تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1044 از 1211 اولاول ... 445449449941034104010411042104310441045104610471048105410941144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,431 به 10,440 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آرمین جان شما از لینکی که بالا گذاشتم نسخه اول رو بگیر توی اون دو تا فایل دیگه هم وجود داره اونا رو هم توی پوشه dt0c کپی کن احتمالا مشکلت حل میشه . چون تا الان من توی تاپیک مربوط به این فایل کسی رو ندیدم که این مشکل شما رو گزارش کنه .
    حسیـــن جــان فکر کنم این سایت مشکل داره یا باید اول عضو بشی :

2. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

من سالهاست فیفا بازی می کنم اما دیروز همینطوری پیس را خریدم و خوشم اومد ازش اما چند سوال داشتم از دوستان و معذرت می خوام اگه تکراریه ما خواندن 1000 صفحه تاپیک یکم زیادی سخته برام .

سوال 1 - نمیشه برای دویدن از دکمه space استفاده کرد ؟ من چون به این دکمه در فیفا عادت کرده بودم اما اینجا در ستیگ هرکاری کردم قبول نمی کرد این دکمه رو

سوال 2- چرا نام تیم ها یکم بعضی هاش عجیب غریبه ؟ آیا می توان این مورد را درست کرد ؟

با سپاس از شما

4. این کاربر از kooroshkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسیـــن جــان فکر کنم این سایت مشکل داره یا باید اول عضو بشی :
    بفرما آرمین جان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تغییراتی که این فایل ایجاد کنه شامل این موارد میشه :

هیاهو و صداهای پیرامون
    فریاد شادی
    واکنش تماشاگران نسبت به ورود بازیکن پا به توپ به داخل محوطه جریمه
    فریاد شادی تماشاگران نسبت به گلی که به ثمر رسیده
    آه و افسوس بلند تماشاگران نسبت به موقعیتی از دست رفته
    واکنش تماشاگران نسبت به مهار توپ توسط دروازه بان
    پنالتیهایی که به گل تبدیل میشه
    پنالتیهایی که توسط دروازه بان مهار میشه و تبدیل به گل نمیشه
    خطاها
    حملات پردامنه و گسترده
    جشن های قهرمانی
    هیاهوی تماشاگران در زمان ورورد بازیکنان به زمین
    برخورد توپ به زمین و بلند شدن توپ
    صدای توپ در زمان پاس دادن
    صدای توپ در زمان شوت زدن
    صدای توپ در زمان هد زدن
    صدای توپ در ضربات آزاد ایستگاهی و کرنر الان واقعی تر و کوتاه تر شده ( جدید )
    صدای برخورد توپ به تیرک افقی
    صدای برخورد توپ به تیرم عمودی
    مشت توپ توسط دروازه بان

6. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

KRAUSER جان پچ نصب شد فقط یه مشکل؟؟!! اینکه بازیکنای لیگ آلمان و تیم ملی ها همون قبلی ها هستند!!!!!!!!!!
    آپشن فایل رو هم کپی کردم نمیدونم چرا اسمها درست نمی شن؟؟؟؟!

8. این کاربر از maasen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این طور که من میدوونم باید اشکال از آپشن فایل باشه !!!
    اگه ممکنه آپشن فایلی که با این پچ سازگار باشه و اسم بازیکنا هم درست شده باشه رو بزارین ممنون میشم
    توی پست900 اآپشن فایل نبود

10. این کاربر از maasen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من امروز تاپیک ویرایش call name یکی از بچه ها توی سایت evo web رو میخوندم , ویرایشگر این برنامه روش کار خودشو توضیح داده بود منم بر اساس روش ایشون اسم خودمو با صدای جان شامپیون ( گزارشگر بازی ) طراحی و وارد بازی کردم ( برای مد b.a.l ).
    واقعا طبیعی شده , هرکسی میتونه با صدای گزارشگر بازی اسم خودش یا بازیکنان مورد علاقشو که توی این بازی نیست وارد بازی کنه .
    نمونه زیر رو من برای اسم خودم ساختم . سر فرصت سعی میکنم اسم بازیکنان کلاسیک رو هم طراحی و وارد بازی کنم :
    کد:

12. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من امروز تاپیک ویرایش call name یکی از بچه ها توی سایت evo web رو میخوندم , ویرایشگر این برنامه روش کار خودشو توضیح داده بود منم بر اساس روش ایشون اسم خودمو با صدای جان شامپیون ( گزارشگر بازی ) طراحی و وارد بازی کردم ( برای مد b.a.l ).
    واقعا طبیعی شده , هرکسی میتونه با صدای گزارشگر بازی اسم خودش یا بازیکنان مورد علاقشو که توی این بازی نیست وارد بازی کنه .
    نمونه زیر رو من برای اسم خودم ساختم . سر فرصت سعی میکنم اسم بازیکنان کلاسیک رو هم طراحی و وارد بازی کنم :
    کد:
    دوست عزیز به ماهم یاد میدی چطوریه؟

