تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1044 از 1759 اولاول ... 4454494499410341040104110421043104410451046104710481054109411441544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,431 به 10,440 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید نمیدونم پاسخ این سؤال تو این 1043 صفحه بوده یا نه، ولی واقعا نمیتونم این همه صفحه رو مرور کنم.

میخواستم ببینم میتونم با مودم زایکسل P-660HW-T1 v2 که تو اسم کاملش Router هم اومده، یک شبکه خانگی داشته باشم برای انتقال فایل و بازی شبکه ای و ...؟ اگه میشه تنظیماتش چه جوریه؟

ما دو تا لپ تاپ تو خونه داریم که هر دو از طریق این مودم بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده می کنند ولی همدیگه رو نمی تونن ببینن، یعنی به ping همدیگه جواب نمیدن. هر دو هم از DHCP مودم ip می گیرن و تو یه رنجه.
    ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
    اتفاقا من مودم زایکسل P-660HW-T1 v3 دارم و دقیقا همین سوال برای خودم هم پیش آمده و دوست دارم اساتید راهنمایی بکنند

اگر هم میخواهید بین PC و لپ تاپ شبکه درست کنید دو راه دارید :

1) برای PC کارت شبکه وایرلس بگیرید(اگر ندارد) و بین PC و لپ تاپ شبکخ درست کنید .

2) اگر لپ تاپ شما Bluetooth دارد که اکثر لپ تاپ های جدید این امکان را دارند برای پی سی هم یک دستگاه Bluetooth خریداری کنید و با Bluetooth فایل ها را منتقل کنید .
    PC بنده مستقیما به مودم وصل است و لپتاپ به صورت وایرلس با مودم در ارتباط است و لزومی ندارد برای PC کارت وایرلس یا بلوتوث بخرم. چگونه می توانم یک شبکه بین لپتاپ و PC درست کنم بدون اینکه تنظیمات مودمم که به صورت PPPoE و Routing است ، بهم بخورد؟ ممنون می شوم اساتید راهنمایی بکنند.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا من مودم زایکسل P-660HW-T1 v3 دارم و دقیقا همین سوال برای خودم هم پیش آمده و دوست دارم اساتید راهنمایی بکنند

PC بنده مستقیما به مودم وصل است و لپتاپ به صورت وایرلس با مودم در ارتباط است و لزومی ندارد برای PC کارت وایرلس یا بلوتوث بخرم. چگونه می توانم یک شبکه بین لپتاپ و PC درست کنم بدون اینکه تنظیمات مودمم که به صورت PPPoE و Routing است ، بهم بخورد؟ ممنون می شوم اساتید راهنمایی بکنند.
    سلام
    شما باید کارت شبکه وایرلس داشته باشید تا بتونید بین لپ تاپ و PC شبکه درست کنید . الان بین مودم شما و لپ تاپ شبکه درست شده و کامپیوتر شما به وسیله LAN به مودم وصل شده . شما باید یا کارت شبکه وایرلس یا Bluetooth برای PC بخرید تا بتونید مستقیم بین PC و لپ تاپ شبکه درست کنید . الان شما بین مودم و لپ تاپ شبکه درست کرده اید .

موفق باشید

3. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    شما باید کارت شبکه وایرلس داشته باشید تا بتونید بین لپ تاپ و PC شبکه درست کنید . الان بین مودم شما و لپ تاپ شبکه درست شده و کامپیوتر شما به وسیله LAN به مودم وصل شده . شما باید یا کارت شبکه وایرلس یا Bluetooth برای PC بخرید تا بتونید مستقیم بین PC و لپ تاپ شبکه درست کنید . الان شما بین مودم و لپ تاپ شبکه درست کرده اید .

موفق باشید
    یعنی مودم نمی تواند به عنوان واسطه بین PC و لپتاپ ارتباط برقرار کند؟
    مثلا نمی توانیم پرینتر و فایل و ... را از طریق مودم به اشتراک بگذاریم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مودم نمی تواند به عنوان واسطه بین PC و لپتاپ ارتباط برقرار کند؟
    مثلا نمی توانیم پرینتر و فایل و ... را از طریق مودم به اشتراک بگذاریم؟

خیر مودم نمی تواند بین PC و لپ تاپ شبکه درست کند مودم فقط می تواند بین خودش و دستگاه ها شبکه درست کند . تو عکس بالا هم تمام دستگاه ها به مودم وصل شده اند و به اینترنت دسترسی پیدا کرده اند به هم دیگر کاری ندارند .

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی می تونه آموزش استفاده از اینترنت adsl مودم smc را برای 5800 کوک شده به فریمور n97 را همراه
    با عکس قرار بده؟من یک توضیحی پیدا کردم،اما گزینه های گفته شده با گزینه های مودم من فرق داشت(در صورتی
    که مودم این دوستمون هم smc بود)خیلی خیلی نیاز دارم،(شاید بپرسید چرا در انجمن موبایل مطرح نکردم ولی چون
    تنظیمات باید در مودم انجام بشه،گفتم اینجا بهتره)ممنون.

بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من یک مودم مدل(SMC7904WBRA4)گرفتم هر کار کردم نتواستم تنظیمش کنم سرویسم برای شاتل با پشتیبان شاتل هم تماس گرفتم گفت این مودم جز خدمات ما نیست و کمکم نکردند اگه میشه یکی ما راهنمای کنه متشکرم

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک مودم مدل(SMC7904WBRA4)گرفتم هر کار کردم نتواستم تنظیمش کنم سرویسم برای شاتل با پشتیبان شاتل هم تماس گرفتم گفت این مودم جز خدمات ما نیست و کمکم نکردند اگه میشه یکی ما راهنمای کنه متشکرم
    سلام
    شما یک عکس از تنظیمات مودم بگیر .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام

دوست عزیز آموزش راه اندازی این مودم را از لینک زیر بگیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دوستان کسی نیست جواب سوال من را بدهد؟

بای

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

از دوستان کسی می تونه آموزش استفاده از اینترنت adsl مودم smc را برای 5800 کوک شده به فریمور n97 را همراه
    با عکس قرار بده؟من یک توضیحی پیدا کردم،اما گزینه های گفته شده با گزینه های مودم من فرق داشت(در صورتی
    که مودم این دوستمون هم smc بود)خیلی خیلی نیاز دارم،(شاید بپرسید چرا در انجمن موبایل مطرح نکردم ولی چون
    تنظیمات باید در مودم انجام بشه،گفتم اینجا بهتره)ممنون.

بای
    سلام
    من منظور این سوالتان را متوجه نمیشم . دقیقاً مشکلتان چیه ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام
    من منظور این سوالتان را متوجه نمیشم . دقیقاً مشکلتان چیه ؟؟
    مشکلم این که چه جوری تنظیمات مودم را انجام بدهم که با وایرلس بتونم گوشی را بهش متصل کنم،در یک انجمن
    دیگه یک نفر توظیحاتی داده بود که با تنظیمات من فرق داشت،ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •