تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1042 از 1291 اولاول ... 425429429921032103810391040104110421043104410451046105210921142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,411 به 10,420 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سرویس ویژه 128 که 22 تومنه، و ضریب یک به یک، کسی داره؟ با 128 معمولی فرقی داره؟ در کل استفاده فقط برای voice chat و استفاده خاص دیگه ایی نداره.

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

باید سعی کرد که یکجوری شماره پیگیری گرفت ، بهترین راه هم فکر کنم اینه که یک ماه با مصرف بالای 400 یا 500 (واسه 2مگ ها) پیدا کرد و البته یک اپراتور درست توی 707 که اینطوری میشه یک کاری کرد.
    از نامحدودی که دیگه خارج شده
    من واسه همین قضیه مصرف که گفتم ، طرف جواب داد که چون شماره پیگیری داری و مشکلت معلوم شده از طرف ما بوده، خیلی نگران نباش. ولی خوب مشکل اینه که حتی پشتیبانی ایرانسل هم نمیدونه این میزان تعیین شده چقدر هست......
    میگم یک راه این هست اینایی که مشکل قاطی شدن حجم دارن همینجا بیان سرویس و نام کاربری (094... ) و شهر و ترجیحا نام خانوادگیشون رو بگن تا اگه وقتی زنگ میزنیم و میگیم و جواب میدن مشکل واسه همه نیست ، اینطوری جوابوشن رو بدیم....

اگه این مقدار باشه مقدار مصرف عادلانه میشه(البته دیگه نامحدود نیست) منتهی بودن 2 مگ هایی که روی 120 گیگ بهشون گیر دادن و همین صفحه قبل هم کسی بوده که روی 60 گیگ واسه 1 مگ (همون 120 واسه 2 مگ میشه) بهش گیر دادن.
    برای محاسبه حجم البته این بار نگفت مشکل از ایرانسل هست و گفت اگه مشکل سراسری باشه به ما اعلام میکنن که نکردن و گفت ما هم که ریز مصرف حساب میکنیم مثل کاربرها باید چندید ساعت دونه به دونه محاسبه کنیم.
    این سرویس دهنده ها فقط وقتی حرف گوش میکنن که تعداد زیادی از کاربرها با هم اعتراض کنن و اونم حضوری...

دیگه نامحدودی وجود نداره.
    من رو بخاطر مصرف 20 گیگ محدود کردن.طرح تعرفه 1 مگ داشتم.21 روز محدود شدم! رو 128

3. 2 کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب با توجه به این عکس شما RSSI بالایی دارید که این زیاد جالب نیست و نشون میده فاصله شما با دکل منطقتون زیاده و دکل منطقتون هم ترافیک بالایی داره
    این موضوع خودش باعث نوسان سرعت و افت سرعت شما هست
    CINR هم اگه بتونید با جابجایی مودم کمی بالاتر ببرید وضعیت سرعت شما بهتر میشه
    الان CNIR شما روی 22 و 15 هست اگه بتونید مثلا به 28 و 20 برسونیدشون وضعیت بهتر میشه که این مورد فقط با جابجایی های مودم عملی میشه

یه نکته ای هم بگم بهتون من به بعضی ها میگم مودم رو جابجا کنید تا سیگنال بهتری دریافت کنید و یوزر ها فکر میکنن من منظورم اینه که مثلا مودم رو ببرن سمت دیگه ای از اتاق یا خونه

منظور من از جابجایی اینه که کمی مودم رو توی محلی که الان هست جابجا کنید

مثلا کمی ببرید مودم رو بالا کمی بیارید پایین کمی به سمت چپ کمی به سمت راست و زمانی که دارید مودم رو جابجا میکنید این صفحه ادمین باز باشه که بتونید سیگنال دریافتی تون رو ببنید و توی هر جایی که دیدید وضعیت بهتر شده مودم رو همونجا قرار بدید

مد نظر شما هم برای سیگنال گیری مناسب این عدد ها باشه که با قرمز مشخص کردم براتون هرچی بره بالاتر یعنی وضعیت مودم شما بهتره
    اون گزینه ای هم که با آبی مشخص کردم هرچی بیاد پایین تر بهتره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم کامل متوجه شده باشید و بتونید به یه وضعیت پایدار برسید
    زیادم این اعدا مهم نیست.من با این شرایط هم نهایت سرعت رو داشتم.
    rssi : -83/85
    cinr :12-14

البته این Cinr فک کنم تاثیرش بیشتره

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

عزیز والا من نمیدونم کدوم بی سوادی از ایرانسل به شما گفته انتن تاثیر نداره

شما خودت قضاوت کن
    وقتی تمام آنتن های شما پر نباشه یعنی 100% سیگنال رو شما دریافت نمیکنی
    و وقتی مودم های ایرانسل از امواج و سیگنال ها تامین شدن و شما به نت وصل میشید باهاشون
    پس اگه سیگنال دریافتی شما 100% نباشه قطعا شما تمام سرعتی که باید نسبت به سرویستون باید دریافت کنید رو نخواهید داشت

خودتون هم بشینید کمی به این موضوع فکر کنید به همین نتیجه میرسید

کلا پشتیبانی ایرانسل هرچی که به ضرر خودش باشه میگه مشکلی نداره

چون من خودم این موضوع رو به شخصه تجربه هم کردم
    وقتی 5 آنتن من پر هست سرعت روی 260 هست ولی مثلا روی 3 آنتن سرعت نوسان پیدا میکنه و میاد روی 160 تا 200
    خب دوسته عزیز من هم چون دیدم با عقل جور در نمیاد اومدم از شما پرسیدم گفتم شاید من اشتباه می کنم
    نه یکی نه دوتا بلکه همشون گفتن هیچ مشکلی نداره در ضمن وایمکس ایرانسل تنها خوبی که داره پشتیبانیشه یعنی 707 دیگه هیچیش بدرد نمی خوره الان دو هفته پیش وایمکس رو دادم عموم الان خودم adsl گرفتم سرعتم دانلودم رو 1 مگ هست ولی وایمکس 512 همشیه رو 40 یا 50 کیلوبایت بود اصن اینطوری که من مقایسه کردم دیدم گرون ترین شرکت همین ایرانسله !!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ایرانسل = دروغ شیطنت آمیز و کلاهبردارانه

سیم کارت آی سیم = بازی جدید
    Last edited by zed2; 06-02-2014 at 19:00. دليل: فونت نامناسب - لطفا رعایت کنید

7. 2 کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کسی جواب مارو نداد؟ در مورد آی سیم، خدا لعنتشون کنه! کل دنیا دو نوع pre-paid و post paid وجود داره! من بیچاره سال 87 یه سیم کارت دایمی از اینا گرفتم! مسخره ها چون.میخوان شبیه 912 باشه یه چیز مزخرف به اسم آی سیم ساختن.

9. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها من می خوام یک مورد دیگر را در رابطه با این سیستم جدید که راه انداختن می خوام بررسی کنن ولی نیاز به اطلاعات کسایی که اخطار گرفتن دارم.
    این اطلاعات رو از کسایی که اخطار دوم را گرفتن و فاصله بین اخطار اول تا دوم بیش از یک هفته است می خوام .( فرقی نمی کنه 1 مگ هست یا دو مگ )
    اطلاعاتی که می خوام این هست که هر کس مصرف روزانه خودش در طی 15 روز قبل ( و حتی اگر بیشتر بهتر ) تا روزی که اخطار دوم را گرفتن را از نرم افزار های مدیریت ترافیکشون ( مثلا dumeter و نرم افزار های مشابه دیگر که ترافیک روزانه رو نشون می دن ) عکس بگیرن و به همراه تاریخی که اخطار دوم رو گرفتن در اینجا یا به من پ خ کنند.
    اگر خواستن می توانند مصرف ماهانشون در بین دو اخطار را هم ازش عکس بگیرن و ان را هم قرار بدن
    نمونه تصویر :

( برای تصویر اول من بخش daily report رو می خواهم نه todey )

من می خوام بررسی کنم ببینم ایا بجز حجم مصرفی مورد دیگری هم وجود دارد یا نه ( مثلا دوره مصرف در یک بازه زمانی - بخاطر فاصله حجم بین چند تامون در زمان اخطار ) و اگر چیزی پیدا کردم به اشتراک می زارم. اگر مصرف چند ماهه بین اخطار هارو هم داشته باشم باز دقت اماری رو بیشتر می شه و بررسی می کنم ایا به میزان مصرف ماهانه ربط دارد یا خیر.

هر کس رو می شناسین که اخطار دوم رو داره رو هم خبر کنید تا این اطلاعات رو به من بده ( همچنین در فروم های دیگر اطلاع رسانی کنید در این مورد )
    چون فعلا هیچ خبری از اطلاع رسانی نیست.....

سرویس ویژه 128 که 22 تومنه، و ضریب یک به یک، کسی داره؟ با 128 معمولی فرقی داره؟ در کل استفاده فقط برای voice chat و استفاده خاص دیگه ایی نداره.
    کسی جواب مارو نداد؟ در مورد آی سیم، خدا لعنتشون کنه! کل دنیا دو نوع pre-paid و post paid وجود داره! من بیچاره سال 87 یه سیم کارت دایمی از اینا گرفتم! مسخره ها چون.میخوان شبیه 912 باشه یه چیز مزخرف به اسم آی سیم ساختن.
    که تو این طرح هست؟

تعرفه‌های زمستان ۹۲ برای کاربران وایمکس در استان های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، فارس
    راستش من تو هیچ کدوم از استان ها نیستم که تست کنم
    باید یکی از ان استان ها که این طرح رو گرفته بگه ولی بر اساس مشخصات باید تمام مدت 16 رو بهت بده ( و اگر زیر حرفشون نزن بر اساس استفاده ازاد ، امکان استفاده مجانی در نیمه شب رو هم داره - چون بندی اینو خنثی نکرده ) و اگر کیفیتش افت کنه می تونی اعتراض کنی بهشون
    ولی اینجا ایرانسل است ( بر وزن اینجا ایران است )
    فعلا که همه چی رو هواست و معلوم نیست چه نقشه ای باسه کاربران کشیدن - چون هیچی هم اطلاعات نمی دن ، و انگار کاربر اطلاع داشته باشه از خصوصیات سرویس هاشون خطرناک است .....
    پشتیبانی هم الان کلا تعطیل است و قطعا اگر مسئله هم پیدا کنی هیچ کمک یا رسیدگی نمی کنن ... اگر تازه می خوای بیای کلا صبر کن( یا حتی برو سراغ یک شرکت دیگر ) تا وضعیتشون معلوم شه و اگر کاربر هستی کسی فعلا هیچ پیشنهادی نمی تونه بهت بده.

11. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تبریز.
    ممنون، فعلا ک یه خط adsl هم دارم .. نیازی به داثلود شبانه ندارم، به شما هم توصیه میکنم جای ايرانسل ، adsl بگیرید. مثلا دیشب 7 گیگ دانلود داشتم. اما سوال دیگه اینکه، من الان اینجا ثبت نام کنم، بعد برگردم تهران، مشکلی پیش نمیاد؟ تعرفه ها عوض میشه؟ سرعت زیر ده نیاد کافیه! اما پینگش چطوره؟ تصمیم دارم 128 محدود ور.دارم، شبانشم اهمیتی نداره چون بعیده بشه شبی نیم گیگ هم دان کرد

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

چندتا سوال:
    با اخطار اول و دوم سرعت کم نمیشه ؟ بعد از اخطار اول چقدر حجم مصرف شده تا اخطار دوم بیاد ؟
    اخطار ها واسه همون دوره هست دیگه؟

14. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

چندتا سوال:
    با اخطار اول و دوم سرعت کم نمیشه ؟ بعد از اخطار اول چقدر حجم مصرف شده تا اخطار دوم بیاد ؟
    اخطار ها واسه همون دوره هست دیگه؟

شما اخطار رو دریافت کردی؟ 120 گیگ رو رد کردی؟

16. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •