6.1 اعزام شدم گروهان ایمان.....خدا نصیب گرگ بیابون نکنه![]()
6.1 اعزام شدم گروهان ایمان.....خدا نصیب گرگ بیابون نکنه![]()
در مورد 01 بچه ها خوب توضیح دادن . یک هتل به تمام معنا. شما به عنوان سرباز آموزشی هر روز ، روز برگ و مرخصی آخر هفته ها و تعداد نگهبانی واقعا کم و حمام و استخر و پلی استیشن !!! ومیان دوره زیاد و تموم شدن آموزشی بعد از 45 روز و.....
در صورتی که در خیلی از پادگانهای دیگه شما حتی یگان رو اینطوری نمیبینید چه برسه به پادگان آموزشی. مثلا من خودم 03 عجب شیر که بودم یه جهنم و کثافت خونه به تمام معنا از نظر امکانات و سخت گیری و بی قانونی و بی نظمی ... در مورد 05 و 07 و08 هم همین طور هست. برای همینه که خیلی از افسرانی که از 01 وارد یگان میشن ، یگانشون حتی اگه واقعا هم هتل باشه همه اش دارن مینالن و از وضعیت شکایت میکنن.خوب اونا 01 رو تجربه کردن و حاضر نیستن شرایط سخت رو تحمل کنند.
اما علتش چیه؟ یعنی چرا فقط به این پادگان اینطوری میرسن. چند تا دلیل داره. اول اینکه تقربیا همه کسانیکه امریه جاهای غیر نظامی هستن ، اگر سپاه نیفتن میرن توی همین 01. بنابراین برای وجهه ارتش اصلا خوب نیست که کسانیکه قراره در جاهای حساس نظام خدمت کنن خاطره بدی از ارتش به جا بمونه و بعدها به ضررشون تموم بشه. ضمن اینکه بیشتر کسانیکه در ستاد مشترک ارتش و جاهای حساس و رده بالای ارتش قراره که یگانشون بشه از همین جا گزینش میکنند. بنابراین دوست ندارن بعد ها امیر ها و فرمانده های رده بالا از کیفیت سیستم آموزشی واقعی ارتش خبردار بشن.
بعد اینکه اکثر مسئولان نظام بچه هاشون رو اگه قراره که بفرستن خدمت (که البته اکثرن فقط دو ماه آموزشی رو میرن و بقیه خدمتشون رو امریه میشن پیش پدرگرامی! ) می افتن 01.
یه علت دیگش اینه که مثلا همین پوردستان اگه ازش آدرس چند تا از پادگانهای زیر مجموعه اش رو بپرسی عمرن بدونه 03 و 04 و.. کجاهستن !! چون فقط آدرس 01 رو از حفظه و جای دیگه رو بلد نیست بره برای جشن پایان دوره و همیشه اونجا میره. خوب این میشه که مثلا مراکز 03 تا 08 میشن تبعید گاه و پوست سرباز کنده میشه . چون اصلا رده بالاها خبر ندارن چی داره اونجا میگذره.البته اون بدبخت هایی هم که قراره از اونجا ها برن یگان همه سرباز صفر بدبخت هستن که دادشون هم به جایی نمیرسه.اینطوری میشه که فرمانده پادگان چون میدونه کسی قرار نیست ازش سرکشی کنه هر کاری دوست داشته باشه میکنه و مثلا 65 روز سرباز رو نگه میداره و نفر رو بلاتکلیف میذاره.
یه چیزی هم که شاید باور نکنید اینه که بیشتر امکاناتی هم که در 01 هست برای سربازهای آموزشی هست نه برای کسانیکه یگانشون اونجاست!
پسر عمه خود من که یگانش اونجا بوده و درجه دار بوده میگفت مثلا پاسداری و گشت بهش میخورده ولی سرباز آموزشی ها از پاسداری و گشت معاف میکردن!! یا تعداد نگهبانیش از تعداد نگهبانی سرباز آموزشی بیشتر بوده!! در صورتی که در بیشتر پادگان های آموزشی مرسومه که سرباز آموزشی یعنی حمال و بدبخت و تو سری خور و هرچی سختی و کار و پاسداری هست برای اوناست.
Last edited by S126; 04-10-2012 at 10:50.
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1- من کارشناسی رو تموم کردم و اینطوری که به من گفتن اگر 8 آبان برم پلیس +10 و درخواست بدم، برای ماه 10 باید برم آموزشی!!! درسته؟
خوب ماه دی سردترین ماه کشوره و میترسم بیفتم یک جای سرد و کوهستانی
به نظرتون عاقلانه است که 3 ماه دیگه صبر کنم و خود دی برم پلیس +10 که آموزشیم بیفته اردیبهشت؟
2- در طی آموزشی وضعیت مرخصی به چه صورته؟
بعضی میگن آخر هفته مرخصی میدن و برخی میگن 2 بار چند روزه! یعنی قانون مشخصی نداره؟
منم موافقم ، البته جوادنیا ی قزوین هم می گن بچه های امریه رو می فرستن !!
من خودم امریه گرفتم ، منو فرستادن جوادنیا !!!
حالا باید دید چجوری پیش میره
با تشکر
حسام
مرزن آباد دوره ی آموزشی که خوبه ، ولی بعد آموزشی خدا به خیر کنه براتون ، چون 90 درصد لبه مرز می فرستند !!
با تشکر
حسام
1- بستگی به تاریخ فارغ التحصیلی داره !!!
بشین بخون برای ارشد ، چون 1 سال وقت دارید !!
2-اینم مشخص نیست و بستگی به پادگانی که میوفتی و شهری که هستی داره ، اگه می تونی برو دنبال امریه ، چون آموزشی برای بچه های امریه ،پادگانهای بهتری می اندازن بعدش که راحتی
با تشکر
حسام
اینی که میگی یعنی چه؟مرزن آباد دیگه کجاست؟
همه کرک و پرم ریخت![]()
شما چرا اینقدر عجله داری؟تا 1سال بعد از فارغ التحصیلی وقت هست. اول بشین ارشد بخون اگه نمی خوای برو دنبال آشنا و پارتی و امریه بعد دفترچه رو بفرست.
در مورد فصل سرد و گرم که البته اردیبهشت زمان خیلی بهتری هست ولی بستگی به محل زندگیت و شرایط اقلیمی خودت و اینکه به سرما عادت داری یا گرما
سلام دوستان
من برادرم و دوستم مرزن اباد هر دو الان میگن عالی بود .. کاش من بیوفتم مرزن اباد
دیروز ارسال کردم مدارک رو احتمال داره ابان بیوفتم؟
حداقل دی مرزن اباد رو راضیم ولی دی ماه رو نمیخوام مشگین شهر بیفتم همش دما منفی( زیر -10)
در ضمن بچه اردبیل هستم
فقط دو سوال
کسی دیده حین خدمت بشه استخدام ناجا شد؟
و اینکه قد و وزن تاثیری در تقسیم بندی داره اخه من 180 و 110 هستم
لطف کردن زدن 170 و 70 که وقتی گفتم خانمه گفت فرقی نمیکنه؟
شما با این قد و وزن نمی تونستی معاف بشی؟
برای استخدام ناجا قد مهمه یعنی یه حداقلی لازمه که فکر کنم 170 هست
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)