داداش وقتی شبانه نداری اصلا" سرعت 20 مگ باشه میخوای چه استفاده ای ازش بکنی که با 2مگ نمیتونی ؟![]()
داداش وقتی شبانه نداری اصلا" سرعت 20 مگ باشه میخوای چه استفاده ای ازش بکنی که با 2مگ نمیتونی ؟![]()
سلام . ibsng مخابرات خوزستان لینکش چیه ؟؟ هر کاری توی اون انجام بدیدم فرقی با سامانه سیترا نداره ؟؟؟ من هم برای حذف شبانه و نامحدود شکایت پر کردم تا هفته جدید ببینیم رسیدگی می کنن ...!!! سرویس 1 گیگ گوگل فایبر هم بیارن ارزش نداره با این وضعیت ...![]()
تا اونجا كه من مي دونم نمايندگي ها سطوح مختلف دارن ، پايين ترين سطحش كه احتمالا بايد اون رو بگيريد يه درصد مشخص از هزينه اينترنت مشتركين به شما مي رسه ، يعني شما تبليغ مي كنيد و كاربرها رو ثبت نام مي كنيد بعد 7 درصد از هزينه اينترنت به شما مي رسه.
سطوح بالاتري هم هست ولي در مجموع كيفيت و سرعت دست فروشنده نيست، دست سياست اون شركت اصلي هستش.حالا يه سري شرايط هست مثل شلوغي مركز مخابراتي و ... تاثير داره.
ولي اگه مي خواي كيفيت بالا بدي دست مشتري بايد خودت بري شركت بزني و خط stm-1 بگيري كه هزينه خيلي زيادي داره! بعد اونوقت وقتي اينقدر پول دادي و تجهيزات و ... خريدي مجبوري ضريب اشتراك رو بكني 1 به 20 كه چيزي تهش بمونه !
اينه وضعيت اينترنت توي ايران![]()
میدونم ولی تفاوتش اینه که 2 مگ اندازه 128 بهت کار میده ولی 10 مگ که بگیری اندازه 1 مگ واقعی کار میده . اونقدر هم مثل اینا شیرش نمیکنن .البت برا من که دیگه خیلی فرق نمیکنه چون کارم زیاد شده و زیاد وقت اینترنت و کامپیوتر و اینا ندارم .
کجا باید درخواست تخلیه بدیم ؟ اگه توی مخابرات شهرمون آشنا داشته باشیم چقدر طول میکشه خط تخلیه بشه ؟
دوستان همه با هم تخلیه بدید، شاید برای یکی مثل من که میخواد بمونه، وضعیت خوب بشه![]()
مگه چقدر ظرفیت داره که همه با هم بخوان تخلیه کنن ؟ نمیشه ممکنه چاهش بگیره![]()
الان پارس ماناماد و اکسین هنوز نامحدود توی سایتشون و تعرفه هاشون دارن.سرعت اینا مثل خود مخابرات هست یعنی 512 نامحدود سرعت دانلودش 50 هست تقریبا؟
شما كه موندي قضيه رو بگو ببينيم چه خبره؟!
به شما هنوز نامحدود ميدن؟
بعد گيريم موندي همه رفتن مي خواي تست سرعت بالايي كه ميذاري به كي نشون بدي وقتي ما تخليه كرديم؟
يه نامه است كه خدمات دهنده اينترنت يا همون isp مي زنه به مخابرات كه سرويس رو جمع كنن. نامه برسه دست مخابرات سه سوت جمع مي كنن ولي اين كار رو نمي كنن!
همشون مثل هم هستند. مگه موقع كل كل كردن كاربرا اينجا كه بگه من مارمالاد دارم دلت بسوزه سوسيس :دي
اگر بگیره که خوبه، دیگه کسی در مخابرات رو هم باز نمیکنه، یاد جوکه افتادم:
محتوای مخفی: جوک
من اکسین دارم، تو لیست IBSng هنوز نامحدودها رو هست، سرعتشم مثل قبل همون 66-75 هست، آخر هفته اینترنتم تموم میشه، احتمالا فردا حضوری برم ببینم چی میگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)