تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1043 از 1903 اولاول ... 4354394399310331039104010411042104310441045104610471053109311431543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,421 به 10,430 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

دوتا دوئل با يه نفر داشتم خواستم بزارم هركاري كردم بالا نيومد مجبور شدم آدرسش رو براتون بزارم!!
    اين دوئل موقع حمله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين دوئل موقع دفاع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایول حاجی...رو سفیدمون کردی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا این قدر اینجا خلوته؟
    .خوب حالا یه سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا
    من الان با این لیاسایی که دارم 17 تا به شوتیگ و 13 تا به اپرنس اضافه می کنه.
    خواستم یه چند تا لباس بخرم که شوتینگ بشه 24+ و اپرنس 18+ بشه...
    اما بعد پیش خودم گفتم من که تاکتیک ندارم اگه قید اپرنس رو بزنم و فقط لباسایی که شوتینگ بیشتری میده بگیرم واسه ی دفاع هم خوب میشه.
    در ضمن وقتی توی پروفایل دوئلر های حرفه ای رو می بینم اکثرا فقط لباسای شوتیگ دارند...

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

چرا این قدر اینجا خلوته؟
    .خوب حالا یه سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا
    من الان با این لیاسایی که دارم 17 تا به شوتیگ و 13 تا به اپرنس اضافه می کنه.
    خواستم یه چند تا لباس بخرم که شوتینگ بشه 24+ و اپرنس 18+ بشه...
    اما بعد پیش خودم گفتم من که تاکتیک ندارم اگه قید اپرنس رو بزنم و فقط لباسایی که شوتینگ بیشتری میده بگیرم واسه ی دفاع هم خوب میشه.
    در ضمن وقتی توی پروفایل دوئلر های حرفه ای رو می بینم اکثرا فقط لباسای شوتیگ دارند...
    من تخصصي در زمينه پخش دوئل و از اين كار ندارم ولي به عنوان يك هيچ كاره ميگم بهتر اينه كه يا فقط روي آپارانس كار كني يا روي تاكتيك!! مثلا من الان دوئلر دفاعي هستم آپارانسم صفره با لباس كردمش 20!!
    ===
    من مي خوام از اين به بعد به جاي Picking Agaves دوئل كنم!! با اين كاره هر دو ساعت بيشتر از 100 تا تجربه نميده ولي توي دوئول با همين دوساعت مي تونم بين 300 تا 400 تا تجربه بزنم به جيب بعلاوه پول اگه گير بياد!! خوبه؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

من اومده بودم شهرتون چون توي جنگ هست محل خوبي برا دوئلر دفاعي!! ولي ظاهرا اين چيزي جز اون يارو چارل پرنس كه آخر عاقبت دوئل باهاش معلومه عايد ما نميشه!! مجبور شدم با اين آپارانس نيمه و ناقص خودم دست به كار بشم چهار تا دوئل انجام دادم سه تاش رو بردم يكيش رو هم باختم!! روي هم 492 تا تجربه گرفتم ! دوتا لول دوئلم رفت بالا يكي هم لول خودم!!
    ===
    بعد عمري يه كوئست كه بشه انجام داد برام باز شد:

Last edited by Haj_Amoo; 12-07-2009 at 21:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Blue_Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من تخصصي در زمينه پخش دوئل و از اين كار ندارم ولي به عنوان يك هيچ كاره ميگم بهتر اينه كه يا فقط روي آپارانس كار كني يا روي تاكتيك!! مثلا من الان دوئلر دفاعي هستم آپارانسم صفره با لباس كردمش 20!!
    نه قرار نیست که من روی تاکتیک کار کنم منظورم این بود که لباسایی که میگیرم بهتر نیست که فقط به شوتینگ اضافه کنه تا به هر دوتاشون(شوتینگ و اپرنس).و الا من اسکیل هام رو فقط روی شوتینگ و اپرنس می ذارم...
    Last edited by Blue_Ray; 12-07-2009 at 22:17.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

نه قرار نیست که من روی تاکتیک کار کنم منظورم این بود که لباسایی که میگیرم بهتر نیست که فقط به شوتینگ اضافه کنه تا به هر دوتاشون(شوتینگ و اپرنس).والا من اسکیل هام رو فقط روی شوتینگ و اپرنس می ذارم...
    خوبه! من اگه جاي شما بودم لباس مي گرفتم كه به دو تاش اضافه كنه! چرا؟ نميدونم!! سليقه اي! در مورد اين كه اسكيلاتون رو فقط رو شوتينگ و آپارانس ميزاريد به نظرم كار خوبيه!!
    بايد منتظر باشي تا اهل فن نظر بدن. از بچه هاي نسبتا جديد استاد چاقال و آق ويتامين هستن كه تخصص دارن و از بچه هاي با تجربه هم ميشه به هادي بازيگر (!) و عزيزي كه اسم يوزرش m_r نميدونم چي بود، اشاره كرد !!!

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یک نظرم من بدم لباسای خوبی که می تونم براتون برای دوئل برای دوئلر های با سلاح گرم بدم ایناست :
    Fancy leather hat و یا Fancy felt hat که مونده به شرایط اسکیلاتون
    Blue shawl که در این مورد با هادی اختلاف نظر داریم چون اون Black shawl را مناسب می دونه ولی اگه یک حساب کتاب آسون بکنید می بینید که برای دوئلر های مهاجم و سلاح گرمی مناسب تره
    Black coat ( فقط این لباس خوبه و بقیه اش را بی خیال شو )
    Brown boots ( فقط این کفش و بقیه اش را بی خیال شو )
    الان من اسکیلام را روی شوتینگ و اپرنس و ایم گذاشتم الان 6 تا روی اپرنس که بگذارم و 9 تا روی شوتینگ بگذارم دیگه اسکیلام را روی رزیستانت می گذارم ( طوری روی رزیستانس می گذارم که Toughness و reflex با لباسام مساوی باشه )
    الان من اصلا اسکیلی به جر اسکیلای دوئل ندارم چون همشون را برگردوندم
    الانم از شهر در اومدم ( 13 روزه ) پشت سرهم کارای پر تجربه انجام می دهم تا زود زود لول آپ بشم الان در لول 46 هستم
    کارای پر تجربم : ( الان روزی 1050 تا 1250 تجربه می تونم از کارا به دست بیارم )
    Hunting grizzly bears 78%
    Building a fort 71%
    Hunting wolves 63%
    Charlatan 50%
    Exploration 45%
    می باشد

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

Hunting grizzly bears 78%
    Building a fort 71%
    Hunting wolves 63%
    Charlatan 50%
    Exploration 45%
    خدا زيادش كنه!!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

من ميخوام اسناد سري وزارت اطلاعات شهر كورش كه بخشي از اون پيشه منه رو فاش كنم!!(تلگرام ها منظورمه!!)

نظرتون چيه؟!!

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظرت کمه یا زیاده ؟؟ من آخر به این نتیجه رسیدم که وقتی دوئل می کنم از این کمتر تجربه برام در هر روز عایدم می شه و ریسکه پس اوتی هم کم می شه چون برای انجام این کارا باید ست مخصوصه اون کار را بپوشم تا بتونم انجامش بدم و ست لباس هانتینگ و building a fort لباسای خوبی برای دوئل نیست و امکان زیاد خوردن هست
    و اگه پس اوت بشم اون مدت زمانیکه برای خوابیدن و تجدید انرژی صرف کرده از بین می ره و آخر دیدم اگه از شهر در بیام خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •