تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1046 از 1667 اولاول ... 4654694699610361042104310441045104610471048104910501056109611461546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,451 به 10,460 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام و خسته نباشيد
    با كمال تاسف ديروز از يه مغازه سي دي سيمز 3 رو خريدم بعد از نصب اصلا اجرا نميشد و ارور نبودن فايل دي ال ال رو ميداد كه كاشف به عمل اومد بايد دستي دايركت ايكس رو اينيستال كنم. يه پوشه تو خود دي وي ديه بود كه از روش هر چي بود دستي نصب كردم(براي درايورهاش) به غير از يكي كه تحت داس هست و هر چي كليك ميكنم هيچ اتفاقي منيوفته و يه فايل كي رجيستري هم باهاشه.
    خوب حالا لانچر سيمزم بالا مياد ولي خودش هر چي روش ميزنم سيستمم رو ريست ميكنه.
    فكر ميكنم ورژن سيمزم خام اوليه هست چون وقتي روي پراپرتيش ميزنم نوشته ورژن 000917 يا يه همچين چيزي هيچ آپگريدي هم نميتونم روش بريزم همش ارور ميده كه سيمز نصب نيست! در صورتيكه نصبه و توي شاخه اش كه ميرم هست.
    ويندوزم ايكس پي سويس پك 2
    كارت گرافيكيم آتي هيدراويژن احتمالا ورژنش 9200(نميدونم از كجا بفهمم ورژنش چنده)
    رم 512
    سان جاوا كنسول و دات نت فريمورك و ويژوال سي رو هم از رو سي دي نصبيدم. كچل شدم ديگه نميدونم چيكارش كنم و مشكل از چيه.
    ميشه بگيد دقيقا چه نرم افزارهايي براي ران شدنش لازمه؟ و چرا سيستم رو ريست ميكنه؟
    Last edited by ghazal86; 22-10-2009 at 21:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بازی من این مشکل را داره. نام بازی کالاف دیتی 5 . عکسش را در لین زیر گذاشتم ممنون میشم اگر کمک کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من از نت يه بازي دانلود كردم به حجم 3.5 گيگ محتوياتش همه زيپ اند فايل اجرائي يا ستاپ رو چطوري پيدا كنم ؟ در حدود 30 فايل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

ممنون ولی اصلا همچین چیزی رو سیستم من نصب نیست در ضمن اینکه دی وی دی هیچکدوم از بازیها را ندارم و دادم به دوستانم یه راه دیگه پیشنهاد کنید لطفا.
    بازم ممنون
    اگر ویندوزت ویستا باشه در اینجا باید وجود داشته باشه
    controlpanel>programs>game windows live
    احتمال داره c++ - یا دایرکت ایکس بازی قاطی کرده یا برنامه های جانبی دیگه
    بنظرم بهتره سی دی رو تهیه کنی و محتویات داخلش رو چک کنی ببینی آیا برنامه جانبی دیگه ای
    اونا رو دوباره نصب کن اگه مشکلت حل نشد بازی رو دوباره نصب کن و اگه دوباره کار نکرد
    مجبوری سیستم عاملت رو reinstall کنی بعد pes نصب کنی

این نظر شخصی من

سلام و خسته نباشيد
    با كمال تاسف ديروز از يه مغازه سي دي سيمز 3 رو خريدم بعد از نصب اصلا اجرا نميشد و ارور نبودن فايل دي ال ال رو ميداد كه كاشف به عمل اومد بايد دستي دايركت ايكس رو اينيستال كنم. يه پوشه تو خود دي وي ديه بود كه از روش هر چي بود دستي نصب كردم(براي درايورهاش) به غير از يكي كه تحت داس هست و هر چي كليك ميكنم هيچ اتفاقي منيوفته و يه فايل كي رجيستري هم باهاشه.
    فكر ميكنم ورژن سيمزم خام اوليه هست چون وقتي روي پراپرتيش ميزنم نوشته ورژن 000917 يا يه همچين چيزي هيچ آپگريدي هم نميتونم روش بريزم همش ارور ميده كه سيمز نصب نيست! در صورتيكه نصبه و توي شاخه اش كه ميرم هست.
    رم 512
    سان جاوا كنسول و دات نت فريمورك و ويژوال سي رو هم از رو سي دي نصبيدم. كچل شدم ديگه نميدونم چيكارش كنم و مشكل از چيه.
    ميشه بگيد دقيقا چه نرم افزارهايي براي ران شدنش لازمه؟ و چرا سيستم رو ريست ميكنه؟

کارت گرافیک سری9200 فکر کنم رمش 128

سیستمت برای این بازی پایین باید
    ارتقا بدی احتیاج به سیستم- حداقل: ram2gig- vga512- cpu dual core intel2.6
    Last edited by mahpesar; 22-10-2009 at 21:44.

