سلام
یه مودم خوب معرفی کنید که 3g و 4g ساپورت کنه
Wi-fi هم داشته باشه
یه سوال:مودم هایی که میگیریم برا همه سیم کارت ها(ایرانسل،همراه اول،رایتل) جواب میده؟
سلام
یه مودم خوب معرفی کنید که 3g و 4g ساپورت کنه
Wi-fi هم داشته باشه
یه سوال:مودم هایی که میگیریم برا همه سیم کارت ها(ایرانسل،همراه اول،رایتل) جواب میده؟
دوستان بين همراه اول - ايرانسل و رايتل كدومشون بسته هاش با صرفه تر و كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟
2- براي استفاده آزاد كدوم كمتر كم ميكنه؟؟
3- وقتي نامه ميزنيم براي سرعت بالا وقتي آزاد استفاده كنيم سرعتش همونه يا نه فرق داره؟؟ يا حتما بايد بسته مربوطه گرفت تا سرعتش اون بشه؟؟
الان براي ايرانسل و همراه اول هم بايد نامه بديم؟؟؟
ممنونم
دوستان بين همراه اول - ايرانسل و رايتل كدومشون بسته هاش با صرفه تر و كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟
2- براي استفاده آزاد كدوم كمتر كم ميكنه؟؟
3- وقتي نامه ميزنيم براي سرعت بالا وقتي آزاد استفاده كنيم سرعتش همونه يا نه فرق داره؟؟ يا حتما بايد بسته مربوطه گرفت تا سرعتش اون بشه؟؟
الان براي ايرانسل و همراه اول هم بايد نامه بديم؟؟؟
ممنونم
یه جایی هم خوندم با نرم افزار میشه ساعت 8به بعد هم جز نامحدود شبانه زد...
1-صرفه:ایرانسل و همراه اول
کیفیت پایداری: رایتل
2-هیچ تفاوتی نداره
3-فقط رایتل کارت دانشجویی و.. میگیره بقیه تفاوتی نداره و رایتل ظاهرا بالا می مونه ولی استفاده آزاد که هر 1گیگ برای شما مینداز 52هزارتومن به نظر شما عاقلانست؟!
4-برای انتخاب اپراتور ببینید اول کدوم اپراتور در منطقه شما پوشش خوبی ایجاد کرده نه اینکه کیفیت کدوم بهتره چو نبستگی به منطقه داره و این داستان 0 و 1 نیست
متوجه نشدم.واضح تر بگو....
از اون حجم دانلود شبانه میشه در روز هم استفاده کرد با نرم افزاری که ip شما رو تغییر بده و کانکشن هم بسازه خودش
تا زمانی که قطع نشه
البته من تست نکردم خوندم تو نت
اها...لینک سایتشو اگه داری بهم پ.خ بده.
میگردم اگه جایی پیدا کردم و جواب گرفتم بهت خبرشو میدم...
خوب شبانه منم خراب شد سرعت 4G بین 400 و 500 هست بعد 2 شب هست گذاشتم برای دانلود 5 گیگی گرفت ایترنت گوشی پریده! صبح چک کردم آنتن 4G هست هیچ مشگلی از گوشی و پی سی نیست ولی علامت 4G رفته! 44 گیگ از شبانه نامحدود مونده 1 هفته تمام شده! الان اگر یکماه 24 گیگ فعال کنم با این 44 گیگ جمع میشه 68 گیگ
هم اکنون 1003 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1003 مهمان)