تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1045 از 1137 اولاول ... 45545945995103510411042104310441045104610471048104910551095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا تانک تست تخته سیاه هم از خ سبز بهتره هم گاج؟
    من قبلا نمونه فصل 1 تانک تست رو از سایت انتشارات گرفتم و خوندم سوالاش خیلی سطحی هست. یعنی در حد کنکورهای 20سال پیش.اتفاقا اکثرا گزینه های خیلی کوتاه داشت
    شایدم چون فصل 1 دوم آسونه این قسمتش اینجوری بود و بقیه فصول بهترن؟

نظرمن اینه که احتمالا کتابهای مهروماه خوب باشن. من فقط جمعبندی زیستشو داشتم که سطح تستاش یک سروگردن از تخته سیاه بالاتر بود.
    ولی کتاب های کمک درسی شو ندیدم. اگه اونا هم مثل کتاب جمعبندی باشن ارزش خرید داره

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من قبلا نمونه فصل 1 تانک تست رو از سایت انتشارات گرفتم و خوندم سوالاش خیلی سطحی هست. یعنی در حد کنکورهای 20سال پیش.اتفاقا اکثرا گزینه های خیلی کوتاه داشت

نظرمن اینه که احتمالا کتابهای مهروماه خوب باشن. من فقط جمعبندی زیستشو داشتم که سطح تستاش یک سروگردن از تخته سیاه بالاتر بود.
    ولی کتاب های کمک درسی شو ندیدم. اگه اونا هم مثل کتاب جمعبندی باشن ارزش خرید داره
    زيست درسيه كه بايد سعي كني همه كتابها رو بخوني. من توصيم براي زست اينه :‌ خيلي سبز +‌ مهروماه ( حتما سي دي هاشو هم تماشا كن )‌ + گربه . تخته سياه براي پيش 1 خوبه كتابش همينطور ژنتيكش خوبه.
    مهر و ماه فقط كتاب هاي نموداري سال به سالش كيفيت خوبي داره و اون هم براي جمع بندي خوبه. اگه هدفت جمع بندي هست ميتوني از زيست چكيده تخته سياه هم استفاده كني كمي خلاصه تره ولي واسه جمع بندي كارتو راه ميندازه (‌كل سه سال رو تو يه كتاب صد و سي صفحه اي جمع بندي كرده )

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب بحث داره کامل میشه.

اولا بگم ما در زیست نوع تست داریم:

1.تست آموزشی:هدف فقط آموزش است.پس گزینه های کوتاه و تستی که فقط قصد آموزش یک یا دو نکته را داره (در صورتی که تست های کنکور حال حاضر اکثرا حداقل در هر تست 3 نکته مد نظر است).

2.تست آزمونی یا ترکیبی:این تست ها اغلب دارای گزینه های طولانی تر و مد نظر داشتن چند نکته هستند و گاهی ترکیبی هستند.

خیلی سبز کلا هدفش رو نوع اول است.یعنی اصلا تست آزمونی کار نمی کنه.در صورتی که شما اگر روی خیلی سبز وقت بذارید اصلا با نحوه ی تستی که توی کنکور طرح میشه آشنا نشدید!در مقدمه ی کتاب هم خود مولفان این نکته رو گفتند.اما این هم باید مد نظر داشته باشند:وقتی که دانش آموز می زاره.

و از لحاظ همان کیفیت تست های آموزشی و درس نامه هم فقط کتاب دومشون خوبه.کافیه بد ترین کتاب زیستشون یعنی پیش 1 رو یه نگاه بندازید تا ببینید چقدرررررررررر از بحث اصلی دور شده.

اون موردی که من گفتم این بود که تقریبا تمامی تست های این کتاب صرفا آموزشی هستند.اما با کتاب های دیگه شما می تونید از تست های آزمونی هم بهره ای ببرید.هر چند تست های آزمونی رو اونایی که ترکیبین زیاد تو طول سال نمیشه زد و اکثرا نزدیکای آخر سال می زنند.

اما واقعا زیست دوم خوبی دارن.

8000 تست گاج شما هر نوع تستی توش می بینی.آموزشی,آزمونی و مشابه کنکور و... .و کلا از خیلی سبز بهتره.اما نظر بیشتر دانش آموزان خوب روی تانک تست تخته سیاه است.چون با تعداد تست کم تر و کافی کل مباحث رو پوشش داده.

کلا بهترین کتاب ها زیست بازار اینان(لازم هم نیست همشونو با هم بخرید.خودتون از بین اینا تو کتاب فروشی انتخاب کنید):

ژنتیک تخته سیاه (فوق اجباری بر هر دانش آموز تجربی است که این کتابو بخره.تست های ژنتیک 92 کاملا با توجه با این کتاب میشد جواب داد.و من همه رو پاسخ صحیح دادم به جز یک سوال که وقت گیر بود.شما (Gita) هم مثل اینکه تو این مبحث قوی نیستید.چون سوال هایی که تو تاپیک زیست می پرسیدید از مقدمات ژنتیک بود و البته حق هم دارید اگر ژنتیک رو از تخته سیاه نمی خوندید).

زیست دوم خیلی سبز (باز هم تاکید میشه.فقط زیست دوم).

تانک تست تخته سیاه (پوشش کلی مطالب در قالب تست های کمتر نسبت به کتاب های دیگه).

8000 تست گاج (پوشش تمامی مطالب از هر نوعی + درس نامه های عالی با توضیح کامل.تنها ایرادی که میشه ازش گرفت حجمش هست.یعنی ایراد بعضی از دانش آموزان از این کتاب اینه که دیگه برای هر مطلبی تست گذاشته.اما خوب شما تمامی نکات رو با این کتاب دوره می کنید.

مهر و ماه (که نمودار های آموزشی و کلا درس نامه هاش خیلیا خوششون اومده).

گیاهی تخته سیاه (فوکوس روی مبحث گیاهی کرده.هر چند قسمت تناوب نسلش به نظر من می تونست بهتر از این باشه).

جمع بندی مهر و ماه

جمع بندی تخته سیاه

جمع بندی نشر دریافت (نویسندش عمارلو هستش).

دیگه اینا کتابایی هستن که با سبک کنکور 92 می تونن هماهنگ باشن!

هدفتون از خرید کتاب زیست بیشتر تست باشه نه درس نامه.به جز مبحث ژنتیک که درس نامش مهم تره.درس نامه ی اصلی زیست کتاب درسی هست.

در جواب دوست عزیزمون Alireza SM هم بگم که خیلی وقته زیست گربه هماهنگ با سبک کنکور الانی نیست.در این زمینه ی حجم کتاب 8000 تست گاج واقعا سر تره.من این مطلب رو از خیلیا شنیدم.زیست خیلی سبز هم که توضیح داده شد.شاید چون شما داوطلب کنکور 90 بودید هنوز این طور فکر می کنید.چون سبک زیست تو همین دو سال زیر و رو شد.
    البته جناب Alireza SM خودشون توی کنکور موفق بودن و الان هم فکر کنم دارن یکی از رشته های دکترا رو می خونن.اما خوب اون گربه و خیلی سبز ی که اشاره کردند,اکثر دانش آموز های موفق دیگه تایید نمی کنن.

یک نکته هم بگم که خودتون دور قید های کتاب کادر بکشید.این طوری لازم نیست برای قید هم کتاب جداگانه بگیرید و می تونید هم زمان با خوندن کتاب قید ها رو هم به خوبی در نظر بگیرید.یادتون باشه خط کشیدن زیرش کافی نیست.کادر بکشید.

جناب After4Ever هم تجربیات خوبی در زمینه ی زیست دارن.

مطالبی که بالا گفتم بر اساس تجربیات خودم و دوستام که یه نفرشون احتمالا تک رقمیه و دو تای دیگه 2 رقمی هستن بود.خودم هم زیستم توی تمامی آزمون های آزمایش +80% بود.اما کنکور کلا در حد انتظارم نبود.دلیلش هم انتخاب اشتباه منابع کمک آموزشی نبود.مشکلات برنامه ریزی کلی بود.

ممنون.
    Last edited by Aryan007; 14-07-2013 at 19:45.

5. 2 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهر و ماه فقط كتاب هاي نموداري سال به سالش كيفيت خوبي داره و اون هم براي جمع بندي خوبه.
    من درنظرم بود از مهرو ماه به جای کتاب های سال به سال زیست جامع رو بخرم. یعنی خوب نیست؟
    اینجا نمونه صفحاتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته فعلا قصد خرید کتاب ندارم همون ها که قبلا خریدم هنوز اکثرشون رو نخوندم از جمله ژنتیک تخته سیاه!

درکل بین تانک تست و کتاب جامع مهروماه کدوم کیفیت تستاش بالاتره؟
    من خودم که بررسی کردم بنظرم مهروماه بهتر بود ولی همینطور که گفتم نمونه ای که از تانک تست گذاشتن، از آسون ترین فصلاست نمیشه خوب قضاوت کرد
    درحالیکه مهروماه از فصل هورمون هاست

الگو هم تازگی کتاب زیست منتشر کرده. از یه نفر شنیدم زیست پیشش مثل خیلی سبز بیشتر حاشیه پردازی است ولی سالای دیگشو نمیدونم. کسی ازش استفاده کرده؟
    Last edited by Gita; 15-07-2013 at 15:51.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من درنظرم بود از مهرو ماه به جای کتاب های سال به سال زیست جامع رو بخرم. یعنی خوب نیست؟
    اینجا نمونه صفحاتش هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته فعلا قصد خرید کتاب ندارم همون ها که قبلا خریدم هنوز اکثرشون رو نخوندم از جمله ژنتیک تخته سیاه!

درکل بین تانک تست و کتاب جامع مهروماه کدوم کیفیت تستاش بالاتره؟
    من خودم که بررسی کردم بنظرم مهروماه بهتر بود ولی همینطور که گفتم نمونه ای که از تانک تست گذاشتن، از آسون ترین فصلاست نمیشه خوب قضاوت کرد
    درحالیکه مهروماه از فصل هورمون هاست

الگو هم تازگی کتاب زیست منتشر کرده. از یه نفر شنیدم زیست پیشش مثل خیلی سبز بیشتر حاشیه پردازی است ولی سالای دیگشو نمیدونم. کسی ازش استفاده کرده؟
    والا الانم سرعتم خوب نيست كه بتونم ببينمش ولي اگه نمودارهاش همون مودارهاي كتاب هاي سال به سالش باشن خوبه ميتوني بخري.
    زيست الگو رو ديدم مالي نيست اگه كتابهاي ديگه داري نيازي بهش نيست.
    ----------

در جواب دوست عزیزمون Alireza SM هم بگم که خیلی وقته زیست گربه هماهنگ با سبک کنکور الانی نیست.در این زمینه ی حجم کتاب 8000 تست گاج واقعا سر تره.من این مطلب رو از خیلیا شنیدم.زیست خیلی سبز هم که توضیح داده شد.شاید چون شما داوطلب کنکور 90 بودید هنوز این طور فکر می کنید.چون سبک زیست تو همین دو سال زیر و رو شد.
    البته جناب Alireza SM خودشون توی کنکور موفق بودن و الان هم فکر کنم دارن یکی از رشته های دکترا رو می خونن.اما خوب اون گربه و خیلی سبز ی که اشاره کردند,اکثر دانش آموز های موفق دیگه تایید نمی کنن.

یک نکته هم بگم که خودتون دور قید های کتاب کادر بکشید.این طوری لازم نیست برای قید هم کتاب جداگانه بگیرید و می تونید هم زمان با خوندن کتاب قید ها رو هم به خوبی در نظر بگیرید.یادتون باشه خط کشیدن زیرش کافی نیست.کادر بکشید.
    اتفاقا اكثر دانش آموزان موفق (‌اگه نگيم همشون ) حداقل يكي از كتابهاي خيلي سبز يا گربه (‌خانه زيست شناسي ) رو تاييد ميكنن. خيلي سبز بعضي جاها حاشيه زيادي داره ولي بعضي كتابهاش مثل كتاب سال دومش رقيب نداره اصلا. اتفاقا توي ورودي پزشكي و دندانپزشكي دانشگاه ما به جز خودم فقط يه نفر رو ديدم كه كتابهاي 8000 تست رو خريده باشه اونم پكيج كامل نخرده بود.
    گاج تنها مزيتش نسبت به خيلي سبز و گربه داشتن درسنامه هاي گسترده تر و با كيفيت تر هست كه تازه در سال دوم اين مزيت رو نداره چون درسنامه هاي خيلي سبز سال دوم بهتره.
    من يكي از اصلي ترين دلايل موفقيتم در ارتباط ددن مطالب به همديگه همين كتاب خانه زيست شناسي ( گربه ) بود.
    Last edited by Alireza SM; 15-07-2013 at 18:47.

8. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام بچه ها میگم برا دین و زندگی چه کتابی بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والا الانم سرعتم خوب نيست كه بتونم ببينمش ولي اگه نمودارهاش همون مودارهاي كتاب هاي سال به سالش باشن خوبه ميتوني بخري.
    زيست الگو رو ديدم مالي نيست اگه كتابهاي ديگه داري نيازي بهش نيست.
    ----------

اتفاقا اكثر دانش آموزان موفق (‌اگه نگيم همشون ) حداقل يكي از كتابهاي خيلي سبز يا گربه (‌خانه زيست شناسي ) رو تاييد ميكنن. خيلي سبز بعضي جاها حاشيه زيادي داره ولي بعضي كتابهاش مثل كتاب سال دومش رقيب نداره اصلا. اتفاقا توي ورودي پزشكي و دندانپزشكي دانشگاه ما به جز خودم فقط يه نفر رو ديدم كه كتابهاي 8000 تست رو خريده باشه اونم پكيج كامل نخرده بود.
    گاج تنها مزيتش نسبت به خيلي سبز و گربه داشتن درسنامه هاي گسترده تر و با كيفيت تر هست كه تازه در سال دوم اين مزيت رو نداره چون درسنامه هاي خيلي سبز سال دوم بهتره.
    من يكي از اصلي ترين دلايل موفقيتم در ارتباط ددن مطالب به همديگه همين كتاب خانه زيست شناسي ( گربه ) بود.
    ما هم همینو گفتیم دیگه.فقط زیست دوم.

زیست سوم که درس نامه نداره و تست ها سطحی هستش.

زیست پیش...آخه خدا رو خوش میاد آدم با اون تست های حاشیه ای وقت صرف کنه؟

در مورد 8000 تست گاج هم گفتم چون دیگه واسه هر مطلب کوچکی تست اورده به همین دلیل اقبالی از طرف دانش آموزان قوی زیاد نداره.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها میگم برا دین و زندگی چه کتابی بگیرم
    گاج همينطور ايات نكات گاج

اگه نباشه جاش خالی می مونه maziyarkhani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها معلممون برای دیف اندیشه فائق رو پیشنهاد داده . نظر شما چیه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

بچه ها معلممون برای دیف اندیشه فائق رو پیشنهاد داده . نظر شما چیه؟
    برای کتاب درسی جدید دیف الگو بهترین کتاب تست ( درس نامه های خوبی هم داره ) هست و کتاب های دیگه حتی نزدیکش هم نیستند ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •