تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1043 از 2014 اولاول ... 4354394399310331039104010411042104310441045104610471053109311431543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,421 به 10,430 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در واكنش به اخبار منتشره

قطبي: پس از دي‌كارمو مرا هم بايد اخراج كنند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تا زماني كه هستم هيچ بازيكني از جمله دي‌كارمو از تيم جدا نمي‌شود و در غيراينصورت مرا نيز بايد اخراج كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ افشين قطبي پس از پايان تمرين امروز پرسپوليس در مورد انتشار خبر تصميم اعضاي هيئت مديره مبني بر كنار گذاشتن مهاجم برزيلي ‌اظهار داشت: تا وقتي كه من در اين تيم هستم هيچ بازيكني جدا نمي‌شود و اگر اين كار صورت بگيرد من نفر دوم هستم.
    وي ادامه داد: به تمام بازيكنان تا لحظه‌ آخري كه در ايران هستم نياز دارم و به هيچ عنوان زيربار فشار نمي‌روم. بهتر است دوستان عجولانه تصميم گيري نكرده و منتظر روزهاي خوب آينده بمانند.
    قطبي در مورد خروج دستيار برزيلي خود از ايران گفت: دوست ندارم در خصوص ماركو حرف بزنم و بهتر است فقط سكوت كنم.
    وي در مورد حضور يك مربي فيزيوتراپ در تمرين امروز تاكيد كرد: وي دوست من است و به عنوان فيزيوتراپ در جام جهاني 2006 و جام ملت هاي 2008 حضور داشت. يك آلماني است و هم اكنون در هلند زندگي مي‌كند و به مدت يك هفته مهمان من در ايران است.
    امروز اعلام شد كه اعضاي هيئت مديره پرسپوليس تصميم به كنار گذاشتن دي كارمو و ماركو از تيم گرفته اند؛ اما مسئولان باشگاه تاكيد كردند در صورت رضايت قطبي احتمال فسخ قرارداد دي كارمو وجود دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ديدار توره با مصطفوي به صبح فردا موكول شد

خبرگزاري فارس: مهاجم سنگالي تيم پرسپوليس صبح فردا با حضور در باشگاه پرسپوليس با داريوش مصطفوي ديدار مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ابراهيم توره كه بدون هماهنگي با مسئولان باشگاه و به طور ناگهاني از حضور در تمرينات و مسابقات اين تيم ممانعت كرده است، فردا صبح با داريوش مصطفوي ديدار مي كند تا درباره علت غيبتش توضيحاتي را ارائه دهد.
    قرار بود اين جلسه امروز بعدازظهر برگزار شود كه به صبح فردا موكول شد.
    توره و مدير برنامه هايش هيچ توضيح شفافي درباره غيبت بيان نكرده و مسئولان باشگاه پرسپوليس خواهان شفاف شدن اين مسئله هستند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از تشكيل جلسه هيئت مديره

مصطفوي: هدايتي مانند يك سرباز در خدمت پرسپوليس است

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: خبر كناره گيري رئيس هيئت مديره باشگاه صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اينترنتي باشگاه پرسپوليس، جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس بعدازظهر امروز با حضور داريوش مصطفوي، محمد آخوندي، مجيد فرخزادي، حسين هدايتي و محمد حسين نژاد فلاح در دفتر مدير عامل برگزار شد.
    داريوش مصطفوي در پايان اين نشست به نكاتي اشاره كرد كه در زير مي خوانيم:

* ابتدا راجع به كناره گيري رئيس هيئت مديره باشگاه توضيح دهيد؟
    امروز اخباري در خصوص كناره گيري و تسويه حساب رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در يكي از نشريات ورزشي صبح به چاپ رسيد كه به هيچ عنوان صحت نداشته و آن را به شدت تكذيب مي كنم. حسين هدايتي به عنوان رئيس هيئت مديره، عضو برجسته و يك پرسپوليسي تمام عيار در خدمت باشگاه است و ما قصد داريم طي اقدامي حقوقي پيگير اين اخبار كذب بوده و از اين نشريه شكايت كنيم.
    رئيس هيئت مديره با تزريق مبلغي به باشگاه از مدير عامل خواست تا براي بالا بردن روحيه بازيكنان آن را در اختيار آنها قرار دهيم كه ما نيز آن را به عنوان پاداش به بازيكنان پرداخت كرديم و جا دارد از همين جا از حمايت هاي ايشان تقدير كنيم. باشگاه پرسپوليس تاكنون هيچ پولي به حسين هدايتي پرداخت نكرده و ايشان همچنان به عنوان يك سرباز در خدمت باشگاه پرسپوليس هستند.

* چرا اخبار كناره گيري و تسويه حساب و ... منتشر مي شود؟
    نمي دانم چرا عده اي اصرار دارند شكافي را در بين اعضاي هيئت مديره و اختلافاتي را در باشگاه ايجاد كنند. ما در باشگاه و در جلسات هيچگونه مشكلي را احساس نمي كنيم و همه امور به صورت ايده آل و مطلوب پيش مي رود؛ اما از انتشار اخبار كذب از سوي اين نشريه حتماً توسط معاونت حقوقي باشگاه پيگيري و شكايت خواهيم كرد.

* چرا مديرعامل پرسپوليس در سمينار اي اف سي شركت نكرد؟
    در دعوتنامه اي كه از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا دريافت كرده بوديم از حضور مدير عامل يا سرپرست دعوت شده بود كه بنده به دليل انجام امور باشگاه محمود خوردبين را به عنوان نماينده اين باشگاه معرفي كردم.

* دستورات جلسه نشست امروز هيئت مديره چه بود؟
    در جلسه امروز كه همانند هميشه در يك محيط آرام و صميمي انجام شد در خصوص مسائل مهمي بحث و تبادل نظر شد كه مهمترين آن مربوط به انتخاب اعضاي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس بود.

* آيا اعضاي كميته انضباطي باشگاه انتخاب شدند؟
    بله. طي تصميمات اتخاذ شده، رئيس هيئت مديره، مدير عامل، سرمربي و نماينده حقوقي باشگاه كه نام وي متعاقباً اعلام خواهد شد، به عنوان اعضاي اين كميته منصوب شدند.

* در مورد خداحافظي علوي از پرسپوليس چه پاسخي داريد؟
    سيد محمد علوي يكي از بزرگترين بازيكنان كشورمان است كه سابقه بازي هاي ملي او معرف اين بازيكن بزرگ پرسپوليس است و ما قصد نداريم تحت هيچ شرايطي اين بازيكن ارزشمند را از دست بدهيم و از او نيز مي خواهيم تا با تلاش مضاعف در خدمت پرسپوليس باشد.

* به نظر شما مشكل اصلي پرسپوليس چيست؟
    راجع به مسائل فني تيم بايد سرمربي نظر بدهد؛ اما به نظر من كادر فني بايد توجه داشته باشند كه مشكل اين تيم اين است كه راحت گل مي خوريم و سخت گل مي زنيم و بايد هرچه سريع تر اين مشكل حل شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با تاكيد به عدم توهين به اعضاي مقاومت سپاسي

نيكبخت‌: بايد جواب بي‌احترامي تماشاگران شيرازي را مي‌دادم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هواداران مقاومت سپاسي بي احترامي كردند و من نيز بايد جوابشان را مي‌دادم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي در مورد حواشي پس از بازي مقابل مقاومت و اظهارنظر شيرازي ها مبني بر فحاشي وي، اظهار داشت‌‌: آنقدر ظرفيت دارم كه از باخت ناراحت نشوم و به تيم حريف بي احترامي نكنم.
    وي افزود: هرگز نمي‌گويم كاري نكرده‌ام؛ اما فقط جواب بي‌احترامي هواداران مقاومت را دارم كه هرچه خواستند به من گفتند و هيچكس جلودار آنها نبود.
    نيك‌بخت ادامه داد: هرگز به بازيكنان و كادر فني مقاومت بي‌احترامي نكرده‌ام؛ اما تا كي بايد ورزشگاه‌هاي ايران اينگونه باشد و توهين بشنويم؟
    نيك‌بخت يادآور شد: از شكايت مسئولان مقاومت ناراحت نيستم؛ ولي بايد جواب آنهايي كه 80 دقيقه به من بي احترامي كردند را مي دادم. اميدوارم كميته انظباطي نيز به اين بي‌احترامي‌ها رسيدگي كند.
    نيك‌بخت در خصوص حضورش در جمع 5 بازيكن محبوب جهان گفت‌: خوشحال هستم چون افتخار بزرگي در كارنامه فوتبالي من محسوب مي شود؛ اما اطلاع‌رساني خوبي در اين زمينه صورت نگرفته است و اميدوارم رسانه ها اين خبر را به خوبي پوشش دهند.
    وي در خصوص بي‌احترامي هواداران استقلال گفت: ‌ديگر به آنها كاري ندارم و فقط به فكر تيم خودم هستم. استقلال براي من محبوب بود؛ اما پس از دربي 65 علاقه ام را به اين تيم از دست دادم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تغيير در برنامه هفته چهاردهم

مسابقات هفته پانزدهم ليگ برتر لغو شد

خبرگزاري فارس: به دليل ديدار تيم ملي فوتبال مقابل قطر، تاريخ برخي از مسابقات هفته چهاردهم تغيير كرد و بازي هاي هفته پانزدهم لغو شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بنا بر تصميم كميته تيم هاي ملي و موافقت فدراسيون فوتبال،‌ برنامه جديد هفته چهاردهم به شرح زير اعلام شد:
    پنجشنبه:16/8/87
    ملوان انزلي-استقلال تهران، ساعت 14:15
    پرسپوليس-صباي قم، ساعت 16:20

جمعه:17/8/87
    ساعت 14:15
    سايپا تهران-استقلال اهواز
    پاس همدان-مقاومت سپاسي
    پيام خراسان-ذوب آهن
    مس كرمان-راه آهن
    فولاد مباركه سپاهان-پگاه گيلان
    برق شيراز-ابومسلم خراسان
    فولاد خوزستان-پيكان قزوين
    برگزاري مسابقات هفته پانزدهم نيز لغو و به زمان ديگري موكول شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قهر دوباره ماركو

دستيار برزيلي قطبي ايران را ترك كرد

خبرگزاري فارس: ماركو كوسا به دليل عدم پايبندي مسئولان باشگاه پرسپوليس به تعهدات، ايران را ترك كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مربي دروازه‌بانان تيم پرسپوليس كه چندي قبل با سفر به برزيل و با اعلام اين مطلب كه مسئولان پرسپوليس به مفاد قرارداد عمل نكرده اند، مدت ها از بازگشت به تهران خودداري كرد، بار ديگر به حالت قهر ايران را ترك كرد.
    وي اين بار نيز دليل سفر خود را عمل نكردن مسئولان به تعهدات عنوان كرد.
    علاوه بر مسائل مالي گفته مي شود حضور احمدرضا عابدزاده به عنوان مربي دروازه بانان نيز در تصميم اين مربي برزيلي دخيل بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در تمرين امروز پرسپوليس تهران

كريمي و الونگ پا به توپ شدند

خبرگزاري فارس: در تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس علي كريمي و الونگ الونگ پا به توپ شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز از ساعت 15 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، تمرينات سرعتي، آقا وسط، حمله به دفاع، حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
    بازيكناني كه مقابل مقاومت سپاسي بازي كردند، 30 دقيقه زودتر از سايرين تمرين را ترك كردند و ساير بازيكنان زير نظر قطبي به كارهاي ويژه تاكتيكي پرداختند.
    * ابراهيم توره ، مهدي واعظي، ماركو ، محمد علوي، مسعود زارعي و حميد علي عسگر غايب بودند.
    * فرانك آتسو با 30 دقيقه تاخير در محل تمرين حضور پيدا كرد.
    * ايوان پتروويچ به رغم مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.
    * در تمرين امروز علي كريمي پا به توپ شد و زير نظر يك مربي آلماني كه گفته شد از دوستان افشين قطبي است تمرينات ويژه اي با توپ انجام داد.
    * الونگ الونگ پس از مدت ها مصدوميت دوري از ميادين، از امروز در تمرينات گروهي شركت كرد.
    * در تمرين امروز 100 هوادار حضور داشتند؛ ولي هيچكدام از بازيكنان پرسپوليس را تشويق نكردند.
    * احمدرضا عابدزاده در چندين نوبت به بازيكنان تذكر داد كه بي انگيزه تمرين نكنند.
    * هواداران از قضاوت داور در بازي پرسپوليس مقابل مقاومت انتقاد كردند.
    * در تمرين امروز عليرضا نيكبخت واحدي و دي كارمو بارها گلزني كردند و مورد تشويق كادر فني قرار گرفتند.
    * 45 دقيقه پاياني تمرين زير بارش باران برگزار شد.
    * در پايان تمرين افشين قطبي تمرينات ويژه اي را براي دروازه‌بانان پرسپوليس در نظر گرفت.
    * تمرين ساعت 40/16 به پايان رسيد و فردا پيگيري مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هيات مديره از "مصطفوي" و "قطبي"حمايت مي‌كند
    آخوندي در گفت‌وگو با ايسنا:
    تسويه حساب "هدايتي" با پرسپوليس شايعه است
    برد و باخت براي هر تيم بزرگي اتفاق مي‌افتد

عضو هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس گفت: تسويه حساب "حسين هدايتي" با باشگاه پرسپوليس شايعه است و رييس هيات مديره همچنان با قدرت به كارش در اين باشگاه ادامه مي‌دهد.

محمد آخوندي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون شايعاتي كه درباره‌ي كناره‌گيري حسين هدايتي از هيات مديره پرسپوليس و تسويه حسابش با اين باشگاه مطرح شده است، اظهار كرد: تمامي اين اخبار شايعه است و هدايتي هيچ تسويه حسابي با باشگاه پرسپوليس نكرده است. وي همچنان با قدرت مثل گذشته در باشگاه پرسپوليس فعاليت مي‌كند و ما اميدواريم كه با كمك تمامي اعضاي هيات مديره و هدايتي و همچنين حمايت‌هايي كه دولت از اين باشگاه بزرگ مي‌كند، آينده درخشاني پيش‌رو داشته باشيم.

وي همچنين درباره‌ي ايجاد تزلزل احتمالي در جايگاه افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس نيز پس از باخت اخير برابر تيم مقاومت شيراز تصريح كرد: افشين قطبي اكنون هم مثل گذشته سرمربي پرسپوليس است و هيات مديره و باشگاه با قاطعيت از او حمايت خواهند كرد. معتقديم برد و باخت براي هر تيم بزرگي مي‌تواند اتفاق بيفتد و اين مسايل نبايد منجر به ايجاد تزلزل در جايگاه سرمربي تيم شود. قطبي هم با اقتدار به كارش ادامه مي‌دهد و سرمربي تيم پرسپوليس خواهد بود.

سخنگوي سازمان تربيت بدني همچنين گفت: حتي با توجه به روند فعلي تيم هيات مديره از داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس نيز به طور قاطع حمايت مي‌كند و او هم همچنان مثل گذشته مقتدرانه كارش را به نحو احسن در باشگاه پرسپوليس انجام مي‌دهد و من تمام شايعات درباره‌ي هرگونه تغيير و تحول در مجموعه‌ي پرسپوليس به دليل نتايج اخير را تكذيب مي‌كنم.

آخوندي همچنين درباره‌ي آخرين وضعيت ابراهيم توره مهاجم سنگالي پرسپوليس نيز به ايسنا گفت: ابراهيم توره به ايران برگشته است و قرار است فردا (يكشنبه) جلسه‌اي را درخصوص حضور دوباره‌اش در تيم پرسپوليس با مديريت باشگاه داشته باشد. اميدواريم تمام مشكلات پيش آمده درباره‌ي وضعيت او هرچه زودتر برطرف شود.

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تغيير در برنامه هفته چهاردهم

مسابقات هفته پانزدهم ليگ برتر لغو شد

خبرگزاري فارس: به دليل ديدار تيم ملي فوتبال مقابل قطر، تاريخ برخي از مسابقات هفته چهاردهم تغيير كرد و بازي هاي هفته پانزدهم لغو شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بنا بر تصميم كميته تيم هاي ملي و موافقت فدراسيون فوتبال،‌ برنامه جديد هفته چهاردهم به شرح زير اعلام شد:
    پنجشنبه:16/8/87
    ملوان انزلي-استقلال تهران، ساعت 14:15
    پرسپوليس-صباي قم، ساعت 16:20

جمعه:17/8/87
    ساعت 14:15
    سايپا تهران-استقلال اهواز
    پاس همدان-مقاومت سپاسي
    پيام خراسان-ذوب آهن
    مس كرمان-راه آهن
    فولاد مباركه سپاهان-پگاه گيلان
    برق شيراز-ابومسلم خراسان
    فولاد خوزستان-پيكان قزوين
    برگزاري مسابقات هفته پانزدهم نيز لغو و به زمان ديگري موكول شد.

برای آمرزش روح این فوتبال و لیگ برتر اجماعا فاتحه مع صلوات

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

در تمرين امروز پرسپوليس تهران

كريمي و الونگ پا به توپ شدند
    خدا رو شکر

برای آمرزش روح این فوتبال و لیگ برتر اجماعا فاتحه مع صلوات
    واقعا دیگه شورشو در آوردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •