از دست این کابل قزوین
یه زمانی لنگر کشتی بوده الان هم کابل قزوین
مشکل اینجاست که کسی هم جرعت نداره بره درستش کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از دست این کابل قزوین
یه زمانی لنگر کشتی بوده الان هم کابل قزوین
مشکل اینجاست که کسی هم جرعت نداره بره درستش کنه
کلاس ها تصویری انجا گفت بایدسرعت 70 باشه
منظورت از دیگه باید هزینه فایده کنی چیه؟
الان این 128 تو دانلود 100هم میشه ولی بیشتر روی 40 ثابته
512 چطوره؟
دوست من دیگه مرد، اون روزا، ما الان از تبریز رد می شیم نه قزوین D:
زمانی که تبریز می ترکه ما روت می شیم رو قزوین و چون بند ویت قزوین پر می شه پینگ می ره بالای 1000
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
آخه قضیه اینه که به این می گن بک آپ خودشون و اگر زمانی که یه فیبری قطع می شه نندازن رو مسیر دیگه. کلا باید قطع بمونیم.
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
عجب امان از این تبریز، اما کلا خیلی بهتر از قزوینه هر چی هست. مگه دارن چیکار می کنن که کارشون تموم نشده هنوز ؟
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
دوست من 256 یا 512 رو بگیری فکر کنم اکی باشه.
الان اره
مرکز6
ولی دیروز عصر نه
میدونم خط قزوین مثلا الان بک آپه
ولی تبریز که کلا هر روز قطعه
قزوین هم که یاد آور خاطرات بد گذشته هست
ما موندیم این وسط بدون اینترنت
اندیشه سرعت 128 با 256 و 512 فرق نداره فقط پولشون بیشتره (محدود)
اندیشه 128 محدود رو رو یک مگ بسته (تو روز) وشب هم 50 یعنی اگه بالای 128 بگیری ضرر کردی مگه اینکه اندیشه بخواد سرعت استاندارد (16 کیلوبایت)بکنه خطهاشو
شاتل تو روز (طبق نظر یک از دوستانم تو مطهری) روز و شب رو 40-50 هست(128 محدود)
اگه سرعت ثابت بالای 120 کیلوبایت میخوای باید بری از شاتل سرویس 2 مگ بگیری بیست و خورده ای ماهیانه پولشه
اندیشه 128 1 گیگ 10 تومنه
باز کاری بود در خدمتم
وضعیت پینگ اندیشه:
خط 4 نامحدود
![]()
Last edited by foa.neh; 25-08-2011 at 14:10.
من tp-link بیسیم دارم 56000 تومن خریدم و برخلاف اون دوستی که میگفت ، سری n هستش بردش به نظر بیشتر از سری g هستش.سری n تی پی لینک از خرداد به بعد وارد رشت شد.(کل رشتو من سرچ کردم!)
الانم 3 ماهه استفاده میکنم هیچ مشکلی پیدا نکرده.و اینم بگم 60 درصد از این سه ماه یسره 24 ساعته روشن بوده واسه دانلود.
لاکانی
نغمه یا مغازه های دوروبریاش.
فرشاد(نزدیک بزرگمهرم) یه سر بزن
عزیز مغازه ها رو که میشناسم
گفتم کسی جایی سراغ داره ارزون بده!یادمه قبلا 22 تومن میدادن td-8811 رو،اونو میخوام:
2 تا مودم td-8811 میخوام![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)