آره های وب خوبه من با تغییر آی پی به روسیه بازم با پینگ خوب کالاف دیوتی بازی می کنم
آره های وب خوبه من با تغییر آی پی به روسیه بازم با پینگ خوب کالاف دیوتی بازی می کنم
دوستان،سرعت شبانه شما هم خرابه؟؟؟؟
دوست عزیز تقریبا تمام isp ها دچار مشکل سرعت شدن افتضاح.چن شب یبار من مشکل شدید دارم
Sent from my GT-I9082
های وب من مدارک رو هم اضافه کردم به سیستمش فقط موندم سرویس بگیرم یا نه
توی تاپیک خودش همه شاکی ـن که شبانه سرعت میرسه به 250
ولی دوستان این تاپیک راضی ـن انگار...
ینی های وب کرمانشاه خوب عمل میکنه؟ اگه راضی هستین و شبانه هم با 500 دانلود میکنه تایید کنین . مرسی
اینقد جواب ندادین اخرش پناه بر خدا گرفتم ببینم چی میشه
حالا کـــی وصلش میکنن:|
بعد این چند روز که راه اندازیش طول میکشه رو چرا حساب میکنن؟ ینی امروز سرویس خریدم و تاریخ انقضا دقیقا یه ماه دیگس!![]()
سلام. دوستان.
من 2 مگ مخابرات دارم مرکز آزادی. سرعت دانلود شب و روز از 260 بیشتر نمیشه. شبانه هم تقریبا 4 گیگ دانلود دارم ( البته به جز این هفته که همه جا پکیده).
میخوام بدونم کدوم isp شرایط و سرعت دانلود بهتری داره؟! اصلا isp رو عوض کنم یا نه؟ کلا چی کار کنم سرعت دانلود بیشتر شه؟
شبانه رایگان و سرعت دانلود برام مهمه. ممنون![]()
سلام
بچه ها این مخابرات چه وضعیه سر ما دراورده؟ الان از 18 تیر تا الان که میشه 20 کاملا قطعه و چراغ نت به هیچ وجه نمیاد!! مرکز مخابرات بعثت هستم و وقتی به 2020 زنگ میزنم یا همیشه اشغال و مختله یا اگرم وصل شه 30 نفر جلو آدمن!!
بقیه هم اینطورن؟؟
خاک بر سر نتشون واقعا شورشو دراوردن دیگه خجالتم نمیکشن حداقل یه معذرت خواهی کنن...
اره واسه مام اینجوری بود امروز صبح وصل شد
به زور دیروز وصل شدم 2020 فقط گفت اختلال شبکه است :|
مخابرات دیگه اخرشه ..دو هفته ای میشه توی تایم ازاد دانلود میزنم یک ساعت که میگذره خود به خود اینترنت قطع میشه اینم مشکل جدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)