تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1044 از 1124 اولاول ... 44544944994103410401041104210431044104510461047104810541094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,431 به 10,440 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

والا من سرویس 128 دارم که تا 12مگابیت واست میبنده که باید 1.4 مگابایت باشه.خطم مشکل داره الان سرعت رو اوردن رو 8000 که باید 1مگ بهم دانلود بده ولی خوب 12تا 1ونیم شب قطعه.2به بعد که رایگانه سرعت بالا پایین میشه.خوبه ها یهو کم زیاد میشه...دانلودش بدک نیست.ولی...
    2 به بعد و پ ن و ف یل بشکن از کار میفته...

Sent from my GT-I9082

2. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا من رفتم از حسابگر خریدم.دست مخابرات رو از پشت بسته با یه ساعت وبگردی 1 گیگ و خورده ای از حجمم کم شد.مودمم خاموش میکنم باز حجم کم میکنه.من که رفتم سایت تنظیم مقرارت و شکایت کردم شمام همین کارو بکنید.
    Last edited by Satan1992; 26-07-2015 at 17:17.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وقتی شکایت مینویسی اونجا چی باید بگی؟؟ یعنی فایلی سندی مدرکی چی میخواد؟؟؟
    خوب هرچه مستندتر باشه بهتره ولی همون شکایت خالی هم کافیه من که فکر کنم چندتا تست سرعت ضمیه کردم خیلیا فقط صرفا شکایت کردن...

5. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

والا من سرویس 128 دارم که تا 12مگابیت واست میبنده که باید 1.4 مگابایت باشه.خطم مشکل داره الان سرعت رو اوردن رو 8000 که باید 1مگ بهم دانلود بده ولی خوب 12تا 1ونیم شب قطعه.2به بعد که رایگانه سرعت بالا پایین میشه.خوبه ها یهو کم زیاد میشه...دانلودش بدک نیست.ولی...
    2 به بعد و پ ن و ف یل بشکن از کار میفته...

Sent from my GT-I9082
    آقا من رفتم از حسابگر خریدم.دست مخابرات رو از پشت بسته با یه ساعت وبگردی 1 گیگ و خورده ای از حجمم کم شد.مودمم خاموش میکنم باز حجم کم میکنه.من که رفتم سایت تنظیم مقرارت و شکایت کردم شمام همین کارو بکنید.
    بالاخره حسابگر خوبه یا بده؟ حجم دزدی داره یا نه؟
    من امروز رفتم نمایندگی شهرمون طرف از چند شرکت نمایندگی داره همه هم پورت خالی داشتند ولی خودش گفت حسابگر خط مغازه و خونه ش هم حسابگره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بالاخره حسابگر خوبه یا بده؟ حجم دزدی داره یا نه؟
    من امروز رفتم نمایندگی شهرمون طرف از چند شرکت نمایندگی داره همه هم پورت خالی داشتند ولی خودش گفت حسابگر خط مغازه و خونه ش هم حسابگره
    داداش از لحاظ پینگ و سرعت خوبه ولی مصرف حجمش زیاده.با وبگردی خالی هم ده مگ ده مگ ازت کم میکنه

8. این کاربر از Satan1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اینترنت مخابرات در ۹ استان مسدود شد

شرکت ارتباطات زیرساخت از ایجاد محدودیت در مکالمات بین الملل و خدمات اینترنتی مخابرات در برخی استان های کشور از بامداد روز جمعه ۹ مرداد خبر داد. شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: به دنبال بی توجهی شرکت مخابرات ایران به تعیین تکلیف بدهی های خود و اصرار به تضییع حقوق عمومی به رغم هشدارهای پیاپی شرکت ارتباطات زیرساخت، از بامداد روز جمعه ۹ مرداد، مکالمات بین الملل شرکت مخابرات ایران در برخی استان های کشور قطع خواهد شد.

نقل ازآی تی آنالیز؛ در مرحله اول ۹ استان خراسان رضوی، هرمزگان، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، کردستان، فارس، گلستان و کرمانشاه مشمول این محدودیت خواهند شد.
    علاوه بر سرویس مکالمات بین الملل، خدمات اینترنتی شرکت مخابرات ایران در ۹ استان نیز با ۴۸ساعت تاخیر از بامداد روز یکشنبه ۱۱ مرداد با محدودیت مواجه خواهد شد این تاخیر با هدف جلوگیری از ایجاد اختلال در فرآیند انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری صورت گرفته است.
    استان های مشمول این محدودیت نیز عبارتند از : بوشهر، خوزستان، خراسان رضوی، هرمزگان، ایلام، کردستان، فارس، کرمان و گیلان .
    شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند مورد نیاز برای ارایه خدمات در تمام حوزه ها را فراهم ساخته و مشترکان شرکت مذکور می توانند برای برقراری ارتباطات مورد نیاز خود در حوزه مکالمات بین الملل از خدمات سایر اپراتورها نظیر ایرانسل، رایتل و همراه اول بهرمند شده و در حوزه خدمات اینترنت نیز به سایر تامین کنندگان رجوع کنند .
    Last edited by Sponge-BoB; 31-07-2015 at 01:23.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دو ماهه سرعت خرابه،کسی فکری به حالش نمیکنه!!!
    امشب با هزار و سه مکافات از اینترنت مخابرات 1 مگ از سرعت 16 به سرعت 50 رسیدم.اونم با 217.182....

11. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دو ماهه سرعت خرابه،کسی فکری به حالش نمیکنه!!!
    امشب با هزار و سه مکافات از اینترنت مخابرات 1 مگ از سرعت 16 به سرعت 50 رسیدم.اونم با 217.182....
    آی پی جدیده؟ ندیدم تاحالا!
    ////
    چطور واسه شما اینقد محدود میکنن سرعت شبانه رو؟ واسه من که 2مگ دارم (صحنه) نهایتش روی 120 محدود کنن!

وضعیت اسیاتک چطوره تو کرمانشاه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آی پی جدیده؟ ندیدم تاحالا!
    ////
    چطور واسه شما اینقد محدود میکنن سرعت شبانه رو؟ واسه من که 2مگ دارم (صحنه) نهایتش روی 120 محدود کنن!
    تازگیا اینجور شده،قبلا با 2 مگ 270 دانلود میکردم،اما این دو ماهه وضعیت خراب شده.DNS رو تغییر دادم.

14. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

1 مگ مخابرات:
    بعد از چند روز تازه الان گفتم یه دانلود کنیم،سرعت 8 کیلوبایت شده!!!!یعنی مخابراتو ...

16. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •