تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1045 از 4105 اولاول ... 45545945995103510411042104310441045104610471048104910551095114515452045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1- بستگی به تاریخ فارغ التحصیلی داره !!!
    بشین بخون برای ارشد ، چون 1 سال وقت دارید !!

2-اینم مشخص نیست و بستگی به پادگانی که میوفتی و شهری که هستی داره ، اگه می تونی برو دنبال امریه ، چون آموزشی برای بچه های امریه ،پادگانهای بهتری می اندازن بعدش که راحتی

با تشکر
    حسام
    شما چرا اینقدر عجله داری؟ تا 1سال بعد از فارغ التحصیلی وقت هست. اول بشین ارشد بخون اگه نمی خوای برو دنبال آشنا و پارتی و امریه بعد دفترچه رو بفرست.
    در مورد فصل سرد و گرم که البته اردیبهشت زمان خیلی بهتری هست ولی بستگی به محل زندگیت و شرایط اقلیمی خودت و اینکه به سرما عادت داری یا گرما

سلام و ممنون از هر دوی شما
    تاریخ فارغ التحصیلی من رو زدن 31/4/91

اما من تا اوایل مرداد درگیر کارآموزی و پروژه بودم و آخرین نمرم هم 11 شهریور اعلام شد...... یعنی اون تاریخشون به درد خودشون میخوره

خوب وقت زیادی ندارم دیگه....
    یا باید دی برم آموزشی
    یا اردیبهشت
    یا تیر

شما باشی کدوم رو میری؟

در مورد کنکور اصلا وقت تلف کردنه. رشته ما حداقل ارشدش واقعا تخصصی میشه و همش باید پروژه بدیم که دیگه ارزش نداره وقت بزارم و 2 سال بشه 3 سال!!!
    به جاش میخوام برم یکسری تخصصهای کاربردی رو بهتر یاد بگیرم

در مورد امریه هم یک کارایی تا الان کردم ولی خوب قطعی نشده. هر چی خدا بخواد
    این امریه هم اگر اوکی بشه گفته آموزشی میفرستیم اراک-نیروی انتظامی

بازم اگر توصیه و پیشنهادی دارید، بگید خوشحال میشم
    Last edited by farzad02; 04-10-2012 at 13:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دیگه گذشت اون زمونی که معاف میدادن
    من درسته وزنم بالاست قدم هم بلنده
    یعنی یه جیزی در حد رضازاده باشی تا بهت معافی بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من برادرم و دوستم مرزن اباد هر دو الان میگن عالی بود .. کاش من بیوفتم مرزن اباد

دیروز ارسال کردم مدارک رو احتمال داره ابان بیوفتم؟
    حداقل دی مرزن اباد رو راضیم ولی دی ماه رو نمیخوام مشگین شهر بیفتم همش دما منفی( زیر -10)
    در ضمن بچه اردبیل هستم

فقط دو سوال
    کسی دیده حین خدمت بشه استخدام ناجا شد؟
    و اینکه قد و وزن تاثیری در تقسیم بندی داره اخه من 180 و 110 هستم
    لطف کردن زدن 170 و 70 که وقتی گفتم خانمه گفت فرقی نمیکنه؟
    دوست من فرمانده گردان اموزشی عوض شده ..از دوستات و برادرت بپرس اون زمان مرجانی فرمانده بود..منم میدونستم که مرزن اباد عالیه ولی الان که ایرج افشار فرمانده گردان اموزشی کربلا شده دیگه خدا به خیر کنه.....فقط اگه افتادین مرزن اباد خدا خدا کنید با پروهان فر یا بهاری بیفتید که فقط و فقط عشق و حاله و مخصوصا اینکه یه اسایشگاه به نام جهاد اون گوشه تپه داره که دیگه اونجا واقعا و واقعا بهشته....چه از نظر طبیعت فوق العاده بی نظیر اون قسمت چه دسترسی به سلف و بوفه و دستشویی و حمام و کیوسک تلفن و میدون صبحگاه و نماز خونه که همش یه گوشست ......ولی ما که گروهان اول و نمونه ایم به اصطلاح طبقه اخر یه ساختمونیم و کلی از حموم و سلف و همه جا فاصله داریم که باید فقط واسه یه دستشویی رفتن 10 دقیقه پیاده روی کنیم
    و فرماندمونم یه ادم روانی عقده ای به تمام معناست....یعنی هر چی ازش بد بگم کم گفتم

4. این کاربر از JING3LKHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست من فرمانده گردان اموزشی عوض شده ..از دوستات و برادرت بپرس اون زمان مرجانی فرمانده بود..منم میدونستم که مرزن اباد عالیه ولی الان که ایرج افشار فرمانده گردان اموزشی کربلا شده دیگه خدا به خیر کنه.....فقط اگه افتادین مرزن اباد خدا خدا کنید با پروهان فر یا بهاری بیفتید که فقط و فقط عشق و حاله و مخصوصا اینکه یه اسایشگاه به نام جهاد اون گوشه تپه داره که دیگه اونجا واقعا و واقعا بهشته....چه از نظر طبیعت فوق العاده بی نظیر اون قسمت چه دسترسی به سلف و بوفه و دستشویی و حمام و کیوسک تلفن و میدون صبحگاه و نماز خونه که همش یه گوشست ......ولی ما که گروهان اول و نمونه ایم به اصطلاح طبقه اخر یه ساختمونیم و کلی از حموم و سلف و همه جا فاصله داریم که باید فقط واسه یه دستشویی رفتن 10 دقیقه پیاده روی کنیم
    و فرماندمونم یه ادم روانی عقده ای به تمام معناست....یعنی هر چی ازش بد بگم کم گفتم
    برادرم 6 سال پیش اونجا بود ولی دوستم سال پیش
    ببینیم چی میشه خدا کنه جای خوبی بیفتیم حال کنیم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من برادرم و دوستم مرزن اباد هر دو الان میگن عالی بود .. کاش من بیوفتم مرزن اباد

دیروز ارسال کردم مدارک رو احتمال داره ابان بیوفتم؟
    حداقل دی مرزن اباد رو راضیم ولی دی ماه رو نمیخوام مشگین شهر بیفتم همش دما منفی( زیر -10)
    در ضمن بچه اردبیل هستم

فقط دو سوال
    کسی دیده حین خدمت بشه استخدام ناجا شد؟
    و اینکه قد و وزن تاثیری در تقسیم بندی داره اخه من 180 و 110 هستم
    لطف کردن زدن 170 و 70 که وقتی گفتم خانمه گفت فرقی نمیکنه؟
    بله حین خدمت هم میتونید استخدام بشید مشکلی نیست
    قد و وزن هم تاثیری در محل خدمت ندارد
    در ضمن احتمال اینکه ابان بیوفتید بسیاز ضعیفه و نود و نه درصد دی هستین

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من آموزشی انتظامی بودم ولی فعلا مرزبانی آ.غ خدمت می کنم ، میخوام بدونم آیا امکان تغییر رسته از مرزبانی به انتظامی وجود داره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من آموزشی انتظامی بودم ولی فعلا مرزبانی آ.غ خدمت می کنم ، میخوام بدونم آیا امکان تغییر رسته از مرزبانی به انتظامی وجود داره ؟؟؟
    بله دوسته میشه ولی پارتی میخواد البته نه خیلی کلفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال. آیا می شه جداگانه آدم خودش رو به محل آموزشی معرفی کنه ؟ منظورم به جای اون مکانی که گفتن فلان تاریخ مراجعه کنید. مثلا من کرمان هستم و آموزشی تهران افتادم گفتن تاریخ 8/1 بیاید ساعت 7 بییاد به این آدرس. به جای رفتن به این آدرس مستقیم برم محل آموزشی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یک سوال. آیا می شه جداگانه آدم خودش رو به محل آموزشی معرفی کنه ؟ منظورم به جای اون مکانی که گفتن فلان تاریخ مراجعه کنید. مثلا من کرمان هستم و آموزشی تهران افتادم گفتن تاریخ 8/1 بیاید ساعت 7 بییاد به این آدرس. به جای رفتن به این آدرس مستقیم برم محل آموزشی؟
    والا من که رفتم مشکلی هم نبود و فکر نکنم مشکلی باشه شما اگه میخوای با پرواز بری خوبه اما اگه بخوای زمینی بری خب با همون اتوبوس برو شاید تو راه چند تا دوست هم پیدا کردی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام و ممنون از هر دوی شما
    تاریخ فارغ التحصیلی من رو زدن 31/4/91

اما من تا اوایل مرداد درگیر کارآموزی و پروژه بودم و آخرین نمرم هم 11 شهریور اعلام شد...... یعنی اون تاریخشون به درد خودشون میخوره

خوب وقت زیادی ندارم دیگه....
    یا باید دی برم آموزشی
    یا اردیبهشت
    یا تیر

شما باشی کدوم رو میری؟

در مورد کنکور اصلا وقت تلف کردنه. رشته ما حداقل ارشدش واقعا تخصصی میشه و همش باید پروژه بدیم که دیگه ارزش نداره وقت بزارم و 2 سال بشه 3 سال!!!
    به جاش میخوام برم یکسری تخصصهای کاربردی رو بهتر یاد بگیرم

در مورد امریه هم یک کارایی تا الان کردم ولی خوب قطعی نشده. هر چی خدا بخواد
    این امریه هم اگر اوکی بشه گفته آموزشی میفرستیم اراک-نیروی انتظامی

بازم اگر توصیه و پیشنهادی دارید، بگید خوشحال میشم
    خوب دوست خوبم شما 1 سال فرصت دارید ، در هر صورت شما باید سعی کنید مدرکتونو ببرید بالا ، دیگه یواش یواش لیسانس داره می شه مثل دیپلم ، هم درجه تون بالا می رم هم امکان داره تا اون زمان دوباره سربازی بشه 18 ماه ،
    من توصیه می کنم که وقتتونو بزارید واسه ارشد ، اگر هم نمی خوای بخونی از حالا برو تو ارگانای مختلف مثل آموزش و پرورش و.... دنبال امریه باش ،
    در ضمن اگه می خوای تو شهر خودتون هم بیوفتید می تونی بری دنبال پذیرش
    دیگه همه ی این مسائل به خودتون بستگی داره!
    با تشکر
    حسام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •