خیر، بار نمیشه
خیر، بار نمیشه
باز نمی شه.
کلا هیچی نمی یاره...
احتمالا دارن اون هیلتر کوفتیشونو قوی تر می کنن.![]()
تنها خور 11 گیگ کشیدی یه عکس بزار ببینیم دلمون بسوزه یا نه![]()
اگر پهنای باند یک مگ شون یک مگ رو بگیره (بایت نه بیت ) میشه شبی 16-17 گیگ
عاقا میخواهم بزنگم بگم یه کاری کنن اونا یک هفته برای من شبانه یک مگ برثانیه رو بزارن بقیه شبا معمولی هم برای اونا خوبه هم برای من چرا؟ خوب من برای دانلود باید سیستم رو روشن بزارم خو وقتی پهنای باند کم تر بدن من مجبورم بیشتر روشن بزارم سیستم رو بار روی نیروگاه ها میره بالا بعد خوب مجبور میشن کمکم تعداد نیروگاه ها رو زیاد کنن که هزینه داره خوب بالا خره توی اقتصاد تاثیر داره اگر طرف منطقی باشه قبول میکنه اگر نه خوب من بالا خره دانلود میکنم فقط اونا ظرر میکنن برای من که فرقی نداره دروغ میگم تازه اگر اونا به من یک هفته پهنای باند بدن من ازشون تشکر هم میکنم و بقیه شبا یک نفر احتمالا کمتر وصل میشه البته اگر دانلودها(سایت) بازی خوب نذاره اگر هم بزار دیگه تقصیر دانلود هاست به من چه اگر دوروغ میگم بگید دورغ میگم والا استدلال رو حال کردید یه وقت فکر نکنید من به فکر خوددما برای خودشون میگم تازه این یه قسمتش بود یقیه تاثیرتی که داره روی طبیعت روی سیستم من و .... رو نگفتم وگر نه تومار میشد من به فکر خودشونم وگر نه که من دانلودمو میکنم
Last edited by 1376MAXIMUM; 20-04-2014 at 19:51.
هیچ جا شبانه سرعت سرویس 1 مگا بایت نمیدهند صبا هم سرویس 1 مگا بیت روانهاش شبها حدود 0.75 مگابیت است
وقتی پهنای باند را خود مخابرات 25 برابر قیمت به ISP ها میفروشه (و در خبرها آمده بود "پهنای باند ۲۵ برابر قیمت اولیه به کاربر میرسد") همین میشه که برای 2 گیگ ترافیک رایگان باید بریم با پشتیبانی بحث کنیم و یا سرعت بالاتر بخریم تا شاید شبها ارزش روشن گذاشتن سیستم را داشته باشه!
وگرنه اگر قیمت پهنای باند واقعی بشه و مثلاً هر گیگ 200 تومان بشه
برای من کاربر صرف میکنه که توی روز، دانلودهایم را انجام بدم و یا شبها دیگر رایگان نباشه و سرعت واقعی داشته باشم (اینجوری برای شرکت هم صرف میکنه سرعت بالاتر بده چون داره پول ترافیکش را میگیره)
Last edited by ehsan_iace; 20-04-2014 at 20:05.
الان مشکل صبانت اینه که شبانش کمتر از قبل شده.
قبلا شبا با سرویس کند تر بیشتر از الان می گرفتم. الان هم انتظار دارم حداقل همون قدری که قبلا می گرفتم، بتونم بگیرم.
اینکه قیمت پهنای باند واقعی بشه، فقط می تونم بگم: :|
با این وضعیتی که الان هست بهتره دعا کنیم گرون تر نشه.
خود isp ها دانلود شبانه اون قدر به ضررشون نیست وگرنه کلا جمع می کردن این قضیه رو. (اینجا ایرانه، اگه بخوان کل نت رو هم قطع کنن می کنن دیگه چه برسه به شبانه!!!!)
اینکه سرعت شبانه رو کم می کنن به خاطر اینه که ما مجبور بشیم سرویس پر سرعت تر و حجم بیشتر برای روزانه بگیریم.
کلا همه با هم مقصرا، از isp گرفته تا مخابرات تا.....
دقیقا حرفی که پشتیبانی به من زد
با گرفتن سرویس بالاتر تضمینی برای بالا تر رفتن سرعت و برگشت به شرایط قبلی وجود نداره
پینگ من داغون شده مال همه همینجوری شده؟
دیشب 12 گیگ تو شبانه دانلود کردم ...![]()
سرویستون چیه؟
و خطتون مال کدوم مرکز هست مثلا ما روی شهید قندی هستیم اصفهان که بد بختی یکی از شلوغ ترین مرکز های اصفهانه
یه اسکرین شات هم بزارید
من داره تموم میشه سرویسم چی بگیرم به نظرتون وسط امتحانا تمومه ۲ مگابایت چقدر مگیره ۱.۵ که هست نیست ؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)