تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1042 از 1783 اولاول ... 4254294299210321038103910401041104210431044104510461052109211421542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,411 به 10,420 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

باز نمی شه.
    کلا هیچی نمی یاره...
    احتمالا دارن اون هیلتر کوفتیشونو قوی تر می کنن.

3. این کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

10 گیگ و 973 مگ دانلود کردم امشب شبانه
    تنها خور 11 گیگ کشیدی یه عکس بزار ببینیم دلمون بسوزه یا نه

5. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این قسمت را متوجه نشدم!
    اگر پهنای باند یک مگ شون یک مگ رو بگیره (بایت نه بیت ) میشه شبی 16-17 گیگ
    عاقا میخواهم بزنگم بگم یه کاری کنن اونا یک هفته برای من شبانه یک مگ برثانیه رو بزارن بقیه شبا معمولی هم برای اونا خوبه هم برای من چرا؟ خوب من برای دانلود باید سیستم رو روشن بزارم خو وقتی پهنای باند کم تر بدن من مجبورم بیشتر روشن بزارم سیستم رو بار روی نیروگاه ها میره بالا بعد خوب مجبور میشن کمکم تعداد نیروگاه ها رو زیاد کنن که هزینه داره خوب بالا خره توی اقتصاد تاثیر داره اگر طرف منطقی باشه قبول میکنه اگر نه خوب من بالا خره دانلود میکنم فقط اونا ظرر میکنن برای من که فرقی نداره دروغ میگم تازه اگر اونا به من یک هفته پهنای باند بدن من ازشون تشکر هم میکنم و بقیه شبا یک نفر احتمالا کمتر وصل میشه البته اگر دانلودها(سایت) بازی خوب نذاره اگر هم بزار دیگه تقصیر دانلود هاست به من چه اگر دوروغ میگم بگید دورغ میگم والا استدلال رو حال کردید یه وقت فکر نکنید من به فکر خوددما برای خودشون میگم تازه این یه قسمتش بود یقیه تاثیرتی که داره روی طبیعت روی سیستم من و .... رو نگفتم وگر نه تومار میشد من به فکر خودشونم وگر نه که من دانلودمو میکنم
    Last edited by 1376MAXIMUM; 20-04-2014 at 19:51.

7. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عاقا میخواهم بزنگم بگم یه کاری کنن اونا یک هفته برای من شبانه یک مگ برثانیه رو بزارن بقیه شبا معمولی هم برای اونا خوبه هم برای من چرا؟ خوب من برای دانلود باید سیستم رو روشن بزارم خو وقتی پهنای باند کم تر بدن من مجبورم بیشتر روشن بزارم سیستم رو بار روی نیروگاه ها میره بالا بعد خوب مجبور میشن کمکم تعداد نیروگاه ها رو زیاد کنن که هزینه داره خوب بالا خره توی اقتصاد تاثیر داره اگر طرف منطقی باشه قبول میکنه اگر نه خوب من بالا خره دانلود میکنم فقط اونا ظرر میکنن برای من که فرقی نداره دروغ میگم تازه اگر اونا به من یک هفته پهنای باند بدن من ازشون تشکر هم میکنم و بقیه شبا یک نفر احتمالا کمتر وصل میشه البته اگر دانلودها(سایت) بازی خوب نذاره اگر هم بزار دیگه تقصیر دانلود هاست به من چه اگر دوروغ میگم بگید دورغ میگم والا استدلال رو حال کردید یه وقت فکر نکنید من به فکر خوددما برای خودشون میگم تازه این یه قسمتش بود یقیه تاثیرتی که داره روی طبیعت روی سیستم من و .... رو نگفتم وگر نه تومار میشد من به فکر خودشونم وگر نه که من دانلودمو میکنم
    هیچ جا شبانه سرعت سرویس 1 مگا بایت نمیدهند صبا هم سرویس 1 مگا بیت روانه‌اش شبها حدود 0.75 مگابیت است

وقتی پهنای باند را خود مخابرات 25 برابر قیمت به ISP ها میفروشه (و در خبرها آمده بود "پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر می‌رسد") همین میشه که برای 2 گیگ ترافیک رایگان باید بریم با پشتیبانی بحث کنیم و یا سرعت بالاتر بخریم تا شاید شبها ارزش روشن گذاشتن سیستم را داشته باشه!

وگرنه اگر قیمت پهنای باند واقعی بشه و مثلاً هر گیگ 200 تومان بشه
    برای من کاربر صرف میکنه که توی روز، دانلودهایم را انجام بدم و یا شبها دیگر رایگان نباشه و سرعت واقعی داشته باشم (اینجوری برای شرکت هم صرف میکنه سرعت بالاتر بده چون داره پول ترافیکش را میگیره)
    Last edited by ehsan_iace; 20-04-2014 at 20:05.

9. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

هیچ جا شبانه سرعت سرویس 1 مگا بایت نمیدهند صبا هم سرویس 1 مگا بیت روانه‌اش شبها حدود 0.75 مگابیت است

وقتی پهنای باند را خود مخابرات 25 برابر قیمت به ISP ها میفروشه (و در خبرها آمده بود "پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر می‌رسد") همین میشه که برای 2 گیگ ترافیک رایگان باید بریم با پشتیبانی بحث کنیم و یا سرعت بالاتر بخریم تا شاید شبها ارزش روشن گذاشتن سیستم را داشته باشه!

وگرنه اگر قیمت پهنای باند واقعی بشه و مثلاً هر گیگ 200 تومان بشه
    برای من کاربر صرف میکنه که توی روز، دانلودهایم را انجام بدم و یا شبها دیگر رایگان نباشه و سرعت واقعی داشته باشم (اینجوری برای شرکت هم صرف میکنه سرعت بالاتر بده چون داره پول ترافیکش را میگیره)
    الان مشکل صبانت اینه که شبانش کمتر از قبل شده.
    قبلا شبا با سرویس کند تر بیشتر از الان می گرفتم. الان هم انتظار دارم حداقل همون قدری که قبلا می گرفتم، بتونم بگیرم.
    اینکه قیمت پهنای باند واقعی بشه، فقط می تونم بگم: :|
    با این وضعیتی که الان هست بهتره دعا کنیم گرون تر نشه.
    خود isp ها دانلود شبانه اون قدر به ضررشون نیست وگرنه کلا جمع می کردن این قضیه رو. (اینجا ایرانه، اگه بخوان کل نت رو هم قطع کنن می کنن دیگه چه برسه به شبانه!!!!)
    اینکه سرعت شبانه رو کم می کنن به خاطر اینه که ما مجبور بشیم سرویس پر سرعت تر و حجم بیشتر برای روزانه بگیریم.
    کلا همه با هم مقصرا، از isp گرفته تا مخابرات تا.....

11. 3 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان مشکل صبانت اینه که شبانش کمتر از قبل شده.
    قبلا شبا با سرویس کند تر بیشتر از الان می گرفتم. الان هم انتظار دارم حداقل همون قدری که قبلا می گرفتم، بتونم بگیرم.
    اینکه قیمت پهنای باند واقعی بشه، فقط می تونم بگم: :|
    با این وضعیتی که الان هست بهتره دعا کنیم گرون تر نشه.
    خود isp ها دانلود شبانه اون قدر به ضررشون نیست وگرنه کلا جمع می کردن این قضیه رو. (اینجا ایرانه، اگه بخوان کل نت رو هم قطع کنن می کنن دیگه چه برسه به شبانه!!!!)
    اینکه سرعت شبانه رو کم می کنن به خاطر اینه که ما مجبور بشیم سرویس پر سرعت تر و حجم بیشتر برای روزانه بگیریم.
    کلا همه با هم مقصرا، از isp گرفته تا مخابرات تا.....
    دقیقا حرفی که پشتیبانی به من زد
    با گرفتن سرویس بالاتر تضمینی برای بالا تر رفتن سرعت و برگشت به شرایط قبلی وجود نداره

13. 2 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پینگ من داغون شده مال همه همینجوری شده؟

15. این کاربر از sswwee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دیشب 12 گیگ تو شبانه دانلود کردم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیشب 12 گیگ تو شبانه دانلود کردم ...
    سرویستون چیه؟
    و خطتون مال کدوم مرکز هست مثلا ما روی شهید قندی هستیم اصفهان که بد بختی یکی از شلوغ ترین مرکز های اصفهانه
    یه اسکرین شات هم بزارید
    من داره تموم میشه سرویسم چی بگیرم به نظرتون وسط امتحانا تمومه ۲ مگابایت چقدر مگیره ۱.۵ که هست نیست ؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •