لنز رو میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست . البته برای تغییر فاصله فوکال در صورتی که لنز زوم باشه خوب باید با دست چرخوند لنز رو .
یک جمله در مورد سختی یا آسونی کار با DSLR ها ... اگر قصد استفاده فان داشته باشید و اولترا آماتوری که از دوربین های کامپکت هم ساده تر هستش و خروجی بهتری هم میده . اگر قصد استفاده حرفه ای داشته باشید هم که بعد از آموزش باز هم ساده میشه و ناخودآگاه با توجه به شرایط مورد نیاز هر شات چنان به سرعت دوربین رو تنظیم خواهید کرد که دیگران متعجب می مونن .
تفاوت های دی 3100 و دی 5100 خوب خیلی واضح هستن و این سوالی نیست که اینجا بعد از بارها تکرار نیازی به جواب دادن داشته باشه ... دی 5100 مزایای بیشتری داره و قیمت بیشتری هم داره . خروجی هایی که شما چک کردید نباید هم که بیش از یک مقدار جزیی متفاوت باشند . دوربین های DSLR در صورت استفاده از لنز مشابه و شرایط عکس برداری مشابه شاید حداکثر 10 - 20 درصد تفاوت خروجی داشته باشند !! یعنی اصلا مثل فضای مقایسه دوربین های کامپکت و سوپر زوم فکر نکنید .
از برندهای دیگه برای شما پیشنهادی ندارم .
من هم واقعا از همه DLSR ها خوشم میاد دوست عزیز .
والا نظر خواستید شما ؛ من نظرم مثبته . ایشالا به خوشی و سلامتی !!
دوستان لطفا برای پرسیدن همچین سوالاتی در این سطح در مورد وسیله ای که کاربری به این صورت خاص داره نه مثلا جاروبرقی !! حتما باید یک بک گروند از مدل یا لول مورد نظر داشته باشید . بعلاوه نیازهای خودتون و علایقی که در آینده ممکن هستش داشته باتشید رو باید آشنا باشید باهاشون . من صریح میگم : عکاسی در رده DSLR تفریح یا علاقه یا ... بسیار بسیار بسیار پرخرجی هستش . حتما این نکته رو توی ذهنتون داشته باشید .
د.
ممنون از شما
یه چیزی رو نمی دونم درست متوجه شدم یا نه...اگر D5100 بگیرم با همون لنز 18-55 که همراهش میدن می تونم از شرایط مختلف عکس بردارم؟
مثلا بخوام از فاصله 10 سانتی از یه گل عکس بگیرم،یا از یه منظره با سوژه ای که دوره عکس بگیرم؟ سوالم اینه که آیا این لنز کارهای این چنینی رو انجام میده تا بعدا که بخوام لنز خاص هم بگیرم؟ چون 55 هستش زومش کمه،درسته؟ این زوم کم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
و این که این دوربین Lens focus motor نداره یعنی چی؟ مربوط به زوم اتوماتیک میشه؟ شما فرمودین میشه دستی تنظیم کرد ولی نیازی بهش نیست،درست متوجه شدم که ؛ دوربین زوم اتوماتیک داره و می تونم بدون تنظیم دستی هم عکس بگیرم؟ پس قضیه ی موتور نداشتنش چیه؟(هر چند که اگه دستی هم باشه خیلی علاقه به این کار دارم !)
یه سری آپشن ها رو بعضی دوربین ها دارن مثلا Best frame که HS20 مثلا داره...D5100 از این امکانات داره؟ از نظر خودم خیلی مهم نیست ،همین طوره؟(اینجا best frame رو توضیح داده...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(
شرمنده باز هم کلی سوال شد،شما و دوستان دیگه هر کدومشو تونستین جواب بدین خیلی لطف کردین،که خیلی ذهنمو درگیر کرده.
موفق باشین