تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1042 از 1635 اولاول ... 4254294299210321038103910401041104210431044104510461052109211421542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,411 به 10,420 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

d5100 که پیکسل کمتری هم داره و اینکه قیمتش هم کمتره .
    اما بهم گفتند فرقی بین این دو نیست جز توی عکس برداری با ایزوری بالا که نیکون بهتره اما توی فیلم برداری 600d بهتره .
    ما بارها گفتیم که به مگا پیکسل رو ملاک قرار ندید . مگا پیکسل اندازه تصویر رو مشخص میکنه نه کیفیت رو . شما باید مشخصات حسگر و مشخصات اصلی دوربین رو بررسی کنید . کیفیت فیلمبرداری این دو اختلافشون محسوسه .به قول دوستمون برا D5100 لنز متنوع تری گیر میاد .
    پیشنهاد منم D5100

اینو یه نگا بنداز دوست عزیز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون.
    شما پیشنهاد بهتری داری تا حدود 300 تومن یا همین canon رو بگیرم دیگه ؟!
    اگه هزینتون 300 تومنه که SX220 رو نمیتونی بگیری . ( من طبق قیمت آفومار میگم )
    IXUS 220HS = 363,000

داره خودمونی میشه majidgooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

12

یعنی ixus 220 HS از 300 و 115 بهتر نیست ؟! خیلیا تو این تاپیک و تاپیکای دیگه گفته بودن بهتره که ! واعجبا !
    راستش من قبل از اينكه بخوام ايكسوز 300 بخرم نظر مثبتم روي همين دوربين بود كه البته بخاطر طراحي شيك و خوشگل ايكسوز 300 ، دو دل شده بودم. ايكسوز 220 هم امكانات خوبي داره مثل فيلمبرداري فول اچ دي و زوم اپتيكال 5 برابر و وزن سبكتر. پيكسل 12.8 . ولي من نظر خودم به اضافه فروم هاي سايت هاي خارجي كنار هم گذاشتم و دلايلم براي خريد اين دوربين اين بود:
    1- طراحي و استايل زيبا و متحصر بفرد اين دوربين نسبت به دوربين هاي ديگه. طراحي محل قرار گيري انگشت در لبه هاي بالايي و پاييني دوربين.
    2- كارايي بهتر كليد هاي فانكشن و كاربردي اين دوربين - توضيح : به عكس اين دوربين كه در زير ميگذارم دقت كنيد. يك كليد دايره اي شكل بين دو كليد menu و play قرار داره. اين كليد بسياري از كارها رو راحت كرده براحتي قابليت چرخش حول محور خودش يعني كليد func set رو داره و خيلي سريع بدون فشردن كليد ها قادر هستين فقط با چرخوندن اين كليد با انگشت، به خيلي از آپشن ها دسترسي پيدا كنيد، عكس ها رو سرچ كنيد، منوها رو بررسي كنيد و از اين لحاظ، كمتر از دوربين هاي ديگه، نياز به فشردن كليد داريد. يعني هم اون كليد دايره اي شكل قابليت چرخش داره و هم در چهار جهت قابل فشردنه.
    3- فلش داخلي اين دوربين 6 متر برد پرتاب نور داره. براي مثال خودم در شب در حاليكه تمام چراغها خاموش بودند بوسيله فلش از منزل عكس گرفتم،‌ با ديدن اون عكس كسي باورش نميشد كه اين اطاق ها تنها با نور اين فلش روشن شده باشه‌!
    4- كيفيت خوب ال سي دي اين دوربين. كه به سليقه و نظر من از ال سي دي هاي لمسي بسيار بهتره و خرابي توي كارش نيست.
    من رنگ نقره ايش گرفتم كه ضد خشه

فكر كنم به اندازه كافي تعريفش كردم
    Last edited by majidgooly; 25-08-2011 at 12:44. دليل: كلمه ي جا افتاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لنز رو میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست . البته برای تغییر فاصله فوکال در صورتی که لنز زوم باشه خوب باید با دست چرخوند لنز رو .
    یک جمله در مورد سختی یا آسونی کار با DSLR ها ... اگر قصد استفاده فان داشته باشید و اولترا آماتوری که از دوربین های کامپکت هم ساده تر هستش و خروجی بهتری هم میده . اگر قصد استفاده حرفه ای داشته باشید هم که بعد از آموزش باز هم ساده میشه و ناخودآگاه با توجه به شرایط مورد نیاز هر شات چنان به سرعت دوربین رو تنظیم خواهید کرد که دیگران متعجب می مونن .

تفاوت های دی 3100 و دی 5100 خوب خیلی واضح هستن و این سوالی نیست که اینجا بعد از بارها تکرار نیازی به جواب دادن داشته باشه ... دی 5100 مزایای بیشتری داره و قیمت بیشتری هم داره . خروجی هایی که شما چک کردید نباید هم که بیش از یک مقدار جزیی متفاوت باشند . دوربین های DSLR در صورت استفاده از لنز مشابه و شرایط عکس برداری مشابه شاید حداکثر 10 - 20 درصد تفاوت خروجی داشته باشند !! یعنی اصلا مثل فضای مقایسه دوربین های کامپکت و سوپر زوم فکر نکنید .
    از برندهای دیگه برای شما پیشنهادی ندارم .

من هم واقعا از همه DLSR ها خوشم میاد دوست عزیز .
    والا نظر خواستید شما ؛ من نظرم مثبته . ایشالا به خوشی و سلامتی !!
    دوستان لطفا برای پرسیدن همچین سوالاتی در این سطح در مورد وسیله ای که کاربری به این صورت خاص داره نه مثلا جاروبرقی !! حتما باید یک بک گروند از مدل یا لول مورد نظر داشته باشید . بعلاوه نیازهای خودتون و علایقی که در آینده ممکن هستش داشته باتشید رو باید آشنا باشید باهاشون . من صریح میگم : عکاسی در رده DSLR تفریح یا علاقه یا ... بسیار بسیار بسیار پرخرجی هستش . حتما این نکته رو توی ذهنتون داشته باشید .

د.
    ممنون از شما
    یه چیزی رو نمی دونم درست متوجه شدم یا نه...اگر D5100 بگیرم با همون لنز 18-55 که همراهش میدن می تونم از شرایط مختلف عکس بردارم؟
    مثلا بخوام از فاصله 10 سانتی از یه گل عکس بگیرم،یا از یه منظره با سوژه ای که دوره عکس بگیرم؟ سوالم اینه که آیا این لنز کارهای این چنینی رو انجام میده تا بعدا که بخوام لنز خاص هم بگیرم؟ چون 55 هستش زومش کمه،درسته؟ این زوم کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    و این که این دوربین Lens focus motor نداره یعنی چی؟ مربوط به زوم اتوماتیک میشه؟ شما فرمودین میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست،درست متوجه شدم که ؛ دوربین زوم اتوماتیک داره و می تونم بدون تنظیم دستی هم عکس بگیرم؟ پس قضیه ی موتور نداشتنش چیه؟(هر چند که اگه دستی هم باشه خیلی علاقه به این کار دارم !)
    یه سری آپشن ها رو بعضی دوربین ها دارن مثلا Best frame که HS20 مثلا داره...D5100 از این امکانات داره؟ از نظر خودم خیلی مهم نیست ،همین طوره؟(اینجا best frame رو توضیح داده...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (

شرمنده باز هم کلی سوال شد،شما و دوستان دیگه هر کدومشو تونستین جواب بدین خیلی لطف کردین،که خیلی ذهنمو درگیر کرده.
    موفق باشین

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تورووووو خداااااااااا سلام
    دوربین فیلم برداری با کیفیت full hd که دارای :
    1. حافظه ی خوب
    2.کیفیت و قدرت خوب
    3. خونوادگی
    4.تا سقف 1 تمن
    خلاصه که در نوعه خودش بهترین باشه رو تورو خداااااااااااا معرفی بفرمائید
    من هی اینو میپرسم باز صفحات جلو میره نمیدونم اینهمه صحبت سر چیه خدا کنه که بحث فنی نباشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

تورووووو خداااااااااا سلام
    دوربین فیلم برداری با کیفیت full hd که دارای :
    1. حافظه ی خوب
    2.کیفیت و قدرت خوب
    3. خونوادگی
    4.تا سقف 1 تمن
    خلاصه که در نوعه خودش بهترین باشه رو تورو خداااااااااااا معرفی بفرمائید
    من هی اینو میپرسم باز صفحات جلو میره نمیدونم اینهمه صحبت سر چیه خدا کنه که بحث فنی نباشه
    من برای دوربین فیلم برداری خیلی آشنایی ندارم با مدلهای جدید . اما من پارسال دوربین سونی XR100 خریدم و راضی هم هستم کاملا . اون موقع حدود 750 بود . الان ظاهرا XR160 اومده با حدود قیمت 800 تومن و ظرفیتش هم 160 گیگ هستش یعنی دو برابر دوربین من . به نظرم انتخاب خوبی میتونه باشه . فول اچ دی و کیفیت خروجی بسیار مناسب .

یه چیزی رو نمی دونم درست متوجه شدم یا نه...اگر D5100 بگیرم با همون لنز 18-55 که همراهش میدن می تونم از شرایط مختلف عکس بردارم؟
    مثلا بخوام از فاصله 10 سانتی از یه گل عکس بگیرم،یا از یه منظره با سوژه ای که دوره عکس بگیرم؟ سوالم اینه که آیا این لنز کارهای این چنینی رو انجام میده تا بعدا که بخوام لنز خاص هم بگیرم؟ چون 55 هستش زومش کمه،درسته؟ این زوم کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
    و این که این دوربین Lens focus motor نداره یعنی چی؟ مربوط به زوم اتوماتیک میشه؟ شما فرمودین میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست،درست متوجه شدم که ؛ دوربین زوم اتوماتیک داره و می تونم بدون تنظیم دستی هم عکس بگیرم؟ پس قضیه ی موتور نداشتنش چیه؟(هر چند که اگه دستی هم باشه خیلی علاقه به این کار دارم !)
    یه سری آپشن ها رو بعضی دوربین ها دارن مثلا Best frame که HS20 مثلا داره...D5100 از این امکانات داره؟ از نظر خودم خیلی مهم نیست ،همین طوره؟
    والا احسان جان با هر لنزی میشه عکاسی کرد . خیلی ها رو می شناسم که با همین 18-55 تا شاید 2 - 3 سال هم سر می کنند . اما موضوع اینه که خوب گستره فوکال و دیافراگم این لنز محدود هستش و بعد از مدتی نیاز به فوکال های دیگه احساس میشه .

در مورد عکاسی از فاصله 10 سانتی خوب باید بگم خیر . نمیشه ... چون کمترین فاصله فوکوس 18-55 ورژن قبلی 28 سانتی متر هستش که ورژن جدید که روی دی 5100 بعنوان کیت ارائه میشه هم فکر میکنم همون قدر باشه . یا عکاسی از فاصله های دور ، خوب این لنز حداکثر فوکال 55 مم رو داره که با اعمال کراپ فاکتور به حدود 85 میرسه . مشخصا انتظار دورنمایی رو نباید داشته باشید . یعنی اینکه بشه از منظره های دور مثل سوپرزوم ها عکس گرفت که به اصطلاح "30 ایکس زوم" نیست . برای عکاسی باید لنزهای واید و تله مناسب تهیه کنید .

کلا پیشنهاد میدم حتما حتما حتما یک دوربین DSLR حالا با هر لنزی که باشه از کسی برای 1 دقیقه هم که شده بگیرید و باهاش ور برید !! تا کلا تصوراتتون بصورت درست باشه . الان این مطالبی که شما نوشتید کلا ناشی از این قضیه هستش که تا حالا دست نگرفتید این سری دوربین ها رو و من اصلا برای کسی که تا بحال استفاده نکرده باشه حتی برای یک بار ، خرید DSLR رو توصیه نمی کنم چون از چیزی که داره میخره مطلع نیست .

موتور فوکوس لنز که مربوط به دوربین نیست و مربوط به لنز هستش که 18-55 هم این موتور رو داره . خود بدنه دی 5100 و بدنه های مشابه و پایینتر نیکون موتور فوکوس بدنه ندارن که برای کاربر آماتور اصلا اهمیتی نداره چون اکثر لنزهای موجود موتور فوکوس روی خودشون دارند مگر لنزهایی مثل سری محبوب پرایم 50 اف 1.8 و غیره ورژن قدیم .
    زوم اتوماتیک اصلا توی دوربین DSLR وجود نداره . یعنی فقط و فقط با چرخوندن بخشی از انز میشه زوم کرد تازه به شرطی که لنز زوم باشه نه پرایم !! که لنزهای پرایم اصلا زوم ندارن و ثابت هستن . منظورم از تنظیم دستی ، تنظیم فاکتورها مثلا مهمترینش یعنی فوکوس منوال یا موارد دیگه مثلا سرعت شاتر و دیاف و ایزو و وایت بالانس و مترینگ و . . . بود . نه اینکه زوم اتوماتیک داشته باشه و اینها . . .

والا بهترین شات به این صورت HS20 که خیر نداره که خودش انتخاب کنه ... البته توی اون متن هم احتمالا منظورش این نیست که خودش بهترین شات رو انتخاب می کنه ولی توی تمامی DSLR ها میشه چندین فریم در ثانیه شات زد و بهترینش رو انتخاب کرد .

یک موضوع کلی در مورد DSLR و قبل از خرید به نظرم مهم هستش ... ببینید ، بر فرض شما یا هر کدوم از دوستان ، اصلا خود بنده امروز با توجه به بودج ای که دارم میرم و حالا هر مدلی که نهایتا انتخاب کردم رو خریداری میکنم . اگر خریدم با دیدگاه عکاسی مثل دوربین های کامپکت باشه که کلید شاتر رو فشار بدم و عکسی بگیرم و عکسم خیلی با کیفیت باشه و به به و چه چه . . . و اصلا هم از فلسفه مکانیزم دوربن و اینها اطلاع نداشته باشم ، خرید کردن و عکس گرفتن من در نهایت راه به جایی نمیبره مگر برای عکس های خانوادگی بسیار ساده . اینکه می بینم بسیاری از دوستانی که کلی راهنمایی می گیرن و بعد از چند ماه پرس و جو و تحقیق ببین مدلهای مختلف ( و نه لنزهای مختلف !! ) دوربین DSLR ی رو تهیه میکنن و تا مدت ها فقط با لنز کیت 18-55 و فرمت JPEG عکاسی میکنن بسیار نامناسب هستش و روحیه من رو برای راهنمایی کردن و بودن در خدمت دوستانم در محیط های مختلف کم می کنه .

من همچنان مثل همیشه سعی میکنم با تمام اطلاعاتم و تمام وقت خالی که داشته باشم پاسخگوی سوالات شما باشم ، اما بهرحال اگر ببینم دوستان با برنامه ریزی و مطالعه کافی در مورد خرید دوربین سوالی دارند ، خوب مطمئنا انرژی بیشتری هم برای هرچه بیشتر راهنمایی کردن اونها صرف می کنم . و البته نه تنها من ... بلکه تمام دوستان همینطور هستن .

شاد و موفق باشید .

7. 6 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام خسته نباشید یه کمک فوری میخوام
    میخوام بدونم از بین این دوتا مدل دوربین عکاسی کدوم بهتره اگر یه متخصص جواب بده ممنون میشم

Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
    Sony Cyber-Shot DSC-TX100V

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من برای دوربین فیلم برداری خیلی آشنایی ندارم با مدلهای جدید . اما من پارسال دوربین سونی XR100 خریدم و راضی هم هستم کاملا . اون موقع حدود 750 بود . الان ظاهرا XR160 اومده با حدود قیمت 800 تومن و ظرفیتش هم 160 گیگ هستش یعنی دو برابر دوربین من . به نظرم انتخاب خوبی میتونه باشه . فول اچ دی و کیفیت خروجی بسیار مناسب .

والا احسان جان با هر لنزی میشه عکاسی کرد . خیلی ها رو می شناسم که با همین 18-55 تا شاید 2 - 3 سال هم سر می کنند . اما موضوع اینه که خوب گستره فوکال و دیافراگم این لنز محدود هستش و بعد از مدتی نیاز به فوکال های دیگه احساس میشه .

در مورد عکاسی از فاصله 10 سانتی خوب باید بگم خیر . نمیشه ... چون کمترین فاصله فوکوس 18-55 ورژن قبلی 28 سانتی متر هستش که ورژن جدید که روی دی 5100 بعنوان کیت ارائه میشه هم فکر میکنم همون قدر باشه . یا عکاسی از فاصله های دور ، خوب این لنز حداکثر فوکال 55 مم رو داره که با اعمال کراپ فاکتور به حدود 85 میرسه . مشخصا انتظار دورنمایی رو نباید داشته باشید . یعنی اینکه بشه از منظره های دور مثل سوپرزوم ها عکس گرفت که به اصطلاح "30 ایکس زوم" نیست . برای عکاسی باید لنزهای واید و تله مناسب تهیه کنید .

کلا پیشنهاد میدم حتما حتما حتما یک دوربین DSLR حالا با هر لنزی که باشه از کسی برای 1 دقیقه هم که شده بگیرید و باهاش ور برید !! تا کلا تصوراتتون بصورت درست باشه . الان این مطالبی که شما نوشتید کلا ناشی از این قضیه هستش که تا حالا دست نگرفتید این سری دوربین ها رو و من اصلا برای کسی که تا بحال استفاده نکرده باشه حتی برای یک بار ، خرید DSLR رو توصیه نمی کنم چون از چیزی که داره میخره مطلع نیست .

موتور فوکوس لنز که مربوط به دوربین نیست و مربوط به لنز هستش که 18-55 هم این موتور رو داره . خود بدنه دی 5100 و بدنه های مشابه و پایینتر نیکون موتور فوکوس بدنه ندارن که برای کاربر آماتور اصلا اهمیتی نداره چون اکثر لنزهای موجود موتور فوکوس روی خودشون دارند مگر لنزهایی مثل سری محبوب پرایم 50 اف 1.8 و غیره ورژن قدیم .
    زوم اتوماتیک اصلا توی دوربین DSLR وجود نداره . یعنی فقط و فقط با چرخوندن بخشی از انز میشه زوم کرد تازه به شرطی که لنز زوم باشه نه پرایم !! که لنزهای پرایم اصلا زوم ندارن و ثابت هستن . منظورم از تنظیم دستی ، تنظیم فاکتورها مثلا مهمترینش یعنی فوکوس منوال یا موارد دیگه مثلا سرعت شاتر و دیاف و ایزو و وایت بالانس و مترینگ و . . . بود . نه اینکه زوم اتوماتیک داشته باشه و اینها . . .

والا بهترین شات به این صورت HS20 که خیر نداره که خودش انتخاب کنه ... البته توی اون متن هم احتمالا منظورش این نیست که خودش بهترین شات رو انتخاب می کنه ولی توی تمامی DSLR ها میشه چندین فریم در ثانیه شات زد و بهترینش رو انتخاب کرد .

یک موضوع کلی در مورد DSLR و قبل از خرید به نظرم مهم هستش ... ببینید ، بر فرض شما یا هر کدوم از دوستان ، اصلا خود بنده امروز با توجه به بودج ای که دارم میرم و حالا هر مدلی که نهایتا انتخاب کردم رو خریداری میکنم . اگر خریدم با دیدگاه عکاسی مثل دوربین های کامپکت باشه که کلید شاتر رو فشار بدم و عکسی بگیرم و عکسم خیلی با کیفیت باشه و به به و چه چه . . . و اصلا هم از فلسفه مکانیزم دوربن و اینها اطلاع نداشته باشم ، خرید کردن و عکس گرفتن من در نهایت راه به جایی نمیبره مگر برای عکس های خانوادگی بسیار ساده . اینکه می بینم بسیاری از دوستانی که کلی راهنمایی می گیرن و بعد از چند ماه پرس و جو و تحقیق ببین مدلهای مختلف ( و نه لنزهای مختلف !! ) دوربین DSLR ی رو تهیه میکنن و تا مدت ها فقط با لنز کیت 18-55 و فرمت JPEG عکاسی میکنن بسیار نامناسب هستش و روحیه من رو برای راهنمایی کردن و بودن در خدمت دوستانم در محیط های مختلف کم می کنه .

من همچنان مثل همیشه سعی میکنم با تمام اطلاعاتم و تمام وقت خالی که داشته باشم پاسخگوی سوالات شما باشم ، اما بهرحال اگر ببینم دوستان با برنامه ریزی و مطالعه کافی در مورد خرید دوربین سوالی دارند ، خوب مطمئنا انرژی بیشتری هم برای هرچه بیشتر راهنمایی کردن اونها صرف می کنم . و البته نه تنها من ... بلکه تمام دوستان همینطور هستن .

شاد و موفق باشید .
    ممنون مسعود جان،بابت راهنمایی های کامل شما
    به نکات خیلی مهمی اشاره کردین که باید به دقت بهشون توجه کنم...اما الان که کلی خوندم یه خرده از dslr مایوس شدم البته از خریدش ! تو این مدتی که به نوشت ی ارزشمند شما فکر می کنم ممکنه دوربین نیمه حرفه ای معرفی کنین که کیفیت عکسش خیلی خوب یا عالی باشه؟ (فیلم برداری فول اچدی هم داشته باشه)
    حقیقتش من از عکاسی خیلی خوشم میاد ولی ممکنه حوصله ور رفتن به دوربینو نداشته باشم،اما اگر فاصله کیفیت عکس dslr با دوربین نیمه حرفه ای زیاد باشه میرم سراغ dslr و یاد میگیرم چطوری باهاش کار کنم بالاخره با تمرین می تونم موفق شم..
    اتفاقا یکی از فامیلای ما آتلیه داره ،میرم با دوربین کار کنم ببینم چطوریه...
    ممنون از شما،خیلی استفاده کردم
    موفق باشید

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یک دوربین دیجیتال تا 400 تومن کدوم یکی رو پیشنهاد میکنین.
    canon sx230
    nikon p300
    sony hx7v
    برای استفاده خانگی و مسافرت و...
    بیشتر کیفیت عکسش برام مهم هست(نداشتن نویز)

داره خودمونی میشه majidgooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    گوهردشت كرج

پيش فرض

يه كمي فضوليه ولي بنظر من كسايي كه ميرن سراغ دوربين هاي خيلي گرون قيمت و SLR و .. اگر شغلشون اينكار نباشه، پيشنهاد ميكنم كه اين كار نكنند.
    اگر علاقه شديد به داشتن دوربين هاي حرفه اي داريد، پيشنهاد مي كنم از همين دوربين هاي كامپكت شروع كنيد. هر چقدر هم كه زوم شديدي نداشته باشه و اصلا فول اچ دي هم نباشه،‌ولي مي توانيد تجربيات خوبي بدست بياوريد.

اعم از تنظيم ايزو و سرعت شاتر و ديافراگم و كلا آشنايي با نحوه كادر بندي و ... حتي نحوه درست گرفتن دوربين در دست. اينها شايد پيش پا افتاده بنظر بياد. ولي كار با همين چيز ها باعث ميشه كه قدر دوربين هاي حرفه اي بدونيد. در اينصورت هست كه مي تونيد با آگاهي كامل يك دوربين حرفه اي رو انتخاب كنيد بطوري كه نظر هيچ كسي در شما اندك تاثيري نداشته باشه و از خريد گرون قيمت خودتون راضي باشيد.

يك مطلب ديگه اينكه هيچگاه به قيمت ارزان دوربين هاي كامپكت نگاه نكنيد ، چرا كه همين دوربين ها با توجه به كارايي هاشون ، در زماني جزو گران ترين و پر كار برد ترين دوربين هاي نوع خود بود. و علت ارزان بودن آنها ، تنها و تنها پيشرفت سريع علم و تكنولوژي و رقابت گردباد مانند شركت هاي بزرگ صوتي و تصويري با هم مي باشد.

نكته بعدي اينكه اگر مثل خودم در بكار گيري دوربين، مبتدي و آماتور هستيد و به يكباره تصميم به خريد دوربين حرفه اي و گران قيمت داشته باشيد، ممكن هست بعد از اين خريد؛ تنها با خواندن يكي دو مطلب از نظريات داده شده در سايت، احساس پشيماني و افسوس بخوريد كه چرا فلان مدل را خريداري نكرده ام چون فلان بود و بهمان بود !
    ولي مزيت كار با همين دوربين هاي نيمه حرفه اي و كامپكت باعث ميشود كه رفته رفته ، تجربه شما در اين هنر باعث شود تا انتخاب خود را با يك پشتوانه قوي داشته باشيد بدور از هيچ افسوس و تاسف و حتي در برابر انتخاب خود، دفاع كنيد.
    Last edited by majidgooly; 25-08-2011 at 21:03. دليل: جمله بندي مناسب تر

12. 3 کاربر از majidgooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •