تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1044 از 1185 اولاول ... 445449449941034104010411042104310441045104610471048105410941144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,431 به 10,440 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام به دوستان اهل فن
    یه سری توضیح برای این ادکلن ها که لیست کردم میخواستم. از رایحه گرفته تا بقیه موارد... (هم رایحه عالی و جذاب برام مهمه هم ماندگاری و گزینه های تلخ رو بیشتر میپسندم!)

- Chanel Allure Homme

- Chanel‎ Bleu De Chanel

- Yves Saint Laurent M7 Oud Absolu

- Yves Saint Laurent De L Homme

- Tom Ford Noir

- Paco Rabanne 1 Million

- Giorgio Armani Armani Code

- Dior Eau Sauvage Parfum

- Dior Fahrenheit 32

- Dior Homme Intense

- Paco Rabanne Black XS

- Dolce & Gabbana The One For Men

- Carolina Herrera CH Men

- Carolina Herrera Chic Men

- Thierry Mugler A* Men

- Wood Series

- Van Cleef and Arpels Midnight in Paris

- Givenchy Pi‎

ممنون
    سلام
    به به ماشالله
    برای شروع گزینه های بولد رو فاکتور بگیرید چون شیرین هستند!

سری وود! 5 عطر هست سیلور وایند بهترین از نظر رایحه و ماندگاری-بعدش راکی-بعدش خوده وود(رایحه خوبی داره ولی ماندگاری و پخش بالا نیست) و در اخر اوشن(چون خنک هست)-یک وود هم خیلی جدید اومده که تست نکردم!

ازایو سن لورن دو عطر معرفی کردید که بنظرم لانویت خیلی خیلی گزینه شیک و دوست داشتنی هست و اونیکی یک کمی بیش از حد عطر سنگینی هستش و همه پسند نیست اما از لحاظ ماندگاری هردو خیلی خوب هستند و جز عطرهای گرم دسته بندی میشن

میدنایت عطر تلخ و گرمی هست اما پخش بالایی نداره به نسبت خیلی از گزینه های مطرح شده توسط شما سطح پایینتر هست ... و اگر بودجتون میرسه در مقام مقایسه دیور هوم اینتنس گزینه بسیار بهتریه که میدنایت در رایحه اندک شباهتی با هوم اینتنس داره

از بین دو گزینه مطرح شده از کارولینا هررا خوده ch مردونه عطر بسیار بسیار دوست داشتنی و ملایمی هست که ماندگاری و پخش خوبی داره ولی عالی نیست اما رایحش رو شخصا خیلی دوست دارم

آرمانی کد اسپرت اگر منظورتون هست عطری با بوی کلاسیک هست بیشتر که رایحش به خاکی-مرکباتی گرایش داره و با توجه به قیمت ارزندست

دوعطر معرفی شده از شنل از معروفترین عطرهای خنک هستند که از لحاظ رایحه ماندگاری و پخش انتخاب های بسیار عالی هستند البته من خودم آلور رو ترجیح میدم

وان میلیون گرم چرمی بسیار عالی از لحاظ پخش و ماندگاری ولی عطر سنگینی محسوب میشه رایحه خاصی داره که من شخصا میپسندم

از بین سه عطر دیوری که انتخاب کردید اولی رو که شناختی ندارم ولی فارنهایت 32 عطر خنکی محسوب میشه اگر هدفتون عطر تلخ و گرم هست بهتره سراغ فارنهایت ابسلوت رو بگیرید. در مورد دیور هوم اینتنس هم که نیاز به معرفی نداره واقعا سرآمد هست از لحاظ ماندگاری و پخش

یکی دوتا هم که مونده تست و اطلاع خاصی ندارم ازشون

============================================

به طور کلی شما لیستی از برترین عطرهای ممکنه رو اوردید! که نمیشه گفت کدومیکی به کدوم ترجیحه!
    چرا؟ چون باید دید که دنبال چه عطری هستید؟ نهایت بودجتون چقدره؟((چون بعضی ها مثل سری وود و آرمانی کد و میدنایت از لحاظ قیمتی و کلاس کاری پایینترن یسری هم مثل شنل ها و دیور و تام فورد سطح بالا)) برای چه فصلی؟((چون نصف عطرایی که گفتید گرمه نصفی سرد))

=====================================

به عنوان پیشنهاد به دوستان (نه فقط شما) سعی کنید معیارها دقیقتر مشخص باشه تا انتخاب ها محدودتر کار ساده تر بشه

2. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال؟ منطور از تلخ و شیرین عطر چیه؟ مزه داره مگه؟ یه توضیحی بدین

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

یه سوال؟ منطور از تلخ و شیرین عطر چیه؟ مزه داره مگه؟ یه توضیحی بدین
    والا اگر به اینه درجه حرارت هم نداره که بگیم خنک و گرم
    خب دوست گرامی راستش بسته به اون موادی که داخل یک عطر به کار میره((نت های مختلف)) وقتی به مشام میرسه رایحه رو دسته بندی میکنن...
    مثلا وقتی کاری رایحه قهوه یا شکلات داره به احتمال زیاد شیرین خواهد شد
    یا عطرهایی که عود، وانیل، دارچین ...دارند گرم خواهند بود
    عطرهای مرکباتی اکثرا فرش و خنک هستند
    ترکیب های متفاوتی از رایحه ها میتونه در نهایت باعث دسته بندی عطرها بشه

5. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    به به ماشالله
    برای شروع گزینه های بولد رو فاکتور بگیرید چون شیرین هستند!

سری وود! 5 عطر هست سیلور وایند بهترین از نظر رایحه و ماندگاری-بعدش راکی-بعدش خوده وود(رایحه خوبی داره ولی ماندگاری و پخش بالا نیست) و در اخر اوشن(چون خنک هست)-یک وود هم خیلی جدید اومده که تست نکردم!

ازایو سن لورن دو عطر معرفی کردید که بنظرم لانویت خیلی خیلی گزینه شیک و دوست داشتنی هست و اونیکی یک کمی بیش از حد عطر سنگینی هستش و همه پسند نیست اما از لحاظ ماندگاری هردو خیلی خوب هستند و جز عطرهای گرم دسته بندی میشن

میدنایت عطر تلخ و گرمی هست اما پخش بالایی نداره به نسبت خیلی از گزینه های مطرح شده توسط شما سطح پایینتر هست ... و اگر بودجتون میرسه در مقام مقایسه دیور هوم اینتنس گزینه بسیار بهتریه که میدنایت در رایحه اندک شباهتی با هوم اینتنس داره

از بین دو گزینه مطرح شده از کارولینا هررا خوده ch مردونه عطر بسیار بسیار دوست داشتنی و ملایمی هست که ماندگاری و پخش خوبی داره ولی عالی نیست اما رایحش رو شخصا خیلی دوست دارم

آرمانی کد اسپرت اگر منظورتون هست عطری با بوی کلاسیک هست بیشتر که رایحش به خاکی-مرکباتی گرایش داره و با توجه به قیمت ارزندست

دوعطر معرفی شده از شنل از معروفترین عطرهای خنک هستند که از لحاظ رایحه ماندگاری و پخش انتخاب های بسیار عالی هستند البته من خودم آلور رو ترجیح میدم

وان میلیون گرم چرمی بسیار عالی از لحاظ پخش و ماندگاری ولی عطر سنگینی محسوب میشه رایحه خاصی داره که من شخصا میپسندم

از بین سه عطر دیوری که انتخاب کردید اولی رو که شناختی ندارم ولی فارنهایت 32 عطر خنکی محسوب میشه اگر هدفتون عطر تلخ و گرم هست بهتره سراغ فارنهایت ابسلوت رو بگیرید. در مورد دیور هوم اینتنس هم که نیاز به معرفی نداره واقعا سرآمد هست از لحاظ ماندگاری و پخش

یکی دوتا هم که مونده تست و اطلاع خاصی ندارم ازشون

============================================

به طور کلی شما لیستی از برترین عطرهای ممکنه رو اوردید! که نمیشه گفت کدومیکی به کدوم ترجیحه!
    چرا؟ چون باید دید که دنبال چه عطری هستید؟ نهایت بودجتون چقدره؟((چون بعضی ها مثل سری وود و آرمانی کد و میدنایت از لحاظ قیمتی و کلاس کاری پایینترن یسری هم مثل شنل ها و دیور و تام فورد سطح بالا)) برای چه فصلی؟((چون نصف عطرایی که گفتید گرمه نصفی سرد))

=====================================

به عنوان پیشنهاد به دوستان (نه فقط شما) سعی کنید معیارها دقیقتر مشخص باشه تا انتخاب ها محدودتر کار ساده تر بشه
    ممنون از وقتی که گذاشتید
    هدف اولم بیشتر مقایسه اونائی بود که از دید خودم هم جزو بهترینان
    اما در مورد ملاک هام باید بگم که :
    بحث اول رایحه شیک و باوقار و البته تلخ ، بحث دوم ماندگاری بالا.
    در مورد فصلش ، 4 فصل بیشتر به کارم میاد اما اگه نشد فعلا برا ماههای سرد !
    در مورد بودجه هم نهایت 300 350 ! البته نمیدونم مارک های گرونتر با حجم کمترو قیمت بهتر هم هستن یا نه ! نمیدونم شایدم بشه با این بودجه کم حتی 2 تا انتخاب کرد از مارکهای با قیمت مناسبتر !

7. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اتقیای عزیز جواب همه رو دادین فقط مااضافی بودیم؟یه سوال دیگه هم داشتم خدمتتون اینکه این عطرهای 15 و 18 میل اسمارت کالکشن بوش دقیقا مثل نمونه اصلی ادکلنه؟چون میخواستم بگیرم ویه مدت استفاده کنم اگرخوب بود عطرارجینالشو بخرم وازاول هزینه زیاد نکنم وبعدپشیمون بشم.عطرهای اشانتیون که میگن به همینامیگن؟اگرنه عطراشانتیون چی هست؟ممنون

9. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خرید ادکلن فی المثل مثل خرید موبایل نیست که شما بر اساس بودجه بخاین بهترین راندمان را با خریدتون بدست بیارید.اینجا بحث سلیقه و نوعی زیبایی شناسیه مطرحه.
    ممکنه شما ادکلنی را بپسندید که قیمتش یک دهم ادکلنی باشه که با یک بار تست ازش متنفر بشید .این سلیقه شماست که تعیین کنندست نه بزرگی اسم یک برند و یا قیمت خیلی بالا.
    این هم فقط با تست بدست میاد نه اینکه تو یک روز 100 تا ادکلن تست کنید بلکه تست تو زمان های متفاوت.معمولا بعد از تست 3 تا 5 رایحه در فروشگاه بینی شما تقریبا کاراییش را از دست میده.عطری میخرید بعد موقع استفاده میبینید اصلا اون چیزی که می خواستید نیست.
    این هم در نظر بگیرید که تمام امور و صفات انسانی نسبیه.رایحه شیک و باوقار از دید من ممکنه به نظر شما نفرت انگیز و سردرد آور باشه و برعکس.
    بعد هم اینکه معمولا روایح بر اساس نت های تشکیل دهنده و گرمی و تلخی و .........مناسبات فصلی و زمانی دارن، بعضی برای تابستان و زمستان مناسبن و بعضی برای شب و میهمانی بعضی روز ...
    پس حتی اگر کسی عطرباز به معنی خاص کلمه هم نباشه حداقل به چندین ادکلن برای مواقع مختلف نیاز داره.

11. 8 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اتقیای عزیز جواب همه رو دادین فقط مااضافی بودیم؟یه سوال دیگه هم داشتم خدمتتون اینکه این عطرهای 15 و 18 میل اسمارت کالکشن بوش دقیقا مثل نمونه اصلی ادکلنه؟چون میخواستم بگیرم ویه مدت استفاده کنم اگرخوب بود عطرارجینالشو بخرم وازاول هزینه زیاد نکنم وبعدپشیمون بشم.عطرهای اشانتیون که میگن به همینامیگن؟اگرنه عطراشانتیون چی هست؟ممنون
    دوست عزیز اخه من واقعا جواب سوال شما رو نمیدونم بنابراین بهتر دیدم چیزی نگم وقتی که اطلاعی ندارم((همون قضیه قشم و اصل بودن و...))
    اما اسمارت
    خیر دقیقا برابر اصل نیست! فقط شبیه سازی شده ی عطرای معروف هستند البته با کیفیت خوب
    در بعضی موارد میزان شباهتها بالاست دربعضی موارد هم نه!
    اینها اشانتیون نیستند فرض کنید چطور ریو 100میل میزنه اینها اومدن در حجم های پایینتر عطر زدن چون فروشش هم بالاتره!
    اما اشانتیون خیر این نیست
    اشانتیون مربوط به خوده کارخونه سازنده اصلی هست و دقیقا برابر عطر اصلیه منتهی در حجم بسیار کمتر من اشانتیون ها رو بین 3تا ماکسیمم 7میل دیدمقیمت هم معمولا بین 25تا 40 تومن (بسته به حجم و نوع عطر).
    من شخصا خرید اشانتیون رو ترجیح میدم و قبل از خرید عطرهای خیلی گرون اگر موجود باشه حتما اشانتیونشون رو میخرم

13. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خرید ادکلن فی المثل مثل خرید موبایل نیست که شما بر اساس بودجه بخاین بهترین راندمان را با خریدتون بدست بیارید.اینجا بحث سلیقه و نوعی زیبایی شناسیه مطرحه.
    ممکنه شما ادکلنی را بپسندید که قیمتش یک دهم ادکلنی باشه که با یک بار تست ازش متنفر بشید .این سلیقه شماست که تعیین کنندست نه بزرگی اسم یک برند و یا قیمت خیلی بالا.
    این هم فقط با تست بدست میاد نه اینکه تو یک روز 100 تا ادکلن تست کنید بلکه تست تو زمان های متفاوت.معمولا بعد از تست 3 تا 5 رایحه در فروشگاه بینی شما تقریبا کاراییش را از دست میده.عطری میخرید بعد موقع استفاده میبینید اصلا اون چیزی که می خواستید نیست.
    این هم در نظر بگیرید که تمام امور و صفات انسانی نسبیه.رایحه شیک و باوقار از دید من ممکنه به نظر شما نفرت انگیز و سردرد آور باشه و برعکس.
    بعد هم اینکه معمولا روایح بر اساس نت های تشکیل دهنده و گرمی و تلخی و .........مناسبات فصلی و زمانی دارن، بعضی برای تابستان و زمستان مناسبن و بعضی برای شب و میهمانی بعضی روز ...
    پس حتی اگر کسی عطرباز به معنی خاص کلمه هم نباشه حداقل به چندین ادکلن برای مواقع مختلف نیاز داره.
    من هم تایید میکنم که در یکبار تست بیش از سه رایحه بهتره تست نشه بعد از اون عملا آدم گیج خواهد شد
    بهترین زمان خرید عطر هم میگن صبح ها هست!
    و بله عطرکاملا سلیقه ای هست منهای یکسری عطر که همه پسند هستند تقریبا باز اون هم احتماله منفی بودن نظر بعضیها رو داره

15. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون از وقتی که گذاشتید
    هدف اولم بیشتر مقایسه اونائی بود که از دید خودم هم جزو بهترینان
    اما در مورد ملاک هام باید بگم که :
    بحث اول رایحه شیک و باوقار و البته تلخ ، بحث دوم ماندگاری بالا.
    در مورد فصلش ، 4 فصل بیشتر به کارم میاد اما اگه نشد فعلا برا ماههای سرد !
    در مورد بودجه هم نهایت 300 350 ! البته نمیدونم مارک های گرونتر با حجم کمترو قیمت بهتر هم هستن یا نه ! نمیدونم شایدم بشه با این بودجه کم حتی 2 تا انتخاب کرد از مارکهای با قیمت مناسبتر !
    اگر خیلی محدود کنیم انتخاب ها رو...
    از بین عطرایی که خودتون گفتید اگر از بین گرم و تلخ ها باشه به ترتیب:

دیور هوم اینتنس
    لانویت ایو سن لورن

اگر 4فصل بخواید باشه از بین انتخاب های خودتون:
    CH از کارولینا هررا

اما خودم بخوام عطری پیشنهاد بدم:

از بین ارزونترها آزارو پور هوم (فوق العاده کلاسیک و دوست داشتنی)
    گوچی گیلتی
    تروساردی اومو

17. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من هم تایید میکنم که در یکبار تست بیش از سه رایحه بهتره تست نشه بعد از اون عملا آدم گیج خواهد شد
    بهترین زمان خرید عطر هم میگن صبح ها هست!
    و بله عطرکاملا سلیقه ای هست منهای یکسری عطر که همه پسند هستند تقریبا باز اون هم احتماله منفی بودن نظر بعضیها رو داره
    ایده غلطی که خود من هم پیشترها داشتم و به مرور بهش پی بردم اینه که هیچ بهترینی وجود نداره چون وجودش یک جور خلل منطقیه و در تضاد با موجودیت سایرین. البته نمیخام بحث خیلی فلسفی بشه
    اما کاش اینجا نشه 118 عطریات همه سوال بپرسن و یکی جواب بده .کاش هر کس در حد خودش تست کنه و بعد از خرید هم نظرش را در مورد چیزی که میخره با بقیه در میون بذاره.

19. 2 کاربر از farid123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •