تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1043 از 1137 اولاول ... 43543943993103310391040104110421043104410451046104710531093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,421 به 10,430 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

شیمی 4 مبتکران توی دو فصل آخر ( اسید و باز -- الکتروشیمی ) خیلی جاده خاکی رفته .. برای سال چهارم خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم
    .
    .
    .
    اگه سؤالاتش رو قبلا دیده باشی درصد ها کاذب میشه و اونوقت توی رفع اشکال به مشکل میخوری
    با تشكر از راهنمايي فوق العاده ارزشمندتون
    من با خيلي از رتبه هاي برتر صحبت كردم ، خيلي راهنماييم كردن ، نكات غير قابل انكار رو بهم گفتن ، مثلاً همين كه تست هاي كنكور ٨٩ ٩٠ به اينور رو نزنم ، يا يه نمونه ي ديگش مثلاً بلافاصله بعد از خوندن درس عمومي تستاش رو نزنم ، يه ٢ روز صبر كنم و خيلي از نكته هاي ديگه
    تنها مشكلم الان كتاب ـه كمك آموزشي ـه ! اونم به خاطر اينكه هر كسي كه چيزيو بهم معرفي مي كنه مي گه خيلي عاليه !
    مثلاً همين گسسته ، يكي ١٠ دقيقه فقط داشت مي گفت الگو فوق العادست ، يكي ديگه هم مي گفت فار فوق العادست ، هر ٢ تا هم دانش آموزاي برتري بودن !
    واسه همين واقعاً گيج شدم !
    من ٥ بحث و آرايه هاي ادبي و قرابت معنايي الگو رو دارم ، فيزيك پيش الگو ( آموزش + تست ) دارم ، فيزيك پايه گاج دارم ، هندسه پايه خيلي سبز و ...
    طبق راهنمايي ارزشمندي كه كرديد ، خيلي از شبهاتم برطرف شد ، خيلي ممنونم
    چيزيكه مشكل منو دو چندان مي كنه اينه كه ، همونطور كه گفتم ، درسي مثل ادبيات رو نخوندم ، قاعدتاً ١ بار كه بايد متن درس و آرايه ها و ... رو بخونم ، كه مشكلي جديد ظاهر مي شه به نام ٣ تا كتاب قطور گاج ! كه شما ردش كرديد ، مشكل ديگه ي بنده اينه كه كتاب و جزوه ي درست و حسابي اي ندارم ! نمي دونم بايد چكار كنم
    اما يهسوأل ، تو مشاوره ها شنيدم ، درسايي مثل رياضيات و ... كه تنوع سوألات بالايي مي تونن داشته باشن ، بايد چند كتابي بخونيم ، يعني حداقل تست هاي ٢ ٣ تا كتابو كار كنيم ، مثلاً گفته شد گسسته ي الگو كتاب فوق العاده اي ـه ، براي مثال مشكلي ايجاد مي شه كه من مفاهيم رو از خيلي سبز بخونم و بعد تست هاي ٢ ٣ تا كتابو كار كنم؟ ( كه يكيس الگو باشه ) ، در اين صورت از كسي كه فقط الگو رو كار كرده پايين ترم ؟
    با تشكر

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چی دارید کلا؟
    اینها رو دارید؟
    زیست: جامع خانه زیست شناسی(گربه) - زیست خیلی سبز جامع - خود آموز ژنتیک کانون - آموزش مفهومی کانون (9 جلد) - زیست گیاهی آرام فر
    ریاضی: ریاضیات ده سال کنکور کانون - ریاضی عمومی پیش کانون - - آبی مثلثات کانون
    فیزیک: فیزیک پیش مهر و ماه - فیزیک ده سال کنکور پایه کانون - فیزیک ده سال کنکور پیش کانون
    شیمی: شیمی پیش مبتکران(مهندس بازرگانی) - حفظیات شیمی مهروماه - تصاویر و مفاهیم شیمی مهر و ماه - آبی شیمی پایه کانون - آبی شیمی پیش کانون
    عمومی چطور؟؟؟
    رفیق بهتره واسه اینکه توهینی به بقیه دوستان نشه این بحثو تو خصوصی دنبال کنید
    البته دوسته من این کتابارو واسه فروش گذاشته که الان خودشم نیست اما من الان لیست کتاباشو براتون میفرستم
    یاعلی

3. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

اما براي درساي ديگه خيلي دارن گيجم مي كنن ! گسسته يكي مي گه الگو ، يكي مي گه فار ، يكي مي گه گاج !!! همه ي درسا همينجوريه !
    دوست عزیز! انتظار دیگه‎ای نداشته باش. این‎طور نیست که یه کتاب معجزه کنه یا با فاصله‎ی زیادی از بقیه جلو باشه. تو هر درس چند تا کتاب هست که کتابای تقریبا هم سطحی هستن. اون چیزی که تفاوت ایجاد می‎کنه، نه این کتاب و اون کتاب، که خود شما هستی که چجوری از اون استفاده کنی. زیاد هم وسواس نداشته باش. فقط سعی کن تا جای ممکن کتابا رو قبل از خرید، شده در حد یه نگاه ببینی.

درسي مثل ادبيات رو نخوندم ، قاعدتاً ١ بار كه بايد متن درس و آرايه ها و ... رو بخونم ، كه مشكلي جديد ظاهر مي شه به نام ٣ تا كتاب قطور گاج !
    هیچ نیازی به این سه تا کتاب قطور نیست. ادبیات رو موضوعی بخونین، کافیه. کتاب‎های درسی رو هم بخونید که یه آشنایی با درس‎ها داشته باشید.
    دوستان کسی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کتاب استفاده کرده؟ به نظرتون خوبه که از روی ایاد فیلی بخونم از روی این تست بزنم؟ اصن روند آموزشیشون بر هم منطبق هست؟ چون به نظرم ایادفیلی به اندازه ی کافی تست نداره

به نظر من ایاد فیلی کافی است و میشه توی تابستون هم تمومش کرد و طول سال آزمون گرفت و دوره کرد و کتاب‎های درسی عربی رو خوند و عربی رو هم بالای 80 زد. ولی ندیده نخرید.
    Last edited by Haj_Amoo; 05-07-2013 at 18:40.

5. 2 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اما يهسوأل ، تو مشاوره ها شنيدم ، درسايي مثل رياضيات و ... كه تنوع سوألات بالايي مي تونن داشته باشن ، بايد چند كتابي بخونيم ، يعني حداقل تست هاي ٢ ٣ تا كتابو كار كنيم ، مثلاً گفته شد گسسته ي الگو كتاب فوق العاده اي ـه ، براي مثال مشكلي ايجاد مي شه كه من مفاهيم رو از خيلي سبز بخونم و بعد تست هاي ٢ ٣ تا كتابو كار كنم؟ ( كه يكيس الگو باشه ) ، در اين صورت از كسي كه فقط الگو رو كار كرده پايين ترم ؟
    سلام
    بله اگه به درصد های بالا فکر میکنید باید این کار رو انجام بدید .
    خیر اصلا از کسی که فقط الگو کار میکنه عقب تر نیستید بلکه چند پله هم جلوترید .
    مثلا همین گسسته ... شما اول میرید کلاس یا از روی جزوه یا کتاب آموزش مطالعه می کنید . بعدش کتاب درسی رو یه نگاه میندازید ببینید شاید یه نکته یا قرارداد خاصی رو جا انداخته باشید . ( البته کتاب درسی گسسته جوری هست باید یه قضیه رو چند باری بخونید چون خیلی خشکه : دی )
    و اما کتاب برای گسسته : من خودم کتاب خیلی سبز تالیف نوید یکتا ( که اصلا توصیش نمی کنم . زده جاده خاکی و دیگه هم کتابش چاپ نمی شه . اما اگه عاشق ریاضیات هستی از دستش نده ) + گاج سفید + فار رو زدم .
    الگو رو هم از بچه ها گرفتم و نظریه اعداد و گرافشو زدم و از روی کتاب کم حجم و مقوی خیلی سبز هم مرور کردم ( اوه , چقدر زیاد شد : دی ) . که کار اشتباهی بود زدن این همه کتاب اما خب بخاطر علاقه بودش .
    پیشنهاد من برای گسسته این ترکیب هستش : مطالعه و تست های اولیه از روی فار + تست های تکمیلی و ... از روی الگو .
    ( هفت چیز خیلی سبز رو هم نگیر کتاب ضعیفی هست انگار )
    برای بقیه ی دروس ریاضی هم :
    دیف : 1 . آموزش و تست های اولیه از روی الگو. 2. مرور با تست های سطح 2 و 3 ــه میکرو بانک گاج ( سطح یکش رو میتونی همراه الگو بزنی یا اصلا نزنی )
    تحلیلی : گاج سفید + الگو ( این الگو رو بگیر چون امسال سبک تحلیلی یکم عوض شده بود و به نظرم بیشتر شبیه این کتاب بودش )
    هندسه پایه : هندسه 1: مبتکران . هندسه 2 : الگو
    جبر : همراه اکثر کتاب های گسسته مثل فار هستش .
    آمار : من که کتاب نگرفتم اما انگار گاج سفید خوبه .

اینا پیشنهاد های من بودن امیدوارم مفید بود ــه باشه ... !
    Last edited by *M!L4D*; 05-07-2013 at 20:55.

7. 3 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبید
    وقت خوش و ایام به کام
    دوستان بریم حالا سر اصل مطلب::
    من دیپلم ریاضی امو سال 81 گرفتم و برای 93 میخوام تجربی شرکت کنم..حالا به علت فاصله ای که افتاده خیلی تو فاز کتابهای مرجع و خوب برای کنکور تجربی نیستم.البته چند ماه پیش رفتم انقلاب و به گفته ی فروشنده یک سری از کتابهارو خریدم که براتون اینجا همشونو لیست میکنم.حالا احساس میکنم کتابها کم هستند و میگم نکنه عقب بیفتم.اینقدر هم ماشالله کتاب تست و کنکور و سی دی اومده که واقعا گیج شدم و موندم کدومشو بخرم....زمان ما یک اندیشه سازان بود که خیلی خوب بود.در هر صورت کتابها به شرح زیر هستند:
    1-زیست:
    زیست 1 /زیست 2/زیست پیش 1/زیست پیش 2/ همشون انتشارات خیلی سبز
    2- شیمی:
    شیمی 2/شیمی 3 ج 1/شیمی 3 ج 2/شیمی پیش 1/شیمی پیش 2 مبتکران
    3-فیزیک:
    فیزیک 1/فیزیک 2/فیسزیک 3/فیزیک پیش 1/فیزیک پیش 2/.....نشر الگو برآیند
    4-ریاضی:
    ریاضیات تجربی جامع.تخته سیاه
    5-زمین:
    زمین شناسی کنکور.خیلی سبز
    6-ادبیات:
    ادبیات جامع کلک معلم آبی رنگ/زبان فارسی 3 کتاب محوری گاج سبز رنگ/ادبیات فارسی پیش 1و 2 کلک معلم سبز رنگ/زبان و ادبیات پیش 1و 2 کتاب محوری گاج سبز رنگ/ادبیات فارسی 3 کتاب محوری گاج سبز رنگ/ادبیات فارسی 2 کلک معلم سبز رنگ/ادبیات فارسی 3 کلک معلم سبز رنگ/زبان فارسی نشر دریافت/آموزش ادبیات پیش دانشگاهی نشر الگو برایند
    7- دین و زندگی:
    جامع دین و زندگی نشر الگو/روش برداشت از ایات و روایات به همراه قرابت معنایی شبقره
    8-انگلیسی:
    زبان انگلیسی جامع کنکور مبتکران/زبان سال سوم مبتکران/انگلیسی کنکور پیش و سوم گاج میکرو سفید رنگ
    9-عربی:
    عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران/عربی 2 نشر الگو برایند/عربی 3 نشر الگو برایند/عربی 3 کتاب محوری گاج سبز رنگ/عربی عمومی کنکور میکرو گاج سفید رنگ

خوب حالا سوالم از دوستان عزیزم اینه که من دیگه چه کتابهای دیگه ای باید تهیه کنم که پکیج بسیار کامل و قوی و محکمی داشته باشم.؟؟؟.با توجه به اینکه هدفم رتبه های بالای کنکور هست...
    پیشاپیش از لطف دوستان ممنون و سپاسگزارم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

...
    ادبیات جامع کلک معلم آبی رنگ/زبان فارسی 3 کتاب محوری گاج سبز رنگ/ادبیات فارسی پیش 1و 2 کلک معلم سبز رنگ/زبان و ادبیات پیش 1و 2 کتاب محوری گاج سبز رنگ/ادبیات فارسی 3 کتاب محوری گاج سبز رنگ/ادبیات فارسی 2 کلک معلم سبز رنگ/ادبیات فارسی 3 کلک معلم سبز رنگ/زبان فارسی نشر دریافت/آموزش ادبیات پیش دانشگاهی نشر الگو برایند
    ...
    عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران/عربی 2 نشر الگو برایند/عربی 3 نشر الگو برایند/عربی 3 کتاب محوری گاج سبز رنگ/عربی عمومی کنکور میکرو گاج سفید رنگ
    ...
    شما این همه کتاب رو خریدین و باز هم می‎خواین بخرین؟!

10. این کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

احساس میکنم کم هستند.خیلی از دوستان کتابهای مختلفی معرفی میکنند که من نگاه میکنم میبینم فقط حدود 10 20 درصد شونو دارم.یک پکیج کامل و قوی میخوام برای رتبه برتر
    شما این همه کتاب رو خریدین و باز هم می‎خواین بخرین؟!
    Last edited by ali_12; 05-07-2013 at 22:50.

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

( اوه , چقدر زیاد شد : دی ) . که کار اشتباهی بود زدن این همه کتاب اما خب بخاطر علاقه بودش .
    كاملاً از آواتارتون مشخصه
    واقعاً ممنونم با اين راهنمايي ، خيلي خيلي ممنون
    تو رو خدا دعا كنيد
    بالاي ٢ رقمي =

13. این کاربر از koroshfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

احساس میکنم کم هستند.خیلی از دوستان کتابهای مختلفی معرفی میکنند که من نگاه میکنم میبینم فقط حدود 10 20 درصد شونو دارم.یک پکیج کامل و قوی میخوام برای رتبه برتر
    نظر شخصی من درباره‎ی این کتاب‎ها، البته به جز زیست که اطلاعی ندارم، اینه که همینا کافیه. فقط یه نکته‎ی کوچیک درباره‎ی ادبیات عرض کنم که حالا که این همه کتاب گرفتین جای یه کتاب آرایه و املا خالیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نظر من بهترين كار براي شما الان اينه كه شروع كنيد به خوندن كتاب درسي . بخصوص زيست . بعدش هم در كنارش هر جا كه اشكال داشتيد به كتاب هاي كمك آموزشي كه داريد مراجعه كنيد. و ببينيد كه آيا كتابي رو خريديد براتون مناسب هست يا نه . ميشه گفت اكثر كتاب هاي كمك درسي كه اينروزها معرفي ميشه تقريبا تو يه سطح هستن. هيچ كدومشون قرار نيست براي شما معجزه كنن و از همه مهمتر شما داريد به كلكسيونر كتاب تبديل ميشيد كه اين اصلا جالب نيست . اگه فرصت نكنيد كتاب خريداري شده را كامل و جامع بخونيد اونوقت خريدش چه فايده اي داره.

براي رتبه عالي هم شما بايد اول روي كتاب هاي درسي به طور كامل مسلط بشيد و تو يه درسي مثل زيست حداقل كتاب هاي درسي رو 4-5 بار كامل بخونيد و مسلط بشيد تا بتونيد به سوالات تركيبي زيست جواب بديد. تو اين مرحله وسواس كتاب كمك درسي نداشته باشد. خوندن درس رو شروع كنيد

16. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •