تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1043 از 1635 اولاول ... 4354394399310331039104010411042104310441045104610471053109311431543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,421 به 10,430 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

يه كمي فضوليه ولي بنظر من كسايي كه ميرن سراغ دوربين هاي خيلي گرون قيمت و SLR و .. اگر شغلشون اينكار نباشه، پيشنهاد ميكنم كه اين كار نكنند.
    اگر علاقه شديد به داشتن دوربين هاي حرفه اي داريد، پيشنهاد مي كنم از همين دوربين هاي كامپكت شروع كنيد. هر چقدر هم كه زوم شديدي نداشته باشه و اصلا فول اچ دي هم نباشه،‌ولي مي توانيد تجربيات خوبي بدست بياوريد.

اعم از تنظيم ايزو و سرعت شاتر و ديافراگم و كلا آشنايي با نحوه كادر بندي و ... حتي نحوه درست گرفتن دوربين در دست. اينها شايد پيش پا افتاده بنظر بياد. ولي كار با همين چيز ها باعث ميشه كه قدر دوربين هاي حرفه اي بدونيد. در اينصورت هست كه مي تونيد با آگاهي كامل يك دوربين حرفه اي رو انتخاب كنيد بطوري كه نظر هيچ كسي در شما اندك تاثيري نداشته باشه و از خريد گرون قيمت خودتون راضي باشيد.

يك مطلب ديگه اينكه هيچگاه به قيمت ارزان دوربين هاي كامپكت نگاه نكنيد ، چرا كه همين دوربين ها با توجه به كارايي هاشون ، در زماني جزو گران ترين و پر كار برد ترين دوربين هاي نوع خود بود. و علت ارزان بودن آنها ، تنها و تنها پيشرفت سريع علم و تكنولوژي و رقابت گردباد مانند شركت هاي بزرگ صوتي و تصويري با هم مي باشد.

نكته بعدي اينكه اگر مثل خودم در بكار گيري دوربين، مبتدي و آماتور هستيد و به يكباره تصميم به خريد دوربين حرفه اي و گران قيمت داشته باشيد، ممكن هست بعد از اين خريد؛ تنها با خواندن يكي دو مطلب از نظريات داده شده در سايت، احساس پشيماني و افسوس بخوريد كه چرا فلان مدل را خريداري نكرده ام چون فلان بود و بهمان بود !
    ولي مزيت كار با همين دوربين هاي نيمه حرفه اي و كامپكت باعث ميشود كه رفته رفته ، تجربه شما در اين هنر باعث شود تا انتخاب خود را با يك پشتوانه قوي داشته باشيد بدور از هيچ افسوس و تاسف و حتي در برابر انتخاب خود، دفاع كنيد.
    ممنون دوست عزیز...
    از این که گفتم مایوس شدم مطمئن باشین در اون حدی نبوده که شما فکر می کنین ! شاید من بد منظورمو گفتم...شرمنده
    ولی یه خرده دچار تردید شدم...احتمالا شما فکر می کنین من یه آماتور ضعیف هستم...نمی دونم با اسم گذاری ها کاری ندارم ...آماتور،حرفه ای ...ولی من یه دوربین Benq آشغال دارم که 6 مگاپیکسلیه و بقیه مشخصاتشم داغون...(یه هدیه بوده) و سعی کردم همیشه باهاش کنار بیام...خدا می دونه چقدر سر نورش سر زوم کردنش سر عرضه نداشتنش تو تاریکی،سر نویزشو ... باهاش مشکل دارم و همیشه افسوس می خورم که چرا هیچ چیزیش دست من نیست چرا نمی تونم کنترلش کنم !
    اصلا با دوربین کامپکت میو نه ی خوبی ندارم شما خودتون بهتر می دونین فلان مگا پیکسل و فیلم برداری فول اچدی تو این دوربین خیلی فرق داره با یه دوربین نیمه حرفه ای یا slr
    من چند تا از عکس هایی رو که با این دوربین گرفتمو آپ می کنم...شاید این جوری بهتر بشه منو راهنمایی کرد که دوربین در چه سطحی باید بخرم...ضمن این که من پول این دوربنیو به آسونی به دست نیوردم(در حال حاضر یه دانشجو هستمو با پس انداز و لطف خدا تونستم جورش کنم)اگر سراغ کامپکت برم آرزوی داشتن دوربین نیمه حرفه ای یا حرفه ای 3-4 سالی عقب میفته !!!
    اینم عکس ها...چند تا از عکس های آرشیومو انتخاب کردم تا ببینین و در مورد این که چه دوربینی برای من مناسبه نظر بدین،خیلی به من کمک می کنین و لطف بزرگیه...چون در حال حاضر اون قدر پول دار نیستم که چیز ارزون بخرم...!

قطره های آب مصنوعیه و خودم رو گل پاشیدم...

حالا شاید بیشتر حس و حال عکاسی منو درک کنین...من می خوام با دوربینم عکس به این سبک ها بگیرم...(3 تای اول با گوشی قبلیم بوده و 3 تای بعدی با benQ)
    ممنونم
    Last edited by ehsan-inventor; 25-08-2011 at 22:40.

2. این کاربر از ehsan-inventor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها این که میگن دوربین های powershot canon چینی وixus هاش ژاپنی.چه قدر صحت داره؟

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یک دوربین دیجیتال تا 400 تومن کدوم یکی رو پیشنهاد میکنین.
    canon sx230
    nikon p300
    sony hx7v
    برای استفاده خانگی و مسافرت و...
    بیشتر کیفیت عکسش برام مهم هست(نداشتن نویز)
    نویز رو که همه دوربین ها داره
    بین اونا هم canon sx220 که ارزون تره canon sx230 هست به خاطر نداشتن GPS فقط همین

5. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

بچه ها این که میگن دوربین های powershot canon چینی وixus هاش ژاپنی.چه قدر صحت داره؟
    در مورد بیشتر مدلهای این دو سری صحت داره . البته اصلا ارزش مبنای خرید بودن رو نداره . توصیه دوستان میکنم به ساخت کدوم کشور بودن - اصلا - توجه نکنید .

به نکات خیلی مهمی اشاره کردین که باید به دقت بهشون توجه کنم...اما الان که کلی خوندم یه خرده از dslr مایوس شدم البته از خریدش ! تو این مدتی که به نوشت ی ارزشمند شما فکر می کنم ممکنه دوربین نیمه حرفه ای معرفی کنین که کیفیت عکسش خیلی خوب یا عالی باشه؟ (فیلم برداری فول اچدی هم داشته باشه)
    حقیقتش من از عکاسی خیلی خوشم میاد ولی ممکنه حوصله ور رفتن به دوربینو نداشته باشم،اما اگر فاصله کیفیت عکس dslr با دوربین نیمه حرفه ای زیاد باشه میرم سراغ dslr و یاد میگیرم چطوری باهاش کار کنم بالاخره با تمرین می تونم موفق شم..
    اتفاقا یکی از فامیلای ما آتلیه داره ،میرم با دوربین کار کنم ببینم چطوریه...
    احسان جان مایوس نباش . البته میدونم منظور شما چیه و مایوس بودن شما توی چه سطحیه . من هم قبلا درگیر این موضوع بودم زمانی که از دوربین W100 سونی میخواستم به دوربین Fuji S9600 ارتقا بدم که همینکار رو هم کردم و اون زمان 600 هزار هزینه کردم برای فوجی و دو سالی هم بهترین یار و یاورم بود هرجایی که بودم و فوق العاده بود و الان هم دست برادر 10 ساله ام هستش برای آموزش عکاسی . بعد از اون هم چون ارضا شده بودم DSLR گرفتم 350 دی و 40 دی و 7 دی و لنزهای رنگ رنگی و . . . خیلی چیزهای دیگه . کلا این پروسه ای هستش که بیشتر افرادی که به دوربین و عکاسی علاقه دارن طی میکنن . به نظر من اگر واقعا این علاقه رو توی خودت می بینی که 1 میلیون هزینه کنی و شاید در آینده های نزدیک بیشتر هم هزینه کنی و در مورد این هزینه کردن پشیمون نشی ، میدونی که با پشتکار خودت رو به سطحی میرسونی که حداقل از تلاشت راضی باشی ، الان چند ماه با جدیت در مورد عکاسی و تکنیک ها و مکانیزم دوربین ها مطالعه کن و ایشالا توی همین سال 90 یه دونه دی 3100 نیکون + لنز 18-105 خریداری کن که با کیف و مموری و اینها همون حدود 1 میلیون میشه . توی این کارت هم خیر دنیاست هم آخرت
    من حدس می زنم شما با DSLR موفق تر میشی با توجه به پشتکاری که سراغ دارم ازت ( از اون محیط نارنجی میشناسمت احسان جان ، عکس غروب و ساختمانهای ادیت شده ات رو هم دیدم قبلا ) . اگر نه و بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدی که SLR Like بهتر هستش هم پیشنهاد اکید میکنم از برند معظم فوجی استفاده کنی که کاملا نسبت به سایرین heavy Duty تر هستش و . . . خودت باید استفاده کنی تا متوجه بشی .

موفق باشی .

7. 2 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamy_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من 600دی و دی5100 رو مقایسه کردم و نمونه عکساشو گرفتم
    عکسایی که تو شرایط یکسان گرفته شده بود
    بعضی جاها این بهتر بود و بعضی جاها اون
    با توجه به اینکه کنون ساخت ژاپنه و نیکون تایلند
    شما کدومو پیشنهاد میکنید و چرا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من 600دی و دی5100 رو مقایسه کردم و نمونه عکساشو گرفتم
    عکسایی که تو شرایط یکسان گرفته شده بود
    بعضی جاها این بهتر بود و بعضی جاها اون
    با توجه به اینکه کنون ساخت ژاپنه و نیکون تایلند
    شما کدومو پیشنهاد میکنید و چرا؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم ولی نمیخوام زود دوربینو عوض کنم
    کدوم مدت بیشتری برام مفید میمونه؟
    Last edited by kamy_R; 26-08-2011 at 02:44.

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در مورد بیشتر مدلهای این دو سری صحت داره . البته اصلا ارزش مبنای خرید بودن رو نداره . توصیه دوستان میکنم به ساخت کدوم کشور بودن - اصلا - توجه نکنید .
    خب اگه این جوری چرا نباید توجه کرد,بالاخره ساخت ژاپن با چین فرق نداره؟!!!

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

من تازه میخوام عکاسی رو شروع کنم ولی نمیخوام زود دوربینو عوض کنم
    کدوم مدت بیشتری برام مفید میمونه؟
    این مدلهایی که شما مد نظرتونه فکر نکنم به این زودیها احتیاجی به تعویضش داشته باشید
    فقط به مرور باید برای لنزهای مختلف هزینه کنار بگذارید
    هردو دوربین فوق العاده خوبیند

13. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    Canon PowerShot SX230 HS با مدل بدون gps اش (Canon PowerShot SX220 HS چقدر اختلاف قيمت دارن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •