فکر کنم باید بریزی تو پوشه dt03.img کیت سرور
فکر کنم باید بریزی تو پوشه dt03.img کیت سرور
بی زحمت این سوال رو هم جواب بدید در ضمن یه سوال دیگه هم دارم.
هر چندتا بازی که انجام می دم یهو خودبخود از بازی می پره بیرون و بازی رو تمام می کنه البته هیچ وقت وسط بازی نیست هر وقت بازی تموم می شه داره تقویم رو نشون می ده از بازی می پره بیرون توی یک فصل کامل تا حالا 14 بار پریده بیرون.
از ویندوز سون استفاده می کنم در ضمن تمام آپدیت ها و پچ های رسمی رو هم وارد کردم.
از کیت سرور جدید هم استفاده می کنم.
سلام
متاسفانه آپديت کار نميکنه تا اونجا که دکمه update رو بايد بزني ميره ولي بعد که دکمه رو مي زني تو همون پنجره ثابت مي مونه و کار نميکنه
کسی میتونه بگه ایا میشه توی مسترلیگ Level بازی رو بالا برد !؟؟؟
منظورم درجه سختی بازی هستش
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه قبلی اگه اشتباه نکنم از بازی فیفا گرفته شده بود .
البته توی نسخه قبل غیر از این فایل دو تا فایل دیگه هم وجود داشت که حجمشون روی هم 2.5 مگ میشه اگه اون تا فایلو هم اضافه کنید مجموعه واکنشها و صداها کامل میشه . قبلا مهدی عزیز زحمت کشیده بودن و لینک اون نسخه رو توی تاپیک ویرایش بازی گذاشته بودن .
لینک نسخه اول این فایلها ( مجموع سه فایل توی این لینک وجود داره ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تغییراتی که این سه فایل ایجاد میکنند :
Sounds changed:
و چندین تغییر دیگه
- ambient
- cheer up
- box
- goal
- miss situations
- gk saves
- free kicks
- penalty goal
- penalty miss and saved (now stadium ecplotes when rival miss)
- fouls
- counter attacks
- champions celebrations
- entrance
- ball bounce
- passing
- shooting
- heading
- NEW Whistles - better than v2 version (edited the goal kick, free kick and corner kick lenght- now is shorter and real)
- crossbar
- goal post
- catch trap and punch too (GK)
- all in a realistic sound level
حسین جان من این فایل رو پوشه dt03.img ریختم . منتهـــا موقع بازی اصوات نا موزون و شیر تو شیری میاد و صدا یه طوری گوش خراشه و صدای گزارشگر داخلش گمه . آیا تنظیماتی نداره بشه یه خورده راستو ریستش کرد؟
آرمین جان شما از لینکی که بالا گذاشتم نسخه اول رو بگیر توی اون دو تا فایل دیگه هم وجود داره اونا رو هم توی پوشه dt0c کپی کن احتمالا مشکلت حل میشه . چون تا الان من توی تاپیک مربوط به این فایل کسی رو ندیدم که این مشکل شما رو گزارش کنه .
سلام
من این پچ 1.9 سایت pesedit رو گرفتم حالا موقه لود مستر لیگ یه ارور visual c+ می ده می پره بیرون
کسی مشکل مشابهی داره واگه ندارین آخرین پچی رو که خودتون گرفتین رو به ما هم بدین لطفا شاید درست شه
چجوری میشه تمام تنظیمات کیبورد فیفا رو روی pes اجرا کرد
مثلا توی فیفا میشد با دو کلید ترکیبی سرعت و شوت بازیکن در دفاع خودبخود دنبال توپ بره و توپ رو بگیره از بازیکن حریف
با شیفت توی فیفا میشه دریبل کرد دریبل pes کجاست؟
با سلام به دوستان عزیز
من سالهاست فیفا بازی می کنم اما دیروز همینطوری پیس را خریدم و خوشم اومد ازش اما چند سوال داشتم از دوستان و معذرت می خوام اگه تکراریه ما خواندن 1000 صفحه تاپیک یکم زیادی سخته برام .
سوال 1 - نمیشه برای دویدن از دکمه space استفاده کرد ؟ من چون به این دکمه در فیفا عادت کرده بودم اما اینجا در ستیگ هرکاری کردم قبول نمی کرد این دکمه رو
سوال 2- چرا نام تیم ها یکم بعضی هاش عجیب غریبه ؟ آیا می توان این مورد را درست کرد ؟
با سپاس از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)