پارس آنلاین همین سرویسو با همین قیمت با سرعت بیشتری ارائه میده.
پارس آنلاین همین سرویسو با همین قیمت با سرعت بیشتری ارائه میده.
من شنیده بودم پارس سرعت 128 نامحدود رو واقعی میبنده![]()
سلام، امروز رفتم نمایندگی،
- نامحدود دیگه ارائه نمیشه.
- 5مگ و 10مگ تقریبا الکیه، واگذار میشه ولی خیلی کم احتمالش هست که خط بکشه.
- یادم رفت درباره ی اینترنت شبانه ازش بپرسم
اینم عکسی که از تعرفه هاشون گرفتم:
اگر شبانه نداشت دیگه که بای بای مخابرات... طرف میگفت: "نامحدود همه رو معتاد کرده" میخواستم بش بگم نه که همین الان زیر دست خودت اینترنت سوپرمحدود هست...![]()
دوستان عزیز بعد از حذف اینترنت نامحدود توسط مخابرات سعی کنید دیگه شارژ نکنید و از یکی از شرکت های خصوصی اینترنت بگیرید. چون مخابرات با ترفند اینترنت نامحدود کلی مشترک از شرکت های خصوصی جمع آوری کرد که بعد از اون اقدام به حذف سرویس های نا محدود و سرویس عادی حجمی کرد و به هیچ عنوان هم بالای 10 گیگ شارژ مازاد نمی فروشه ( فقط به صورت 10 گیگ یکجا یا کمتر ) حالا میخواهید بدانید چرا ؟ چون که بیشتر از 10 گیگ باید تخفیف اعمال کند. یعنی شما 100 گیگ شارژ اضافه رو از پارس آنلاین به قیمت 192 هزار تومان خرید می کنید اما از مخابرات به قیمت 390 هزارتومان خرید می کنید !
اگر حالا قصد تخلیه و خرید از شرکت دیگر را دارید و مخابرات به شما گفت که بعد از تخلیه خط شما pcm میشه اصلا نگران نباشد با مراجعه به شرکت تنظیم مقررات رادیویی واقع در کیانپاس و ارائه شکایت می بینید که نه تنها خط شما رو به حالت pcm در نمیارن بلکه از شما عذرخواهی هم می کنن. پس یادتون باشه جواب کلک مخابرات رو با تخلیه کردن به اونها بدیم تا بدونن که سر مردم نمی تونن کلاه بزارن. لظفا سعی کنید که به اطلاع کلیه کسانی که از مخابرات سرویس دارند برسونید.من و تو مــــــا میشویم
حذف نامحدود و دانلود شبانه سیاست اکثر شرکت ها است مبین نت هم چندماهی هست همین کار رو کرده.
تاوقتی پهنای بان انحصاری و دست زیرساخت باشه همین اش و کاسه هست.
از دزد میخواید پیش رییسشون شکایت کنید؟
این نوع شکایت ها هم هیچ ارزشی نداره و فقط کاغذ بازی هست باید مراجع بالاتر مثل وزارت ارتباطات یا نمایند مجلس درگیر بشن و فشار بیارن شاید اونوقت تاثیری داشته باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم از دوستم پرسیدم گفت سرعت تا 15 گیگ که مصرف کنی 120 هست و بعدش روی 16 تا 25 محدود میشه
نه بدر رایان حذف نکرده نامحدود و شبانه رو تو سایتش هست فقط نمیدونم یه نمایندگی تو اهواز نداره که ثبت نام کنم؟
خط من تا 20مگ و گاهی اوقات تا 22مگ میکشه ولی بازم پارس انلاین گفت شبانه رو برات تضمین نمیکنیم و اگه تا 20کیلوبایت هم رسید حق اعتراض ندارید منم بهم برخورد و گفتم مجبور نیستم ازشون نت بگیرم خیلی شرکت مغروری بود همش از خودشون تعریف میکردند ولی حاضر نبودند شبانه را تضمین کنند
این بدر رایان مثل اینکه پشتیبانیش بدتر از مخابراته هرچی زنگ میزنم شعبه اهواز کسی گوشیو بلند نمیکنه فقط شعبه بندر امامش گوشیو بلند میکنه
تمام کسایی که نمایندگی isp ها رو دارن و خود کارمندا براشون خط پر سرعت و نامحدود میکشن شاتل که اینقدر خصیصه و حتی نمیزاره کاربراش چند مگ به براحتی دانلود کنن به محض اینکه کارمندی استخدام کرد adsl با سرعت دانلود 250 کیلوبایت و نامحدود (بدون هیچ نوع محدودیت دانلود)میده(البته اون موقع که بالاترین سرعتش 2مگ بود الانشو دیگه نمیدونم) دیگه چه برسه به مخابرات
Last edited by farshad0123; 31-05-2014 at 18:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)