با تشكر از راهنمايي فوق العاده ارزشمندتون
من با خيلي از رتبه هاي برتر صحبت كردم ، خيلي راهنماييم كردن ، نكات غير قابل انكار رو بهم گفتن ، مثلاً همين كه تست هاي كنكور ٨٩ ٩٠ به اينور رو نزنم ، يا يه نمونه ي ديگش مثلاً بلافاصله بعد از خوندن درس عمومي تستاش رو نزنم ، يه ٢ روز صبر كنم و خيلي از نكته هاي ديگه
تنها مشكلم الان كتاب ـه كمك آموزشي ـه ! اونم به خاطر اينكه هر كسي كه چيزيو بهم معرفي مي كنه مي گه خيلي عاليه !
مثلاً همين گسسته ، يكي ١٠ دقيقه فقط داشت مي گفت الگو فوق العادست ، يكي ديگه هم مي گفت فار فوق العادست ، هر ٢ تا هم دانش آموزاي برتري بودن !
واسه همين واقعاً گيج شدم !
من ٥ بحث و آرايه هاي ادبي و قرابت معنايي الگو رو دارم ، فيزيك پيش الگو ( آموزش + تست ) دارم ، فيزيك پايه گاج دارم ، هندسه پايه خيلي سبز و ...
طبق راهنمايي ارزشمندي كه كرديد ، خيلي از شبهاتم برطرف شد ، خيلي ممنونم
چيزيكه مشكل منو دو چندان مي كنه اينه كه ، همونطور كه گفتم ، درسي مثل ادبيات رو نخوندم ، قاعدتاً ١ بار كه بايد متن درس و آرايه ها و ... رو بخونم ، كه مشكلي جديد ظاهر مي شه به نام ٣ تا كتاب قطور گاج ! كه شما ردش كرديد ، مشكل ديگه ي بنده اينه كه كتاب و جزوه ي درست و حسابي اي ندارم ! نمي دونم بايد چكار كنم
اما يهسوأل ، تو مشاوره ها شنيدم ، درسايي مثل رياضيات و ... كه تنوع سوألات بالايي مي تونن داشته باشن ، بايد چند كتابي بخونيم ، يعني حداقل تست هاي ٢ ٣ تا كتابو كار كنيم ، مثلاً گفته شد گسسته ي الگو كتاب فوق العاده اي ـه ، براي مثال مشكلي ايجاد مي شه كه من مفاهيم رو از خيلي سبز بخونم و بعد تست هاي ٢ ٣ تا كتابو كار كنم؟ ( كه يكيس الگو باشه ) ، در اين صورت از كسي كه فقط الگو رو كار كرده پايين ترم ؟
با تشكر