تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1045 از 1138 اولاول ... 45545945995103510411042104310441045104610471048104910551095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,441 به 10,450 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر همه دوستان
    دوست عزیز میشه یه توضیحی در باره اینکه پارت نامبر کاربراتو از کجا نگاه کنم واینکه برای بیوک باید چه شماره ای باشه
    منظورم اینه که گفتید اون کاربراتور روی بیوک نوع شورلتی هست من چطور متوجه بشم برای خودم رو
    متشکرم
    سلام

اون شماره ها کد نامبر هایی هست که جنرال موتور برای هر خودرو طبقه بندی کرده
    شورلت
    بیوک
    کادیلاک
    و...
    اون کد نامبر کاربراتی که من قرار دادم فابریکی ایون بیوک نبوده وجایگزین شده- البته موتور ابی هست

شما یه عکس از کد نامبر کاربرات قرار بدید تا متوجه بشیم چه نوع کابرات هست فتبریکی هست یا نه
    ماشنیه شما مدلی چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2019
    محل سكونت
    آبیک

پيش فرض

جناب کامارو پشت آمپر بنزین ماشین من دستکاری شده ویک مقاومت معمولی کار گذاشتن وقتی سوییچ رو باز کنم میاد به سمت محل درست که مقدار بنزین رو نشون بده ولی وقتی سوییچ رو ببندم آمپر جای اینکه بره سمت خالی رو نشون بده میره سمت پر وحتی کامل از آخرین نقطه آمپر رد میشه اگه سیم مثیت آمپر رد جدا کنم وسوییچ رو باز کن به سرعت میره سمت پر وباز حتی از آخرین نقطه رد میشه واینکه برداشتن بست باطری هم نمیتونه برش گردونه سمت خالی آیا جاییرو اشتباه وصل کردن ویا به اون مقاومت ربط داره که این حالت شده واینکه اگه تو آرشیوتون از پشت آمپر بنزین عکس دارید لطف کنید آپلود کنید
    سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید اشتباهه تایپی شد
    شما یه عکس از کد نامبر کاربرات قرار بدید تا متوجه بشیم چه نوع کاربراتی داره فابریکی هست یا نه

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب کامارو پشت آمپر بنزین ماشین من دستکاری شده ویک مقاومت معمولی کار گذاشتن وقتی سوییچ رو باز کنم میاد به سمت محل درست که مقدار بنزین رو نشون بده ولی وقتی سوییچ رو ببندم آمپر جای اینکه بره سمت خالی رو نشون بده میره سمت پر وحتی کامل از آخرین نقطه آمپر رد میشه اگه سیم مثیت آمپر رد جدا کنم وسوییچ رو باز کن به سرعت میره سمت پر وباز حتی از آخرین نقطه رد میشه واینکه برداشتن بست باطری هم نمیتونه برش گردونه سمت خالی آیا جاییرو اشتباه وصل کردن ویا به اون مقاومت ربط داره که این حالت شده واینکه اگه تو آرشیوتون از پشت آمپر بنزین عکس دارید لطف کنید آپلود کنید
    سپاسگزارم

درود دوست گرامی

هرچند که شما مطالب را قبلا مطالعه کردید، اما اجازه بدید دوباره از اول بررسی کنیم:

درجه شناور باک دوتا سیم داره، مثبت ( فلش قرمز) و منفی ( فلش زرد). مثبت از طریق سوراخ در صندوق عقب وارد دسته سیمکشی شده و منفی هم در زیر بدنه ،به بدنه اتاق وصل شده.

این بخش پشت درجه نشانگر بنزین هست که از روی صفحه کیلومتر باز شده. فلش قرمز مقاومت نصب شده بین دو پایه با فلش زرد، نشان داده شده

این مقاومتها معمولا وقتی خراب میشه، ایراداتی در نشانگر بوجود میاد و یکی از اصلی ترین این ایرادات ، اشتباه نشان دادن هست. تصور میکنم وظیفه این قطعه، جلوگیری از نوسان شدید جریان برق، بواسطه تکان خوردن ماشین و بالا پایین شدنهای متوالی درجه داخل باک بنزین باشه.

