شما با پشتیبانی تماس بگیرید . ممکن از دیروز تا الان قطع شده باشه یا تموم شده باشه .
سایت مخاربرات خراسان رضوی رو نمیدونم ولی سایت تهران این هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با پشتیبانی تماس بگیرید . ممکن از دیروز تا الان قطع شده باشه یا تموم شده باشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان سایتش رو پیدا کردم و رفتم نگاه کردم دیدم هنو 10 روز دیگه مونده...........لامصب این پشتیبانی هم جواب نمیدهشما با پشتیبانی تماس بگیرید . ممکن از دیروز تا الان قطع شده باشه یا تموم شده باشه .
میدونی چجوری قطع میشه؟
من هر وقت زنگ خونه رو میزنم و با ایفون در رو باز میکنن اینترنتم دیسکانکت میشه
نمیدونم این چه جورشه و چه ربطی داره
ول اخرین باری که زنگ در رو زدم و در رو باز کردند دیگه کانکت نشد
مشکل چیه؟؟؟؟؟؟![]()
سلام
عجب مشکلی دارید شما![]()
شاید سیم تلفن از همون جایی که سیم آیفن هم هست رد میشه و وقتی شما دکمه آیفن را می زنید سیم تلفن هم تحت تاثیر قرار میگیره . ولی بعید میدونم به آیفن مربوط بشه . شاید سیم تلفن از داخل دیوار مشکل پیدا کرده که قطع شده .
با سلام خدمت دوستان
وقتی splitter استفاده میکنم دیگه Caller ID تلفنم کار نمیکنه (وقتی کسی زنگ میزنه رو صفحه تلفن شماره نمیفته) ، راهی نیست براش؟
Last edited by aminmousavi86; 11-11-2010 at 17:53. دليل: اشتباه تایپی
سلام
من یه سرویس ADSL دارم که تا الان به pc وصل بوده حالا می خوام هم به لب تاب وصل باشه هم به pc به پشتیبانی که زنگ زدم گفت مودم رو ازطریق LAN به pc و از طریق USB به لب تاب وصل کن این کار رو کردم
بعد الان وقتی lan رو به لب تاب می زنم لب تاب اینترنت داره ولی pc دیگه نداره
به پشتیبانی هم زنگ می زنم می گه usb driver رو روی pc نصب کن که نصب کردم ولی توی قسمت connection هام نی یاد حالا چی کار کنم ؟
خیلی خیلی خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید
پشتیبانی جواب درست و حسابی نمی ده
یعنی هیچ کس نمی دونه من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
ولی خب اگه سیم قطع شده باشه نباید دیگه چراغ adsl روشن شه نه؟؟؟؟؟؟؟شاید سیم تلفن از همون جایی که سیم آیفن هم هست رد میشه و وقتی شما دکمه آیفن را می زنید سیم تلفن هم تحت تاثیر قرار میگیره . ولی بعید میدونم به آیفن مربوط بشه . شاید سیم تلفن از داخل دیوار مشکل پیدا کرده که قطع شده .![]()
سلام
اگه چراغ ADSL روشن میشه آره سیم سالمه ولی شاید ربطی به آیفن نداشته باشه. شاید یکی از دستگاهایی که سر خط هستند مشکل ساز شده اند شما اول تمامی دستگا های سر خط را جدا کنید و ببینید باز هم همینطور هست یا نه . اگر درست شد که یکی از دستگاه ها داره نویز میندازه .
سلام دوستان عزیز
از بین این چهار مدل میخوام یکی رو بگیرم , البته شنیدم که عدم پشتبانی مثلا پارس آنلاین از tp-link دلیل بر عدم کارایی نیست
ولی اگه از دوستان توضیح خوبی در مورد علت عدم پشتیبانی دارن بگن ممنون میشم.
Zyxel 660RU
tp-link 8841
tp-link 8811
tp-link 8817
لطفا دلیل پیشنهاد مودم رو هم بگید.
اگه بخوام از بین این سه مدل وایرلس هم بگیرم کدوم بهتره؟
TP-Link TD-W8960N
.Zyxel 660 HW
LinkSys 120N
با سلام
دوست عزيز؛ گاهي شركت ها پورتي كه ارائه ميدن به دلايلي نويز زيادي داره
واسه همين بعضي از مودم ها كه ضعيف باشن نميتونن خووب روي اون خط اينترنت بدن واسه همينه ميگن كه پشتيباني نميكنيم - كه 99 درصدش هم الكي هست
---
از مدل هاي وايرلسي كه گفتيد linksys رو اول پيشنهاد ميكنم
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)