5. این کاربر از mahpesar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iMbaQ_SiR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اتارد(مریخ)

10

سلام و خسته نباشيد
    رم 512
    شما مشخصات سیستمتو بزار اول دوست عزیز و بگو از چه سیستم عاملی استفاده میکنید و چه ورژنی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

سلام
    من از نت يه بازي دانلود كردم به حجم 3.5 گيگ محتوياتش همه زيپ اند فايل اجرائي يا ستاپ رو چطوري پيدا كنم ؟ در حدود 30 فايل
    فایلهای زیپ اگه براساس اعداد معمولا در فایل شماره یک setup وجود داره اگه بر اساس حروف الفبا فایل a
    اگه هیچکدوم نیست اسم یک فایل رو با با فایلهای دیگه متمایز کردند - یا پسوند se داره -
    داخلشون رو چک کن ببین آیا فایل readme نداره شاید بتونه راهنماییت کنه - یا باید دستی بگردی آیکن فایل setup رو پیدا کنی
    اگه با اینکارا درست نشد - همشون رو یکجا بگیر داخل یک پوشه unzip کن

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فایلهای زیپ اگه براساس اعداد معمولا در فایل شماره یک setup وجود داره اگه بر اساس حروف الفبا فایل a
    اگه هیچکدوم نیست اسم یک فایل رو با با فایلهای دیگه متمایز کردند - یا پسوند se داره -
    داخلشون رو چک کن ببین آیا فایل readme نداره شاید بتونه راهنماییت کنه - یا باید دستی بگردی آیکن فایل setup رو پیدا کنی
    اگه با اینکارا درست نشد - همشون رو یکجا بگیر داخل یک پوشه unzip کن
    ممنون با راهنمائي شما به جواب رسيدم منتهي زبان برنامه ژاپني هستش پكيج مستقلي وجود داره كه اون انگليسي كنه و وابسته به شركت سارنده نباشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام. من در بازی simcity societies بدنبال کد نصب بازی گشتم ولی نبود. می خواستم خواهش کنم این رمز رو به من بدید.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام من یک اشکالی با ویندوز ویستا دارم
    مثلا در بازیهایی مثل ولفنشتاین (جدید) و Doom و سایلنت هیل 3 وقتی که میخوام راه برم دکمه W را میزنم و طبعاً وقتی میخوام وایسم و حرکت نکنم دیگه دکمه W را فشار نمیدم ولی تا 5 الی 7 ثانیه هنوز در حال حرکت هست یعنی با وجودیکه دکمه W را نمیزنم بازهم حرکت میکنه یعنی انگار دگمه کیبرد گیر کرده درصورتی که اینطور نیست و همینطور در مورد موس یعنی همینوری تا 10 ثانیه بعد هم همینطوری شلیک میکنه
    ولی توی ویندوز سون مشکلی ندارم ، ویندوز ویستا چه اشکالی داره
    با تشکر
    کسی نظری نداره

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام من یک اشکالی با ویندوز ویستا دارم
    مثلا در بازیهایی مثل ولفنشتاین (جدید) و Doom و سایلنت هیل 3 وقتی که میخوام راه برم دکمه W را میزنم و طبعاً وقتی میخوام وایسم و حرکت نکنم دیگه دکمه W را فشار نمیدم ولی تا 5 الی 7 ثانیه هنوز در حال حرکت هست یعنی با وجودیکه دکمه W را نمیزنم بازهم حرکت میکنه یعنی انگار دگمه کیبرد گیر کرده درصورتی که اینطور نیست و همینطور در مورد موس یعنی همینوری تا 10 ثانیه بعد هم همینطوری شلیک میکنه
    ولی توی ویندوز سون مشکلی ندارم ، ویندوز ویستا چه اشکالی داره
    با تشکر
    شما اول سی دی کیبورد وموس(اگه داره) رو نصب کن.
    بعد حتما directx کامپیوترت رو هم به روز کن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •