سلام
یه مودم خوب معرفی کنید که 3g و 4g ساپورت کنه
Wi-fi هم داشته باشه
یه سوال:مودم هایی که میگیریم برا همه سیم کارت ها(ایرانسل،همراه اول،رایتل) جواب میده؟
سلام
یه مودم خوب معرفی کنید که 3g و 4g ساپورت کنه
Wi-fi هم داشته باشه
یه سوال:مودم هایی که میگیریم برا همه سیم کارت ها(ایرانسل،همراه اول،رایتل) جواب میده؟
دوستان بين همراه اول - ايرانسل و رايتل كدومشون بسته هاش با صرفه تر و كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟
2- براي استفاده آزاد كدوم كمتر كم ميكنه؟؟
3- وقتي نامه ميزنيم براي سرعت بالا وقتي آزاد استفاده كنيم سرعتش همونه يا نه فرق داره؟؟ يا حتما بايد بسته مربوطه گرفت تا سرعتش اون بشه؟؟
الان براي ايرانسل و همراه اول هم بايد نامه بديم؟؟؟
ممنونم
دوستان بين همراه اول - ايرانسل و رايتل كدومشون بسته هاش با صرفه تر و كيفيت بهتري داره ؟؟؟؟
2- براي استفاده آزاد كدوم كمتر كم ميكنه؟؟
3- وقتي نامه ميزنيم براي سرعت بالا وقتي آزاد استفاده كنيم سرعتش همونه يا نه فرق داره؟؟ يا حتما بايد بسته مربوطه گرفت تا سرعتش اون بشه؟؟
الان براي ايرانسل و همراه اول هم بايد نامه بديم؟؟؟
ممنونم
یه جایی هم خوندم با نرم افزار میشه ساعت 8به بعد هم جز نامحدود شبانه زد...
1-صرفه:ایرانسل و همراه اول
کیفیت پایداری: رایتل
2-هیچ تفاوتی نداره
3-فقط رایتل کارت دانشجویی و.. میگیره بقیه تفاوتی نداره و رایتل ظاهرا بالا می مونه ولی استفاده آزاد که هر 1گیگ برای شما مینداز 52هزارتومن به نظر شما عاقلانست؟!
4-برای انتخاب اپراتور ببینید اول کدوم اپراتور در منطقه شما پوشش خوبی ایجاد کرده نه اینکه کیفیت کدوم بهتره چو نبستگی به منطقه داره و این داستان 0 و 1 نیست
متوجه نشدم.واضح تر بگو....
از اون حجم دانلود شبانه میشه در روز هم استفاده کرد با نرم افزاری که ip شما رو تغییر بده و کانکشن هم بسازه خودش
تا زمانی که قطع نشه
البته من تست نکردم خوندم تو نت
اها...لینک سایتشو اگه داری بهم پ.خ بده.
میگردم اگه جایی پیدا کردم و جواب گرفتم بهت خبرشو میدم...
خوب شبانه منم خراب شد سرعت 4G بین 400 و 500 هست بعد 2 شب هست گذاشتم برای دانلود 5 گیگی گرفت ایترنت گوشی پریده! صبح چک کردم آنتن 4G هست هیچ مشگلی از گوشی و پی سی نیست ولی علامت 4G رفته! 44 گیگ از شبانه نامحدود مونده 1 هفته تمام شده! الان اگر یکماه 24 گیگ فعال کنم با این 44 گیگ جمع میشه 68 گیگ
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)