خوب فرقي نداره ديگه
منم همينو گفتم
عطا خيلي با اين حال ميكني![]()
خوب فرقي نداره ديگه
منم همينو گفتم
عطا خيلي با اين حال ميكني![]()
سرعت هارد موقعی که میخواد حجم عظیمی از اطلاعات رو جابجا کنه یا بهشون دسترسی پیدا کنه خودش رو نشون میده .
یک بازی حد اکثر 25 گیگی ، در یک لحظه حد اکثر میخواد به چند ده مگ از اطلاعات دسترسی پیدا کنه و هنگام لودینگ هم به چند صد مگ و این توی اجرای بازی تاثیری نمیذاره ، ولی توی نصبش یا موقع کپی کردنش یک مقداری تاثیر داره ولی به شرطی که از روی یک هارد دیگه بخواید بازی رو کپی یا نصب کنید ، چون همون هاردها به هر حال از بلو ری ریدر سرعتشون خیلی خیلی بیشتره .
سلام بچه ها
مولتی من ورژن جدید داری برای من 1.16 بود که ابدیت کردم برای انتقال بازی هم میخوای کل بوشه بازی توGAMES بزار فکر نکنم فرق کنه کل بازی هم بزار تو بوشه اسمش مثلا pes بازی هم تو بوشه ps3_games هست اوکی برو تو مولتی من چند بار R1 بزن تا صفحه به شکل محیط فایل منجر که نشانگر موس مانند ویندوزی میاد بایین عکس همhdd زده هم usb رو usb کلیک کن
رو بوشه اصلی بازیت کلیک راست کن با مربع یا مثلث بود گزینه کبی بزن یک گزینه هم هست bd mirror که از رو فلش بازی میکنی کنسولم به برق بود با عکس بهت میگفتم چون خودمم چند روز بیش راهش بلد نبودم رو اعصابم بود
اگه نشد بازم رو usb کلیک کن بعد رو hdd که یک طرف صفحه فایل داخل usb نشون بده سمت دیگه هم فایل hdd (این یک فنی داره یکم کار کن میشه)بعد همون کار بالا گفتم انجام بده تونستی خبر بده. ورژن جدید ملتی من بازی فایل iso کلا فایل ایمیج هم میشناسه که فکر کنم با nero میشه iso کرد. حالم خوب نیست زیاد خوب ننوشتم
Last edited by zxcvbnm_00; 02-10-2011 at 22:11.
delete this post
Last edited by zxcvbnm_00; 03-10-2011 at 00:21.
بابا بیخیال !!!!!!!
یه نمه کجه برای بلو ریش بده یعنی چی ؟
Ps3 استند داره که کنسول رو وایساده بذارید ، بعد یه نمور کجی براش بده ؟
گرما هم هیچ کاریش نمیکنه خیالت راحت ، نکنه فکر کردی 360 هستش ؟![]()
الا برسیم به سوال خودم
راستش کنسول رو میز گذاشته بودم الان تو نخش رفتم دیدم ینمه کم شیب داره گفتم جای کنسول عوض کنم شاید برای درایوش و .. بد باشه بلوری داش شاهین
جای دیگه میشه بقله مانیتور led 2285 یچیزایی از قدیم شنیدیم که وسایل الکتریکی کنار هم بزارید و .... خراب میشن و ...
حالا کنسول بقله مانیتور بزارم قسمتیش میره کناره بایه مانیتور یعنی زیره panel led مشکل نداره برای جفتشون و اینکه یکی از دوستان گفت فقط گرمای مانیتور به کنسول نخوره والا من دست زدم بشته مانیتور دیدم سرده حالا گرما از کجاش در میاد؟ و اینکه این طوری بچینم مشکلی نداره گرماش بهش نمیخوره؟؟
مانیتور کناره کیس هم باشه مورد نداره؟
ببخشید زیاد شد وسایل مهم نیستنا فقط اینکه خراب بشه حوسله ندارم برای مهکم کاری میبرسم
مرسی رفقا
اینم عکسش که منظورم بگم نصفش میره زیره مانیتور؟؟
sonixax عزیز راستش فکر کردم ضرر داره خراب میشه یکم شیب داشته باشه کنسول افقی باشه مشکلی نیست مطمعن؟؟
فکر کردم درایوشم خط بر میداره و .... اخه دیسکم همیشه داخله دیگه
ببخشید سوالم بد بود خنده شدم عمودی هم مشکل نداره اصلا بایه بخرم عمودی هم خوبه؟؟ ممنون میشم سوالمم که گفتم زیره مانیتور بره بده گرمای مانیتور از کجا میاد بیرون رو کنسول میخوره؟؟ از بچه ها شنیدم گفت گرما نخوره بد نیست ممنونم کمک کنید
با اجازه سرورم میلاد
داداش گرفتی مارو؟؟!!!
بیخیال بابا.بشین بازیتو بکن هیچی نمیشه به خدا
شما وقتی دستگاه روشنه دیسک توشه تکونش نده.کج و راست بودنشم اصلا مهم نیست.دوستداری بخر فرقی نداره.
اون گرما هم تاثیری روی کنسول نداره نگران نباش.گرمای مانیتور از قسمت بالاییش خارج میشه میره هوا![]()
بس بزارم مثل اون شکل زیر مانیتور طوری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمعن مرسی
بس گرما مانیتور ربطی نداره؟؟؟؟؟؟
گفتم وسایل مهم نیست فقط میبرسم طوری نشه دیگه
شیبم یکم داشته باشه مهم نیست اصلا؟؟ روشن باشه میخایم usb فلش بزنم دستگاه یکم جابجا میشه این طوری میگی ضرر داره خراب میشه؟ کارم بد بود؟
میدونم سونی قویه ولی sonixax عزیز گفتی 360 که یاد خریدم افتادم گفتم کاش باکس میخریدم بازی راحت بیرون میخریدم اونم جدید
قربون اقا
Last edited by zxcvbnm_00; 03-10-2011 at 00:30.
مانیتور led اصلا حرارتش کجا بود که رو پلی استیشن تاثیر بزاره
![]()
بچه ها داشتم آنچارتد 1 میزدم اونجایی که با ماشین افتادن تو آب و اون موتور آبی رو دیدن وقتی فیلم تموم شد یه مقدار نزدیک 2 ثانیه ریزه کاری های دیوار و زمین دیر لود شد و بعد به حالت عادی برگشت بقیه قسمت های بازی هم گاهی یه مقدار کمتر از نیم ثانیه این طور میشه.و یا مثلا تو بعضی گفت و گو ها یه لحظه صدای کارکتر کم و یا قطع میشه از یکی از بچه ها پرسیدم گفت هارد اورجینال خودش سرعتش کمه به همین خاطر هستش باید عوضش کنم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه عوضش کنم چه اینترنال و چه اکسترنال دیگه این مشکل رو ندارم؟؟؟؟
و این کهps3 تا چند گیگ هارد رو ساپورت میکنه؟؟؟1 ترا رو میتونه؟
ممنون میشم سریع راهنماییم کنید.![]()
Last edited by need to fight; 03-10-2011 at 01:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)