مشکل از License نیست ؟
مشکل از License نیست ؟
فکر نمیکنم. شما میگید که کاسپر اصلا اجرا نمیشه. حدس من، اختلال در عملکردش هست که با نصب مجدد باید برطرف بشه و یا آلوده بودن سیستم که مانع اجرای کاسپر میشه.
من يه نرم افزار نصب كردم كه دو تا فايل dll براي كرك داره ولي كاسپر به عنوان ويروس ميشناسدشون، و هر بار مي خوام نرم افزار رو اجرا كنم مجبورم كاسپر رو غيرفعال كنم، راهي هست كه بشه اين دو dll رو به نرمافزار كاسپر معرفي كرد كه ديگه ارور نگيره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه جدید ورژن 10 دیسک نجات کاسپر هم در قالب سومین بسته بهبودی ( Maintenance Pack 3 ) در حال گذراندن مراحل آزمایشی هست.
به غیر از بعضی اصلاحات، یک Registry Editor و قابلیت ذخیره متنی گزارش ها هم اضافه خواهند شد.
مگه keylogger ها جزء برنامه های مخرب نیستند. پس چرا کسپر گزینه ای برای بلاک/حذف کردنش بهم نداده؟! من الان باید بهش اجازه بدم؟
به نظر عجیب میاد. میتونید فایل مخرب رو اینجا آپلود کنید ؟
فایلی درمیون نبود و خودش هم چیزی درمورد فایل بخصوصی نشون نداد (سیستم sleep بود بعد که از sleep دراوردم و وارد شدم, این پیغام ظاهر شد!)به نظر عجیب میاد. میتونید فایل مخرب رو اینجا آپلود کنید ؟
سلام
شما گفتید باید کاسپر رو یونیستال کنم اما نمیشه
اینم عکسش :
![]()
از قسمت Report شاید بتونید پیدا و بررسی کنید که مربوط به چه برنامه ای بوده. سیستم رو هم یه فول اسکن کنید بد نیست.
یه بار دیگه کاسپر رو پاک کنید و بذارید تا هر جا که ارور نداده بره و پاک کنه. اگر دوباره همین ارور رو داد، برنامه زبر رو اجرا کنید تا کامل پاکش کنه. بعد ریستارت کنید و کاسپر رو از نو نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)