شما یک عکس از قسمت تنظیمات مودم بگیر تا بتونم راهنمایی کنم
شما یک عکس از قسمت تنظیمات مودم بگیر تا بتونم راهنمایی کنم
Last edited by Mr.Pooya; 12-11-2010 at 17:16.
از کدام صفحه دقیقا؟
از همون صفحه ای که تنظیمات وایرلس توش هست عکس بنداز . شما وایرلس را آن کردید و موبایل آن را پیدا نمی کنه ؟؟
سلام من مودمم دیتا شین و کلید ریست هم نداره یوزر و پسوردش رو عوض کردم ، اونم یادم رفته کمک....
ببینید،از طرف شرکت که امد مودم را فعال کرد و وصل شد به اینترنت،همون موقع با لپ تاپش وصل شد با وایرلس
به اینترنت ADSL حالا من با گوشی سرچ که می کنم مودم را پیدا می کنه وصل هم میشه،اما انگار وصل نشده و هیچ استفاده ای از اینترنت نمی کنه،نه صفحه وبی باز می کنه و ...
خوب اگه بعد از اینکه خودش چک کرد مشکلی نداشت ولی با گوشی مشکل دارید میتونه از تنظیمات گوشی باشه شما تنظیمات قسمت WIFI گوشی را دستکاری کم احتمال زیاد درست میشه ولی اگر درست نشد تو مرورگر اینترنت بزن 192.168.1.1 بعد با پوزد و پس admin وارد بشو و از قسمتی که نوشته وایرلس عکس بنداز .
ولی من فکر کنم از گوشی باشه .
قسمت وایرلس توی صفحه اصلی نداره؟!عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برنام زیر را حتما دانلود کنند:
نرم افزار فوق العاده برای مانیتورینگ Wi-Fiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که Asus AM604 دارن من چند روز پیش این مودم رو تهیه کردم (تغییر ISP دادم ولی هنوز وصل نشده خطم) امروز اومدم زدم به برق که یه تستی کنم یه چراغ داره به نام Alarm به این شکل "!" که رنگش قرمزه روشنه میخوام بدونم مشکلی چیزی داره یا چون تنظیم نشده هنوز اینطوریه خلاصه قضیه چیه . ممنون .
پویا جان ممنونم از راهنمایی هایی که کردی. من تیک اون قسمتی که گفتی بزارم و تیک آیتم هایی که برای WAN بود غیر فعال وبد و دیگه هیچ مشکلی ندارم. فقط باید تست کنم دقیق مربوط به کدوم میشد یا به اون تیک که نمیدونم برای چی بود گفتی بزارم یادته؟؟؟؟ یا مربوط به تیک های قسمت WAN میشد.!!!!
راستی این آپدیتش رو یه راهنمایی کن چیکار کنم؟؟؟؟ تو سایتش که همش یه فایل بیشتر نبود اونم نشد یه راهنمایی کن. ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)