تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1046 از 2365 اولاول ... 46546946996103610421043104410451046104710481049105010561096114615462046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

این اولین review تخصصی از حاج علی
    چشم. ما شاگردها درس پس می دیم شما اساتید اصلاح کنید
    ارادتمندشما، امیر هستم
    بابا من خودم اماتوری بیش نیستم از رو علاقه میام اینجا چه مایه ای ازمون گذاشتی حال کردم امیر جان
    Last edited by لنگرود1371; 20-05-2013 at 21:12.

2. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید هدیونیت دارم بنظرتون بین این دو مدل کدوم بهتره از هر لحاظ مخصوص کیفیت صدا؟
    sony gt522u
    kenwood 3357
    در کل کدوم مدل پیشنهاد میشه.
    نمیگم کنووده حرف نداره ولی سونی اکسپولدا صداشون جالب نیست حداقل به دل ما ایرانی ها نمیچسبه ولی هدیونیتای سونی یه امکان دارن اونم جستجوی راحت اهنگه که خیلی خوبه من کار نکردم باهاش ولی یکی از دوستام میگفت اکثر سونی ها این قابلیتو دارن
    به کنوود شما فکر کن بعد هم پایونیر بعد به سونی. سونی رو در حد جی وی سی بدون

4. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من امروز يک جفت باند6964 گذاشتم روي ماشين به همراه ضبط Pioneer 3550 و يک جفت 1044 براي جلو ولي از صدا اصلاً راضي نيستم، بيسش خيلي محدود هست در حد سيستم فابريک پژو 206 تيپ 5 و 6... آيا اين طبيعيه واقعاً؟ الان اعصابم خورد شده و فردا ميخوام ماشين رو ببرم يک مغازه ديگه چک کنه که سيمي چيزي رو اشتباه نزده باشند. نظر شما چيست؟ ماشين پرايده.
    چک کن سیمای خروجی پخش برعکس نباشه یه حالت منفی مثبت دارن که جا به جا شن رو صدا خیلی تاثیر میزاره
    آقايون هر کسي اين پست رو ميخونه و در مورد 6964 به دليل مشکلي که من ديشب اينجا نوشتم براش دو دلي ايجاد شده بگم که مشکل من کاملاً حل شد و باورم نميشه باند 6964 ويتنامي بدون آمپ همچين بيس نرمي بزنه. مشکل يکي از سيمهاي پشت ضبط که فکر کنم سبز رنگ بود اشتباه وصل شده بود و صدا رو به هم ريخته بود. الان همه چيز رديفه و با کيفيت باورنکردني، هد يونيت من 3550 (تايلند) هست ضمناً يک جفت باند 1044 ويتنامي هم به جاي فابريک هاي جلو مشغول به خدمت هستند. در مجموع صدايي که الان دارم از نظر کيفيت و بيس (باس) حدأقال 10 برابر سيستم فابريک پرايد هست و براي من کاملاً راضي کننده بود.

6. 2 کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله دوست خوبم.نباید از پایونیر خیلی توقع داشته باشید.بنده و دیگر عزیزان بارها تکرار کرده ایم ولی خب متاسفانه گوش نمیفرمائید.
    البته همونطور که دوستان اشاره کردند اتصالات رو مجددا چک بفرمائید.
    بله،صدای خیلی خوبی نمیده ، اما فکر نکنم در حد صدای فابریکی باشه، شما نشون بده اگه تاثیر نداشت میتونی با یه آمپ دو کانال کم قدرت یکم صدا رو بهتر کنی ، اما کلا نیابد زیاد ازش انتظار داشته باشی
    اشکال از اتصالات بود، پايونير نسبت به خرجي که من کردم خيلي عالي جواب داده شايد چون ضبط و باندهاي بيضي و باندهاي جلوم همشون مارک پايونير هستند خوب مچ شدند باهم و اصلاً موافق نيستم که نبايد از پايونير توقع زيادي داشت. 6964 اگر آمپ بهش وصل شه که ميسوزه شايد با کم قدرت نسوزه؟ ولي ديگه نيازي نيس.
    Last edited by AVAST4890; 20-05-2013 at 22:24.

8. 2 کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اشکال از اتصالات بود، پايونير نسبت به خرجي که من کردم خيلي عالي جواب داده شايد چون ضبط و باندهاي بيضي و باندهاي جلوم همشون مارک پايونير هستند خوب مچ شدند باهم و اصلاً موافق نيستم که نبايد از پايونير توقع زيادي داشت. 6964 اگر آمپ بهش وصل شه که ميسوزه شايد با کم قدرت نسوزه؟ ولي ديگه نيازي نيس.
    خدا رو شکر که مشکل حل شد و از صدا هم راضی هستید.مهم اینه که خود آدم از صدایی که داره راضی باشه مخصوصا وقتی با هزینه کم این کار انجام بشه- خلاصه مبارک باشه
    حالا من میخوام تجربم رو از.پایونییر و همچنین مشاوره های دوستای گلم تو این سایت،مخصوصا حمید آقای عزیز، عرض کنم.
    من هم رو ماشین خواهرم یه جفت 6964 با پخش pioneer 145u بسته بودم. وقتی میخواستم برای ماشین خودم سیستم ببندم چون اون موقع پول نداشتم یکم تو اینترنت گشتم تا به اینجا رسیدم. با بودجه ای که داشتم با مشورت بچه ها یه جفت dls 960 گرفتم و با یه آمپ sony 222 واسه عهد بوق و پخش پایونیر همدورش (تو خونه داشتم) بستم رو ماشین خودم.انقدر از این صدا راضی بودم که ماشین خواهرمو بردم و پخش و باندخا رو باز کردم یه سیستم توپ (کنوود8019,pioneer 5500,dls 1073) بستم روش و آقا چه صدایی(البته اینکارو کردم چون چندوقت دیگه قراره اون ماشینو بردارم )
    خلاصه که مشورت های دوستان نتیجه تجربه چند سالشون در این راهه و خوب نبودن صدای پایونییر در مقام مقایسه با این مدل هاست
    از دید من هم صدای پایونییر خوب نیست(6975 اصلی که رو ماشین داییم هست هم به نظرم از لحاظ کیفیت به dls 960 که رو ماشین خودم دارم نمیرسه)
    Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

10. 7 کاربر از aghasamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خدا رو شکر که مشکل حل شد و از صدا هم راضی هستید.مهم اینه که خود آدم از صدایی که داره راضی باشه مخصوصا وقتی با هزینه کم این کار انجام بشه- خلاصه مبارک باشه
    حالا من میخوام تجربم رو از.پایونییر و همچنین مشاوره های دوستای گلم تو این سایت،مخصوصا حمید آقای عزیز، عرض کنم.
    من هم رو ماشین خواهرم یه جفت 6964 با پخش pioneer 145u بسته بودم. وقتی میخواستم برای ماشین خودم سیستم ببندم چون اون موقع پول نداشتم یکم تو اینترنت گشتم تا به اینجا رسیدم. با بودجه ای که داشتم با مشورت بچه ها یه جفت dls 960 گرفتم و با یه آمپ sony 222 واسه عهد بوق و پخش پایونیر همدورش (تو خونه داشتم) بستم رو ماشین خودم.انقدر از این صدا راضی بودم که ماشین خواهرمو بردم و پخش و باندخا رو باز کردم یه سیستم توپ (کنوود8019,pioneer 5500,dls 1073) بستم روش و آقا چه صدایی(البته اینکارو کردم چون چندوقت دیگه قراره اون ماشینو بردارم )
    خلاصه که مشورت های دوستان نتیجه تجربه چند سالشون در این راهه و خوب نبودن صدای پایونییر در مقام مقایسه با این مدل هاست
    از دید من هم صدای پایونییر خوب نیست(6975 اصلی که رو ماشین داییم هست هم به نظرم از لحاظ کیفیت به dls 960 که رو ماشین خودم دارم نمیرسه)
    مرسي.
    اتفاقاً من هم از مطالب دوستان در اينجا و فروم TuningTalk استفاده کردم بعد باند و ضبط گرفتم.
    براي رفع اشکال ُسرچ کردم همينجا و با استفاده از نتيجه اون بود که مشکل رو تونستم پيدا کنم.
    شايد همه مارک ها در شهر هاي ديگه به جز تهران موجود نباشه که بشه به راحتي و مطمئن گير آورد.
    Last edited by AVAST4890; 20-05-2013 at 23:22.

