل به دل ما ایرانی ها نمیچسبه ولی هدیونیتای سونی یه امکان دارن اونم جستجوی راحت اهنگه که خیلی خوبه من کار نکردم باهاش ولی یکی از دوستام میگفت اکثر سونی ها این قابلیتو دارن
به کنوود شما فکر کن بعد هم پایونیر بعد به سونی. سونی رو در حد جی وی سی بدون
آقايون هر کسي اين پست رو ميخونه و در مورد 6964 به دليل مشکلي که من ديشب اينجا نوشتم براش دو دلي ايجاد شده بگم که مشکل من کاملاً حل شد و باورم نميشه باند 6964 ويتنامي بدون آمپ همچين بيس نرمي بزنه. مشکل يکي از سيمهاي پشت ضبط که فکر کنم سبز رنگ بود اشتباه وصل شده بود و صدا رو به هم ريخته بود. الان همه چيز رديفه و با کيفيت باورنکردني، هد يونيت من 3550 (تايلند) هست ضمناً يک جفت باند 1044 ويتنامي هم به جاي فابريک هاي جلو مشغول به خدمت هستند. در مجموع صدايي که الان دارم از نظر کيفيت و بيس (باس) حدأقال 10 برابر سيستم فابريک پرايد هست و براي من کاملاً راضي کننده بود.
اشکال از اتصالات بود، پايونير نسبت به خرجي که من کردم خيلي عالي جواب داده شايد چون ضبط و باندهاي بيضي و باندهاي جلوم همشون مارک پايونير هستند خوب مچ شدند باهم و اصلاً موافق نيستم که نبايد از پايونير توقع زيادي داشت. 6964 اگر آمپ بهش وصل شه که ميسوزه شايد با کم قدرت نسوزه؟ ولي ديگه نيازي نيس.
Last edited by AVAST4890; 20-05-2013 at 22:24.
خدا رو شکر که مشکل حل شد و از صدا هم راضی هستید.مهم اینه که خود آدم از صدایی که داره راضی باشه مخصوصا وقتی با هزینه کم این کار انجام بشه- خلاصه مبارک باشه
حالا من میخوام تجربم رو از.پایونییر و همچنین مشاوره های دوستای گلم تو این سایت،مخصوصا حمید آقای عزیز، عرض کنم.
من هم رو ماشین خواهرم یه جفت 6964 با پخش pioneer 145u بسته بودم. وقتی میخواستم برای ماشین خودم سیستم ببندم چون اون موقع پول نداشتم یکم تو اینترنت گشتم تا به اینجا رسیدم. با بودجه ای که داشتم با مشورت بچه ها یه جفت dls 960 گرفتم و با یه آمپ sony 222 واسه عهد بوق و پخش پایونیر همدورش (تو خونه داشتم) بستم رو ماشین خودم.انقدر از این صدا راضی بودم که ماشین خواهرمو بردم و پخش و باندخا رو باز کردم یه سیستم توپ (کنوود8019,pioneer 5500,dls 1073) بستم روش و آقا چه صدایی(البته اینکارو کردم چون چندوقت دیگه قراره اون ماشینو بردارم)
خلاصه که مشورت های دوستان نتیجه تجربه چند سالشون در این راهه و خوب نبودن صدای پایونییر در مقام مقایسه با این مدل هاست
از دید من هم صدای پایونییر خوب نیست(6975 اصلی که رو ماشین داییم هست هم به نظرم از لحاظ کیفیت به dls 960 که رو ماشین خودم دارم نمیرسه)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
مرسي.
اتفاقاً من هم از مطالب دوستان در اينجا و فروم TuningTalk استفاده کردم بعد باند و ضبط گرفتم.
براي رفع اشکال ُسرچ کردم همينجا و با استفاده از نتيجه اون بود که مشکل رو تونستم پيدا کنم.
شايد همه مارک ها در شهر هاي ديگه به جز تهران موجود نباشه که بشه به راحتي و مطمئن گير آورد.
Last edited by AVAST4890; 20-05-2013 at 23:22.
اين رو هم اضافه کنم که اول 2550 خريده بودم ولي روي ماشين استفاده نکردم و فقط تو مغازه تست زديم چون کيفيت ساختش مخصوصاً قسمت پنل جالب به نظر نميرسيد و پنلش در برابر خاک نفوذ پذيري زيادي داشت با 3550 عوض کردم که کيفيت ساختش در قسمت پنل خيلي بهتر هست بعلاوه ميشه از بين چندين رنگ نور قابل تنظيم جداگانه کليد و پنل يا هر دو براش انتخاب کرد در حالي که نور 2550 فقط قرمز هست. 3550 قابليت Mixtrax داره ولي 2550 نداره.
Last edited by AVAST4890; 20-05-2013 at 23:53.
قطعا همینطوره،من هم عرض کردم البته صدا کاملا سلیقه ایه و مهم اینه که خود آدم راضی باشه ازش
یه چیز جالب در این مورد،پسر عموم میگه صدای باندای خودت (dls 960 با یه آمپ قراضه) از اون که رو ماشین خواهرمه (dls 1073+pioneer 5500+ kenwood 8019) باحالتره میگه بابا این خیلی بیسش سنگینه من اصن نمیتونم تحمل کنم- دیگه سلیقه از این بیشتر!؟ صدای یه سیستم ضعیف و ارزون نسبت به اون یکی رو ترجیح میده
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دیروز که یه جور در مورد ارزونترین باند پایونیر بد گفتی که من ترسیدم آخه 6964 رو به خیلی ها معرفی کرده بودم فکر کنم مناسب ترین باندی بدون آمپی باشه که تو بازار باشه
ما قبلا با دو جفت 6963 پرایدو تکون میدادیم
خداروشکر راضی شدی ایشالا تو شادی ها ازش استفاده کنی
یه سوال ماشینتون پراید داشبورد قدیمه؟
1044 رو بستی قاب اصلی داشبوردت روش راحت بسته شد؟
Last edited by لنگرود1371; 20-05-2013 at 23:57.
مرسي.
پرايد 131 EX هست، 1044 مثل هلو جا رفت در قاب بلندگو داشبورد هم راحت جا رفت سر جا خودش يعني اصلاً معلوم نيس اون زير باند پايونيره ولي واقعاً 1044 با اينکه 10 سانته صداي خوبي توليد ميکنه در کنار يک جفت خربزه اي البته.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)