دقیقا حرف من را زدی.
دقیقا حرف من را زدی.
دوستان الان به صرفه ترین سرویس برای کسی که مصرفش بالاس چیه ؟
من هنوز دارم از زرین استفاده میکنم و هر دوره قبض تلفن (دو ماه) به جز بیست گیگ شارژ روی قبض (دو تا خط رانژه دارم و متعاقبا دو اکانت) ، حدود بیست گیگ هم با کارت میخرم . یعنی هر ماه دارم حدود ۷۰ تومن خرج این اینترنت مزخرفشون میکنم .
با این حساب پیشنهادتون چیه ؟ مدتهاست تاپیک رو پیگیری نکردم . الان هم ۱۰-۱۲ صفحهٔ آخرو خوندم اما به نتیجه ای نرسیدم .
[ضمنا محلهٔ ما فقط مخابرات adsl میده (بلای فیبر نوری!) و آریانت هم داره وایرلس میده اما نمیدونم سرویسش چطوره .]
اگه دانلوداتون رو میتونین شب انجام بدین، طرحی که شبانه رایگان داشته باشه هم داره مخابرات. طرح حرفه ای ها شبانه داره.
سلام
دوستان این Isp واسه بازی انلاین چطوره وضعیت پینگش ؟
فولادشهر اصفهان هستم .
برای کسی که مصرفش بالاس مثل خودم زرین بدترین انتخابه. یه طرحی بردار که شبانه رایگان داشته باشه. بنده شبی 8 گیگ دانلود دارم با طرح کمپین تابستان پاییزه که خیلی واسم خوب بوده.
برای بازی انلاین کاملا افتضاح هست با محدود شدن پورت های UDP کلا بازی انلاین هیچ تعریفی ندارد.
طرح تابستان پاییزه نداره که ! از طرح های موجود پیشنهاد بدید
دوستان عزیز قرار نیست مخابرات طرح جدید بذاره ؟!!! خسته شدیم دیگه کی طرح میذاره
باید برای تابستون چند تا طرح وحشی بذاره تا استفاده کنیم
دقیق نمیدونم . شاید طرح بهار تا بهار خوب باشه. بقیه دوستان میتونند به شما کمک کنند.
این اینترنت گند زده شده بهش.
امروز برای یه آشنا ها طرح زرین گرفتم اصلا هیچ سایتی باز نمیشه.همه سایتها فیلتر بود.دیگه کم مونده بود سایت رهبری را هم فیلتر کنند.
ای خدا ازتون نگذره گند زدن به اینترنت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)