12. 2 کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اين رو هم اضافه کنم که اول 2550 خريده بودم ولي روي ماشين استفاده نکردم و فقط تو مغازه تست زديم چون کيفيت ساختش مخصوصاً قسمت پنل جالب به نظر نمي‌رسيد و پنلش در برابر خاک نفوذ پذيري زيادي داشت با 3550 عوض کردم که کيفيت ساختش در قسمت پنل خيلي بهتر هست بعلاوه ميشه از بين چندين رنگ نور قابل تنظيم جداگانه کليد و پنل يا هر دو براش انتخاب کرد در حالي که نور 2550 فقط قرمز هست. 3550 قابليت Mixtrax داره ولي 2550 نداره.
    Last edited by AVAST4890; 20-05-2013 at 23:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مرسي.
    اتفاقاً من هم از مطالب دوستان در اينجا و فروم TuningTalk استفاده کردم بعد باند و ضبط گرفتم.
    براي رفع اشکال ُسرچ کردم همينجا و با استفاده از نتيجه اون بود که مشکل رو تونستم پيدا کنم.
    شايد همه مارک ها در شهر هاي ديگه به جز تهران موجود نباشه که بشه به راحتي و مطمئن گير آورد.
    قطعا همینطوره،من هم عرض کردم البته صدا کاملا سلیقه ایه و مهم اینه که خود آدم راضی باشه ازش
    یه چیز جالب در این مورد،پسر عموم میگه صدای باندای خودت (dls 960 با یه آمپ قراضه) از اون که رو ماشین خواهرمه (dls 1073+pioneer 5500+ kenwood 8019) باحالتره میگه بابا این خیلی بیسش سنگینه من اصن نمیتونم تحمل کنم- دیگه سلیقه از این بیشتر!؟ صدای یه سیستم ضعیف و ارزون نسبت به اون یکی رو ترجیح میده

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

آقايون هر کسي اين پست رو ميخونه و در مورد 6964 به دليل مشکلي که من ديشب اينجا نوشتم براش دو دلي ايجاد شده بگم که مشکل من کاملاً حل شد و باورم نميشه باند 6964 ويتنامي بدون آمپ همچين بيس نرمي بزنه. مشکل يکي از سيمهاي پشت ضبط که فکر کنم سبز رنگ بود اشتباه وصل شده بود و صدا رو به هم ريخته بود. الان همه چيز رديفه و با کيفيت باورنکردني، هد يونيت من 3550 (تايلند) هست ضمناً يک جفت باند 1044 ويتنامي هم به جاي فابريک هاي جلو مشغول به خدمت هستند. در مجموع صدايي که الان دارم از نظر کيفيت و بيس (باس) حدأقال 10 برابر سيستم فابريک پرايد هست و براي من کاملاً راضي کننده بود.
    دیروز که یه جور در مورد ارزونترین باند پایونیر بد گفتی که من ترسیدم آخه 6964 رو به خیلی ها معرفی کرده بودم فکر کنم مناسب ترین باندی بدون آمپی باشه که تو بازار باشه
    ما قبلا با دو جفت 6963 پرایدو تکون میدادیم
    خداروشکر راضی شدی ایشالا تو شادی ها ازش استفاده کنی
    یه سوال ماشینتون پراید داشبورد قدیمه؟
    1044 رو بستی قاب اصلی داشبوردت روش راحت بسته شد؟
    Last edited by لنگرود1371; 20-05-2013 at 23:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دیروز که یه جور در مورد ارزونترین باند پایونیر بد گفتی که من ترسیدم آخه 6964 رو به خیلی ها معرفی کرده بودم فکر کنم مناسب ترین باندی بدون آمپی باشه که تو بازار باشه
    ما قبلا با دو جفت 6963 پرایدو تکون میدادیم
    خداروشکر راضی شدی ایشالا تو شادی ها ازش استفاده کنی
    یه سوال ماشینتون پراید داشبورد قدیمه؟
    1044 رو بستی قاب اصلی داشبوردت روش راحت بسته شد؟
    مرسي.
    پرايد 131 EX هست، 1044 مثل هلو جا رفت در قاب بلندگو داشبورد هم راحت جا رفت سر جا خودش يعني اصلاً معلوم نيس اون زير باند پايونيره ولي واقعاً 1044 با اينکه 10 سانته صداي خوبي توليد ميکنه در کنار يک جفت خربزه اي البته.

17. این کاربر از AVAST4890 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •