دوستان 01 ارتش، اعزام 1/8.
دوستانی که نکتۀ مفیدی در مورد این مرکز دارن سپاسگزار می شم در اختیار بزارن![]()
دوستان 01 ارتش، اعزام 1/8.
دوستانی که نکتۀ مفیدی در مورد این مرکز دارن سپاسگزار می شم در اختیار بزارن![]()
اقایون انقدر اسپم نکنید! !!!!!
والا به پیر به پیغمبر اصلا اسم این پادگان اموزشی نیست هتل رفتین. دیدین چه جوریه؟ ؟
همونطوری هیچ تفاوت نداره تنها تفاوتی که داره اینه که از شما پول نمیگیره و رایگان هست
این چند صفحه همش شده صفر یک من نمیدونم چه جوری شذه همه افتادن 01 پادگان های دیگه. نیرو نمیگیره؟ ؟
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوستان اینجور که معلومه من بد بخت شدم و چارهای ندارم مثل این که باید یه کاری کنم اگه اینجوری بشه که هیچی پدرم درمیاد واقعا سگ دونیه؟
خوش شانس مال یه لحظه اش هست !
صفحات قبلی رو بخونین ، سوالتون خیلی خیلی تکراریه
سلام
میگن که بخور بخوابه
راستش منم 19 دارم میرم پدافند مشهد کلا گشتم هیچی پیدا نکردم فقط میگن خوبه
آقا دفترچه ورژن جدید رو خود سایت Police.ir هست، اونو دانلود کردم و رفت واسه ی بقیه ی کارام همه با تعجب منو نیگا می کردن، خیال می کردن خودم فرم رو درست کردم، می گفتن هنوز به ما ابلاغ نشده![]()
دوست گلم تو که جات خوبه من افتادم اصلاندوز چی بگم تو غذای خوبی داری که اونجا اونم نداره بچه های 01 حال کنید
سلام مجدد به دوستان گلم...
بازم مرخصی دادن
کلا مرزبانی شهید ادیبی هر هفته مرخصی میدن!
خوب این هفته رفتیم اردوگاه و 3 روزی بودیم و راحت حدود 4,5 کیلویی کم کردیم....به دوستانی که نرفتن خدمت مقدس سربازی! بگم که در پایان دوره آموزشی یه دوره ی 3 الی 4 روزه در دل کوه یا جنگل یا کویر به دور از پادگان هست به نام اردوگاه که توش هر نوع بیماری رو خواهید گرفت چون نه به آب اشامیدنی سالم دسترسی دارید نه غذای درست حسابی نه خواب و همش هم دارید تو خاک غلت میخورید
...توصیه من اینه که واسه اردوگاه حتما و حتما انواع و اقسام خوراکی ها رو بخرید و همراه داشته باشید...اب معدنی همراه داشته باشید.(سیاست داشته باید و به کسی ندید جز رفیق فاب هاتون....)..قرص و ویتامین هم ببرید چون شدیدا تو شب سرد میشه و حتما سرما میخورید و گلو درد و دیگه مصیبت ضمن اینکه موج ار پی جی و نارنجک سر درد شدید میاره
....
اینم نکاتی چند از خدمت سربازی این هفتمون...بای همگی![]()
خدمت دوستان 01 ای و 02 ای عرض کنم که ابتدا بنده قصد هیچ گونه ضد حال زدن رو ندارم ولی دلتون رو صابون نزنید چون بنده خودم هم 02 بودم و دوستان دیگه هم 01 تهران افسریه ولی موقع اعزام اعلام شد که کد ها تغییر کرده و ما هم از هتل افسریه به جهنم سبز مرزن اباد منتقل شدیم.....ولی این نکته رو هم بگم که فوق لیسانس هایی که 01 افتاده بودن در همین کد باقی موندند ولی فوق لیسانس های 02 با ما لیسانس ها افتادند شهید ادیبی مرزن اباد
حالا زیاد به اینکه افتادید افسریه فکر نکنید و خوشحال نباشید چون کد ها ممکنه مدام تغییر کنه و ارتش هم در این خصوص رکورد داره
به به به !! بچه های مرزن آباد !!
آقا رفیق ما هم 02 بود رفت واسه اعزام از ساری گفتن 02 ها همه برید مرزن آباد !! اعزامش 1.6 بود !!
شما کدوم گروهانی داداش؟؟ از کجا اعزام شدی؟؟
با تشکر
حسام
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)