تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1044 از 4105 اولاول ... 44544944994103410401041104210431044104510461047104810541094114415442044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,431 به 10,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به به به !! بچه های مرزن آباد !!
    آقا رفیق ما هم 02 بود رفت واسه اعزام از ساری گفتن 02 ها همه برید مرزن آباد !! اعزامش 1.6 بود !!
    شما کدوم گروهانی داداش؟؟ از کجا اعزام شدی؟؟
    با تشکر
    حسام
    6.1 اعزام شدم گروهان ایمان.....خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در مورد 01 بچه ها خوب توضیح دادن . یک هتل به تمام معنا. شما به عنوان سرباز آموزشی هر روز ، روز برگ و مرخصی آخر هفته ها و تعداد نگهبانی واقعا کم و حمام و استخر و پلی استیشن !!! ومیان دوره زیاد و تموم شدن آموزشی بعد از 45 روز و.....

در صورتی که در خیلی از پادگانهای دیگه شما حتی یگان رو اینطوری نمیبینید چه برسه به پادگان آموزشی. مثلا من خودم 03 عجب شیر که بودم یه جهنم و کثافت خونه به تمام معنا از نظر امکانات و سخت گیری و بی قانونی و بی نظمی ... در مورد 05 و 07 و08 هم همین طور هست. برای همینه که خیلی از افسرانی که از 01 وارد یگان میشن ، یگانشون حتی اگه واقعا هم هتل باشه همه اش دارن مینالن و از وضعیت شکایت میکنن.خوب اونا 01 رو تجربه کردن و حاضر نیستن شرایط سخت رو تحمل کنند.

اما علتش چیه؟ یعنی چرا فقط به این پادگان اینطوری میرسن. چند تا دلیل داره. اول اینکه تقربیا همه کسانیکه امریه جاهای غیر نظامی هستن ، اگر سپاه نیفتن میرن توی همین 01. بنابراین برای وجهه ارتش اصلا خوب نیست که کسانیکه قراره در جاهای حساس نظام خدمت کنن خاطره بدی از ارتش به جا بمونه و بعدها به ضررشون تموم بشه. ضمن اینکه بیشتر کسانیکه در ستاد مشترک ارتش و جاهای حساس و رده بالای ارتش قراره که یگانشون بشه از همین جا گزینش میکنند. بنابراین دوست ندارن بعد ها امیر ها و فرمانده های رده بالا از کیفیت سیستم آموزشی واقعی ارتش خبردار بشن.

بعد اینکه اکثر مسئولان نظام بچه هاشون رو اگه قراره که بفرستن خدمت (که البته اکثرن فقط دو ماه آموزشی رو میرن و بقیه خدمتشون رو امریه میشن پیش پدرگرامی! ) می افتن 01.
    یه علت دیگش اینه که مثلا همین پوردستان اگه ازش آدرس چند تا از پادگانهای زیر مجموعه اش رو بپرسی عمرن بدونه 03 و 04 و.. کجاهستن !! چون فقط آدرس 01 رو از حفظه و جای دیگه رو بلد نیست بره برای جشن پایان دوره و همیشه اونجا میره. خوب این میشه که مثلا مراکز 03 تا 08 میشن تبعید گاه و پوست سرباز کنده میشه . چون اصلا رده بالاها خبر ندارن چی داره اونجا میگذره.البته اون بدبخت هایی هم که قراره از اونجا ها برن یگان همه سرباز صفر بدبخت هستن که دادشون هم به جایی نمیرسه.اینطوری میشه که فرمانده پادگان چون میدونه کسی قرار نیست ازش سرکشی کنه هر کاری دوست داشته باشه میکنه و مثلا 65 روز سرباز رو نگه میداره و نفر رو بلاتکلیف میذاره.
    یه چیزی هم که شاید باور نکنید اینه که بیشتر امکاناتی هم که در 01 هست برای سربازهای آموزشی هست نه برای کسانیکه یگانشون اونجاست!

پسر عمه خود من که یگانش اونجا بوده و درجه دار بوده میگفت مثلا پاسداری و گشت بهش میخورده ولی سرباز آموزشی ها از پاسداری و گشت معاف میکردن!! یا تعداد نگهبانیش از تعداد نگهبانی سرباز آموزشی بیشتر بوده!! در صورتی که در بیشتر پادگان های آموزشی مرسومه که سرباز آموزشی یعنی حمال و بدبخت و تو سری خور و هرچی سختی و کار و پاسداری هست برای اوناست.
    Last edited by S126; 04-10-2012 at 10:50.

3. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    2 تا سوال داشتم

1- من کارشناسی رو تموم کردم و اینطوری که به من گفتن اگر 8 آبان برم پلیس +10 و درخواست بدم، برای ماه 10 باید برم آموزشی!!! درسته؟
    خوب ماه دی سردترین ماه کشوره و میترسم بیفتم یک جای سرد و کوهستانی
    به نظرتون عاقلانه است که 3 ماه دیگه صبر کنم و خود دی برم پلیس +10 که آموزشیم بیفته اردیبهشت؟

2- در طی آموزشی وضعیت مرخصی به چه صورته؟
    بعضی میگن آخر هفته مرخصی میدن و برخی میگن 2 بار چند روزه! یعنی قانون مشخصی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد 01 بچه ها خوب توضیح دادن . یک هتل به تمام معنا. شما به عنوان سرباز آموزشی هر روز ، روز برگ و مرخصی آخر هفته ها و تعداد نگهبانی واقعا کم و حمام و استخر و پلی استیشن !!! ومیان دوره زیاد و تموم شدن آموزشی بعد از 45 روز و.....

در صورتی که در خیلی از پادگانهای دیگه شما حتی یگان رو اینطوری نمیبینید چه برسه به پادگان آموزشی. مثلا من خودم 03 عجب شیر که بودم یه جهنم و کثافت خونه به تمام معنا از نظر امکانات و سخت گیری و بی قانونی و بی نظمی ... در مورد 05 و 07 و08 هم همین طور هست. برای همینه که خیلی از افسرانی که از 01 وارد یگان میشن ، یگانشون حتی اگه واقعا هم هتل باشه همه اش دارن مینالن و از وضعیت شکایت میکنن.خوب اونا 01 رو تجربه کردن و حاضر نیستن شرایط سخت رو تحمل کنند.

اما علتش چیه؟ یعنی چرا فقط به این پادگان اینطوری میرسن. چند تا دلیل داره. اول اینکه تقربیا همه کسانیکه امریه جاهای غیر نظامی هستن ، اگر سپاه نیفتن میرن توی همین 01. بنابراین برای وجهه ارتش اصلا خوب نیست که کسانیکه قراره در جاهای حساس نظام خدمت کنن خاطره بدی از ارتش به جا بمونه و بعدها به ضررشون تموم بشه. ضمن اینکه بیشتر کسانیکه در ستاد مشترک ارتش و جاهای حساس و رده بالای ارتش قراره که یگانشون بشه از همین جا گزینش میکنند. بنابراین دوست ندارن بعد ها امیر ها و فرمانده های رده بالا از کیفیت سیستم آموزشی واقعی ارتش خبردار بشن.

بعد اینکه اکثر مسئولان نظام بچه هاشون رو اگه قراره که بفرستن خدمت (که البته اکثرن فقط دو ماه آموزشی رو میرن و بقیه خدمتشون رو امریه میشن پیش پدرگرامی! ) می افتن 01.
    یه علت دیگش اینه که مثلا همین پوردستان اگه ازش آدرس چند تا از پادگانهای زیر مجموعه اش رو بپرسی عمرن بدونه 03 و 04 و.. کجاهستن !! چون فقط آدرس 01 رو از حفظه و جای دیگه رو بلد نیست بره برای جشن پایان دوره و همیشه اونجا میره. خوب این میشه که مثلا مراکز 03 تا 08 میشن تبعید گاه و پوست سرباز کنده میشه . چون اصلا رده بالاها خبر ندارن چی داره اونجا میگذره.البته اون بدبخت هایی هم که قراره از اونجا ها برن یگان همه سرباز صفر بدبخت هستن که دادشون هم به جایی نمیرسه.اینطوری میشه که فرمانده پادگان چون میدونه کسی قرار نیست ازش سرکشی کنه هر کاری دوست داشته باشه میکنه و مثلا 65 روز سرباز رو نگه میداره و نفر رو بلاتکلیف میذاره.
    یه چیزی هم که شاید باور نکنید اینه که بیشتر امکاناتی هم که در 01 هست برای سربازهای آموزشی هست نه برای کسانیکه یگانشون اونجاست!

پسر عمه خود من که یگانش اونجا بوده و درجه دار بوده میگفت مثلا پاسداری و گشت بهش میخورده ولی سرباز آموزشی ها از پاسداری و گشت معاف میکردن!! یا تعداد نگهبانیش از تعداد نگهبانی سرباز آموزشی بیشتر بوده!! در صورتی که در بیشتر پادگان های آموزشی مرسومه که سرباز آموزشی یعنی حمال و بدبخت و تو سری خور و هرچی سختی و کار و پاسداری هست برای اوناست.
    منم موافقم ، البته جوادنیا ی قزوین هم می گن بچه های امریه رو می فرستن !!
    من خودم امریه گرفتم ، منو فرستادن جوادنیا !!!
    حالا باید دید چجوری پیش میره

با تشکر
    حسام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

6.1 اعزام شدم گروهان ایمان.....خدا نصیب گرگ بیابون نکنه
    مرزن آباد دوره ی آموزشی که خوبه ، ولی بعد آموزشی خدا به خیر کنه براتون ، چون 90 درصد لبه مرز می فرستند !!

با تشکر
    حسام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    2 تا سوال داشتم

1- من کارشناسی رو تموم کردم و اینطوری که به من گفتن اگر 8 آبان برم پلیس +10 و درخواست بدم، برای ماه 10 باید برم آموزشی!!! درسته؟
    به نظرتون عاقلانه است که 3 ماه دیگه صبر کنم و خود دی برم پلیس +10 که آموزشیم بیفته اردیبهشت؟

بعضی میگن آخر هفته مرخصی میدن و برخی میگن 2 بار چند روزه! یعنی قانون مشخصی نداره؟
    1- بستگی به تاریخ فارغ التحصیلی داره !!!
    بشین بخون برای ارشد ، چون 1 سال وقت دارید !!

2-اینم مشخص نیست و بستگی به پادگانی که میوفتی و شهری که هستی داره ، اگه می تونی برو دنبال امریه ، چون آموزشی برای بچه های امریه ،پادگانهای بهتری می اندازن بعدش که راحتی

با تشکر
    حسام

8. این کاربر از Hesamso3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

خدمت دوستان 01 ای و 02 ای عرض کنم که ابتدا بنده قصد هیچ گونه ضد حال زدن رو ندارم ولی دلتون رو صابون نزنید چون بنده خودم هم 02 بودم و دوستان دیگه هم 01 تهران افسریه ولی موقع اعزام اعلام شد که کد ها تغییر کرده و ما هم از هتل افسریه به جهنم سبز مرزن اباد منتقل شدیم.....ولی این نکته رو هم بگم که فوق لیسانس هایی که 01 افتاده بودن در همین کد باقی موندند ولی فوق لیسانس های 02 با ما لیسانس ها افتادند شهید ادیبی مرزن اباد

حالا زیاد به اینکه افتادید افسریه فکر نکنید و خوشحال نباشید چون کد ها ممکنه مدام تغییر کنه و ارتش هم در این خصوص رکورد داره
    اینی که میگی یعنی چه؟ مرزن آباد دیگه کجاست؟
    همه کرک و پرم ریخت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    2 تا سوال داشتم

شما چرا اینقدر عجله داری؟ تا 1سال بعد از فارغ التحصیلی وقت هست. اول بشین ارشد بخون اگه نمی خوای برو دنبال آشنا و پارتی و امریه بعد دفترچه رو بفرست.
    در مورد فصل سرد و گرم که البته اردیبهشت زمان خیلی بهتری هست ولی بستگی به محل زندگیت و شرایط اقلیمی خودت و اینکه به سرما عادت داری یا گرما

11. این کاربر از HamidKh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من برادرم و دوستم مرزن اباد هر دو الان میگن عالی بود .. کاش من بیوفتم مرزن اباد

دیروز ارسال کردم مدارک رو احتمال داره ابان بیوفتم؟
    حداقل دی مرزن اباد رو راضیم ولی دی ماه رو نمیخوام مشگین شهر بیفتم همش دما منفی( زیر -10)
    در ضمن بچه اردبیل هستم

فقط دو سوال
    کسی دیده حین خدمت بشه استخدام ناجا شد؟
    و اینکه قد و وزن تاثیری در تقسیم بندی داره اخه من 180 و 110 هستم
    لطف کردن زدن 170 و 70 که وقتی گفتم خانمه گفت فرقی نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

فقط دو سوال
    کسی دیده حین خدمت بشه استخدام ناجا شد؟
    و اینکه قد و وزن تاثیری در تقسیم بندی داره اخه من 180 و 110 هستم
    لطف کردن زدن 170 و 70 که وقتی گفتم خانمه گفت فرقی نمیکنه؟
    شما با این قد و وزن نمی تونستی معاف بشی؟
    برای استخدام ناجا قد مهمه یعنی یه حداقلی لازمه که فکر کنم 170 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •