همین الان که این پست رو می زنم پینگم از 2000 3000 اومده رو 700 900
به نظر شما من پینگم خوبه؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
همین الان که این پست رو می زنم پینگم از 2000 3000 اومده رو 700 900
به نظر شما من پینگم خوبه؟![]()
امروز از طرف isp پیغام اومده میگه واسه کم شدن سرعت دانلود نباید اعتراضی داشته باشی چون تو سال 91 سرعتت 2 برابر تعرفه معمول بود (در صورتی که نبوده و باید بیشتر میبود)چیزی نگم بهتره
![]()
جالبه
یکم بیشتر توضیح بده
یعنی چی؟
مگه سرعتت چه قدر بوده؟
به پشتیبانی زنگ زدی؟
من الان واسه درس و یه سری مشغله اومدم شهرستان بعد یکی از ISP هاش نمایندگی همین آسیاتکه. تعرفم 128 طلاییه محدود (1تا8 رایگان) 4 گیگ ماهی 20 تومن، که قبل از عید روزا و شبا تا 140 هم میرفت ولی الان تا 60 بزور میره.
زنگ زدم میگه حل میشه ولی معلوم نیست کیمن نمیدونم چرا وقتی مشکلی واسه اینترنت و سرعت و پینگ بوجود میاد باید بریم یه سری به تقویم بزنیم ببینیم چند وقت دیگه چه خبره
![]()
همچین تعرفه ای رو اسیاتک ندارهتعرفم 128 طلاییه محدود (1تا8 رایگان) 4 گیگ ماهی 20 تومن
یعنی اون ISP جدا می فروشه؟
دوستان من از صبانت اینترنت گرفتم سرعتش واقعا عالیه در ضمن محدودیت سرعت هم نداره فقط تو سایتش خواستم سرویس 2 مگ بگیریم نشد بعد زنگ زدم به واحد فروشش پنل رو بدون هیچ درد سری باز کرد الان دارم روی 300 تا 350 دانلود میکنم واقعا فوق العاده است
درود بر صبانت
![]()
اینجا تاپیک آسیاتکه،صبانت نیست
در ضمن حالا اولشه یه مدت که زیاد دانلود کنی میری تو لیست سیاه و....
Last edited by linuxx2011; 25-04-2013 at 02:03.
چرا داره ولی مخصوص این isp ـه.
بگذریم. ایشالا درست میشه![]()
سلام . بنده حدود 3 هفته ست آسیاتک گرفتم . خداییش از شاتل خیلی بهتره
فقط از دو روز پیش تا امروز صبح سرعتم اومده بود پایین ( فکر میکنم به خاطر تغییرات یا تعمیرات سرویس هاشون بوده ) که از امروز صبح سرعتش برگشت سر جاش
سرویسم 512 ، 10 گیگ : سرعت دانولدم الان 200 هست و پینگم حدود 40
( شهر قم )
با تشکر
سلام
مگه رانژه 5هزار تومان نیست؟
چرا توی مشهد 15تومان میگیرن! اگه آنلاین ثبت نام کنیم چی؟
اگر کسی از دوستان مشهدی میدونه بگه. ممنون.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)