تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1045 از 1185 اولاول ... 455459459951035104110421043104410451046104710481049105510951145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ایده غلطی که خود من هم پیشترها داشتم و به مرور بهش پی بردم اینه که هیچ بهترینی وجود نداره چون وجودش یک جور خلل منطقیه و در تضاد با موجودیت سایرین. البته نمیخام بحث خیلی فلسفی بشه
    اما کاش اینجا نشه 118 عطریات همه سوال بپرسن و یکی جواب بده .کاش هر کس در حد خودش تست کنه و بعد از خرید هم نظرش را در مورد چیزی که میخره با بقیه در میون بذاره.
    والا من خودمم شخصا خیلی دوست دارم تجارب بقیه رو بشنوم وقتی کسی از یک عطر جدید صحبت میکنه نظرش رو میگه تحلیلش رو مینویسه واقعا مایه خوشحالیه
    مثلا یک عطر شما از ویکتوریا سکرت معرفی کردید که مدنظر دارم حتما تستش کنم
    اگر هم جواب دوستان رو میدم صرفا برای اینه که شاید کمک کوچکی برای انتخاب بهتر باشه
    بهرحال کسی که میخواد کلی هزینه کنه ولی آشنایی چندانی نداره واقعا ممکنه پولش حروم بشه...
    و اینکه اصلا دوست ندارم تنها پاسخگو من باشم! اینجا یک سوال مطرح میشه میتونه به تعداد زیادی جواب داشته باشه چون هرکسی نظری داره دیگه اون کم لطفی دوستانه وارد به امر هست که تنها نظاره گر هستند و نظری نمیدن!

موفق باشید

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

والا من خودمم شخصا خیلی دوست دارم تجارب بقیه رو بشنوم وقتی کسی از یک عطر جدید صحبت میکنه نظرش رو میگه تحلیلش رو مینویسه واقعا مایه خوشحالیه
    مثلا یک عطر شما از ویکتوریا سکرت معرفی کردید که مدنظر دارم حتما تستش کنم
    اگر هم جواب دوستان رو میدم صرفا برای اینه که شاید کمک کوچکی برای انتخاب بهتر باشه
    بهرحال کسی که میخواد کلی هزینه کنه ولی آشنایی چندانی نداره واقعا ممکنه پولش حروم بشه...
    و اینکه اصلا دوست ندارم تنها پاسخگو من باشم! اینجا یک سوال مطرح میشه میتونه به تعداد زیادی جواب داشته باشه چون هرکسی نظری داره دیگه اون کم لطفی دوستانه وارد به امر هست که تنها نظاره گر هستند و نظری نمیدن!

موفق باشید
    متاسفانه مثل اینکه منظورم را بد بیان کردم .صحبت من بیشتر با دوستانی که عطر میخرن بود که نظرشون را بدن وگرنه خود من همیشه از راهنمایی های مفید شما استفاده می کنم
    قیمت ها اینقدر بالا رفته که دیگه دل و دماغی برای دوستان عطرباز باقی نمونده
    Last edited by farid123; 06-01-2015 at 17:39.

4. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز اخه من واقعا جواب سوال شما رو نمیدونم بنابراین بهتر دیدم چیزی نگم وقتی که اطلاعی ندارم((همون قضیه قشم و اصل بودن و...))
    اما اسمارت
    خیر دقیقا برابر اصل نیست! فقط شبیه سازی شده ی عطرای معروف هستند البته با کیفیت خوب
    در بعضی موارد میزان شباهتها بالاست دربعضی موارد هم نه!
    اینها اشانتیون نیستند فرض کنید چطور ریو 100میل میزنه اینها اومدن در حجم های پایینتر عطر زدن چون فروشش هم بالاتره!
    اما اشانتیون خیر این نیست
    اشانتیون مربوط به خوده کارخونه سازنده اصلی هست و دقیقا برابر عطر اصلیه منتهی در حجم بسیار کمتر من اشانتیون ها رو بین 3تا ماکسیمم 7میل دیدمقیمت هم معمولا بین 25تا 40 تومن (بسته به حجم و نوع عطر).
    من شخصا خرید اشانتیون رو ترجیح میدم و قبل از خرید عطرهای خیلی گرون اگر موجود باشه حتما اشانتیونشون رو میخرم
    ولی فکرکنم درصورت نبود اشانتیون ها بدنباشه ازاین اسمارت هااستفاده کرد چون احتمالا بیس وپایه ی بوی عطر اصلی دست آدم میاد.شماخودتون تاحالا ازاین اسمارت ها استفاده یاتست کردین؟حتی طوری نیست که بشه ازروش حالت بوی عطراصلی روفهمید؟مثلا مثل اسپری هایی که ازروی عطرهای برند میزنن که بوش مثل عطرهاست یعنی درحد اوناهم نیستن؟درضمن من وقتی برای اشانتیون هاتوگوگل سرچ میکنم همین عطرهای اسمارت میاد.میشه بی زحمت عکس چندمدل اشانتیون برندهای معروفو بذارین

6. 2 کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ولی فکرکنم درصورت نبود اشانتیون ها بدنباشه ازاین اسمارت هااستفاده کرد چون احتمالا بیس وپایه ی بوی عطر اصلی دست آدم میاد.شماخودتون تاحالا ازاین اسمارت ها استفاده یاتست کردین؟حتی طوری نیست که بشه ازروش حالت بوی عطراصلی روفهمید؟مثلا مثل اسپری هایی که ازروی عطرهای برند میزنن که بوش مثل عطرهاست یعنی درحد اوناهم نیستن؟درضمن من وقتی برای اشانتیون هاتوگوگل سرچ میکنم همین عطرهای اسمارت میاد.میشه بی زحمت عکس چندمدل اشانتیون برندهای معروفو بذارین

همونطور که میبینید دقیقا شیشه ها مشابه با عطر اصلیه!
    من خودم این ومنیتی رو داشتم فقط وقتی شیشه ها خیلی کوچک باشه سر عطر دیگه حالت اسپری نداره و باز هست
    خیلی از اشانتیون های دیگه هم هست! من خودم CH کارولینا هررا ، باربری بیت، نارسیسو فرهر، ومنیتی و چندتا دیگه رو داشتم
    ==========================================
    راستش اسمارت ها رو نه اما ریو در حجم پایین چندین مورد داشتم مثل گوچی راش، کنزو و چند مورد دیگه
    بله حق با شماست حالته کلی عطر رو تداعی میکنه و قطعا از اسپری ها بهترن البته باز اسپری داریم تا اسپری
    من شیفته اسپری ای سری لاو بودم ! بینهایت عالی بودن با پرفیوم بودن و شبیه سازی فوق العاده عالی مثلا توسکان لدرش اینقدر شبیه بود که قابل توصیف نیست یا آلور اسپرت یا تامی ، بلک ارکید و خیلی از عطرهای دیگه متاسفانه دیگه در بازار موجود نیستند

8. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

نظرتون در مورد این دوتا عطر چیه ؟

Givenchy Xeryus Rouge اصلش پیدا میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش قیمتشو داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نظرتون در مورد این دوتا عطر چیه ؟

Givenchy Xeryus Rouge اصلش پیدا میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش قیمتشو داره ؟

سلام دوست عزیز
    راستش رو بخواید من قبلا این عطر جیوانچی رو تست کردم خیلی به دلم ننشست ولی خیلی ها هم میپسندن
    اصلش که هست منتهی از جای معتبر تهیه کنید
    مثلا نمایندگی سفیر
    ترجیحا 50 میل رو بگیرید
    معمولا اطمینان به حجم های پایین بیشتره
    بلو دشنل راستش عطر خیلی خوبیه
    ولی
    وقتی یک کار بسیار مشابه با اون رو در 70 هزار تومن دیدم نظر شخصیمو بخواید نمی ارزه این همه هزینه! با همین پول میشه کارهای دیگه ای گرفت که مشابهی براشون وجود نداره

11. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sharif.1.attar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال؟ منطور از تلخ و شیرین عطر چیه؟ مزه داره مگه؟ یه توضیحی بدین
    وقتی استشمام یک عطر شما را به یاد شیرینی، قهوه، کاکائو، وانیل و از این قبیل بندازه عطر شیرینه.
    وقتی استشمام یک عطر باعث بشه شما به یاد بادام تلخ، ادویه، داروی گیاهی، عطّاری و ... بندازه عطر تلخه.

13. 4 کاربر از sharif.1.attar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

وقتی استشمام یک عطر شما را به یاد شیرینی، قهوه، کاکائو، وانیل و از این قبیل بندازه عطر شیرینه.
    وقتی استشمام یک عطر باعث بشه شما به یاد بادام تلخ، ادویه، داروی گیاهی، عطّاری و ... بندازه عطر تلخه.
    یک سوال داشتم که شاید برای خیلی ها پیش آمده باشه....
    شما اطلاعی از دلیل رفرمولیشن تو عطرهای معروف دیزاینرها که بعضا با نظر IFF انجام میشه دارید؟
    به طور مثال اخیرا یک ادکلن گرلن (L'Instant EDT) را تست کردم که اصلا کیفیت سابق را نداشت.بعد دیدم تو سایت های داخلی و خارجی به رفرموله شدنش اشاره شده.
    یکی از فروشنده ها میگفت این کار به طور مستمر انجام میشه مثلا CK برای فروش بیشتر SHOCK میاد و کیفیت Euphoria را کاهش میده و.....

15. این کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال داشتم که شاید برای خیلی ها پیش آمده باشه....
    شما اطلاعی از دلیل رفرمولیشن تو عطرهای معروف دیزاینرها که بعضا با نظر IFF انجام میشه دارید؟
    به طور مثال اخیرا یک ادکلن گرلن (L'Instant EDT) را تست کردم که اصلا کیفیت سابق را نداشت.بعد دیدم تو سایت های داخلی و خارجی به رفرموله شدنش اشاره شده.
    یکی از فروشنده ها میگفت این کار به طور مستمر انجام میشه مثلا CK برای فروش بیشتر SHOCK میاد و کیفیت Euphoria را کاهش میده و.....
    در مورد homme intense دیور هم شنیدم که از تولید 2011 به بعد دیگه اون کیفیت و پخش و ماندگاری سابق رو نداره...
    توی سایت های ایرانی هم یه سایت فروش اشاره کرده به این مطلب...

17. این کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در مورد homme intense دیور هم شنیدم که از تولید 2011 به بعد دیگه اون کیفیت و پخش و ماندگاری سابق رو نداره...
    توی سایت های ایرانی هم یه سایت فروش اشاره کرده به این مطلب...
    homme intense بدترین و از نمونه ای ترین موارد هست که تو سایت های خارجی مبسوط بهش پرداختن. مشکل مواردیه که شما اطلاع ندارید، می خرید و بعد متوجه میشید.
    تو آشفته بازار ایران هم شرایط بدتر و ناهنجارتره.دقیقا نمیشه فهمید رفرمولیشن هست یا نگهداری بد و گذشتن تاریخ مصرف و .......

Last edited by farid123; 07-01-2015 at 21:42.

19. 3 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •