سلام
به به ماشالله
برای شروع گزینه های بولد رو فاکتور بگیرید چون شیرین هستند!
سری وود! 5 عطر هست
سیلور وایند بهترین از نظر رایحه و ماندگاری-بعدش راکی-بعدش خوده وود(رایحه خوبی داره ولی ماندگاری و پخش بالا نیست) و در اخر اوشن(چون خنک هست)-یک وود هم خیلی جدید اومده که تست نکردم!
ازایو سن لورن دو عطر معرفی کردید که بنظرم لانویت خیلی خیلی گزینه شیک و دوست داشتنی هست و اونیکی یک کمی بیش از حد عطر سنگینی هستش و همه پسند نیست اما از لحاظ ماندگاری هردو خیلی خوب هستند و جز عطرهای گرم دسته بندی میشن
میدنایت عطر تلخ و گرمی هست اما پخش بالایی نداره به نسبت خیلی از گزینه های مطرح شده توسط شما سطح پایینتر هست ... و اگر بودجتون میرسه در مقام مقایسه دیور هوم اینتنس گزینه بسیار بهتریه که میدنایت در رایحه اندک شباهتی با هوم اینتنس داره
از بین دو گزینه مطرح شده از
کارولینا هررا خوده ch مردونه عطر بسیار بسیار دوست داشتنی و ملایمی هست که ماندگاری و پخش خوبی داره ولی عالی نیست اما رایحش رو شخصا خیلی دوست دارم
آرمانی کد اسپرت اگر منظورتون هست عطری با بوی کلاسیک هست بیشتر که رایحش به خاکی-مرکباتی گرایش داره و با توجه به قیمت ارزندست
دوعطر معرفی شده از
شنل از معروفترین عطرهای خنک هستند که از لحاظ رایحه ماندگاری و پخش انتخاب های بسیار عالی هستند البته من خودم آلور رو ترجیح میدم
وان میلیون گرم چرمی بسیار عالی از لحاظ پخش و ماندگاری ولی عطر سنگینی محسوب میشه رایحه خاصی داره که من شخصا میپسندم
از بین
سه عطر دیوری که انتخاب کردید اولی رو که شناختی ندارم ولی فارنهایت 32 عطر خنکی محسوب میشه اگر هدفتون عطر تلخ و گرم هست بهتره سراغ فارنهایت ابسلوت رو بگیرید. در مورد دیور هوم اینتنس هم که نیاز به معرفی نداره واقعا سرآمد هست از لحاظ ماندگاری و پخش
یکی دوتا هم که مونده تست و اطلاع خاصی ندارم ازشون
============================================
به طور کلی شما لیستی از برترین عطرهای ممکنه رو اوردید! که نمیشه گفت کدومیکی به کدوم ترجیحه!
چرا؟ چون باید دید که دنبال چه عطری هستید؟ نهایت بودجتون چقدره؟((چون بعضی ها مثل سری وود و آرمانی کد و میدنایت از لحاظ قیمتی و کلاس کاری پایینترن یسری هم مثل شنل ها و دیور و تام فورد سطح بالا)) برای چه فصلی؟((چون نصف عطرایی که گفتید گرمه نصفی سرد))
=====================================
به عنوان پیشنهاد به دوستان (نه فقط شما) سعی کنید معیارها دقیقتر مشخص باشه تا انتخاب ها محدودتر کار ساده تر بشه