سلام دوستان
من امروز یک PS3 خریدم ولی کارتونش با اونهایی که دیده بودم فرق داره
عکسش رو میزارم و ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره بهم بده
راستش دلم شور میزنه نکنه اصل نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من امروز یک PS3 خریدم ولی کارتونش با اونهایی که دیده بودم فرق داره
عکسش رو میزارم و ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره بهم بده
راستش دلم شور میزنه نکنه اصل نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینکه جواب دادی ممنون .
نه عزیز منظورم خود کنسول ps3 هستش چون امروز خریدم و روی جعبش نوشته بود پلاتینیوم .
مبارک باشه. باید چه شکلی باشه ؟؟؟ سریال نامبر دستگاه با جعبه چک کن از جای معتبر خریده باشید که نگرانی نداره
جعبه که نرمال میزنه داخلش که ندیدیم جعبه من 160 گیگ هست شبیه همینه فقط go نمیدونم چیه نوشته کناره 320 گیگ
مال منم عين همينه بازش كن بازي كن حالشو ببر
همون طور كه دوستمون گفت سريال نامبرشم چك كن
به احتمال زيادم رجيون PAL هست كه خوبه![]()
منظور از این که فلان بازی ها باید رو هارد داخلی ریخته باشه هارد اورجینال خودشه؟؟؟و یا میشه هاردش رو با هاردهای لبتاپ عوض کرد و رو اون هم همین بازی ها اجرا بشه؟
من الآن میخوام یه هارد 640 لبتاپ بگیرم(2.5 اینچی) که 7200RPM هستش و sata 3 هستش.این رو بندازم به ps3 تمام بازی ها بدون دیر لود شدن محیط و بدون مشکل اجرا میشن؟
برای ps3 هاردش sata 2 هستش؟مشکل ایجاد نشه؟
آقا ممنونم مشکلم حل شد از آموزش هم متشکرم راضی به زحمت نبودیم شما با این حالت![]()
هارد برای کنسول چی بخرم seagate خوبه مدل usb3 کدوم بود مطمعن که کنسول میشناسه هارد را؟
usb3 بود یا اینکه با کارتریج تبدیل میشد به 3؟؟؟؟؟؟ هارد کنسول تا چقد ارتقاع میشه داد؟؟ sata چنده؟ بنظرتون کدام کار بکنم؟
هارد من 160 هست. از هارد اکسترنال بازی لود کنه طول میکشه و موقع بازی بازی اسلو موشن بشه و .....
هارد ها قیمتم بدید که عالیه
به هارد كنسول دست نزن
اينم بازي از رو هارد خود كنسول يا هارد اكسترنال لود ميشه كه سرعتاش تو بازي تاثير داره كلا به نظر من شرو وره
يا هارد مشكل داره يا مشكل از يه جاي ديگه است
يه هارد 1TR پاسپورتي سيگيت بگير حالا USB2 و USB3 نميدونم هر كي يه چيزي ميگه قيمت هم 120-130 تومن![]()
Last edited by shahin_mp3; 04-10-2011 at 17:32.
ممنون رفقا از راهنماییتون,بازی killzone 3 هم توش بود.......
فقط امکان ریختن بازی روی هارد دستگاه یا هارد اکسترنال و اجرای بازی وجود داره یا فقط باید بازی اورجینال بخرم؟
و اینکه بنظرتون کپی خور یا اپدیتش بکنم یا اصلا دست بهش نزنم؟
دیگه ببخشید بابت املتور بودن ما![]()
منظور از هارد گایا در ps3 چیست ؟؟؟؟
بازی pes 12 رو فریمور 3.55 اجرا میشه ؟
یه هارد اکسپنشن سیگیت 1t خریدم واسه بازیهای کپی تو بازار میگفتن فقط این هارد را ps3 میشناسه هارد خوبی یا نه ؟
من دیشب یه ps3 250 g کارکرده با دو دسته و 60 تا بازی کپی و یه بازی pes 10 ارجینال گرفتم 405.000 تومان بنظرتون گرون نگرفتم ؟
Last edited by adolf32; 04-10-2011 at 14:49. دليل: اشتباه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)