تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1043 از 1320 اولاول ... 435439439931033103910401041104210431044104510461047105310931143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,421 به 10,430 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان پیش شماره های مختلف همراه اول مثل 912 و 910 و 990 و... و همچنین دائمی و اعتباری بودن خط تاثیری در آنتن دهی و سرعت اینترنت و مصرف باتری و امکانات جانبی و سایر مسائل داره؟
    یا صرفا از جنبه قشنگی و با کلاس بودن بهتره؟
    صرفا قش
    نگیه و تاثیر نداره

2. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

یعنی چی؟ یعنی الان همه چی رایگانه؟
    در حال حاظر خیر. فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی مشترک از دسترس خارج شود این اتفاق می افتد.

باورم نمیشه 3 روز آپدیت کردن طول میکشه؟؟؟ 3 روز
    فکر کنم رکورد تخمی ترین سرویس دهنده دنیا که قبلا دست خودشون بود جا به جا کردن.
    الان یکی بخواد بسته بخره چیکار باید بکنه؟ هیچ اطلاعی در این مورد دادن؟
    حجم اینترنت مصرفی کنتور میدازه تو این مدت؟
    در هفته قبلی همراه اول به طرق مختلف اطلاعیه داده و مشترکین رو پیشاپیش از این اختلال ها اگاه و معذرت خواهی کرده بود.
    این یک بروز رسانی و ارتقای بزرگه و شامل چندین قسمت میشه. همچنین یاد اور میشم در حین این ارتقا شبکه فعاله و داره به میلیون ها یوزر سرویس میده پس مطمئنا این کار به مقداری زمان و صبوری نیاز داره.
    حجم اینترنت شما فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی از دسترس خارج میشه محاسبه نمیشه که ان هم بصورت خیلی محدوده و در باقی ساعات حجم و هزینه خدمات کسر خواهد شد.

4. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

در حال حاظر خیر. فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی مشترک از دسترس خارج شود این اتفاق می افتد.

در هفته قبلی همراه اول به طرق مختلف اطلاعیه داده و مشترکین رو پیشاپیش از این اختلال ها اگاه و معذرت خواهی کرده بود.
    این یک بروز رسانی و ارتقای بزرگه و شامل چندین قسمت میشه. همچنین یاد اور میشم در حین این ارتقا شبکه فعاله و داره به میلیون ها یوزر سرویس میده پس مطمئنا این کار به مقداری زمان و صبوری نیاز داره.
    حجم اینترنت شما فقط در زمانهای که سیستم حسابرسی از دسترس خارج میشه محاسبه نمیشه که ان هم بصورت خیلی محدوده و در باقی ساعات حجم و هزینه خدمات کسر خواهد شد.
    ترابرد هم امکانش نیست تو این مدت درسته!؟
    چون میخواستم بازگشت کنم به همراه اول گفتن فعلا نمیشه

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من مشترک همراه اول هستم از هیچکدوم از طرق مختلفی که شما میگی مطلع نشدم تا یه روز از خواب بلند شدم دیدم کلا شبکه همراه اول مشکل داره و اینترنت قطع هست.بعد هم از طریق وبسایت و اپ خواستم حجم اینترنت رو چک بکنم و خرید بکنم که دیدم هردوتاش زده بعد از فلان تاریخ مراجعه کنید.
    معذرت خواهی بخوره تو سرشون اول از همه باید درست اطلاع رسانی بکنن که نکردن بعد باید یه روش جایگزین فعال برای استفاده کاربرها تو همون صفحه ورودی سایت و اپ معرفی بکنن که نکردن.در ضمن این همه اوپراتور بزرگ تو دنیا هست کدوم یکیشون 4-5 روز سیستماشونو غیر فعال میکنن که ارتقا بدن؟ اگر تو این خراب شده جایی وجود داشت که از حق و حقوق کاربرها دفاع میکرد الان بخاطر عدم سرویس دهی باید به همه کاربرها ضرر و زیان میدادن.

7. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان پیش شماره های مختلف همراه اول مثل 912 و 910 و 990 و... و همچنین دائمی و اعتباری بودن خط تاثیری در آنتن دهی و سرعت اینترنت و مصرف باتری و امکانات جانبی و سایر مسائل داره؟
    یا صرفا از جنبه قشنگی و با کلاس بودن بهتره؟
    هرکدوم از این پیش شماره های مربوط به استان خاصی هست
    و اعتباری و دائمی بودن سیم کارت رو مشخص میکنه
    در واقع مثل سیم کارت ایرانسل هردنبیل نیست که شماره های در همه و نامشخص !!!

پیش شماره هم هیچ ربطی به آنتن دهی و .... نداره ( یه موقع بعضی افراد از این روش شیادی میکردن و موقع فروختن سیم کارت میگفتن این سیم کارت پیش شمارش قدیمی هست و آنتن دهی بهتری داره )

9. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من مشترک همراه اول هستم از هیچکدوم از طرق مختلفی که شما میگی مطلع نشدم تا یه روز از خواب بلند شدم دیدم کلا شبکه همراه اول مشکل داره و اینترنت قطع هست.بعد هم از طریق وبسایت و اپ خواستم حجم اینترنت رو چک بکنم و خرید بکنم که دیدم هردوتاش زده بعد از فلان تاریخ مراجعه کنید.
    معذرت خواهی بخوره تو سرشون اول از همه باید درست اطلاع رسانی بکنن که نکردن بعد باید یه روش جایگزین فعال برای استفاده کاربرها تو همون صفحه ورودی سایت و اپ معرفی بکنن که نکردن.در ضمن این همه اوپراتور بزرگ تو دنیا هست کدوم یکیشون 4-5 روز سیستماشونو غیر فعال میکنن که ارتقا بدن؟ اگر تو این خراب شده جایی وجود داشت که از حق و حقوق کاربرها دفاع میکرد الان بخاطر عدم سرویس دهی باید به همه کاربرها ضرر و زیان میدادن.
    به زودی گندش در میاد که هک شدن و اطلاعات لو رفته یا ‌.....
    اگه بعد درست شدن شما دیدی که مثلا حجم سیم دایمی سریع اپدیت میشه و دیگه چند روز عقب نیست، بدون که راست گفتن و واقعا یه تغییری دادن
    وگرنه داشتن ماست مالی میکردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اطلاع رسانی که کردن با پیامک
    ولی از بروزرسانیشون خوشم نیومد حال منو گرفتن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برا من پیامک نیومد.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوستان انتن ۴۳۲۱۱ مربوط ب کدوم اپراتوره که تو سرچ پیدا میشه؟
    مربوط به همراه اول

15. 3 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •