انشا الله ، خدا از دهنت بشنوه
تا جایی که من میدونم اونی که تهش % داره پوشه تمپ هستش ، شما باید اونی که % نداره رو کپینی توی گیمز .
انشا الله ، خدا از دهنت بشنوه
تا جایی که من میدونم اونی که تهش % داره پوشه تمپ هستش ، شما باید اونی که % نداره رو کپینی توی گیمز .
علی جون آیا امکان اضافه کردن CODEC های صوتی تصویری به PSP هست ؟؟
و اینکه چه نوع برنامه هایی برای این کنسول ساخته شده که مفید باشه ؟؟؟
اگه لینکشو بدی ممنون میشم عزیزم !!
راستی من از وقتی که ورژن رو از 3.50 به 3.60 ارتقا دادم احساس میکنم OVER CLOCK ضعیف تر شده و وقتی روی 333 میزارم
با گزینه ی Default فرقی نمیکنه !!!
ولی در ورژن 3.50 میتونم بگم سرعت فریم بازی با 333 حدود 2 برابر بیشتر میشد !!!
یعنی میزان Over Clock رو کاهش دادن یا اینکه هماهنگی ورژن یا Board کاهش پیدا کرده !!!؟؟؟
دستت مرسی جیگر![]()
سلام, من قبلا سوال زیر رو پرسیدم و یکی لطف کرد و جواب داد ( البته اگه بشه گفت جواب ). من هرچی تو اینترنت گشتم و به پستهای دیگه سر زدم برنامه ای که باشه و بر روی 3000 اجرا بشه پیدا نکردم .لطفا برنامه پخش فیلم , که DIVX و wmw و فرمتهای دیگه را ساپورت کنه و بر روی 3000 , 5.03 FW اجرا بشه معرفی کنید .
خواهش می کنم![]()
Last edited by mori2985; 18-09-2009 at 20:00.
نه بابا iso هست.حتما فرمت بازی cso هست!
راستی رفتم سیوت رو برداشتم هر چی زور زدم نتونستم برم.این همه مرحله رفتی هنوز bmw رو آزهد نکردی؟
من قسمت street تونستم bmw رو آزاد کنم.
بابا تو که اونوری برو umd بگیر حالشو ببر.انشا الله ، خدا از دهنت بشنوه
من بودم.گفتم برو توی تاپیک (دانلود همه ی برنامه ها و والپیپرها و بازی های دست ساز برای psp)
اگه اینجا نبود میتونی بری یه comverter پیدا کنی با اون کار کنی.
میتونی بری اینجا و کانورتر دان کنی
محتوای مخفی: convert
Last edited by *QWERT*; 18-09-2009 at 20:45.
این nfs هم چقدر زود تموم شد!!!! سه روزه رسیدم به قسمت آخرش!!!
ولی کم بودن مراحلش به کیفیت گرافیکش می ارزه.خیلی رو جزئیات ماشینا کار کردن... واقعا بهترین بازی ماشین واسه پی اس پیه....فکر نکنم گران توریسمو هم در حدش باشه...
ولی خیلی تعصبیه چون این bmw راحت همه ماشینا رو میگیره...حتی بوگاتی و کونیخ زگ و پاگانی رو!!!!!
چی میگیفکر نکنم گران توریسمو هم در حدش باشه...عامو مگه gt رو ندیدی؟بهت پینهاد میکنم برو ببین دیگه از این حرفا نمیزنی
مال من که اینجوری نیست!!!مرحله آخر قسمت street یارو 15 ثانیه ازم مییفته جلوولی خیلی تعصبیه چون این bmw راحت همه ماشینا رو میگیره...حتی بوگاتی و کونیخ زگ و پاگانی رو!!!!!دوم میشم ولی هر چی میگازونم این bmw رو نمیشه بگیرمش
![]()
سلام من هميشه با تبديل فايلهاي ويدئويي به فرمت قابل پخش در psp مشکل داشتم بلاخره يه نرم افزار پيدا کردم به نام Badaboom (از سايت بازي سنتر) که به مشکلاتم پايان داد.
بزرگترين حسنش تبديل با سرعت فوق العاده بالاست ( اگر کارت گرافيکتون NVIDIA سري 8 به بعد باشه)
يه فيلم يک ساعت و نيمه تقربا يک ربع!
اينم لينک دانلودش همراه با کرکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان اگه این FW 6 هک شه هک درست و حسابی میشه یا نه مثل اون هکها موقتی هست؟؟!
من فک کنم رو psp جدیدا موقتی رو قدیمیا دائمی!!
TANX
فقط باید دقت کنی که به در و دیوار نخوری و به موقع دریفت کنی.اونوقت میبینی که همه رو میگیری... البته باید نیترو رو هم بذاری برای آخرین دور و یا آخرای پیست که جاده مستقیمه...مال من که اینجوری نیست!!!مرحله آخر قسمت street یارو 15 ثانیه ازم مییفته جلودوم میشم ولی هر چی میگازونم این bmw رو نمیشه بگیرمش
توی یکی از مراحل آخر هم کافیه همون اول نیترو بزنی تا دیگه کسی دستش بهت نرسه!ولی سخت ترین مراحلش بعضی از اون مراحلیه که باید با ماشین قهرمان اون مرحله مسابقه بدی.مثلا اون قسمت که باید در مدت زمان مشخص با دوج وایپر طرف پیست رو تموم کنی....بارها شد که با اختلاف کمتر از یک ثانیه دوم میشدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)