در اینجا هم محل نصب نشانگر در پانل از سمت روبرو که دو پایه متصل به مقاومت در محل فلشهای قرمز سوار میشه

در اینجا هم تصویر پشت صفحه کیلومتر و محلی که پایه های درجه بنزین به مدار برق پشت صفحه متصل میشه و با فلش قرمز نشان داده شده.

متاسفانه از بخش پشت صفحه کیلومتر که مدارات برق وجود داره، تصویر کامل نداشتم،ولی در نت این تصویر مدار چاپی برق کیلومتر که مربوط به مدلهای کیلومتر شمار طرح جدید هست، پیدا کردم.
    دو نقطه قرمز محل اتصال دوتا از پایه های نشانگر بنزین است.

حال با توجه به این موارد، و تصویر مدار برق کیلومتر، وضعیت مدار و سیمکشی برق مربوط به نشانگر بنزین را بررسی کنید و ببینید در چه بخشهایی دستکاری شده و یا احیانا اشتباها اتصالی صورت گرفته؟

من نمیدونم چه نوع مقاومتی بر روی مدار برق نشانگر بنزین ماشین شما نصب شده، اما با توجه به تجربه هایی که داشتم، و انواع مقاومتها را آزمایش کردم، نتیجه خوبی نگرفتم تا اینکه یک برقکار قدیمی توصیه کرد از یک لامپ کوچک صفحه کیلومتر استفاده کنم و با نصب در بین دو پایه نشان داده شده با فلشهای قرمز، مشکل نوسان و اشتباهات درجه بنزین( بخشی که مربوط به نشانگر صفحه کیلومتر است) را حل کنم و نتیجه بسار خوبی هم داشت و تا این لحظه بخوبی کار کرده.

این لامپ مورد استفاده من بود که از نوع فشاری ( شبیه لامپهای صفحه کیلومتر و یا اشاره بغل گلگیر ) با ابعاد کوچکتر هست که جهت نشان دادن اندازه لامپ، نوک خودکار هم در تصویر دیده میشه.

اگر از این روش استفاده کنید، ( به شرط سالم بودن بقیه بخشهای مدار برق نشانگر بنزین) مشکل درجه باک حل خواهد شد.
    برای این کار دو رشته سیم متصل به لامپ را باز کنید و با لحیم کردن سیم به دو سر آنها، طول بیشتر برای اتصال به پایه ها بوجود بیارید. خطوط زرد رنگ نشان دهنده فرضی سیمهای لحیم شده به ادامه سیمهای مربوط به خود لامپ است.
    یک قطعه مقوا نازک را به اندازه همان مقاومت نصب شده در پشت درجه نشانگر ببرید و روی مقاومت قرار بدید، ( مقوا جهت ایجاد عایق بین لامپ و مقاومت نشانگر هست تا با برق متصل شده با سیمهای لامپ اتصالی پیدا نکند) سپس هریک از سیمهای دو سر لامپ را به پایه ها متصل کنید( هر کدام را حداقل دو دور به دور پایه بپیچانید تا خوب محکم باشه، سپس روی صفحه کیلومتر سوار کرده، مهره های مربوطه را بسته و آزمایش کنید.
    امیدوارم با این کار مشکل حل شود.
    حتما از مراحل کار عکس بگیرید و در کلوپ منتشر کنید.

Last edited by camaro lt; 05-05-2019 at 21:49.

5. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اون قسمت در برد پشت امپر -گیج بنزین 3تا اتصال داره
    یکی INGITION میشه-دومی منفی-سومی همSENDER گیج بنزین

7. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

ای ول آقا کامارو چه خوب توضیح دادی
    حقیقتش بگم گاهی از همین چیزایی که نوشتین استفاده کردم ماشین خودمم درست کردم ولی ماشینم پرایده ها آمریکایی نیست
    یه چن باری هم دوستا ماشین آمریکا داشتن خراب بوده منم یه چیزایی از حرفاتون یادم بوده بهشون گفتم تونستن درستش کنن خیلی حال کردن و میگفتن اینارو از کجا یاد گرفتی؟ منم قیافه میگرفتم میگفتم از خودم اوستا شدم
    خلاصه کارتون خیلی درسته شما منکه خوشم میاد مینویسی حتی منم میفهمم چی به چیه

راستی آقا یه سوالی داشتم این عکسایی که آخر حرفاتون میذارین از کجان؟خیلی باحالن آدم کلا میره تو همون حال آمریکایی سواری اصن یه وضعی

آقا آرمی دوربیل جان همه که نمیتونن خوب بنویسن وگرنه همه درست مینوشتن مشکلی نبود که الانه ببین خودت چقده قاطی پاتی مینویسی؟!

الان آقا کامارو هرچی بدونه قشنگ توضیح میده هرچی هم ندونه میگه نمیدونم میرم میگردم یاد میگیرم میام بهتون میگم اما تو خدایی هرچی بهت بگن میگی بلتم آخرش هم هیچی
    رفیق گلم این که بری یاد بگیری که بد نیست یادته پینت بلد نبودی بهت گفتم رفتی یاد گرفتی وگرنه الانه هنوز داشتی 1 و 2 کج و کوله مینوشتی و فلش میزدی عینهو که رفته باشه زیر تریلی 18 چرخ له لورده شده خو یاد بگیر گلم عزیجم مهربونم فدات شم

یه سوالی ازت دارم میگم شما با اون مکانیکا آمریکا حرف میزنی؟ باهاشون رفیقی؟ زبونشون بلدتی؟ میگی من از دستوراتشون پیروی میکنم کار میکنم چطوریه؟

اینایی که میگی که خودت الان ماشین نداری روش کار نکردی چطوری میگی درسته؟ اونوخت اون چیزایی که تو سایتا نوشتن و همه میبینن و انجام میدن میگی درست نیست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بیژن

شما کلا متوجه منظور بنده نمیشه متن ها را دقیق بخونید

دوست امریکایی خاصی ندارم که مکاتبه کنم درضمن این روش کار خاصی نمیکنه باید خودرو داشته باشی تعمیرات کنی من عرض کردم منوال را قدیم از امریکا خریدم چون انگلیسی مقداری بلدم و با قطعات اشنایی دارم تعمیرات کردم وانجام میدم --دراینتزنت هم مینویسن اما گفتم- اونی که خودسازنده خودرو امریکا گفته مقداری فرق داره --موتورها تفاوت دارن و...یعنی سازنده خودرو اشتباه میکنه ؟
    همچین چیزی نیست
    شما هم اگر میخواهید دقیق یادبگیرید یه خودرو بخرید تعمیرات را شروع کنید

مثال دف و اکسل کادیلاک را باز کردیم و قطعات را بررسی کردم و وسایل مورد نیاز را خریدیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای ول آقا کامارو چه خوب توضیح دادی ....

سپاسگزارم دوست گرامی.
    اصول کارکرد بسیاری از قطعات در اتومبیلها یکسان است و این طبیعیه که مثلا با یادگیری رفع ایرادات ترمز در شورلت، مشکلات ترمز در اتومبیل دیگه ای مثل پراید را پیدا کرده و رفع کنید.

در مورد عکسها، معمولا از سایتهای مختلف خودرویی خارجی، بخصوص آمریکایی ، انجمنها، کلوپها و دیگر منابع که در آنها عضو هستم، و در رابطه با خودروهای آمریکایی فعالیت دارند، استفاده میکنم تا حس و حال بهتری به محیط کلوپ و مطالب داده بشه و باعث خوشحالی است که مورد توجه شما قرار گرفت.

و اما سوالی که پاسخ آن نیمه تمام مانده بود و امروز فرصت کردم و پاسخ کامل بدست آمد:

قطعه "پل " یا همان "BRIDGE" که در بعضی از موتورهای آمریکایی نصب شده، چه وظیفه ای به عهده داره؟

با مراجعه به دو مکانیک قدیمی و بنام آمریکایی ، سوال مطرح شد و جواب هر دو یکی بود:

این قطعه برای جلوگیری از برخورد دو اسبک کنار هم به یکدیگر تعبیه شده ، بخصوص در سرعتهای زیاد کارکرد موتور که احتمال برخورد این دو اسبک مجاور با یکدیگر وجود داره.
    دلیل هم اینه که در بعضی از اتومبیلها، بواسطه طراحی وضعیت قرار گیری دو سوپاپ در کنار هم، فاصله بین دو سوپاپ خیلی کم بوده و نهایتا اسبکها هم به یکدیگر خیلی نزدیک هستند و امکان برخورد در جابجایی های شدید وجود داره و این قطعه ( که در زبان فنی مکانیکها پایه تایپیت نامیده میشه)، از این رخداد جلوگیری میکنه.
    در موتورهایی مانند شش سیلندر خطی نوا یا هشت خورجینی بیوک ، این وسیله دیده نمیشه و احتیاجی هم به آن نیست، چون فاصله دو سوپاپ مجاور هم به اندازه کافی زیاده و امکان برخورد اسبکها در سرعت بالا وجود نداره، و این مسئله ربطی به پیشرفته یا بهتر بودن موتور نداشته و صرفا تمهیداتی برای جلوگیری از ایجاد اشکال در این نوع موتورها ( و یا در واقع سرسیلندرها) با این فرم طراحی سوپاپ است.

همانطور که در تصویر قبلی که منتشر کردم،نام درست قطعات نوشته شده بود، در این تصویرها نیز بطور مجزا نام قطعات نوشته شده و هر قطعه نام جداگانه و مخصوص به خودش را داره و اینطور نیست که چند قطعه با هم فقط یک نام داشته باشند.
    در این تصویر واشر نیم کروی یا همان PIVOT با فلش قرمز نشان داده شده

در این تصویر هم قطعه شماره 2 دقیقا به نام پل BRIDGE با فلش قرمز و قطعه شماره 3 به نام PIVOT با فلش سبز نشان داده شده و مشخص هست که این دو قطعه کاملا جداگانه و مجزا بوده و هرکدام اسم مخصوص خودش را داره.

این هم BRIDGE بصورت تک و جدا از همه قطعات

در مورد پایه های نشانگر درجه بنزین، مسلما که سه عدد هست و در تصاویر کاملا مشخصه، ولی صحبت در مورد دو پایه اصلی که محل نصب مقاومت مورد نظر و همچنین نصب لامپ برای رفع مشکل اشتباه در این نشانگر بوده، است .

11. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

اقا بیژن

شما کلا متوجه منظور بنده نمیشه متن ها را دقیق بخونید

دوست امریکایی خاصی ندارم که مکاتبه کنم درضمن این روش کار خاصی نمیکنه باید خودرو داشته باشی تعمیرات کنی من عرض کردم منوال را قدیم از امریکا خریدم چون انگلیسی مقداری بلدم و با قطعات اشنایی دارم تعمیرات کردم وانجام میدم --دراینتزنت هم مینویسن اما گفتم- اونی که خودسازنده خودرو امریکا گفته مقداری فرق داره --موتورها تفاوت دارن و...یعنی سازنده خودرو اشتباه میکنه ؟
    همچین چیزی نیست
    شما هم اگر میخواهید دقیق یادبگیرید یه خودرو بخرید تعمیرات را شروع کنید

مثال دف و اکسل کادیلاک را باز کردیم و قطعات را بررسی کردم و وسایل مورد نیاز را خریدیم

آقا آرمی دوربیل این دنده دیشلی و بلبریگ و واشر مال دیفرانسیل هستش درست اما اون سه تا قوطی که روغن ترمزه ! نکنه خالی کرده باشی تو دیفرانسیل اگر اینطور باشه دف به فنا رفته جای تعجبه شما که آمریکا بودی زبان بلدی منوال از قدیم داری از شما بعید روی قوطی رو نخونده باشی

13. این کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا آرمی دوربیل این دنده دیشلی و بلبریگ و واشر مال دیفرانسیل هستش درست اما اون سه تا قوطی که روغن ترمزه ! نکنه خالی کرده باشی تو دیفرانسیل اگر اینطور باشه دف به فنا رفته جای تعجبه شما که آمریکا بودی زبان بلدی منوال از قدیم داری از شما بعید روی قوطی رو نخونده باشی
    سلام

والا من امریکا نبودم و حقیقتش چه کسی گفته نمیدونم

روی قوطی را خوندم --دیگه انقدر هم ناشی نیستیم
    دف اینا کلاچ دار هست البته مدلهای پایین
    قبلا که برای این دف لیتری 50 هزار قیمت داشتم و به رنگ سبز هم بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •