با این مشخصات باید می گفتید هر چی بیشتر بهتر
قاعدتا باید برید سراغ وان میلیون از پاکو رابان البته نسخه های متفاوتی داره ولی همش مناسبه و میشه گفت یکی از بهترین پخش بوها را داره.
با این مشخصات باید می گفتید هر چی بیشتر بهتر
قاعدتا باید برید سراغ وان میلیون از پاکو رابان البته نسخه های متفاوتی داره ولی همش مناسبه و میشه گفت یکی از بهترین پخش بوها را داره.
دو سال پیش یک مام استفاده می کردم با اسم تاپ سکرت که رایحه های مختلفی داشت. نارگیلیش عالی بود. متاسفانه مثل هر کار خوب دیگه ای؛ قلابیش هم هست. فردای زدن مام؛ بعد از استحمام کامل؛ هنوز بوی مام وجود داشت. اگه اصلش رو پیدا کردین خریدش بسیار پیشنهاد میشه.
دوستان کسی در مورد Crystal Aoud Montale و عود وود تجربه ای داشته؟ به نظرم نمیاد از عود بشه یک بوی اودکلنی شیک درآورد. اسم و بوی عود منو یاد حرم و اینجورجاها میندازه. ممنون میشم اگه تجربه مستقیم داشتین به منم بگین.
عطر m7 از ایو سن لورن و فراری اسنس عود دو کار بسیار شیک و باکلاس از عود هستند
اصلا هم بوی حرم و این صحبتها در موردشون صادق نیست چون با نت های متفاوتی ترکیب شدند که رایحه جالبی رو ایجاد کردند...
و نکته بعدی عطر خیلی سلیقه ای هست شاید خیلی ها بطور کلی از عود خوششون نیاد ولی دلیلی نداره عطرهای عودی خوب نباشن
سایت معتبر فرگرنتیکا لیست بهترین اودکلنهای زنانه و مردانه تولید شده در سال 2014 را مطابق آرای خوانندگان سایت بدین شرح اعلام کرد:(گفتم شاید برای دوستان دیگه هم جالب باشه این لیست رو ببینن اینه که گذاشتم اینجا)
BEST WOMEN PERFUMES Produced in 2014
1. TOM FORD Velvet Orchid
2. MISS DIOR Blooming Bouquet
3. Cartier La Panthere
4. Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire
5. Elie Saab L'Eau Couture
6. Narciso Rodriguez Narciso
7. Escada Born in Paradise
8. Dolce&Gabbana Dolce
9. Thierry Mugler Angel Eau Sucree
10. Christian Dior Hypnotic Poison Eau de Parfum
BEST MEN PERFUMES Produced in 2014
1. Valentino Uomo
2. Christian Dior Homme Eau for Men
3. Guerlain L’Homme Ideal
4. Christian Dior Homme Parfum
5. Hermes Terre d'Hermes Eau Tres Fraiche
6. Bvlgari Man In Black
7. Thierry Mugler A*Men Pure Wood
8. Christian Dior Fahrenheit Le Parfum
9. Bvlgari Aqva Amara
10. Bleu de Chanel Eau de Parfum
در بین اسامی اعلام شده؛ از بین اودکلنهای زنانه من شماره 6 رو تست کردم. عالیه!
بین اودکلنهای مردانه هم نامهای فارنهایت؛تق هرمس؛آکوا بولگاری و بلوشنل رو میشناسم هر چند که احتمال میدم تق هرمس و آکوابولگاری 2014 تفاوتهایی با نسخه های قبلی شون داشته باشن. شماره یک زنانه رو واقعا مشتاقم ببینم!
نت های بویایی عطر زنانه Tom Ford Velvet Orchid عبارتند از:
رايحه اوليه : ترنج – ماندارین – عرق نیشکر – عسل
رايحه ميانی : گل یاس – گل رز – گل ارکیده – شکوفه پرتقال – گل مگنولیا – سنبل – نرگس – اسطوخودوس
رايحه پایه : لادن – چوب صندل – وانیل – مر – جیر – پرو بلسان
از دوستان کسی این اودکلنو دیده تو ایران؟
Last edited by ramshad; 28-12-2014 at 09:54.
احتمالا دوستان یه سری از نکاتی رو که از روی تجربه میخوام بگم رو گفتن یا از قبل میدونن ولی خوندش خالی از لطف نخواهد بود.
مهمتر از خوشبو بودن بدبو نبودن هستش ترکیب بوی یه خوشبو کننده بدن با بوی تن و لباس عرق گرفته ترکیب جالبی نخواهد بود.
برای یه اقا یا خانم متشخص اینکه هیچ خوشبو کننده ای استفاده نکنه خیلی بهتره تا اینکه به اصطلاح روی خودش عطر خالی کنه.
خانم ها مخصوصا بوی مواد آرایشی و بهداشتی رو که اسفاده میکنید در نظر داشته باشید که آیا ترکیبش با بوی با عطرتون سازگار هست یا خیر.
هر خوشبو کننده ای مورد استفاده خودش رو داره حتما قبل از استفاده تفاوت و مورد استفاده اسپری ضد عرق،دئودرانت،عطر،ادکلن و ... بدونین.
هر نوع خوشبو کننده ای یه روش استفاده معمول داره مثلا برای ادکلن بهتره اون رو روبرو اسپری کنید بعد به مدت 30 ثانیه در ابری که ایجاد شده قرار بگیرید و...
و یه سری نکات دیگه که اگه مجالی بود خواهم گفت.
امیدوارم مفید واقع بشه.
![]()
سلام دوستان خوشبوی انجمن
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم از عطر بازها فقط خانم atghia هست و لایک های جناب عطار
عطر باز کم شده جدیدا))))))
واسه زمستون یه ادکلن زیر ۲۰۰ معرفی کنید نظر خودم رو پیور وود از ماگلر هست ولی هنوز تست نکردم
اینها رو دوست دارم:
ال اینستنت از گرلن
وان جنتلمن
ایفوریا
لندن از دانهیل
تغ هرمس
in2u ck
کاکائو و وانیل و دارچین رو هم خیلی دوست دارم
مرسی دوستان
سلام. اودکلنی که دقیقا بوی کاکائو (نه شکلات) بده داریم؟ یا دقیقا بوی قهوه؟
سلام دوست عزیز![]()
من پیشنهاد میکنم که تستی براین عطر از دیزل داشته باشید:
دارچین در این عطر غالب هست و بنظر عطر گرم و شیرین خوبی محسوب میشه
البته کمی بیش از 200 هست اما بنظرم ارزشش رو داره
در مورد ماگلر هم نیاز به توضیح نیست میشه گفت من شخصا 90% عطرهای ماگلر رو تست نکرده مطمئنم که دوست دارم!از بس که خاصه این برند
و در مورد پیور وود که متاسفانه هنوز تستی بر اون نداشتم وجود تم چوبی بنظر کمی از شیرینی مشهور سری A men کم کرده و باید کار جالبی باشه
به ترتیب کیفیت و معروفیت:
Men Pure Havane - Thierry Mugler
Kokorico - Jean Paul Gaultier
Vanille Cacao Parfums- Berdoues
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)