تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1045 از 1211 اولاول ... 455459459951035104110421043104410451046104710481049105510951145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كل سيوت كه از دست نميده اما اون بازي رو بايد از نو انجام بدي

2. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض فایل ادیت جدید

سلام البته من سعی نمی کنم که شما رو تشویق به دانلود این ادیت فایل کنم چون می دونم بیشتر شما ادیت فایل قبلی رو خودتون تغییرات دادین... ولی اونهایی که تغییر آنچنانی رو روی ادیت فایلشون انجام ندادن توصیه می کنم این یکی رو دانلود کنن من این رو به صورتی بهتر و با حوصله تر ساختم و فقط آپشن انگلیسی رو تغییر دادم این باعث می شه موقع تغییر زبان گزارش بازی کرش نکنه بازی شما. من مشکل کرش رو در هنگام خروج از بازی و تغییر زبان گزارش رو فهمیدم مشکل از این بود که ادیت فایل قبلی کل اسامی تیم ها رو به انگلیسی تغییر نام می داد ولی این بار این طور نیست توی ساخت این فایل دقت بیشتری به خرج داده شده فیس های بیشتری ریلینک شده و پیراهن های بازیکنان دیگه روشون عبارت Fake نداره توی ادیت فایل قبلی پشت پیراهن بازیکنان فیک عبارت بعضا ناقص [FAKE] وجود داشت که در این ورژن این مشکل اصلاح شده. البته تغیرات اونقدر نیست که بیخیال ادیت قبلی بشید ولی خوب اگه تغییرات زیادی اعمال نکردید من این جدید رو توصیه می کنم

لینک دانلود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسايي كه پچ هاي pesedit.com رو دنبال ميكنن اين آخريه يعني ورژن 2.1 رو كه البته روي ورژن 2 نصب ميشه بدانلودن كه خيلي توپ شده

علاوه بر تمام چيزايي كه درست كرده تيم هاي منتخب جهان و منتخب قاره هاي مختلف رو هم چاقيده. به نظر من بي نقص ترين پچ موجود كه واقعا ارزش دانلود داره همينه

کد:

6. 2 کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام البته من سعی نمی کنم که شما رو تشویق به دانلود این ادیت فایل کنم چون می دونم بیشتر شما ادیت فایل قبلی رو خودتون تغییرات دادین... ولی اونهایی که تغییر آنچنانی رو روی ادیت فایلشون انجام ندادن توصیه می کنم این یکی رو دانلود کنن من این رو به صورتی بهتر و با حوصله تر ساختم و فقط آپشن انگلیسی رو تغییر دادم این باعث می شه موقع تغییر زبان گزارش بازی کرش نکنه بازی شما. من مشکل کرش رو در هنگام خروج از بازی و تغییر زبان گزارش رو فهمیدم مشکل از این بود که ادیت فایل قبلی کل اسامی تیم ها رو به انگلیسی تغییر نام می داد ولی این بار این طور نیست توی ساخت این فایل دقت بیشتری به خرج داده شده فیس های بیشتری ریلینک شده و پیراهن های بازیکنان دیگه روشون عبارت Fake نداره توی ادیت فایل قبلی پشت پیراهن بازیکنان فیک عبارت بعضا ناقص [FAKE] وجود داشت که در این ورژن این مشکل اصلاح شده. البته تغیرات اونقدر نیست که بیخیال ادیت قبلی بشید ولی خوب اگه تغییرات زیادی اعمال نکردید من این جدید رو توصیه می کنم

لینک دانلود
    کد:

بازم تشکر از krauser عزیز

یه سوال تغییر اسم تیم ها فقط با PES Editor ممکنه؟؟؟!
    ورژن PES Editor برای ادیت pes آپدیت شده با پچ خودت باید چی باشه؟؟!!
    و اینکه با استفاده از PES Editor میشه از بازیکنی دابلیکیت گرفت!؟؟
    راستش میخام تیم منتخب جهان اختصاصی خودمو درست کنم ، راه دیگه ای هم هست که بشه 1بازیکن توی 2تا تیم باشه؟؟؟؟
    بازم ممنون

8. این کاربر از maasen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

سلام
    من تو become a legend یه مشکل دارم
    وقتی رو نیمکت هستم هر کاری مینکم وقت تند نمی گذره
    رو x2 هم میذارم هیچ فرقی نمیکنه!!!

10. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

دقیقا من هم این مشکل رو چند وقت پیش مطرح کردم و جوابی براش پدا نکردم.

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام من وقتی pes 10 بازی میکنم و قتی تیم مقابل حمله میکنه همه ی دفاع هام جلو هستند و عقب برای دفاع هیچکس حضور ندارد چیکار کنم که دفاع هام فقط عقب بایستند و جلو نیایند ؟ با تشکر

13. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

5

سلام من وقتی pes 10 بازی میکنم و قتی تیم مقابل حمله میکنه همه ی دفاع هام جلو هستند و عقب برای دفاع هیچکس حضور ندارد چیکار کنم که دفاع هام فقط عقب بایستند و جلو نیایند ؟ با تشکر
    شما تو قسمت Tactics دفاع هارو براي حمله Disable كن تا اونا حمله نكنن و همه عقب بايستند!
    ــــــــــــــــــــــــ
    سوال خودم:
    چند وقتيه وقتي ميرم به سيو مستر ليگم پيغام مياد!
    The Save files is curpurred يعني چِي؟
    البته ميدونم يعني فايل آسيب ديده ولي چطوري مشكل از كجاست!؟

15. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازم تشکر از krauser عزیز

یه سوال تغییر اسم تیم ها فقط با PES Editor ممکنه؟؟؟!
    ورژن PES Editor برای ادیت pes آپدیت شده با پچ خودت باید چی باشه؟؟!!
    و اینکه با استفاده از PES Editor میشه از بازیکنی دابلیکیت گرفت!؟؟
    راستش میخام تیم منتخب جهان اختصاصی خودمو درست کنم ، راه دیگه ای هم هست که بشه 1بازیکن توی 2تا تیم باشه؟؟؟؟
    بازم ممنون
    بله البته ویرایشگر Pro Evo هم هست که امسال متاسفانه زیاد آپدیت نمیشه ولی PES Editor واقعا پیشرفت کرد امسال و تبدیل به ویرایشگر اکسترنال نامبر وان واسه بازی شده! هر کاری میشه باهاش انجام داد

ویرایشگر که دیگه ربطی به پچ نداره با PES Editor می تونی ادیت فایل (من معمولا به ادیت فایل آپشن فایل نمی گم چون با Option File که حاوی تنظیمات شخصی هست اشتباهی گرفته نشه) درست کنی. من یک پکیج لایسنسر که حاوی فایل های متنی هست که اصلاح اسامی فیک رو میسر می کنه ایجاد کردم خوراک همین PES Editor هست شما در عرض یک روز می تونید یه ادیت فایل با اسامی اصلاح شده بسازید برا خودتون. اگه فرصت کنم می خوام یه ادیت فایل مجزا بسازم که واسه پچ خاصی نباشه. اون وقت تمام کسانی که اصلا پچ استفاده نمی کنن می تونن دانلود کنن

منظورت رو می فهمم ولی نحوه این کار متفاوت هست شما روی یک بازیکن دلخواه راست کلیک می کنی و اکسپورت می کنی اکسپورت کردنی شما یه فایل رو ذخیره می کنی بعد روی یک بازیکن خام راست کلیک و ایمپورت می کنی فایل اکسپورت شده رو روی بازیکن خام ایمپورت می کنی حا از اون بازیکن 2 تا داری. به همین راحتی

سلام
    دقیقا من هم این مشکل رو چند وقت پیش مطرح کردم و جوابی براش پدا نکردم.
    والا من پریروز با سیستم ذغالی شرکت که بازی می کردم این مشکل وجود داشت واسه تمامی قطعات BAD می ده وارد بازی هم که میشم قبلش میگه بیخیال شو نمی تونی بازی کنی که من ایگنور می زنم و وارد بازی می شم و با END فلاکت بازی می کنم. و متوجه شدم که روی اون سیستم تغییری در سرعت دو برابر اعمال نمیشه. حدس می زنم چیزی باعث شده سیستم شما تضعیف بشه حالا احتمالا ویروسی چیزی باعث بشه. که سیستم شما سنگین بشه و این مشکل بروز کنه

شما اگه دفاع برات اینقدر اهمیت داره می تونی استراتژی All Defence رو فعال کنی وقتی توپ رو از دست دادی بلافاصله فعال کنی این استراتژی رو تا همه برگردند

17. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    می خواستم بدونم بهترین گزارش فارسی PES2010 که تا حالا اومده و گزارشگرش معروفه چیه؟
    اگه کسی لینک دانلود فایل گزارش فارسی رو داره برای دانلود بذاره تا من جایگزین فایل گزارش انگلیسی کنم.

19. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •