سلام
این سایت مبین نت مثل اینکه تغییراتی توش انجام شده واسه اینکه از بدونم چقد از حجمم مونده کجا باید برم ؟؟
سلام
این سایت مبین نت مثل اینکه تغییراتی توش انجام شده واسه اینکه از بدونم چقد از حجمم مونده کجا باید برم ؟؟
تعرفه 18 گیگ برای یکسال میشه 151200 تومن که باید مودمم تهیه کنید ... قیمت مودم 115500 + هزینه نصب بین 8تا 12 هزارتومن که هزینه کلی چیزی حدود 275 تا 280 میشه درحالیکه طرح یکساله 25 گیگ حجم دارید (یعنی 7 گیگ بیشتر) و هزینه کلی بالای 275000 تومن نمیشه ...
دوستان لينك صفحه مشتركين قبلي رو لطفا بدين . يادمه اولش 198 بود.
1. با اين تفاسير كه شما فرموديد يعني اين طرح هاي اقساطي مودم همراهش نيست و بايد مودمش جدا تهيه بشه درسته ؟
2. حالا من مثلا مودم از بيرون بخرم ميتونم اين طرح هارو فقط بردارم و استفاده كنم ؟
3. يه نكته مهم اونم اينكه اگر مودم از كسي بخرم كه سرعتش 128 بوده من نامه براي 512 داشته باشم ميتونم اقدام كنم يا بايد خوده اون فرد حتما نامه بنام خودش ببره ؟
4. هزينه نصب چيه ؟ من خودم 7 ساله Adsl دارم وايمكسم دوستام دارن مگه مودم فعلا تحويل نميدن هزينه نصب چه صيغه اي داره ؟
کسی تو آستارا مین نت گرفته؟وضعیت مبین نت تو آستارا چطوریه؟
اگه کسی گرفته لطفا نوع سرویسو نوع مدمش رو بگه![]()
سلام
الان من اگه بخوام تمدید بکنم کدوم طرح هستش که کیفیتش بهتر باشه؟
یک ساله 512 داشتم که آخرشه و کیفیتش هم خوب بود.
الان بهتر اینه که دیگه سالیانه نگیرم دیگه؟؟
فکر کنم 1 به 8 بود .الام دیگه ننوشته چیه ( می گفتن 1 به 8 ش بهتر از 1 به 4 بود) تو لیستشون که نگاه کردم خیلی مسخره بود...دیگه 512 4 گیگ نداره
!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب اشتباهي كردم ... سرويسم يك مگ بود اشتباهي 512 رو توي تغيير طرح اشتراكي انتخاب كردم. به صد كيلوبايت هم نميرسه , 70-80 . خير سرمون خواستيم اين يه ماه آخر تابستون دانلود كنيم شبا بازم, حالا بايد صبر كرد تا اين دوره تموم شه.
توسرعت شب سرعت 128و512و1024و2048 همه روی یه پایه هست.
با عرض سلام وخسته نباشید.
من چطوری میتونم پسورد و اسم وایفای (wifi) خودمو عوض کنم . ممنون میشم با جزییات واسم بگید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)