14. 2 کاربر از MESI08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کد:
    حسین جان میشه آموزششو بذاری ؟

16. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ببنید فایلهای صوتی مربوط به گزارشگری موجود در این نسخه چیزی در حدود 14 هزار فایل میشه که توی فایل dt00_e قرار دارن که شامل چند بخش میشن مثل گزارشگری , تفسیر و اسامی بازیکنان . این فایل باید با برنامه هایی مثل afs explorer و ... باز بشه و بعد از باز کردن فایلهای مورد نظر صوتی از توی این فایل اصلی استخراج بشه ( فرمت فایلها adx هستش ).
    اسامی بازیکنان توی این فایل به 4 شکل مختلفه :
    1- اسم تنها که گزارشگر بصورت عادی گزارش میکنه
    2- اسم تنها که البته گزارشگر بصورت بلند اون اسمو صدا میزنه ( در شرایطی که یک بازیکن در موقعیت بسیار خوب گلزنی قرار گرفته )
    3- اسم بعلاوه he's
    4- اسم بعلاوه and

هر کدوم از اسمها در شکلهای مختلف توی یک اسلات خاص قرار دارن . یکی از بچه های سایت evo web نقشه و آدرس این اسلاتها رو توی یک فایل اکسل قرار داده که از آدرس زیر میتونید دانلودش کنید :

کد:

حالا ما بعد از استخراج فایلهای صوتی موجود در فایل اصلی dt00_e میتونیم اونا رو جابجا و یا ویرایش کنیم .مثلا میشه فایل صوتی پاتو رو که توی این نسخه وجود نداره جایگزین بازیکنی بکنیم که زیاد مشهور نیست بکنیم و یا اینکه خودمون با ویرایش این فایلها فایلهای صوتی جدید ایجاد کنیم و اونا رو جایگزین کنیم ( توی این بازی چیزی در حدود 1600 اسم وجود داره که که میتونیم اسمهای مورد نظر خودمونو جایگزین بسیاری از اسمهای غیر معروف کنیم ) .

اما چگونگی ویرایش این فایلها .
    همونطوریکه گفتم فرمت این فایلها adx هستش پس ما برای ویرایش این فایلها باید اونا رو تبدیل به فرمتهای دیگه مثل ویو و یا ام پی تری کنیم . با نرم افزارهای تبدیل فرمت صدا این کار امکان پذیره از جمله اونها میشه به pes souund file converter اشاره کرد که حجم بسیار کمی داره . بعد از تبدیل باید این فایلها رو توی یک نرم افزار ویرایش صدا ویرایش کنیم و اسم مورد نظرمون رو بسازیم . برنامهای زیادی برای ویرایش صدا وجود داره که از جمله معروفترین و کاملترین اونها برنامه adobe audition هستش .

اما روش ساخت اسم مورد نظر خیلی سادست با ترکیب بخشهایی از اسمهای مختلف میشه اسمهای جدید ساخت بعنوان نمونه اسم حسین که من بالا ساختم از دو اسم hosni و hysen ساخته شده که اگر اون فایل صوتی رو گوش کرده باشید شک نمیکنید که اینو خود گزارشگر گفته و ویرایش شده نیست . ( البته باید برای ویرایش و ساخت یک اسم کمی هم حوصله و مهارت به خرج بدید که کار تمیزی در بیاد ) .
    شما باید برای هر 4 حالت مختلف گزارش یک اسم که بالا گفتم 4 فایل مجزا بسازید و بعد از ساخت مجدد به فرمت adx تبدیل کنید و در پوشه dt00e کیت سرورتون قرار بدید .
    Last edited by 4039; 13-03-2010 at 19:28.

18. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

5 سلام دوباره!

با سلام به دوستان عزیز

من سالهاست فیفا بازی می کنم اما دیروز همینطوری پیس را خریدم و خوشم اومد ازش اما چند سوال داشتم از دوستان و معذرت می خوام اگه تکراریه ما خواندن 1000 صفحه تاپیک یکم زیادی سخته برام .

سوال 1 - نمیشه برای دویدن از دکمه space استفاده کرد ؟ من چون به این دکمه در فیفا عادت کرده بودم اما اینجا در ستیگ هرکاری کردم قبول نمی کرد این دکمه رو

سوال 2- چرا نام تیم ها یکم بعضی هاش عجیب غریبه ؟ آیا می توان این مورد را درست کرد ؟

با سپاس از شما
    تمامي اين كاررها در قسمت Setting انجام پذير است...

ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
    سلام دوستان بعد از چنديد روز غيبت در اين تاپيك بلاخره اومدم ويك سوالي دارم ميخواستم بدونم اگر وسط بازي يكدفعه اي كامپيوتر ري استارت بشه يا به هر دليلي بازي سيو نشه راهي براي باز گردوندن اطلاعات هست يانه؟؟؟

اميدوارم اسپم نباشه!

20. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •