انزلی- پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اندیشه بهتره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
انزلی- پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اندیشه بهتره
دیشب اندیشه قاطی کرده بود، از ساعت 1 صبح تا 6 که سرعت باید روی 50 باشه اومده بود بین 80 تا 100 !
خلاصه بگم دیشب خیلی حال داد، دموی PES 2012 که 1 گیگ بود رو تا ساعت 5 صبح دان کردم از سایت آسان دانلود
اینجا رشت است
هم اکنون پس از 4 ساعت قطعی براتون گزارش میدم!
اندیشه خط 3 نامحدود
دوستان کمک کنید - این مقدار Snr و crc طبیعیه ؟
بعضی وقتا سرعتم خیلی میاد پایین یعنی مشکل از نویزه ؟
![]()
درود
از دوستان کسی نمیدونه چرا سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین اینقدر کاهش پیدا کرده ....
بارها بهشون زنگ هم زدم اما جواب درستی به من نمیدند...
جالبه اول میگفتن مشکل تو بخش قزوین رشت هست و درست میشه بعد که درست نشد دوباره زنگ زدم خودشون هم نمیدونن مشکل از کجاست!!یا شاید هم میدونن و نمیگن!!؟؟؟
به من میگن تهران هم جواب درستی به ما نمیدن!!!جالبه ها اینا خودشون نماینده اونها در رشت هستند اما توسط پشتیبانی تهران پیچونده میشن!!
کسی این کاهش شدید سرعت رو تجربه ایی کرده؟یا اطلاعات درست و حسابی داره ؟ اینها که چیزی به آدم نمیگن....
من 7 بودم اما قطع نبودم.
احتمالا شما داشتی از منبع اصلی تغذیه می کردیا![]()
![]()
امروز بدک نبود
ولی ما که نفهمیدیم که اینا چه خاکی دارن تو سرشون می کنن فقط ملت و الاف کردن یه روز تبریز,یه روز قزوین یه روز لنگر یه روز دیگه خرس می خوره + حمله حیوانات وحشی![]()
بیشترین مشکلاتش اگه خط تبریز داشته باشه ما چون اول از انزلی میاد رد میشه بعد میاد رشت بد بختیش اول واسه ماست
کسی خبر نداره شاتل می خواد انزلی هم بیاد یا نه؟
تایید نمیشه مرکز 7 که من باشم مشکلی نداشت اما مرکز 3 رو که شما میگی نمی دونم
شاتل هم بیاد خیلی فرقی نمیکنه داداش. غیر از اون 2 تا دوست شاتلیمون که هیچ وقت مشکلی ندارن و وقتی هم مشکل هست پیداشون نمیشه وقتی هم پست میزارن از همدیگه تشکر میکنن بقیه مشکلات مشابه بقیه سرویس دهنده ها رو دارن. مشکل زیر ساختیه . شرکتی که تو لایه access کار نمیکنه به تنهایی نمیتونه کیفیت سرویس رو تضمین کنه اونم وقتی upstream provider فقط یکیه اونم شرکت زیرساخت ایران. ایشالله که رقابت تو بخش زیر ساخت ایجاد بشه و شرکتها هم جنبه رقیب و رقابت رو داشته باشن تا وضعیت بهتر بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)