تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1046 از 1126 اولاول ... 46546946996103610421043104410451046104710481049105010561096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان نمیدونم این پست تکراری هست یا نه ولی 1046 صفحه نمیشه همه رو خوند چند صفحه اول و آخری که دیدم چیزی نبود.

من هارد سیگیت اکسترنال 3.5 دارم و هد هارد مشکل پیدا کرده و چند جایی نشون دادم و گفتند باید جراحی بشه

متاسفانه نمیدونم به چه کسی میشه اعتماد کرد اگر دوستان تجربه مشابه داشتند یا کسی رو امین میدونن معرفی کنن.
    چون اطلاعات هارد من برای شخص من مهمه و اون طرف ممکنه هارد رو باز بکنه یا هرچی و بعد بگه نشد و کمی هم پول بگیره و اطلاعات من برای همیشه گم میشه.

از طرفی چون کار و تحصیلات خودم مرتبط هست با این کلمات "کار تخصصی و غیره" که هارد رو برای بررسی ده روز دستشون نگه میدارن گول نمیخورم و میدونم جنس کار چجوری هست

کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    ممنون میشم
    Last edited by vvaahhiidd_n; 13-12-2015 at 11:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

hd tune که مشکلی رو گزارش نمیکنه با نرم افزار Hard Disk Sentinel هم یه تست بگیرین
    با نرم افزار HDDSCAN برسی کردم Delay sector زیادی داره ولی بد سکتور نداره.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی سیستم های دیگه هم تست کردم فایده نداشت... الان میرم با اون نرم افزار تست میکنم ببینم چی میشه...

هارد اکسترنال مورد نظر همین Disk 4 در عکسی که گذاشتید هست ؟ بنظر میاد که مجدداً پارتیشن بندی شده . یه پارتیشن EFI هم دیده میشه و زمانی ایجاد میشه که روی هارد دیسک GPT میخواهید ویندوز 64 بیتی نصب کنید .

من فکر میکنم زمانیکه داشتید ویندوز نصب میکردید این هارد اکسترنال به سیستم متصل بوده اشتباهی انتخاب کردید برای نصب ویندوز یا اینکه میخواستید ویندوز پرتابل روی فلش مموری نصب کنید اشتباهی هارد اکسترنال رو انتخاب کردید (یه همچین حالتهایی) .

به هر حال با نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات بررسی کنید تا چه حد میتونید اطلاعات رو بازیابی کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درود

لب تاب Dell دارم هاردش 500 گیگ هیتاچی ساتا 3 هست یک دفعه هارد رو نشناخت (داخل خود بایوس هم نمیشناسه) بعد هاردرو به لب تاب دیگه هم وصل کردم باز شناسایی نمیشه چکار میتوانم کنم آیا با تعویض برد هاردرو میشه برگرداند .

بعد برد هارد رو از کجا میشه تهیه کرد

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

هارد اکسترنال مورد نظر همین Disk 4 در عکسی که گذاشتید هست ؟ بنظر میاد که مجدداً پارتیشن بندی شده . یه پارتیشن EFI هم دیده میشه و زمانی ایجاد میشه که روی هارد دیسک GPT میخواهید ویندوز 64 بیتی نصب کنید .

من فکر میکنم زمانیکه داشتید ویندوز نصب میکردید این هارد اکسترنال به سیستم متصل بوده اشتباهی انتخاب کردید برای نصب ویندوز یا اینکه میخواستید ویندوز پرتابل روی فلش مموری نصب کنید اشتباهی هارد اکسترنال رو انتخاب کردید (یه همچین حالتهایی) .

به هر حال با نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات بررسی کنید تا چه حد میتونید اطلاعات رو بازیابی کنید .
    ممکنه همچین اتفاقی افتاده باشه بعید نیست چون هارد پیش خودم نبوده یه مدت ...

الان با اون نرم افزار اسکن کردم اسم فولدرها رو اورد و هنوز داره اسکن میکنه زده بود چون هارد Lost شده نیاز به Deep Scan داره...
    توی ستون Path قبل از آدرس همه فولدر ها یه HFSPlus اضافه شده ... داستان چیه ممکنه با مک مشکل حل بشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نرم افزار HDDSCAN برسی کردم Delay sector زیادی داره ولی بد سکتور نداره.
    مشکل Delay Sector ها معمولاً فیکس شدنی نیستند با اینجال پیشنهاد میکنم یکبار هارد دیسک رو Zero Fill کنید و مجدداً سرعت رو تست کنید .

فقط دقت کنید که با Zero Fill کردن هارد دیسک کلیه اطلاعات از بین میره و دوباره باید پارتیشن بندی و فرمت و ویندوز نصب بشه . اگر مشکل برطرف نشد به گارانتی ارسال کنید .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

مشکل Delay Sector ها معمولاً فیکس شدنی نیستند با اینجال پیشنهاد میکنم یکبار هارد دیسک رو Zero Fill کنید و مجدداً سرعت رو تست کنید .

فقط دقت کنید که با Zero Fill کردن هارد دیسک کلیه اطلاعات از بین میره و دوباره باید پارتیشن بندی و فرمت و ویندوز نصب بشه . اگر مشکل برطرف نشد به گارانتی ارسال کنید .
    ببخشید چه جوری باید zero fill کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ببخشید چطور باید zero fill کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید چطور باید zero fill کنم
    میتونید از برنامه SeaTools for DOS که در سایت سیگیت موجوده استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل ISO رو با برنامه های مناسبی مثلاً iso burner روی CD یا DVD رایت و سیستم رو باهاش بوت کنید و طبق عکس زیر Full Erase رو انتخاب کنید .

مجدداً تاکید میکنم کلیه اطلاعات در هر پارتیشنی که باشه از بین میره .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

میتونید از برنامه SeaTools for DOS که در سایت سیگیت موجوده استفاده کنید .

فایل ISO رو با برنامه های مناسبی مثلاً iso burner روی CD یا DVD رایت و سیستم رو باهاش بوت کنید و طبق عکس زیر Full Erase رو انتخاب کنید .

مجدداً تاکید میکنم کلیه اطلاعات در هر پارتیشنی که باشه از بین میره .
    میشه از روی usb flash هم اجراش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •