تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1043 از 1219 اولاول ... 435439439931033103910401041104210431044104510461047105310931143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,421 به 10,430 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

عزيزم
    من كار ندارم هارد usb2 هست يا usb3 در هرحال كنسول usb2 هست و حداكثر پهناي باندش هم بيشتر از 480 مگابيت هم نميشه (اونهم بصورت تئوري نه عملي كه در حالت عملي هم سرعتش كمتر ميشه) و حتي اگر هم يه هارد اكسترنال كه rpm آن هم 100000000000 دور باشه باز هم به خاطر usb2 بودن كنسول بيشتر از 480 مگابيت نميشه .

راستي من نگفتم كه آيا كنسول usb3 رو ميشناسه يا خير . راجع به سرعت حرف ميزنم
    خوب فرقي نداره ديگه

منم همينو گفتم

عطا خيلي با اين حال ميكني

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سرعت چرخش هد در هارد های اکسترنال 5200 و 7200 است .
    آیا تاثیری تو اجرا بازیها در ps3 دارد ؟؟
    سرعت هارد موقعی که میخواد حجم عظیمی از اطلاعات رو جابجا کنه یا بهشون دسترسی پیدا کنه خودش رو نشون میده .
    یک بازی حد اکثر 25 گیگی ، در یک لحظه حد اکثر میخواد به چند ده مگ از اطلاعات دسترسی پیدا کنه و هنگام لودینگ هم به چند صد مگ و این توی اجرای بازی تاثیری نمیذاره ، ولی توی نصبش یا موقع کپی کردنش یک مقداری تاثیر داره ولی به شرطی که از روی یک هارد دیگه بخواید بازی رو کپی یا نصب کنید ، چون همون هاردها به هر حال از بلو ری ریدر سرعتشون خیلی خیلی بیشتره .

3. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا من که دیگه بیخیال هارد اکسترنال شدم رفتم مثل بچه ی آدم بازیم رو ریختم رو فلش FAT 32 گذاشتم رو PS3 اونم نخوند مثل اینکه به ما نیومده بازی به PS3 انتقال بدیم

سلام بچه ها
    مولتی من ورژن جدید داری برای من 1.16 بود که ابدیت کردم برای انتقال بازی هم میخوای کل بوشه بازی توGAMES بزار فکر نکنم فرق کنه کل بازی هم بزار تو بوشه اسمش مثلا pes بازی هم تو بوشه ps3_games هست اوکی برو تو مولتی من چند بار R1 بزن تا صفحه به شکل محیط فایل منجر که نشانگر موس مانند ویندوزی میاد بایین عکس همhdd زده هم usb رو usb کلیک کن
    رو بوشه اصلی بازیت کلیک راست کن با مربع یا مثلث بود گزینه کبی بزن یک گزینه هم هست bd mirror که از رو فلش بازی میکنی کنسولم به برق بود با عکس بهت میگفتم چون خودمم چند روز بیش راهش بلد نبودم رو اعصابم بود
    اگه نشد بازم رو usb کلیک کن بعد رو hdd که یک طرف صفحه فایل داخل usb نشون بده سمت دیگه هم فایل hdd (این یک فنی داره یکم کار کن میشه)بعد همون کار بالا گفتم انجام بده تونستی خبر بده. ورژن جدید ملتی من بازی فایل iso کلا فایل ایمیج هم میشناسه که فکر کنم با nero میشه iso کرد. حالم خوب نیست زیاد خوب ننوشتم
    Last edited by zxcvbnm_00; 02-10-2011 at 22:11.

5. این کاربر از zxcvbnm_00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

delete this post
    Last edited by zxcvbnm_00; 03-10-2011 at 00:21.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

حالا برسیم به سوال خودم
    راستش کنسول رو میز گذاشته بودم الان تو نخش رفتم دیدم ینمه کم شیب داره گفتم جای کنسول عوض کنم شاید برای درایوش و .. بد باشه بلوری داش شاهین
    جای دیگه میشه بقله مانیتور led 2285 یچیزایی از قدیم شنیدیم که وسایل الکتریکی کنار هم بزارید و .... خراب میشن و ...
    حالا کنسول بقله مانیتور بزارم قسمتیش میره کناره بایه مانیتور یعنی زیره panel led مشکل نداره برای جفتشون و اینکه یکی از دوستان گفت فقط گرمای مانیتور به کنسول نخوره والا من دست زدم بشته مانیتور دیدم سرده حالا گرما از کجاش در میاد؟ و اینکه این طوری بچینم مشکلی نداره گرماش بهش نمیخوره؟؟
    مانیتور کناره کیس هم باشه مورد نداره؟
    ببخشید زیاد شد وسایل مهم نیستنا فقط اینکه خراب بشه حوسله ندارم برای مهکم کاری میبرسم
    مرسی رفقا
    بابا بیخیال !!!!!!!
    یه نمه کجه برای بلو ریش بده یعنی چی ؟
    Ps3 استند داره که کنسول رو وایساده بذارید ، بعد یه نمور کجی براش بده ؟
    گرما هم هیچ کاریش نمیکنه خیالت راحت ، نکنه فکر کردی 360 هستش ؟

8. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

الا برسیم به سوال خودم
    راستش کنسول رو میز گذاشته بودم الان تو نخش رفتم دیدم ینمه کم شیب داره گفتم جای کنسول عوض کنم شاید برای درایوش و .. بد باشه بلوری داش شاهین
    جای دیگه میشه بقله مانیتور led 2285 یچیزایی از قدیم شنیدیم که وسایل الکتریکی کنار هم بزارید و .... خراب میشن و ...
    حالا کنسول بقله مانیتور بزارم قسمتیش میره کناره بایه مانیتور یعنی زیره panel led مشکل نداره برای جفتشون و اینکه یکی از دوستان گفت فقط گرمای مانیتور به کنسول نخوره والا من دست زدم بشته مانیتور دیدم سرده حالا گرما از کجاش در میاد؟ و اینکه این طوری بچینم مشکلی نداره گرماش بهش نمیخوره؟؟
    مانیتور کناره کیس هم باشه مورد نداره؟
    ببخشید زیاد شد وسایل مهم نیستنا فقط اینکه خراب بشه حوسله ندارم برای مهکم کاری میبرسم
    مرسی رفقا

اینم عکسش که منظورم بگم نصفش میره زیره مانیتور؟؟

sonixax عزیز راستش فکر کردم ضرر داره خراب میشه یکم شیب داشته باشه کنسول افقی باشه مشکلی نیست مطمعن؟؟
    فکر کردم درایوشم خط بر میداره و .... اخه دیسکم همیشه داخله دیگه
    ببخشید سوالم بد بود خنده شدم عمودی هم مشکل نداره اصلا بایه بخرم عمودی هم خوبه؟؟ ممنون میشم سوالمم که گفتم زیره مانیتور بره بده گرمای مانیتور از کجا میاد بیرون رو کنسول میخوره؟؟ از بچه ها شنیدم گفت گرما نخوره بد نیست ممنونم کمک کنید

10. 2 کاربر از zxcvbnm_00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

ا

sonixax عزیز راستش فکر کردم ضرر داره خراب میشه یکم شیب داشته باشه کنسول افقی باشه مشکلی نیست مطمعن؟؟
    فکر کردم درایوشم خط بر میداره و .... اخه دیسکم همیشه داخله دیگه
    ببخشید سوالم بد بود خنده شدم عمودی هم مشکل نداره اصلا بایه بخرم عمودی هم خوبه؟؟ ممنون میشم سوالمم که گفتم زیره مانیتور بره بده گرمای مانیتور از کجا میاد بیرون رو کنسول میخوره؟؟ از بچه ها شنیدم گفت گرما نخوره بد نیست ممنونم کمک کنید
    با اجازه سرورم میلاد
    داداش گرفتی مارو؟؟!!!
    بیخیال بابا.بشین بازیتو بکن هیچی نمیشه به خدا
    شما وقتی دستگاه روشنه دیسک توشه تکونش نده.کج و راست بودنشم اصلا مهم نیست.دوستداری بخر فرقی نداره.
    اون گرما هم تاثیری روی کنسول نداره نگران نباش.گرمای مانیتور از قسمت بالاییش خارج میشه میره هوا

12. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بس بزارم مثل اون شکل زیر مانیتور طوری نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمعن مرسی
    بس گرما مانیتور ربطی نداره؟؟؟؟؟؟
    گفتم وسایل مهم نیست فقط میبرسم طوری نشه دیگه
    شیبم یکم داشته باشه مهم نیست اصلا؟؟ روشن باشه میخایم usb فلش بزنم دستگاه یکم جابجا میشه این طوری میگی ضرر داره خراب میشه؟ کارم بد بود؟
    میدونم سونی قویه ولی sonixax عزیز گفتی 360 که یاد خریدم افتادم گفتم کاش باکس میخریدم بازی راحت بیرون میخریدم اونم جدید
    قربون اقا
    Last edited by zxcvbnm_00; 03-10-2011 at 00:30.

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مانیتور led اصلا حرارتش کجا بود که رو پلی استیشن تاثیر بزاره

15. این کاربر از adolf32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

بچه ها داشتم آنچارتد 1 میزدم اونجایی که با ماشین افتادن تو آب و اون موتور آبی رو دیدن وقتی فیلم تموم شد یه مقدار نزدیک 2 ثانیه ریزه کاری های دیوار و زمین دیر لود شد و بعد به حالت عادی برگشت بقیه قسمت های بازی هم گاهی یه مقدار کمتر از نیم ثانیه این طور میشه.و یا مثلا تو بعضی گفت و گو ها یه لحظه صدای کارکتر کم و یا قطع میشه از یکی از بچه ها پرسیدم گفت هارد اورجینال خودش سرعتش کمه به همین خاطر هستش باید عوضش کنم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه عوضش کنم چه اینترنال و چه اکسترنال دیگه این مشکل رو ندارم؟؟؟؟
    و این کهps3 تا چند گیگ هارد رو ساپورت میکنه؟؟؟1 ترا رو میتونه؟
    ممنون میشم سریع راهنماییم کنید.
    Last edited by need to fight; 03-10-2011 at 01:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •