لطفا از مودم های باسیم هم پیشنهاد بدید
لطفا از مودم های باسیم هم پیشنهاد بدید
دوستان عزیز کارت شبکه الان قیمتش چنده ؟؟؟
من یدونه D-Link دارم که بوسیله ADSL اشغال هست حالا میخوام یکی دیگه برای shere بگیرم !!!!!
راستی اگه کسی قیمت سویچ 4 کاناله رو داره ، لطف کنه بگه !!!!؟؟
ممنون
کارت شبکه با سیم فکر کنم حدود 10 تومان باشه ولی وایرلس 35 با بالاست LINKSYS وایرلس داره 60 تومان .
سوییچ هم قیمت ندارم فکر کنم لینکسیس 4 پورت 70-80 تومان باشه .
موفق باشید
مودم های باسیم TP-LINK قیمت های خوبی دارند . TP-LINK مارک خوبیه D-LINK هم هست که اونم خوبه .
مودم TP LINK مدل 8811 هم خوبه ، حدود 30 تومن.
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟![]()
سلام دوستان
ببخشید نمیدونم پاسخ این سؤال تو این 1043 صفحه بوده یا نه، ولی واقعا نمیتونم این همه صفحه رو مرور کنم.
میخواستم ببینم میتونم با مودم زایکسل P-660HW-T1 v2 که تو اسم کاملش Router هم اومده، یک شبکه خانگی داشته باشم برای انتقال فایل و بازی شبکه ای و ...؟ اگه میشه تنظیماتش چه جوریه؟
ما دو تا لپ تاپ تو خونه داریم که هر دو از طریق این مودم بدون هیچ مشکلی از اینترنت استفاده می کنند ولی همدیگه رو نمی تونن ببینن، یعنی به ping همدیگه جواب نمیدن. هر دو هم از DHCP مودم ip می گیرن و تو یه رنجه.
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
با سلام
دوست عزیز چطوری از اسپلیتر استفاده میکنی؟
نباید مشکلی باشه
موفق باشید.
سلام
اگر شما می خواهید از یک لپ تاپ فایل ها را انتقال بدید رو لپ تاپ دیگر باید هر دو کارت شبکه وایرلس داشته باشند . با یک لپ تاپ شبکه درست کنید و با لپ تاپ دیگر وصل بشید به اون شبکه و اینطوری فایل ها را منتقل کنید یک راه دیگر هم اینه که اگر هر دو لپ تاپ Bluetooth دارند بوسیله این امکان فایل ها را منتقل کنید.
اگر هم میخواهید بین PC و لپ تاپ شبکه درست کنید دو راه دارید :
1) برای PC کارت شبکه وایرلس بگیرید(اگر ندارد) و بین PC و لپ تاپ شبکخ درست کنید .
2) اگر لپ تاپ شما Bluetooth دارد که اکثر لپ تاپ های جدید این امکان را دارند برای پی سی هم یک دستگاه Bluetooth خریداری کنید و با Bluetooth فایل ها را منتقل کنید .
سلام..........ببخشید مثه اینکه تو کل شهر اینطوری قطع بوده............به یکی از رفیقام زنگیدم گفت مال مام قعطهسلام
اگه چراغ ADSL روشن میشه آره سیم سالمه ولی شاید ربطی به آیفن نداشته باشه. شاید یکی از دستگاهایی که سر خط هستند مشکل ساز شده اند شما اول تمامی دستگا های سر خط را جدا کنید و ببینید باز هم همینطور هست یا نه . اگر درست شد که یکی از دستگاه ها داره نویز میندازه .
خیلی ازتون معذرت میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)