تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1045 از 1903 اولاول ... 4554594599510351041104210431044104510461047104810491055109511451545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ست جختل من نوشته كه اگه داشته ياشي 15 تا لابور پوينت ميده! يعني چي؟ به همه كار ها 15 تا لابور اضافه مي كنه؟!!
    بلی

==

کاراکتر آزمایشی ورد 1 رو حذف کردم ! فقط روی appearance کار کرده بودم . به نظرم خوب نیومد !
    کار های نسبتا خوبی در آینده باز میشه ولی اونطوری که فکر میکردم توی دوئل تاثیر نداره .
    یعنی appearance به مقدار کافی برای دوئلر خوبه و اگر زیاد باشه از قابلیت های دیگه دوئل کم میشه .

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

یعنی appearance به مقدار کافی برای دوئلر خوبه و اگر زیاد باشه از قابلیت های دیگه دوئل کم میشه .
    كم نميشه، كم مياريم!!

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله همینی که حاجی گفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

لازم نیست برای انجام یک کاری حتما اسکیلات را حروم کنی برو ست لباسش را بخر تا لیبورت بره بالا الان ست لباسم برای این کار :
    lincolns top hat
    fancy tie
    yellow cotton jacket
    black riding boots
    است که در کل این ست لباس برام 125 لیبور پوینت می ده که فکر کنم دیگه احتیاجی برای ستینگ تراپ نباشه البته با در نظر گرفتن اینکه 46 تا دکستریتی دارم ( 46 مرحله )
    یعنی میگی که اصلا اسکیل روی ستینگ تراپ نذارم؟اخه من به غیر از اتریبیوت هر لول یه اسکیل روی ستینگ تراپ می ریزم...
    مرسي معلوماتم زياد شد
    بقول محمد dodging بهتره! چون اول ضربه نخور اگر خوردي بعدش كم بخور. البته كار خوب تعطيل ميشه
    من که اخر نفهمیدم کدوم بهتره Resistance یا Dodging...
    هر چند خودم روی Dodging میذارم اما خیری ازش ندیدم..
    کم ضربه میخورم اما اساسی
    اما وقتی دوئل های ChaGHaL رو میبینم 7-8 تا میخوره اما هر کدوم فقط 7 تا کم میکرد...

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اما وقتی دوئل های ChaGHaL رو میبینم 7-8 تا میخوره اما هر کدوم فقط 7 تا کم میکرد...
    من هر دو نوع دوئلر رو انتخاب کردم و هر دو رو قبول دارم . (اما نظرات شخصی من)
    و نکته کلیدی همین ضربه نخوردن ه اما به چه قیمتی ؟
    همونطور که میدونی دوئلر فایرآرم اتربیوت رو روی دکس میذاره یعنی هر لول یدونه به aim اضافه میشه و معمولا با لباس 10 تا بیشتر از لول هر فرد هستش . به عنوان مثال میشه گفت به دوئلر لول 40 تقریبا 50 aim داره . حالا اگه شما نمیخوای حتی یه ضربه بخوری باید dodge بیشتر از 50 یا حتی 60 باشه . حالا به نظر خودت اگه میتونی 60 تا اسکیل صرف خاصیتی بکنی که در هیچ کاری به جز دوئل نمیتونی ازش استفاده کنی پس اینکار رو بکن . اما اینم بگم نتیجه ای فوقالعاده خواهی گرفت

در مورد resistance هم بگم چون دو تا اسکیل هستش کار روی یکی سخته و اگه بخوای هر دو رو زیاد کنی نتیجه خوبی نمیگیری و افرادی که روی shooting یا vigor کار کردن به راحتی میتونن بزنن . ولی اگه یکم تو محاسبات و خردی ها دقت کنی هم کارهای خوب باز میشه . هم کوئست و دوئل .

در کل دوئلر درجه یک(کارش دوئل کردنه) روی dodge و shooting کار میکنه و درجه 2 (به فکر بازی و کار) روی resistance کار میکنه.

اما اینم بگم بازی فقط دوئل نیستش من بشخصه خیلی این کاراکتر leadership کارم رو دوست دارم حتی بیشتر از این یکی . ببخشید که پست طولانی شد .

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همونطور که میدونی دوئلر فایرآرم اتربیوت رو روی دکس میذاره یعنی هر لول یدونه به aim اضافه میشه و معمولا با لباس 10 تا بیشتر از لول هر فرد هستش . به عنوان مثال میشه گفت به دوئلر لول 40 تقریبا 50 aim داره . حالا اگه شما نمیخوای حتی یه ضربه بخوری باید dodge بیشتر از 50 یا حتی 60 باشه . حالا به نظر خودت اگه میتونی 60 تا اسکیل صرف خاصیتی بکنی که در هیچ کاری به جز دوئل نمیتونی ازش استفاده کنی پس اینکار رو بکن . اما اینم بگم نتیجه ای فوقالعاده خواهی گرفت

در مورد resistance هم بگم چون دو تا اسکیل هستش کار روی یکی سخته و اگه بخوای هر دو رو زیاد کنی نتیجه خوبی نمیگیری و افرادی که روی shooting یا vigor کار کردن به راحتی میتونن بزنن . ولی اگه یکم تو محاسبات و خردی ها دقت کنی هم کارهای خوب باز میشه . هم کوئست و دوئل .

در کل دوئلر درجه یک(کارش دوئل کردنه) روی dodge و shooting کار میکنه و درجه 2 (به فکر بازی و کار) روی resistance کار میکنه.

اما اینم بگم بازی فقط دوئل نیستش من بشخصه خیلی این کاراکتر leadership کارم رو دوست دارم حتی بیشتر از این یکی . ببخشید که پست طولانی شد .
    تحلیل جالبی بود.ممنون.
    من هم این رو اضافه کنم که به نظرم کار روی رزیستانس بیشتر به درد دوئلر میلی میخوره و دادجینگ برای فایرآرم.
    من خودم یه برنامه ردیف برای ورلد 10 دارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تحلیل جالبی بود.ممنون.
    من هم این رو اضافه کنم که به نظرم کار روی رزیستانس بیشتر به درد دوئلر میلی میخوره و دادجینگ برای فایرآرم.
    ممنون هادی جان
    کاملا موافقم . اکثر اونایی که روی همین کار کردن سرباز میلی بودن (تا اونجایی که من دیدم) و لباس ها هم به resistance و vigor اضافه میکنه . منم بیشتر قصدم کار روی fine motor skill بود که به این سمت کشیده شدم .

من خودم یه برنامه ردیف برای ورلد 10 دارم.
    امیدوارم هر برنامه ای باشه کنار بچه ها باشی از وجودت استفاده کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون.تا حالا به این نکته درباره ی dodge توجه نکرده بودم.
    حالا می فهمم که چرا من Melee ها رو رحت تر می زنم...

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

بابا اين طرف(steel garden( كيه توي شهر كوروشش؟

چرا نميخونه هرچي بهش تلگراف ميدم؟

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

بابا اين طرف(steel garden( كيه توي شهر كوروشش؟

چرا نميخونه هرچي بهش تلگراف ميدم؟
    باغ پولاد منم ديگه!!
    شرمنده. اينترنتم خراب بود الان درست شده!! الان چكش مي كنم!!
    ===
    نميدونم چرا هر كاري مي كن با فيري گيييت بالا نمياد!!
    به ويتامين بگو بره چك كنه!! شرمنده همه شديم!!
    Last edited by Haj_Amoo; 13-07-2009 at 19:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •