شیراز همچنان افتضاح ! به همه جا زنگ زدم .بنظرم دست دولت و شرکتها تو دست هم شده ! چون سازمانهای ناظر باوجودیکه می فهمن و می بینن که چه وضعیتیه ، عملا هیچ اقدامی نمی کنن و سعی در سردواندن مشتری ها می کنن !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شیراز همچنان افتضاح ! به همه جا زنگ زدم .بنظرم دست دولت و شرکتها تو دست هم شده ! چون سازمانهای ناظر باوجودیکه می فهمن و می بینن که چه وضعیتیه ، عملا هیچ اقدامی نمی کنن و سعی در سردواندن مشتری ها می کنن !
من 1 مگ نامحدود برنزی دارم با idm بیشتر از 90 نمیده منطقیه؟؟ یه سوال دیگه میخوام ماه بعد کیمیا 10 گیگ بگیرم بعد از تموم شدن 10 گیگ سرعت دانلود چند میشه ؟ واینکه 1 تا 9 صبح چقدر میشه حداقل دانلود کرد با چه سرعتی ؟؟![]()
متوسط سرعت شما باید 128 باشه !
من خط 2 مگ دارم سرعتم از 128 بالاتر نمیره
منم 1 مگ دارم،سرعت بالاتر از 100 نمیره....![]()
گندشون بزنه با این اینترنتشون که اینقدر قطعی داره پینگ که افتضاحه سرشار از ریکوست تایم سرعت هم که دست خودشونه هر موقع خواستن فلکه رو کم و زیاد مییکنن حال نه فقط منظورم آسیاتک باشه بلکه همشون لگ کوفتی رو دارن دارن با این وضع رو هیچی نمیشه حساب کرد
الان عالیه وضعیت اینترنت ت !! ، تست آسیاتک با سرورهای خارجی معمولا زیر 1 مگ ه.
الآن از من عالیه
همون 128 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینجاست هرچی با IDm دانلود میکنم همه روی 100-200 میچرخه در صورتی که قبلا 450 بود زندگی میکردیم !
من زنگ ردم گفتن فعلا سرعت دانلود همه رو نصف کردن بخاطر مشکلاتی که بوجود اومده. من نمیدونم چرا این مشکلات قبل از عید نبودخودمم شبا 160 میگرفتم الان شده 70
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)