بروبچ امروز شاهزاده ایرانی رو تموم کردم ( این جدیدش رو ) بعد که رفتم ببینم الطیر باز شدش یا نه دیدم نتنها الطیر بلکه هیچی باز نشدش فقط یکی باز شدش میشد بجای الیکا گذاشتش!
کسی می دونه چجوری بازش کنم؟!
بروبچ امروز شاهزاده ایرانی رو تموم کردم ( این جدیدش رو ) بعد که رفتم ببینم الطیر باز شدش یا نه دیدم نتنها الطیر بلکه هیچی باز نشدش فقط یکی باز شدش میشد بجای الیکا گذاشتش!
کسی می دونه چجوری بازش کنم؟!
ميگم الطير مال Assassin Creed بود چه ربطي داره با شاهزاده ايراني ؟!!
توی POP 2008 با رد کردن یه چیز هایی که من نمی دونم چیه تو اپشن سه نفر دیگه میان که میشه تو بازی با پرنس عوضشون کردش که یکیش الطیره!ميگم الطير مال Assassin Creed بود چه ربطي داره با شاهزاده ايراني ؟!!
![]()
خب رو PC هم همینه دیگه، حالا ما کرک می گیریم بدون دیسک بازی می کنیم ولی اورجینالش باید با دیسک باشه، مگه اینطوری نیست؟!
اون هم به زودی
Homebrew ها کم کم داره برای 360 میاد ، من داشتم تو نت ول میچرخیدم دیدم یکی اومده یه Homebrew نوشته که بدون نیاز به دیسک بوت میکنه ، یعنی یه دیسک داری که همه بازی ها رو بوت میکنه . چه قدر حقیقت داره نمیدونم ولی غیر ممکن نیست . چرا که بازی های دمو بدون دیسک اجرا میشن ، پس یه راهی داره .
البته زیاد هم مهم نیست ، یعنی اصلا مهم نیست![]()
سلام رفقا خبری از ناتال و بازی هاش نشده هنوز . اگه هرکسی خبری چیزی داره بگه ما استفاده کنیم
دوستان بازي جديد و به درد بخور جديدا چي اومده؟
البته بعد از GTA
تكن 6
MW2
و AC2
بعد از اينا اگه بازي خوبي اومده لطفا معرفيش كنين
انشاالله اخر های سال 2010 میاد
به همین زودی این همه materpiece رو تمام کردی شما ؟
the saboteur
و امروز هم نسخه pal فوق بازی bayonetta
دوستان 360چندتا خروجی صدا داره برا دالبی
فلش هم می خوره
چند نوع پسوند برا فیلم موزیک و عکس قبول می کنه
چه نوع دیسک هایی پشتیبانی می کنه
قیمتش تو مشهد 320تا 400 خوبه نه
1 - این لینک رو چک کن :
2 - بله میخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3 - این پست من و برای اطلاعات تکمیلی لینک های داخلش رو بخون
4 - dvd و hd-dvd و cdکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت برای elite عالیه
Last edited by pedram_sad; 13-12-2009 at 01:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)